Meni je cod2 puno bolji od cod5
2 stvari me zivciraju kod cod5
1. Bolt rifle: treba 2 metka da ubijes covijeka
2. Kolorit: sve je nekako mutno, sivo, smedje, jednostavno me umara ta boja i naprezanje ociju da vidis di se ko nalazi eto
Meni je cod2 puno bolji od cod5
2 stvari me zivciraju kod cod5
1. Bolt rifle: treba 2 metka da ubijes covijeka
2. Kolorit: sve je nekako mutno, sivo, smedje, jednostavno me umara ta boja i naprezanje ociju da vidis di se ko nalazi eto
ma stoji to ali nema zabave ka i u cod2 kuzis
a ustvari nemogu ti objasniti kad igras 2 god. cod2 i naviknes na to i onda ti dodje cod5 sa tim koloritom neide i neide to meni nije cod i gotovo
Cod 5 ima puno bolju grafiku ali ja nisam ovisnik o grafici kao neki ljudi koji misle da je grafika sve meni je puno važnjine kakva je igrivost od grafike a CoD2 mi je puno bolja igra u igrivosti
pa je moj glas je za CoD 2
Bolji mi je cod 2, ako volite takve i slične pucačine preporučujem Brothers in Arms Hells Highway
cod4.
al od ova dva definitivno cod2. cod5 suxa do bola preso sam ga u 4 sata na onom stupnju ispod najtezeg
jaci je COD5
Svak ko kaže da je cod5 igraniji od cod2 neka ode na glavnu stranicu xfirea i nek vidi top 10 najigranijih igara.
meni cod5 nije nista losiji od coda 4 to je ista stvar samo ovo je ww2 + u cod5 su tenkovi i to mi se jako sviđa
u cod5 sam jako own-al islo mi dobro al nisam puno igro kad malo ljudi ga igralo i jaca zastita od cod4 i nije mi se dalo zezat sa tim
jos da spomenem da je nazi zombies prezabavan i oclicna stvar za co-op a cod2 mi je prespor to mi se neda igrat pored cod4 i 5
Meni je bolji COD 2. COD 5 mi vise izgleda kao da je rijec o Vijetnamu, a ne drugom svjetskom ratu. A kako mi se igre o Vijetnamu ne svidjaju onda mi se ne svidja ni COD 5. Jednostavno mi se ne svidja to okruzenje i ta atmosfera.
Neubrajajući CoD1, jer je to dosta davno bilo pa se nesjecam previse od tog, najpopularniji Call of Duty (PC Multy) je Call of Duty 2, nakon toliko godina on se još drži među TOP 5 Multiplayer igri.
Vrlo blizu njemu, za koju godinu će ga možda i prestići je Call of Duty 4: Modern Warfare, jos je prerano govoriti da je on bolji od duje.
Sto se tiče Call of Duty World at War, to je isto jedna odlicna igra, ali da je izašla umjesto CoD3 vrlo vjerojatno bi bila puno popularnija nego sada, ali to je nemoguće posto potječe od CoD4.
Igra ima svoje prednosti i imane, ali ima dosta stvari koje su bespotrebne i malo glupave i cjela atmosfera bi bila mozda bolja da je u sviježijim svijetlijih boja, a to čini CoD2 boljim u njemu je jednostavno bolji osjećaj ubijanja, vise mozganja(naime ima toga i u 5-tici ali manje popularno), i atmosfere, a grafika mu je i dan danas solidna kad igrate u dx9(prije odlicna)
Tesko je sad tražit dlaku u jajetu kod usporedbi ovih dviju igara, jer trebao bi oboje zaigrat posteno sa istim mišljenjem prije igranja, dakako Call of Duty 2 je bolja igra, ali Call of Duty WaW donosi ono što dvici fali, a sta je to, to ovisi od Igraču.
Uspoređuješ kruške i jabuke, ajd da si pitao cod4 vs cod5..
ugl Cod 5 je zakon, przim vec mjesecima s ekipom ,prestat cu kad srede mp crack za mw2.
Meni je bolji COD 2. COD 5 mi vise izgleda kao da je rijec o Vijetnamu, a ne drugom svjetskom ratu. A kako mi se igre o Vijetnamu ne svidjaju onda mi se ne svidja ni COD 5. Jednostavno mi se ne svidja to okruzenje i ta atmosfera.
Tebi se onda ni novi COD koji izlazi 2010g neče svidjeti jer če radnja biti baš u Vijetnamu :)
BTW moj glas ide COD- u 5
Nisam igrao peticu, ali prema onome što sam vidio, nema neke revolucije, tako da sam uz dvicu...
Nisam igrao peticu, ali prema onome što sam vidio, nema neke revolucije, tako da sam uz dvicu...
ah ipak je dvica dvica...neka je 5 grafički naprednija ali u 5 su se samo ispravljale greške 2 i vizualno dočaravale detaljnije...volio bi da CoD5 opravdaju nekim drugim djelom
hmm bas sam zavrsio cod 2, nekako vise uzitka...
hmm bas sam zavrsio cod 2, nekako vise uzitka...
jbg opširnija je ...što je je i ja sam više uživao u 2 iako mi se više dojmola misija dan D u CoD 5
nekako mi taj cod5 nezasluzeno nepopularan to uopce nije losa igra mislim da bi bio puno vise igran da nije u sjeni iw.a i cod4
nekako mi taj cod5 nezasluzeno nepopularan to uopce nije losa igra mislim da bi bio puno vise igran da nije u sjeni iw.a i cod4
Vi samo ponavljate sto sam rekao gore u jednom postu!
Svak ko kaže da je cod5 igraniji od cod2 neka ode na glavnu stranicu xfirea i nek vidi top 10 najigranijih igara.
jel znas zbog cega je to.....jesi se ikada pitao?????1.cod2 je dosta stariji u ljudi su naviknuli na njega...2.vise ima servera za cod2,dok za cod5 ima malo krekovanih servera .3.mnogo manje zahtijeva za igranje .,...........,...
jel znas zbog cega je to.....jesi se ikada pitao?????1.cod2 je dosta stariji u ljudi su naviknuli na njega...2.vise ima servera za cod2,dok za cod5 ima malo krekovanih servera .3.mnogo manje zahtijeva za igranje .,...........,...
hehe...neki u Hrvatskoj ne mogu ni pomislit na igranje CoD5 na multiplayer...nama je "super brzi" internet 1mB/s ! sramota!
evo jedan komentar sa jedne stranice: "PC was killing Console Graphics when COD2 was released"
Ovako imam jedan post na ovu temu to je bilo prije nego sam nabavio cod5.
Sad već igram duže vrijeme i igra je odlična bolja je od cod2 bezbroj puta
Upravo sam na levelu 59 prestige.
Dakle cod2 za cod5 je nula i to velika ,da se razumijemo imam preko 1800 h igranja cod2 ,i mislim da znam očemu pričam.
Jedina moguča usporedba je sa cod4 a nikako sa cod2
Dakle cod2 za cod5 je nula i to velika ,da se razumijemo imam preko 1800 h igranja cod2 ,i mislim da znam očemu pričam.
sa cime igras ja sam rasturo sa mp40 i reddot
Ja imam 3,402 sata u cod 2 a 500 u cod 4 ,pa su mi ista ,samo mi je cod 2 bolji jer sam navikao na njega
Cod 5 je poboljšana dvica meni je bolji , ovi koji igraju cod 2 i pljuju po cod 5 , treba igri dati priliku , treba igrat neko vrijeme i onda dobit dojam a ne igrat 30min. Pretpostavljam da će oni koji najviše igraju cod 4 počet pljuvat po cod 6 jer je on poboljšana 4 , kao u slučaju 5 i 2. Svaki igrač ima neki svoj gušt igrat neku igru a to neznači da treba pljuvat po onoj drugoj. Ja najviše volim ww2 tematiku i igram cod 5 , igrao sam 2 i 4 , 2 neigram jer mi je bolja 5 a 4 više neigram jer ima previše debila sa Wh i sl , dok na cod 5 (igram ga otkad je izašao ) susreo sam samo par chitera.
sa cime igras ja sam rasturo sa mp40 i reddot
Ma nemam neki favorit gun,sve zavisi od mape.
Volim igrat FFA i onda ih ownat nožem
Neubrajajući CoD1, jer je to dosta davno bilo pa se nesjecam previse od tog, najpopularniji Call of Duty (PC Multy) je Call of Duty 2, nakon toliko godina on se još drži među TOP 5 Multiplayer igri.
Vrlo blizu njemu, za koju godinu će ga možda i prestići je Call of Duty 4: Modern Warfare, jos je prerano govoriti da je on bolji od duje.
Sto se tiče Call of Duty World at War, to je isto jedna odlicna igra, ali da je izašla umjesto CoD3 vrlo vjerojatno bi bila puno popularnija nego sada, ali to je nemoguće posto potječe od CoD4.
Igra ima svoje prednosti i imane, ali ima dosta stvari koje su bespotrebne i malo glupave i cjela atmosfera bi bila mozda bolja da je u sviježijim svijetlijih boja, a to čini CoD2 boljim u njemu je jednostavno bolji osjećaj ubijanja, vise mozganja(naime ima toga i u 5-tici ali manje popularno), i atmosfere, a grafika mu je i dan danas solidna kad igrate u dx9(prije odlicna)
Tesko je sad tražit dlaku u jajetu kod usporedbi ovih dviju igara, jer trebao bi oboje zaigrat posteno sa istim mišljenjem prije igranja, dakako Call of Duty 2 je bolja igra, ali Call of Duty WaW donosi ono što dvici fali, a sta je to, to ovisi od Igraču.
Rofl ne pricaj o necemu o cemu nemas pojma, u svim statistikama CoD4 je presao CoD2, od competitiva do očeva i mamica koji igraju 4fun.
Jedino sto drzi CoD2 na zivotu je to da mi balkanci, i slicni ljudi nemamo najnovije kompove koji nepodrzavaju/jedva podrzavaju CoD4. Da svakome od CoD2 i CoD4 igraca damo novi komp, pitam se na koju igru bi presli. Takodjer competitive CoD2 skoro pa nije ni postojao, par malih LANova, dok u CoD4 je bilo AEF sa 20000€ nagradama i TEX08 sa 25000€ i jos mnogo drugih manjih u maloj drzavi na razini najvecih u CoD2.
CoD2 uopce nema losu grafiku, samo igrica nije optimizirana, i najjaci kompjuter danasnjice nemoze imat 250 u CoD2 na high detaljima, zbog slabe optimiziranosti. Igrajte igru na high detaljima i vratite se u 2004 i neku kada je CoD2 izasao pa cete vidjet kako je grafika losa /not.