Car Mechanic Simulator 2015

poruka: 10
|
čitano: 3.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Igra u razvoju koja traži novčanu podršku na kickstarteru, nastavak Car Mechanic Simulator-a 2014 koji je odličan, a 2015 bi trebao imati još više detalja i mogućnosti.

https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/car-mechanic-simulator-2015

Stvarno mislim da je igra vredna podrške. Vi?

RilEZ5RlV_w
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 11:19 (spookymulder84).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Car Mechanic Simulator 2015

CM:2014 je bila očaj igra. Ova, po traileru, izgleda puno bolje. Ali i dalje nedovoljno dobro da bih dao pare. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan

A kako to funkcionira? Znaci pise da ta igra mora dobiti 20,000 CAD, i sad ako netko plati i ona ne dosegne u tom odredenom periodu tu svotu koju treba? Sta onda? Jel se nece proizvodit ta igra ili kako? Molim objasnjenje, hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ne skupe lovu kampanje propada, a tebi kickstarter vrati lovu. To ne znači da ju oni neće ponovno pokušati financirati. Ukratko ti si siguran, a možeš dobiti jeftino ako ti se to igra.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 19:49 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ako ne skupe lovu kampanje propada, a tebi kickstarter vrati lovu. To ne znači da ju oni neće ponovno pokušati financirati. Ukratko ti si siguran, a možeš dobiti jeftino ako ti se to igra.

Hvala, hvala, ali im sanse nisu bas na njihovoj strani

12 godina
neaktivan
quickr kaže...

CM:2014 je bila očaj igra. Ova, po traileru, izgleda puno bolje. Ali i dalje nedovoljno dobro da bih dao pare. 

Igra je ipak među prvima svoje vrste.. nemožeš očekivati iz prvog da bude sve savršeno i u detalje.

RilEZ5RlV_w
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 20:17 (spookymulder84).
17 godina
spookymulder84 kaže...
quickr kaže...

Igra je ipak među prvima svoje vrste.. nemožeš očekivati iz prvog da bude sve savršeno i u detalje.

Gearhead Garage, SLR: Redline...

Nema ih puno, al moglo je to i bolje. Nadam se da će proći kickstarter jer vjerujem da bude ova 2015 bolja.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
16 godina
neaktivan

Pozz, jeli igra tko ovo? meni je igra super, malo je tesko je jer su imena djelova na Eng ali se naviknes odma.

Buduci da ni na Hrvatskom neznam imena pola tih djelova haha

Da jedno auto ako neznas dobro igrat ti moze uzet da ga rastavis i sastavis preko 1sat...

Cudi me da nitko ne razgovara o ovoj igri, sta sam ja jedini nerd koj se prlja ovdje?

Igra je radjena u detalje i nakon sta igras neko vrijeme, kupis parking za aute pa mozes sa aukcije kupit auto i obnovit pa opet prodat...

Soundtrack je jako dobar ali su stavili malo pjesmi pa ih se brzo poslusa.

Ali dobro, stisnes win tipku ides na youtube i upalis sta ti se slusa i popravljas ljudima auto :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja ju igram svaki dan i vrlo mi je interesantna, cak je i laksa nego prijasnji simulator

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene ovo opusta ali kad razmislim dali bi ovo islo ovako glatko u zivo, mislim da nebi :)

Ipak ovaj kad mi dode pa treba trazit kvarove a sve ruzinavo i ima milion vida za odvidat... 

eo eo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice