- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može pitanje kako da sebi skinem ovo pomozi iw5mp_ceg.exe' da mogu da igram u multipleyeru Call of Duty Modern Warfare 3
Promjeni u video settingsu image quality na "native".
toga ja nemam pod opcijama wtf :-/
malo sam gledao po filmicima ekipa ima duplo vise toga nego ja u postavkama.... jeli moguce da ja imam neku drugu verziju modern warfare 3... ps nije orginal vec skinuta s torrenta.?
Nadji u configu r_imagequality i postavi na 4 ili 5, nisam siguran. Isprobaj obje opcije pa javi rezultat.
Nadji u configu r_imagequality i postavi na 4 ili 5, nisam siguran. Isprobaj obje opcije pa javi rezultat.
eeee nasao sam u configu i stavio sam umjesto 1.... 5 grafika je preljepa neznam dali moze biti ljepsa ako stavim npr 8 :) . Sad je odmah druga igrica i to je ono sto se trazi. Došlo mi je da je obrišem kad sam vidio na što izgleda. @anabolicaa hvala ti puno!!
eeee nasao sam u configu i stavio sam umjesto 1.... 5 grafika je preljepa neznam dali moze biti ljepsa ako stavim npr 8 :) . Sad je odmah druga igrica i to je ono sto se trazi. Došlo mi je da je obrišem kad sam vidio na što izgleda. @anabolicaa hvala ti puno!!
Nema na cemu, 5 je max. mislim.. Enjoy
evo ja prodajem steam acc sa mw3.. s tim da ja na accu i counter strike complite pack.. a i mogu zamjene za neke igre
EDIT: zaboravio rec da posaljete PM zainteresirani
Fragove/mine/c4 šta god staviš po defaultu bacaš s G ili koturom na mišu.
Flash, portable radar i to bacaš sa Q.
Ono što si stavio pod support/assault/specalist moraš zaraditi ubojstvima....(support nemoraš nizat ubojstva, mogu te i ubiti, bodovi ti ostaju) to ti je ono dole ljevo u kutu, oni mali kvadratici (4 komada)
Pise ti broj tipke u uglu. Npr. za UAV je posjecanju 3, 7 za heli itd itd.
To se radi u "create a class"
Odeš pod ono "strike package"
Di i kako nabavit key za MW3 ?? Igrao sam sad ovo online crack verziju , uzasno mi se svidilo .. lvl 30 sam u 2 dana posto Ali srvri su vise offline nego online, pa ne mogu ovako vise ..
Sta trebam napravit da mogu igrat MW3 org sa keyem online ? Di da kupim key ? Dali mi se ovi lvl 30 na krekanoj verziji onda brise originalom kad aktiviram ?
Hvala !
Izbrisace ti se leveli jer ces skinuti potpuno novu igru. Ja ti preporucujem da kupis na eplati.com.
Sa svim prestigeima imas 800 levela ukupno ;) Tako da je tih 30 smijesno, meni su trebala 2 ili 3 dana do 80-og. Nakon 2-3 prestigea levelovanje ce ti svakako dosaditi i neces ni levelovati vise.
Di i kako nabavit key za MW3 ?? Igrao sam sad ovo online crack verziju , uzasno mi se svidilo .. lvl 30 sam u 2 dana posto Ali srvri su vise offline nego online, pa ne mogu ovako vise ..
Sta trebam napravit da mogu igrat MW3 org sa keyem online ? Di da kupim key ? Dali mi se ovi lvl 30 na krekanoj verziji onda brise originalom kad aktiviram ?
Hvala !
Obrati se forumašu OriginalEXE
Kupio sam ruski key za 120 kn. Sve mi je namjestio, snimio....i što je najbolje sve radi :D
imam jedan problem... tjekom igranja mi se javi neki error i prekine mi igricu...zašto????
imam jedan problem... tjekom igranja mi se javi neki error i prekine mi igricu...zašto????
Po opsežnim informacijama koje si dao ... čisto sumnjam da ti i Activision može pomoći.
Ako želiš neku pomoć onda nam daj opis tvog problema, a ne "neki error" ...
Evo sad sam počeo igrat MW3 online ali kako da promijenim nick?
I jedno pitanje: xFire mi očitava da je instaliran MW3 ali ne i servere..? Što sad?
Evo sad sam počeo igrat MW3 online ali kako da promijenim nick?
I jedno pitanje: xFire mi očitava da je instaliran MW3 ali ne i servere..? Što sad?
Nick minjaš u Steam-u : Desni klik "Settings" -> "Friends" i tu upišeš nick koji želiš ...
Mislim da ti xFire ne može naći serere za MW3, ali dedi servere imaš kad uđeš u igru ...
jel mi može neko obajsnit kako se igra cod mw3 mp?
Mišom i tipkovnicom
Imaš jedno 500 tutoriala svugdi, ukucaj mw3 alter iw na google.
Što su ovi dedicated servers?
Evo ako znas prčkat po xfire_games fajlu.
Svaki put kada pališ xfire pusti da skenira inače nece raditi ingame.
Sada kada upalim xFire prikaže mi se poruka ,,xFire requaries UAC elevation You will need administration permission so that xFire can support follownig games CoD MW3 Singleplayer and CoD MW3 Multiplayer.,, Što da radim?
kako ovo popraviti
igram singleplayer i na oko 10 % (predjene igre) me izbaci kad treba da se snjimi
kako da to popravim
pomoc plsss
drugo piranje je da li ko zna za call of duty elite da li je izasao za pc
moze li mi dati link ako jeste
hvala svima unaprijed
na kakvim postavkama bi mogo igrati
ATI Radeon 4550
procesor 2.7 single core
2 giga rama
da li mogu i online
Do 20-og.
Vidio sam nekog hakera.