Fora kako nitko nije prepoznao Killhouse mapu ... a sve kao stari kodovci.
Igra izgleda genijalno, ono što čekamo oduvijek ali nikako da stigne.
Nije ni blizu RS Siege, Siege se vrti oko intela i gadgeta ... pucanje je samo "means to an end" ilitiga "mezzo per un fine".
MW će biti čista zabava sa gamemodovima za sve. Ako puknu dedicated servere nitko im neće biti ravan.
Fora kako nitko nije prepoznao Killhouse mapu ... a sve kao stari kodovci.
.... ipak nije tih dimenzija, vrlo vrlo slicna ne i potpuno ista....
Sve to super izgleda ali hoce li biti kakav competative 5v5 search and destroy? Jer bez toga moze igra biti dobra koliko hoce. Sta je uopce aktualno u codovima zadnjih godina i sto se najvise igra? Postoji li uopce sd vise?
vov ovo izgleda super, jedva čekam još videa da vidim šta se nudi.
Sve to super izgleda ali hoce li biti kakav competative 5v5 search and destroy? Jer bez toga moze igra biti dobra koliko hoce. Sta je uopce aktualno u codovima zadnjih godina i sto se najvise igra? Postoji li uopce sd vise?
Malo, skoro pa nikako.
Ali RS Siege je živi dokaz da 5 vs 5 modovi su pun pogodak. Neka vrsta S&D je tamo, točnije bi bilo Search and disable umjesto destroy.
..... zar nije CS:GO prvi imao "competitive" 5vs5???.... i dalje postoje sanse (kako se pise po netu) da ce ovaj cod biti blizi r6 nego originalnom MW.....
..... zar nije CS:GO prvi imao "competitive" 5vs5???.... i dalje postoje sanse (kako se pise po netu) da ce ovaj cod biti blizi r6 nego originalnom MW.....
CS jos tamo od 99' ima competetive 5v5 posto to jedino funkcionira kao esport.
Nego evo posteni gameplaye bez onih retardiranih fortnite streamera koji su samo urlali, ovo cak izgleda jebeno ali najvise me odusevio zvuk:
CS jos tamo od 99' ima competetive 5v5 posto to jedino funkcionira kao esport.
Nego evo posteni gameplaye bez onih retardiranih fortnite streamera koji su samo urlali, ovo cak izgleda jebeno ali najvise me odusevio zvuk:
izgleda brutalno. baš mi se sviđa. zvuk je super. i ovo kad se brzo trči pa se oružje digne gore, ma predobro
Ovo zgleda bas dobro pogotovo za jedan COD, navodno je to jedan od uvoda u MP match:
Samo se nadam da 2 mjeseca nakon izlazka iz tog helikotpra nece izlaziti vojnici u banan odjelima i sa unicorn puškama ko svi CODovi do sad
nije "navodno", potvrđeno je da će biti tako
Screenshot mozes i na abakusu prakticno staviti si kao pozadinu od CoD-a ces dobiti nesto puno manje "foto-realisticno" od tih usminkanih slicica i trailerica..., PR je jedno gotovi proizvod drugo i unatoc tome sto koriste "novi engine" CoD je CoD i radice na starim pilama bez nekih problema..., no ajde vidjeti cemo...
jedno od glavnih "trademarka" CoDova je 60 fpsa, i to na konzolama, tako da će sigurno na prosječnim konfama biti dobro
Je li danas neki novi gameplay i info ili sam ja nešto pogrešno čuo?
Danas u 19h po našem vremenu.
Danas u 19h po našem vremenu.
Je danas bude stream mislim da su rekli da bude 2-3 sata sve skupa negdje kaj gameplay kaj info o igri i tako, bas me zanima.
stavili su na instagram cijelu postavu koja igra danas, poznati twitcheri i slični, od 19h kreće stream uživo na twitchu, kontam da će stvarno biti zanimljivo
Metallica \m/ odma preorder, šalu na stranu ovo zgleda zanimljivo i dobro.
predobar trailer i još metallica
predobar trailer i još metallica
Enter Sandman
Bez uvrede ali nisi ni igru probal a vec znas da vrijedi 20 eura, treba probati betu pa mozemo suditi.
https://www.hcl.hr/vijest/otkrivena-je-hrpa-detalja-za-multiplayer-call-of-duty-modern-warfarea-143567/
Bez uvrede ali nisi ni igru probal a vec znas da vrijedi 20 eura, treba probati betu pa mozemo suditi.
Samo ga ignoriraj, ide okolo i pljuca po svemu, sa svojim stilom nepismenosti.
Igra zasad izgleda kao bomba, betu neću moć probati jer sam na moru, ali bude buraz pa ću od njega čut iz prve ruke, a i ovdje od veterana kao ti da vidm jel se to isplati.
Muči me samo system requirements, ne znam oće 1060 moći to gurnut jer stvarno izgleda da je ovaj put novi enđine :)
znači crossplay? Nek smo sweaty PC master race, ali bit će suza i uvreda, ali neka gaženje konozolaša počne
djeluje mi kao bf4+rainbow six + cod mw2 što je jako dobro.
Mislim da se vraćam codu, nakon godina izbivanja i privreženosti sada već franšizi na zalasku, bf, nažalost. Vdiejt ćemo