Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

Single player je solidan ali ne vrijedi kupit zbog toga nikako. Sorry ljudi jucer sam prao kod prijatelja ali to je strašno. Predje se u jednoj veceri, 0 replay value, ništa. Grafika je na razini prošlog MWa jedino mi se modeli oruzija cine bolji, grafika je fluidna ali po nicemu ne iskace od konkurencije, cisti prosijek. Pricu necu ni spominjat uzas...Onaj neki terorist kad mu se treba priblizit tako sto cemo pobit sve ljude na aerodromu, ocito nikom nije palo na pamet njega ubit odma. Linearne misije koje su svaki put kad se igraju iste.

Mene MP u ovoj igri ne zanima. Ova tema je svijednok kako je CoD gaming zajednica uz bok WoWu sto se tice dječurlije, mjerenje penisa preko interneta i slicno...katastrofa. CoD je po meni jedna mainstream pucacina koja po nicemu ne zavrijeđuje hvlaospijeve u rivjuovima. Moja procijena je 80/100. Ništa novog, sve po starom. Bolje ostat na CoD4 nego davat novce za ovo. Jer dat skoro 400kn za igru koja ima par sati SPa cak i da je MP main focus se ne isplati. Ovo je poluproizvod. DA igra kosta 200kn i da je MP reko bi ok, ovako ne hvala.

Ipak unatoc gorcini idalje nisam odlucio 100% protiv kupnje. Igrali smo COD4 u privatnim mecevima i bilo je odlicno. Vidit cu kako ce ic situacija sa MPom i LANom pa mozda i uzmem kasnije...Ne znam, osobno mislim da igra ne zavrijedjuje ovoliki hype.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 14:12 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jao, jedva čekam da ispravim ovaj vinograd kaj sam zaradio u školi, da mogu kupit MW2 !!!

E, jel se može na snajper stavljati prigušivač. Ak da, onda onda je to hebena stvar, a vidio sam da i na shotgun moše prigušivač. Prehebeno !!!

nemoze se na shotgun prigusivac .. to si samo vidio video u kojemu shotgun nije imao sounda jer tada nisu jos napravili bili sound ta shotgune ali su igrali igru .... -.-' tak da nemoj pricat nebuloze 

15 godina
protjeran

Stvarno ne znam kolko ima smisla ovdje vise ista napisat, da se ne pojavi lik koji ce nekog poklopit ili spamat ili trovat. Smjesni su vam linkovi sa ocjenama igre jer niti jedna ocjena ne moze biti objektivna. Bar ne dok ju neki covjek pise. Nekom se nesto svidja, drugome ne. Eto recimo naxeem i ja. Njemu je OF ok, meni ne. I? Mozemo se prepucavat do preksutra (iako smo se na kraju kao slozili :)

Kaj se igre ko igre tice (zadnje od mene, i basta, ovdje vise ne dolazim) SP je SHIT, prekratak. Zasto? Nisam ga igrao niti sekunde LOL. Vjerujem da ce se piratima svidjat, a mozda ce trovat kaj su skinuli igru, a prekratka je. WTF

Fale vam dedi serveri? Jeste li igrali online i imate lag? Fale vam mape i tip igranja 32vs32? Sta se mene tice na sve odgovaram negativno (osim on-line igranje). Nista mi od ovoga ne fali i nemam laga (Amis 4/768), vrti se tecno i igra brutalno potpuno isto kao COD4. Osjecaj je potpuno isti, gameplay je potpuno isti. Ovo je shvatite subjektivno i individualno. Svako od, ne znam, 30 000 igraca ima drugacije podesen komp i programe na njemu. Neko ce sa istom vezom kao ja imati lag. Zasto? Snadji se braco. Odaberete vrstu MP igre (teamDeathmatch npr.), igra sama nalazi najbolji host za vas, ceka da se "server" napuni(super-brzo, nevjerojatno), i krece loadanje mape. Od kad stisnete na FindGame pa do prve scene na mapi, meni do sada nije proslo vise od, ma ne znam, super brzo. Ovo mi je najveci plus ove igre. Ovo su napravili odlicno.

Server admini? Lobby lideri? LOL Nema vise, "pls I need a room for a team mate" NAPOKON. Nitko nikom ne sjedi na glavi. Nema autoriteta i kickanja zbog bilo kakvih razloga. Ali ima VAC (Valve-Anti-Cheat). VAC je jedan vrlo brutalan nacin zastite (bana vas sa svih MP igara istog enginea), zato prije nego ista pokusate podesit u svojim folderima i cfg fileovima, obratite se velikom bratu Googleu.

Lean? Moderni shooter bez leana? WTF? Neshvatljivo.

400 kn? Previse, TF2 kosta 100 kn. Znam nisu iste igre, ali po meni i MW 2 je prvenstveno MP, ma sta vi rekli. Proci cete SP za 4 - 5 sati i onda? MP dok vam ne dosadi. Sorry, krakdjije.

Ne zna se kolki je ping? Igra je conslole port, i ovo je jedan od dokaza. Ali, hm, radi. Dovoljno je biti ZUTI.

Modanje mapa i ostalog? Definitivno minus. Ali ima i debilnih i neupotrebljivih i modova i mapa i modera (za gro igara).

Sve u svemu, ko nije igrao i ne namjerava, ne bi trebao previse niti kakat, nit se pojavljivat ovdje. Jer dolazi samo da bi trovao. Ko misli igrat. A volio je igrat COD4 MP, definitivno treba ovo zaigrat. Nikad nisam bio HC COD igrac, a vidim da cu postat ;)

Kimi - the King of Spa.

7 0 hvala 2
15 godina
protjeran

Molim vas ljudi možete mi na PM reč kak se instalira Steam verzija igre!Plač

molim vaaaaas

0 1 hvala 0
17 godina

Bravo za ovo gore, ali mene i dalje zanima hoće li se moć hostat za lan...ajde vi sa originalima javite....ima li načina...nešto slično kao u lfd sa steamom u offline modu ili sl.????

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanje u vezi instalacije.

Koliko se dugo treba čekati da se igra instalira? gledam već dobrih 15-ak minuta "Installing system components...... pease wait"

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
16 godina

e ovak.prvi put kad sam prelazio na misiji po snijegu sve je bilo ok ali sad  nešto neštima.u dijelu misije kad otkriju mog kompanjona ja sam gore.onda mi onaj rus nešto tamo trkenja i moj lik treba reći go to plan b ali nikako.taj dio teksta kao da se preskoči.on to nekaže i ubiju ga a ja nijednom tipkom nemogu dobit onaj detonator da ode sve u zrak i jelda nastavim dalje.zna netko u čemu je preoblem

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ja ju sad dobio od hcl-a instaliravam trenutno steam pa onda mw2

pa vam kažem svoje dojmove o svemu zakojih 2 sata al ionako vec sveznate

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 14:43 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovaj steam je nevjerojatan instaliravat ce mi igru preko 30 i nešto minuta

e jesu shebali nstalaciju u mp3

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 14:55 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo ja sam ga danas naručio ( 270 kn sa dostavom ) pa se nadam da neću požalit , pošto neki tvrde jedno a neki drugo, pa da se ja sam uvjerim dal je vijedno tih 270 kn.

Pratim  temu od početka , ali nisam ništa htio pisat, bilo je zanimljivo do sad čitat razna prepucavanja, traženja cd keya itd....Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja sam kupio 1000 komada COD MW2 pa sam podjelio CD-key-eve Smijeh

Ha otkud im....dobili su sa torrentom, našli na netu..., ali ako misliš igrat multiplayer nećeš se usrećit baš sa "nabavljenim" CD KEY-em

EDIT: nemam jer nisam skinuo igru, a niti neću....

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 15:00 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i vi koji vec igrate(ja uskoro jer je steam nevjerojatno spor) ima lagga na mp

vidio sam da svi kažu da nema onda valjda nema al nevjerujem 100% dok ne vidim sam! xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja jedva cekan dobit novi komp a onda izbuljit oci i zapocet.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
xrobix kaže...

Ja bi samo htio ovo pitati. Kad kupim MW2 orginal jel se dobije 2 org cd-key ili samo 1?

Može protupitanje: otkud ti uopće ideja da bi dobio 2 keya?

Zato sto mi je frend kupio cod5 i dobio je 2 keya....

17 godina
neaktivan

Drago mi je vidjeti ostale komentare i osvrte na igru koji su samo potvrdili moje nagovješćivanje da će igrica biti jedno veliko ništa. Meni su Cod 1,2,4 bile sasvim dobre igre, igrive s ok grafikom...I onda su valjda programeri odlučili nakon četvorke ne poboljšavati grafiku (koja je već i tada bila prosječna) i preći na ww2 koji je već isfucan do kraja (mada još se nisu pozabavili partizanima). I nakon CoD 5 kojeg se valjda više nitko ne sijeća, došao je warfare 2 oko kojeg je izdavač napravio toliko prašine i sigurno potrošio više para na kupnju recenzija nego na samu igru i od igre je ispalo kao što sam već rekao veliko ništa. Nisam mogao vjerovati kad sam pogledao screenshotove što su ih kolege stavili...Ista grafika ko' u četvorci. I što je novo u svemu tome? Možda bolji izgled oružja? Duža priča nego u četvorci? Igrivost je veća? Ništa nije novo nego je to već odavno prožvakani proizvod koji će ovog puta pokazati veliki neuspjeh.

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda neko zna gdje mogu najjeftinije u hrvatskoj ili sloveniji naruciti cod mw 2 ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Drago mi je vidjeti ostale komentare i osvrte na igru koji su samo potvrdili moje nagovješćivanje da će igrica biti jedno veliko ništa. Meni su Cod 1,2,4 bile sasvim dobre igre, igrive s ok grafikom...I onda su valjda programeri odlučili nakon četvorke ne poboljšavati grafiku (koja je već i tada bila prosječna) i preći na ww2 koji je već isfucan do kraja (mada još se nisu pozabavili partizanima). I nakon CoD 5 kojeg se valjda više nitko ne sijeća, došao je warfare 2 oko kojeg je izdavač napravio toliko prašine i sigurno potrošio više para na kupnju recenzija nego na samu igru i od igre je ispalo kao što sam već rekao veliko ništa. Nisam mogao vjerovati kad sam pogledao screenshotove što su ih kolege stavili...Ista grafika ko' u četvorci. I što je novo u svemu tome? Možda bolji izgled oružja? Duža priča nego u četvorci? Igrivost je veća? Ništa nije novo nego je to već odavno prožvakani proizvod koji će ovog puta pokazati veliki neuspjeh.

Neće

15 godina
neaktivan

isuse bože pa nevjerojatni ste(neki od vas)

sp je zabavan i atmosferičan no nažalost bolesno je kratak

što sam dosad čuo mp unaprijeđen,zabavan i NE LAGGA

special ops ludo zabavan mod koji nadmašuje bilo kakvi co-op na tržištu(moje mišljenje)

i kako je igra podbacila čak je i na pc-u ispala bolja nego ste se nadali

ajd odoh ja uživat u igri KOJU SAM KUPIO još je nešto malo instalacije ostalo a pirati vi se jadajte kome god hoćete

(vjerojatno ču pobrat par thumb downa već znam)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 15:15 (TopForumaš).
Moj PC  
5 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

gdje mogu nabavit igru?ako ju skinem sa neta dali radi steam verzija

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 15:16 (only gamer).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Koliko ja vidim mišljenja mnogih se razilaze oko ovog zadnjeg.

16 godina
protjeran
only gamer kaže...

u najblizem algoritmu ima i taj radi na steamu

YQE2A-JBG32-FL82F-RDPCQ-LJL8T mw2 :D vele mi kolege slovenci da serial ne radi
16 godina
neaktivan
only gamer kaže...

Jos jedan.

duje kapitanović
16 godina
TopForumaš kaže...

isuse bože pa nevjerojatni ste(neki od vas)

sp je zabavan i atmosferičan no nažalost bolesno je kratak

special ops ludo zabavan mod koji nadmašuje bilo kakvi co-op na tržištu(moje mišljenje)

i kako je igra podbacila čak je i na pc-u ispala bolja nego ste se nadali

ajd odoh ja uživat u igri KOJU SAM KUPIO još je nešto malo instalacije ostalo a pirati vi se jadajte kome god hoćete

(vjerojatno ču pobrat par thumb downa već znam)

kako se igra taj special ops mod

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
15 godina
neaktivan

Vidim svakakva mišljenj. Obožavam cod serijal, cod4 mi je bio najbolji, pa me zanima. Dal da kupim onda igru il ne. Mogu ju kupit za 280kn.

????????????

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 15:39 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo igram SP, danas počeo. Prvi dojmovi (dakako, ovdje govorim samo o SP-u)? Pa u biti to vam je kao da igrate CoD4 samo druge misije, mape, ljudi i oružja. Ali to je to, onaj prepoznatljivi CoD4 stil, grafika je lijepa, ja na ovoj konfi igram MW2 na istim postavkama kao CoD4 i FPS je skoro isti, tako da na pitanje hocete li moci igrati MW2 odgovor potrazite u CoD4, ako ste njega mogli, moci cete i ovo. Konkretno, ja igram na najjacim postavkama, pri rezoluciji 1280x1024 i bude oko 20-25 FPS-a, a naravno, kad igram na preporucenoj rezoluciji (1024x768) onda je FPS za 10 veci, ali volim vise uzivati u ljepotama grafike koja je malo unaprijedena u usporedbi na prethodnika.

Odmah vas pri prvom ulazu u igru pita hocete li preskociti onu misiju gdje igrate u ulozi negativca i pobijete neduzne civile na aerodromu, takoder, kada krenete kampanju igrati prvo morate pogledati jedan malo duzi video bez mogucnosti prekida, sadrzi scene iz prethodnog dijela. Opet nema gubljenja vremena, tako da dok vam se ucitava mapa, ide onaj video gdje vam daju informacije o misiji koja slijedi. E sad, razlika je sto ste u CoD4 igrali za SAS i Marince, a evo ovdje trenutno igram za američke Rangere.

I to bi bilo to od mene za prvi puta. Kad prijeđem SP napisati cu jos, pratit cu pricu pa cu vidjet kakva je ovdje i o cemu se radi. Screenshotove mislim da ne trebam stavljati posto vidim da ima dosta vas koji ste ih stavili. Eto to je to, odoh sada nastaviti, duznost zove :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Vidim svakakva mišljenj. Obožavam cod serijal, cod4 mi je bio najbolji, pa me zanima. Dal da kupim onda igru il ne. Mogu ju kupit za 280kn.

????????????

Nisu to neke velike pare,a ja bi ti preporucija prvo skini sa interneta provaj i ako ti se svidi onda kupi,nemoj kupovat ono sta neznas.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
troublemaker kaže...
toxic kaže...

hm gledaj ping je 100 i toga morate svi biti svjesni ali ne kasni sta me iskreno cudi ja osobno nemama lagove apsolutno nikakve....

Super,otkrio si nešto novo,sad napiši studiju,predstavi studiju,osvoji nobelovu nagradu za informatiku&mreže i digni si milju.

Mislim,il lagometar laže il jednostavno igra ruši sve dosad poznate zakone fizike....

cek jesi probo igrat??

meni nista ne kasni reko bi da kasni tako da...

Nisam,jesi probao napiusat studiju i predstavit ju u Helsinkiju? Nisi... subjektivne dojmove ne priznajem,isto tako se javila ekipa na stranim forumima da ima lagga tako da.... sacekacemo josh uvid u situaciju kad se zavrsi vecina isporuke.

dedicated to waiting.....
16 godina
neaktivan

ok. ovu temu više neću pratit... stvarno svakih par sati nekoliko stranica. i samo jedan kvalitetan post o tome kakav je MP... što me jedino zanima.

Sutra kupujem igru, pa ću sam da probam. U COD4 sam Morpheus, pa cu i u COD6 biti isto Morpheus... ko me vidi nek pozdravi jednim TK. :)

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ping je užas. Dvije crtice žute boje i nikako pogodit ništa jer warpaju stalno. Kad dođem doma snimim video.

ALL HAIL THE NEW KING!!!

and reality of balkan area....

16 godina
neaktivan

kažu aneki ameri ovo:

I've had a few games on deathmatch that were unplayable. I hope it gets better soon.

Many host migrations as I noticed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice