Single player je solidan ali ne vrijedi kupit zbog toga nikako. Sorry ljudi jucer sam prao kod prijatelja ali to je strašno. Predje se u jednoj veceri, 0 replay value, ništa. Grafika je na razini prošlog MWa jedino mi se modeli oruzija cine bolji, grafika je fluidna ali po nicemu ne iskace od konkurencije, cisti prosijek. Pricu necu ni spominjat uzas...Onaj neki terorist kad mu se treba priblizit tako sto cemo pobit sve ljude na aerodromu, ocito nikom nije palo na pamet njega ubit odma. Linearne misije koje su svaki put kad se igraju iste.
Mene MP u ovoj igri ne zanima. Ova tema je svijednok kako je CoD gaming zajednica uz bok WoWu sto se tice dječurlije, mjerenje penisa preko interneta i slicno...katastrofa. CoD je po meni jedna mainstream pucacina koja po nicemu ne zavrijeđuje hvlaospijeve u rivjuovima. Moja procijena je 80/100. Ništa novog, sve po starom. Bolje ostat na CoD4 nego davat novce za ovo. Jer dat skoro 400kn za igru koja ima par sati SPa cak i da je MP main focus se ne isplati. Ovo je poluproizvod. DA igra kosta 200kn i da je MP reko bi ok, ovako ne hvala.
Ipak unatoc gorcini idalje nisam odlucio 100% protiv kupnje. Igrali smo COD4 u privatnim mecevima i bilo je odlicno. Vidit cu kako ce ic situacija sa MPom i LANom pa mozda i uzmem kasnije...Ne znam, osobno mislim da igra ne zavrijedjuje ovoliki hype.