Pozz ljudi imam problem s Championship managerom 2010....lijepo otvorim igru udem sve napravim profil trenera postavu stavim odigram 1 utakmicu i saveam je...i udem nakon 2 h i igram i nema mi nigdje toga savea....tj neznam uopce uci u save game samo mi se pojavi Select new team itd...nigdje load game... molio bih pomoc da mogu u miru igrati manager :) hvala unaprijed na sve odgovore
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hej jarane,ne znam jesil rijesio problem al evo sta je u pitanju...udji u PROGRAM FILES u local disku i udji u eidos gdje ti je smjesten sm2010. Tu ces nac folder LAUNCHER, a unutra ti je ikona CM2010 i s njom ulazi u igricu...ona ce ti otvorit prvo prozorcic gdje ces imat i LOAD...
P.S.-Tu ikonu mozes sebi kopirat na desktop da stalno ne ulazis!
a jel znas mozda, sta da napravim ako mi nece uc u taj load....koji god stisnem on mi napise kao da mi treba orginal cd?
a jel znas mozda sta da napravim ako mi nece uc u taj load....u koji god ocu uc on mi napise kao da mi treba orginal cd al ne vjerujem...vjerovatno treba jos nes paravit pa ako ko zna sta molim vas da pomognete...pozzz