Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...

rundown

hah, kak si samo primijetio?

To mi je inače najdraža mapa ali nikad nisam to vidio... na kojem dijelu?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Kill Frenzy kaže...

rundown

hah, kak si samo primijetio?

To mi je inače najdraža mapa ali nikad nisam to vidio... na kojem dijelu?

Vidi slike :)

17 godina
neaktivan
A joooj... fakat...
Da sad znam da su tu.

LOL kako čovjek previdi očite stvari kada ne obraća pažnju. hehe

Svašta.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jasno je zašto je lock na 90 bio.

Ono što mi je uvijek smiješno je kako se ljudi žale na cheatere a i sami to rade lockanjem fpsa na 250 ili 333.

Cheatanje je svako mijenjanje fajlova igre kojime dobijete nepoštenu prednost nad drugim igračem.,

Korištenje većeg locka na FPS nije ništa drugo nego cheatanje kao i svako korištenje ostalih exploita, glitcheva itd. I onda se licemjerno dođu žalit na wallhackere. LOL

Danny,drobis gluposti samo takve. I ti i naxeem. Drobite samo takve gluposti da ispadate smijesni.

Tko ne slusa Vucu ne dize mu se ku|2ac
17 godina
neaktivan

Npr. možeš citirati neku od mojih gluposti, stručnjače za mrežno programiranje?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Npr. možeš citirati neku od mojih gluposti, stručnjače za mrežno programiranje?

Nevezano uz programiranje govorim. Citirao sam Danny-ev post da vidite o cem se radi. Danny je rekao samo takve gluposti(citat),a mislim da si i ti slicno rekao.

Ako nisi,ispricavam se! Rijec je o cfg-u i mjenjanu game fajlova.

16 godina

inače igram domination i na svakoj mapi znam di su A,B,C a ostalo me nekad začudi. Pogotovo rundown. Nisam ni znao da tamo među grmljem ima benza :D. Na svakoj mapi se da po nešto otkriti.

Jel igra netko s puškom F2000? Ja sam ju upravo dobio i bez reddota ili holo je  njesra

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

inače igram domination i na svakoj mapi znam di su A,B,C a ostalo me nekad začudi. Pogotovo rundown. Nisam ni znao da tamo među grmljem ima benza :D. Na svakoj mapi se da po nešto otkriti.

Jel igra netko s puškom F2000? Ja sam ju upravo dobio i bez reddota ili holo je  njesra

Da imao sam ju već, ali sam išao na prestige pa izgubio :(

Inaće puška je po meni loša jer ju previše baca kad pucaš, jedino je dobro na bližže susrete jer ima veliki rate of fire.

17 godina
neaktivan

VirtUoso, ja sam rekao da je isključivanje trave varanje i da je baš super što je onemogućeno u MW2.

Što se tiče sinkronizacije paketnog prometa s frejmovima i osvježavanjem miša i utjecaja na "osjećaj glatkoće" i sl. možda se osjeti zaglađivanje, ali razlike korisne nema, jer se syncaju i grafika i mreža i limit u fire-rateu je postavljen po vremenu i tako i limitiran.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

VirtUoso, ja sam rekao da je isključivanje trave varanje i da je baš super što je onemogućeno u MW2.

Što se tiče sinkronizacije paketnog prometa s frejmovima i osvježavanjem miša i utjecaja na "osjećaj glatkoće" i sl. možda se osjeti zaglađivanje, ali razlike korisne nema, jer se syncaju i grafika i mreža i limit u fire-rateu je postavljen po vremenu i tako i limitiran.

Zasto onda profesionalci koriste raznorazne cfg-ove na ESL-u i CB-u? Govorim za CoD4. Svaki igrac ima svoj modani cfg. Svaki ima drugaciju sliku i grafiku na ekranu. Jedino sto imaju isto to su racunala na tim vecim LAN-ovima.

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
naxeem kaže...

Zasto onda profesionalci koriste raznorazne cfg-ove na ESL-u i CB-u? Govorim za CoD4. Svaki igrac ima svoj modani cfg. Svaki ima drugaciju sliku i grafiku na ekranu. Jedino sto imaju isto to su racunala na tim vecim LAN-ovima.

To se odnosi na skoro pa sve natjecateljske igre,poboljsava pojedincu igru jednostavno svako si pravi cfg koji mu najbolje pase.

Ti razno razni stekovi i mjesta na mapi di je tesko uociti nekog ako se skempa su bzv i bas je dobro da se to moze smanjiti kakvim cfgom.

A ako nekom smeta to sto je neko iskljucio detalje nek rade ide paintball igrat pa neces moci nista smanjitiCool

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan

Ja pricam za ProMod. Ako vama ne smeta ping iznad 100 i frame dropovi onda samo rokajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad je bilo kvalitetnog klanja...Cool rješil sam sve čelinđe za m4 i acr(one zlatne polugice)-još hedšotovi...sad ću i onaj ružni snajper w2000...i naravno cijeli basic training...

i malo offtopica: jel vama zadnji xfire game support update od 2.12 ili novije? meni se čini da mi malo žešće kasni sa updateanjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

sad je bilo kvalitetnoklanjag ...Cool rješil sam sve čelinđe za m4 i acr(one zlatne polugice)-još hedšotovi...sad ću i onaj ružni snajper w2000...i naravno cijeli basic training...

i malo offtopica: jel vama zadnji xfire game support update od 2.12 ili novije? meni se čini da mi malo žešće kasni sa updateanjem...

Ma,nikakvo klanje. Jednostavno mi je bezveze raspravljati s nekim tko se nije maknuo dalje od publica. I ne,ovo ne zvuci kao da ja mislim da sam ja neki PRO il' sta ja znam.

Micanje trave nije nikakvi cheat. Koja glupost ja ne vjerujem....

LOL-Ne citam dobro:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 1:38 (VirtUoso).
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ma,nikakvo klanje. Jednostavno mi je bezveze raspravljati s nekim tko se nije maknuo dalje od publica. I ne,ovo ne zvuci kao da ja mislim da sam ja neki PRO il' sta ja znam.

LOL-Ne citam dobro:D

jesi si malo zabrijal a??? Smijeh al nema veze ispravil si se odmah...bar sam se nasmijao...

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
naxeem kaže...

"Profesionalci"? - Najčešće se radi o totalnim nerdovima, balonjama brze ruke i oka koji jedini što znaju raditi jest brzo klikati; nešto kao oni u SC. To su smijurije. "Profesionalci"? Da. Eventualno Zeus je profesionalac, jer time zarađuje, ali ne poznajem druge profesionalce, a u gejming sceni sam jako dugo.

Međutim, to što su čak i dobri igrači, ne garantira im apsolutno nikakvo znanje o tome što realno jest slučaj s ovime.

Vidio sam već idiotarije poput "dokazivanja" te prednosti usporedbom zvučnih zapisa pucnjave, ali nekako je autor propustio primijetiti da ubrzani zvučni rezultat nema nikakve veze s brzinom pucnjave. Pucnjava je u Tech3 engineu, pa tako i CoD-u, limitirana vremenom, kao i animacije - radi se o key frejmovima koji se ne mogu mijenjati burstanjem paketa serveru ili obrnuto.

Ono što se može mijenjati, a ima utjecaja na kvalitetu, je količina paketa po frejmu koji se šalju ili primaju od servera, a to znači da će manje utjecaja imati izgubljeni paketi na ponašanje igre. Koliko se sjećam radi se o cg_maxpackets varijabli, ali ta varijabla nema neke bitnije veze s frejmrejtom igre po pitanju efekta koji se dobije (iako je odnos x/f). Call of Duty koristi Quake 3 engine, a ne Quake 2 engine u kojem je FPS kontrolirao i sinkronizaciju sa serverom i kada je veći FPS značio prednost; vjerujem da većina vas, za razliku od mene, nikada nije ni zaigrala Q2 a možda ni Q3.

Što je najzabavnije, bilo koji frejmrejt veći od osvježavanja monitora jednostavno je bačen u vjetar, jer grafička kartica automatski preskače višak (laički rečeno) i dolazi ili do tearinga ili se uključi vsync. Ako želite zaista veći FPS kupite CRT ili noviji LCD (stereo LCD) sa 120Hz osvježavanjem.

Zbog načina na koji radi engine, zapravo možete shebati i naštetiti sami sebi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 1:52 (naxeem).
16 godina
neaktivan

naxxeme jel možeš kod sebe pogledat na xfire kad ti ga je updejto zadnji put? jer čini mi se 8 dana previše bez apdejta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne koristim ti ja to. Steam samo.

16 godina

Profesionalci??? Loware?? :D šta vam je???

Stvarno se pojedinci previše užive u sve ovo. Vjerujem da su godine razlog jer nevidim da netko imalo odrastao može sebe ili druge zvat CoD PROFESIONALCEM!!!!muahahahahhahahahaa  O čemu mi to raspravljamo??????

Bilo bi fora kad bi postojali serveri samo za odrasle(stariji od recimo 21)pa da nema deranja na team talk,plakanja,noobova i slično.

Meni lik napiše :"imaš dobar rezultat ali ti je skill low"

Kakvih panjeva ima pa to je strašno

Odo gledat Zinu princezu pro ratnicu...

pozz

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 2:03 (Kill Frenzy).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Profesionalci??? Loware?? :D šta vam je???

Stvarno se pojedinci previše užive u sve ovo. Vjerujem da su godine razlog jer nevidim da netko imalo odrastao može sebe ili druge zvat CoD PROFESIONALCEM!!!!muahahahahhahahahaa  O čemu mi to raspravljamo??????

Bilo bi fora kad bi postojali serveri samo za odrasle(stariji od recimo 21)pa da nema deranja na team talk,plakanja,noobova i slično.

Meni lik napiše :"imaš dobar rezultat ali ti je skill low"

Kakvih panjeva ima pa to je strašno

hebenica....hahahahaha...dinamo dobro igra al je u krizi rezultata...Smijeh

17 godina
neaktivan

Ja sam kreten sto uopce postam u ovoj temi.

@Frenzy: Ja se nisam uzivio i ne nazivam sebe profesionalcem(ako uopce ciljas na mene).

I ne znam sta je tu cudno nazvati nekoga CoD profesionalcem? Ima ih,da. Ima ih dosta.Momci zaraduju na taj nacin lovu.

I ti,naxeem,ako tvrdis da si vec poduze u gejming sceni(CoD),onda bi morao znati da ima masa PRO igraca.

Stevy,kaMMYz, [R] D1ablo, [R] soclon, [R] Lighters, [R] ZTLOVER,phantasy,raz,kyo,myzz... Si cuo kad za njih? Da,vidis,oni zaraduju novac igrajuci CoD4.  Na kojoj si ti to gameing sceni toliko dugo? Na CoD sigurno nisi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 2:21 (VirtUoso).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, baš su smiješni ti "pro-gameri" pogotovo oni što su bili prije godinu-dve u BUG-u, zarađuju vjerojatno više nego svi vi tu (i ja) zajedno.

Sjećam se da je neki korejac (igra SC ja mislim) potpisao ugovor za neki klan težak preko pola milijuna dolara, mislim stvarno koji je oksimoron taj pojam pro gamera, kako je jedan izvjesni kolega forumaš ustvrdio.

Također, za sebe nikad nisam rekoa/ni maštao o nekakvom pro gamingu, jer ne čini mi se baš privlačno igrat jedno te isto 10 sati dnevno i slično. Ali ne vidim što je loše u klanovima, organiziranim ligama i natjecanjima.

@ M_dipl

Bilo bi uredu da prestaneš liječiti svoj kompleks manje vrijednosti praveći se tu flegma, chill ili prikazivanjem drugih takvima i takvima. mislim stvarno, nađi si život, izađi van, k'o što ti veselo to preporučuješ drugima.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nikad ne bi volio bit pro gamer!Smijeh

@VirtUoso a ti tvoji progameri kad počnu nosit okulare i predju dvadesete  neće više biti pro. Onda nastupam ja sa aa12 :D

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 2:27 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nikad ne bi volio bit pro gamer!Smijeh

@VirtUoso a ti tvoji progameri kad počnu nosit okulare i predju dvadesete  neće više biti pro. Onda nastupam ja sa aa12 :D

Covjek nije spominjo nikakve programere/oh krivo sma procitao ispricavam se pisi to inace Pro-gameri a ne skupa zbunilo meIzlanuo se

A sto se tice ovih naocala kladim se da vise ti provedes dnevno vremena igajuci nego jedan pro tim,to sto je neko pro igrac ne znaci da igra 24/7 ne dapace imaju termine kad su treninzi kad ostalo kao i u svakom drugom sportu,i da stvarno fino zaraduju igrajuci sto cete vidjeti kad pogledate film ovaj.

Domino e-athletes-evo vam naziv filma o pro kalnovima dobro ovo je druga igra al sistem je isti pa pogledajte za one koi su slabo upuceni u PRO gamming

Btw...

Regnam iz VERYGAMESA ima 22 godine i jos je pro igrac tako da godine nemaju veze sa skilom vec jednostavno ljudi prestanu igrati nakon nekog vremena valjda dodu djeca i ostale stvari u zivotu pa smatraju da su dovoljno zreli i odrasli da se posvete drugim poslovima u zivotu.

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 5:18 (carcharodon).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Netko je pitao što znači kada se podesi 10 crtica  i originalne 4.  

Btw upravo sam "devastirao" malo neprijateljski tim: 11:0 :P

Zašto nekreneš na prestige?

17 godina
neaktivan
dub0x kaže...

Hmm...

Prestige kako sam ja shvatio.

Bonusi:

+ dodatni slotovi za klase

+ novi naslovi i ikonice

Potrebno:

- iznova otključavati sva oružja i attachment za svaki Prestige level

Dakle, svaki za Prestige moram izgubiti teškom mukom otključan ExtMags na falovki ili F2000 i sl.? - Za skupiti thermal scope na snajperima namučio sam se. Zar opet? Zbog čega? Ikonice kraj imena? Od klasa ionako koristim samo ćetiri: anti-air (stinger), ghost (potpuno nevidljiv i nečujan), assault (moja konfiguracija za aktivnu igru), snajper (snajper s thermalom za šumsku mapu).

Mislim da mi jednostavno novi slotovi nisu vrijedni tolikog posla. Mogli su i bolje napraviti taj prestige... npr, ja sam krivo razumio da svakim prestige levelom dobiješ camo odijelo istog tipa kao camo boje za puške. To bi bila super stvar: biti stalno kamufliran! Šteta što nisu tako napravili, jer nema šanse da za slotove dižem unlocke opet.

Koliko sam shvatio sve attachmente i oružja unlockaš za svaki prestige level? - ROFL ako je tako, no way!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 8:07 (naxeem).
17 godina
protjeran

ja ću ić do prestige 10....ak ne izbrisem igru prije, u cod4 sam sto puta otključavao oružja, i to mi je fora, uvijek izazovi koje moraš ispunit...to mi se sviđa

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
dub0x kaže...

Hmm...

Prestige kako sam ja shvatio.

Bonusi:

+ dodatni slotovi za klase

+ novi naslovi i ikonice

Potrebno:

- iznova otključavati sva oružja i attachment za svaki Prestige level

Dakle, svaki za Prestige moram izgubiti teškom mukom otključan ExtMags na falovki ili F2000 i sl.? - Za skupiti thermal scope na snajperima namučio sam se. Zar opet? Zbog čega? Ikonice kraj imena? Od klasa ionako koristim samo ćetiri: anti-air (stinger), ghost (potpuno nevidljiv i nečujan), assault (moja konfiguracija za aktivnu igru), snajper (snajper s thermalom za šumsku mapu).

Mislim da mi jednostavno novi slotovi nisu vrijedni tolikog posla. Mogli su i bolje napraviti taj prestige... npr, ja sam krivo razumio da svakim prestige levelom dobiješ camo odijelo istog tipa kao camo boje za puške. To bi bila super stvar: biti stalno kamufliran! Šteta što nisu tako napravili, jer nema šanse da za slotove dižem unlocke opet.

Koliko sam shvatio sve attachmente i oružja unlockaš za svaki prestige level? - ROFL ako je tako, no way!

Vjeruj mi, igra ce ti brzo dosaditi, ja sam jučer krenio na prestige 2..

17 godina
neaktivan

Ja već više od tjedan dana igram bez prestige moda i nije mi dosadila. CoD4 sam igrao bez prestige moda (za PC ga nije ni bilo) i nije mi dosadila. Meni je zabavna sama igra... killovi na razne načine, uvijek novi timovi u pubu su također zabavni, nepoznati protivnici, sretanje starih... meni je sama koncepcija MP-a u CoD-u zabavna i iskreno, često mi je i pub zabavniji od uvijek iste ekipe u CW-ovima, jer uvijek imam novi ekipu i nove protivnike.

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Virtuoso, znam da si ovo napisao kao odgovor na poruku koju si krivo skužio ali bi se samo osvrnuo na izjavu ipak.

Dopusti da smatram da je micanje trave jednako exploitu ili glitchu. Cheatanje? Kako u čijim očima, u mojim da.

Bez veze ti je raspravljati sa ljudima koji se nisu maknuli s publica? A di si se ti maknuo, na pro mod? LMFAO!!!

Jako si velik, o Virtuoso! Dopusti da ti oltar napravimo.

VirtUoso kaže...

I ne znam sta je tu cudno nazvati nekoga CoD profesionalcem? Ima ih,da. Ima ih dosta.Momci zaraduju na taj nacin lovu.

I ti,naxeem,ako tvrdis da si vec poduze u gejming sceni(CoD),onda bi morao znati da ima masa PRO igraca.

Naravno da ima Profesionalnih igrača, ima ih puno, u gotovo svim FPS igrama. Ali takvi ne idu okolo po forumima i ne nazivaju ostale noobovima, lowarama i sličnim retardiranim nazivima.

VirtUoso kaže...

Stevy,kaMMYz, [R] D1ablo, [R] soclon, [R] Lighters, [R] ZTLOVER,phantasy,raz,kyo,myzz... Si cuo kad za njih? Da,vidis,oni zaraduju novac igrajuci CoD4.  Na kojoj si ti to gameing sceni toliko dugo? Na CoD sigurno nisi.

Nekako među tim imenima ne vidim Doxyja, Carcharodona, Razera1911, Hellraisera1110, Toxica i inih UBER mašina sa ovog foruma koji se često nađu prozvani ljude nazivati lowarama i igračima koji se nisu maknuli s puba. A vrhunac njihovih bijednih COD "karijera" je CB i halanje sa Mirkom iz susjednog grada na ProModu. LOL

Sve šta mogu reći za takve članove foruma je... Meh!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice