Je li moguce igrati na neki drugi nacin, kao recimo MW2 preko alteriwnet-a?
Nije, a alteriwnet neće biti za MW3
Ako imaš MW2 onda ništa strašno nisi propustio, razlika je samo u mapama, par novih oružja i kill confirmed modu ...
Ako imaš MW2 onda ništa strašno nisi propustio, razlika je samo u mapama, par novih oružja i kill confirmed modu ...
Evo danas poslijepodne krecem s instalacijom, svidja mi se survival fazon mada je opet najbolje donijeti vlastiti sud pa cu pricekati. Steta sto se isti engine vuce vec godinama.
Jel mi mogu bannat Acc ako kupim russian ili samo key?
Još nisam čuo na forumu da su nekom banali....al sigurnosti radi napravi novi acc
znam ih nekoliko s ruskim i sve im je dobro.
Ma oni su toliko tromi i nije ih briga niti najmanje da imaš Indonezijsku verziju igre neće te banati, toliko su se pobrinuli za PC verziju ...
Još nisam čuo na forumu da su nekom banali....al sigurnosti radi napravi novi acc
xD nisam se toga sjetio
Mene zanima moze li se na lan igrat i kako ?
Zic-zic
VAni hladno, doma toplo, dobro bi doslo mw3 online!!
Bozic se priblizava, vrijeme je darivanja!!
Ove godne sam bio jako dobar djedice.....
Jel ima tko bogati djed mraz viska key za mw3 da bespaltno isporuci, kriza je , nema se para!!
Ocu igrati.cccccc
Jel' može ikako ovo biti poruka dana rofl.
KO GOD JE KUPIO RUSKI KLJUČ IGRE NEĆE BITI BANOVAN. A zašto bi? Na svakoj stranici pita po dvoje -.-
Jel' može ikako ovo biti poruka dana rofl.
KO GOD JE KUPIO RUSKI KLJUČ IGRE NEĆE BITI BANOVAN. A zašto bi? Na svakoj stranici pita po dvoje -.-
Prijavio sam te za poruku dana, vidjet ćemo :-D
Čovjek je mislio na post iznad
Ma kakav post iznad šta pričaš ti?
Ma kakav post iznad šta pričaš ti?
Mislio je na post iznad, od onog lika što je smislio pjesmicu u kojoj žica mw3 key.
Eeej ljudi,se jos kome dogada onaj airstrike bug?? Vec mi je puna kapa,u svakom drugom serveru cijelu igru bug unistava. -.-
e ljudi instaliro sam igru i izbaci me i piše iw5sp.exe stop working
JEL MOŽE POMOĆ OKO OVOG???
vjerovatno patka, zar ne?
e ljudi instaliro sam igru i izbaci me i piše iw5sp.exe stop working
JEL MOŽE POMOĆ OKO OVOG???
Jogurtfix/kefir/patka verzija ?
@CroIvan
Poslo sam ti PM...na dnu te stranice su ti alati (linkovi)
Ljudi jer ima neki određeni server di se skupljate ili ne?
Ljudi jer ima neki određeni server di se skupljate ili ne?
Ja budem sa banned-om neki put u partyu i jos par njih s buga (neznam kak se zovu na bol-u lol) pa igramo ground war
sad pocinjem i ja hostat dedi server sa javelin zombijima
ljudi kako se možemo nac za igrat
o čem ti?
Hahahaha, lijepo si složio tu rećenicu.
ljudiii omg uletio sam na hakani dedicated server...sa 60 lvl nultog prestigea sam se izlevelo na 80.lvl 10. prestigea zajedno sa frendom....predobro dobijete i 10 prestige tokena uz to...hvala bogu pa je bio dedicated jer sam se mogo izprestigeat vratit i opet iz levelat...2 kill su vam dovoljna da dodjete do 80.lvla :DD
Hahahaha, lijepo si složio tu rećenicu.
epski dobro :D
Ma svima je vama "jako" žao
ljudiii omg uletio sam na hakani dedicated server...sa 60 lvl nultog prestigea sam se izlevelo na 80.lvl 10. prestigea zajedno sa frendom....predobro dobijete i 10 prestige tokena uz to...hvala bogu pa je bio dedicated jer sam se mogo izprestigeat vratit i opet iz levelat...2 kill su vam dovoljna da dodjete do 80.lvla :DD
sam se ti hvali,ak te neko prijavi ide odma BAN..vec ima preko 2000 banova..
sam se ti hvali,ak te neko prijavi ide odma BAN..vec ima preko 2000 banova..
AND COUNTING