Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
dub0x kaže...
Jova666 kaže...
Eto dns sam imao malo lucka,dobrih oruzja i moju najdrazu mapu...

Prestige hacker -.-' bit ces banan uskoro ^^

nadam se iz dubine duse

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

Pozz ljudi

Zanima me koja je poenta ovih hackova,pa jbt ljudi platil sam igru 59.99 € i sad zbog bulls***a da je upropastim,pa zar to nije bedasto???

Sto se zeli postici sa time da odjednom budes lvl 70 i da sve imas,zar nije cilj sve sakupiti,osvojiti a ne tam nest utipkati sto ti ja znam i dobiti sve to na tanjir Viče,a ti momci kojima je taj score toliko bitan,mogu umjesto wh i ostalih gluposti pokusati usavrsiti svoj skill,danas smo ja i decki s foruma igrali sabotage na karachiju i bil sam najbolji imao sam 30-40 killova (sto je hajmo reci nebitno za sabotage) al sam i pomogal im da zavrsi,ali sam stvarno bio lucky i dobil sam puno onih predatora,packagea i tako tih stvari,drugi put kad smo igrali karachi totalno sam sucko,i izgubili smo,i sto sada trebam odmah otici po wh ili tak nest,ma neeeee Viče,totalna glupost,hehe danas na terminalu napravil sam 4 kill streak i dobio sam care package i u njemu mi je dosao EMP,i naravno aktivirao sam ga,haha a jedan decko iz drugog tima je rekao,'where did you get EMP,you cheater?' hahah kak me je nasmijao,ali sta ces mnogo je neukih i cudnih ljudi kako na mw2 tako i na ovome forumu,kao taj lik sto kaze da nema DEDIKATED SERVERA....LMAO,cuo sam na tv da u francuskoj par 'perspektivnih' hackera i takozvanih 'majstora' su posjetili lokalnu prodavnicu PC igara i narucili 25 kopija igre cod mw2,haha znate vec u koje svrhe(WH i tako to,game testing) i naravno tu je najvise profitirao IW,eto napisal sam se,ali stvarno mi je zao tih ljudi,sto drugi reci no 'get a life man'...

Pozzdrav za prijatelje s foruma

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hahaahahahahahahahahaahhahahaahahhahaahahhahahahaahhahahh svaka cast za daddya a za ovoga sto reci nego nazalost danas svako moze imati pristup internetu,i moze se svugdje regati i pisati kojekakve gluposti,druze moj ako volis DS uzmi si cod4 ili cod2 i pucaj do mile volje,niko te ne tjera da igras mw2 a na kraju krajeva ak si napravil takav opak zakljucak mislim da je i ne bi trebal uzimat jer bi sucko u igri,jer jbg u mw2 moras malo i mislit a tebi to tesko ide

16 godina

a bilo je dobro danas s bug ekipom...sabotage na sub base je bilo uuuu,dosta puta sam plantao a i knifeo sam ko lud,magnum tac knife je zakon.

znam ga suckat nekad joj ali eto.smiješno mi je kad flameamo po gl i itd.bar ja.vidimo se sutra.

a za ovaj level hack nemam riječi....not cool.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

sa skidrowom verzijom.. igram s vama koji imate original?

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

kao 1.ja sam samostalno dosao na lvl 70 i tak sam bio no nije mi se dalo jos do lvla 70 doc jos 10 puta (700 lvla)pa sam koristil lvl hack.Tak i onak mi je samo addo one kucice za dodavanje oruzja.

killer4987@:mi sa onom verzijom igramo na 1.0.166 a ovi s orgom mislim da na 1.0.177

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 8:29 (Jova666).

0 4 hvala 1
16 godina
@killer,to je nemoguce.
to su dvije razlicite verzije igre.
Luckyluke!
16 godina

evo moj steam nick pa me dodajte da malo probamo mi domaci igrat. dosta mi je engleza amera i rusa i je8enog lagga

jokaCRO

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo par SSova od jucer, odlicno mi je oruzije ovaj RPD, light maschine gun. A svaki put kad umrem, umrem ko najveca njubara. To jednostavno obozavam Sramim se

16 godina
mislav_01 kaže...

Evo par SSova od jucer, odlicno mi je oruzije ovaj RPD, light maschine gun. A svaki put kad umrem, umrem ko najveca njubara. To jednostavno obozavam Sramim se

mora da si kamper :)

17 godina
neaktivan

Odlični scoreovi :)

===

Malo sam se nasmijao jutros:

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:10 (naxeem).
17 godina

Kakvih sve likova ima, čovjek ne može vjerovati. Ja bi takve tukao dan i noć, ne kužim kako mogu uživati u igri tako da jednom rukom listaju novine a drugom drže tipku na mišu za pucanje i budu prvi...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

E ljudi. Instaliram igru na laptop stari. Ima radeon neki mobility graficku, sama igra radi, ne steka nista sve 5. Ali je font u meniju i opcenito sva slova su sje*ana do jaja. Znam da sam negdje vidio da ima netko takvih problema al ne znam di. Zna netko ovako napamet riješenje koje je bilo..

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kakvih sve likova ima, čovjek ne može vjerovati. Ja bi takve tukao dan i noć, ne kužim kako mogu uživati u igri tako da jednom rukom listaju novine a drugom drže tipku na mišu za pucanje i budu prvi...

nisu lijeni-a reload? Smijeh

pa umore se, jadni oni. i još ih vac bana hahah

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

nisu lijeni-a reload? Smijeh

pa umore se, jadni oni. i još ih vac bana hahah

Koliko sam dosad vidio (po naxeemovim postovima) taj Artificial Aiming izgleda da ima problema s VAC-om.

Ali sam i također čuo da Codehook radi perfektno, i da ga VAC ne pere...

Toliko o VAC-u.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 12:17 (FlyBoy).
17 godina
neaktivan

Ni CodeHook ni AA ni nitko nije undetected. AA su mi najzabavniji, jer su najaktivniji na forumima.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ni CodeHook ni AA ni nitko nije undetected. AA su mi najzabavniji, jer su najaktivniji na forumima.

Aj' super, još bolje. Valjda sam neku falš vijest čuo.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
protjeran

Al svejedno se nađe level hacker, ovaj vikend sam naletio na 2 citera, nadam se da su banani dosad.

Ne žvači dok jedeš © Doxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Koliko sam dosad vidio (po naxeemovim postovima) taj Artificial Aiming izgleda da ima problema s VAC-om.

Ali sam i također čuo da Codehook radi perfektno, i da ga VAC ne pere...

Toliko o VAC-u.

Da, i ja sam cuo da VAC ne moze detektirati Codehook, sad ne znam koliko istina ima u tome, ali vidim i ti si cuo, znaci ima nesto. Ali to je stvarno steta. Treba stati na kraj svih cheaterima i treba sredit da VAC kicka sve moguce vrste cheatova.

Stvarno ne razumijem kako nekome moze biti uzitak varati. Sto puta veci uzitak je kad ti sam igras, sam ubijes nekoga, sam otkljucavas, pa sve one novosti, to je ono pravo zadovoljstvo i uzitak. Sumnjam da cu ikada razumjeti nekoga tko je cheater, ne znam samo sto on vidi privlacno u varanju?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina

a tek misija posli di ih tribaš ubit 15

to je već lako, središ jednoga na početku, ideš dalje dođe 2. i kad dođeš do onih velikih cisterni samo kempaš, dolaze sami...postaviš par claymore-a tamo sa strane tek tako da znaš da idu i ukoliko si dobar, prođeš....evo da se pohvalim Iw-ovo best time je 4:12, ja sam prošao za 4:09 :D

17 godina
neaktivan

Evo moj steam nick: Chof82  Ako netko želi nabacit koju igru :)

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 1
16 godina

Hebote koji su ono debili iz naxeemovog posta, nemogu imat pozitivan score ni sa wallhackom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa kada su zesci noob-ovi..pa na normalan nacin ne mogu da dodju do killa..kao onaj lik sto je naxeem postao..to im pruza lazan osecaj da su najbolji :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

igra je big shit u MP, a bogami i SP ,nakon par sati odigranih na steamu ,moji su dojmovi uh.

Sad mi je drago što je nisam kupio i u potpunosti razumijem ove što su kupili što je brane do groba,

hehehehehehehehehe,šta će jadni kupili mačka u vreći pa sad se brane kako umiju i znaju.

Trebalo je izvalit 60 eura za nešto što ne valja ,i za nešto što će u skoroj budućnosti još plaćat.

A jbg šta ćeš jednom se uvijek zahebeš

Moj PC  
3 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

igra je big shit u MP, a bogami i SP ,nakon par sati odigranih na steamu ,moji su dojmovi uh.

Sad mi je drago što je nisam kupio i u potpunosti razumijem ove što su kupili što je brane do groba,

hehehehehehehehehe,šta će jadni kupili mačka u vreći pa sad se brane kako umiju i znaju.

Trebalo je izvalit 60 eura za nešto što ne valja ,i za nešto što će u skoroj budućnosti još plaćat.

svaka škola se plača

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
neaktivan

dodajte me na steamu ta zaigramo cod 6 u mp:

nick je  CRo 94

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promatrač kaže...

Zbog čega nevalja?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Promatrač kaže...

Zbog čega nevalja?

Pusti, svako toliko uleti ovakav 'padobranac' tipa Promatrač pa ubaci post bez argumenata...

Uvijek postoje ljudi kojima nešto ne radi pa je najlakše okriviti igru da ne valja umjesto potražiti moguće razloga zašto ne radi baš njima a dobrom dijelu ostalih radi.

BAH!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

jedna od mojih lošijih knife-only partija od prije sat-dva (upload je potrajao). Ide i HD kroz par sati. Lošiji ping (80ms) i dosta grešaka sam napravio, ali ima smiješnih situacija.

Ti si,majke mi, neki Jack Trbosjek.Ja jedva ubijem nekog sa puškom,a ti trčiš okolo i radiš bunceke od drugih ljudi!

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...
naxeem kaže...

jedna od mojih lošijih knife-only partija od prije sat-dva (upload je potrajao). Ide i HD kroz par sati. Lošiji ping (80ms) i dosta grešaka sam napravio, ali ima smiješnih situacija.

Ti si,majke mi, neki Jack Trbosjek.Ja jedva ubijem nekog sa puškom,a ti trčiš okolo i radiš bunceke od drugih ljudi!

knifeing je zabavan i dosta kvalitetan, al acr radi svoje.

Dočekali...10.11. The MW2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice