Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...

ko treba rs neka se javi

e na sta si tu mislio?

rapidshare?ja ga trebam.....

15 godina
neaktivan

orginal je orginal

0 0 hvala 0
17 godina
luka.miskovic kaže...
DenY's007 kaže...
luka.miskovic kaže...

e ljudi ovako , pitanje za one koji su instalirali s luksi installerom .. pokrenuo sam instalaciju . dali se treba zatvoriti ovaj prozor kada kliknem install ili se ne treba nista dogoditi ??

meni Kaspersky IS 2010 javlja da je u njemu neki trojan-dropper.win32.agent.bhnk, pa komu/čemu vjerovati,

jel' sad da isključim do tada kaspersky dok se instalira ili ne, jer sam tako dozvolio prije mjesec dana virut.ce (jako opasnom vrusu)

iz Hunting Unlimited 2010 (lažni crackirani .exe), i jedva nakon tri dana skeniranja i svega, bio siguran da ga više nema,

a tek nakon nekoliko dana da se neće i vratiti, kao prvi put, nakon installa DVIJU 7-ica, 32 i 64 bitne, svake na svoju particiju,

sredio drivere, osnovne programe, kad eto opet se pojavio taj prokleti virut.ce

ili bi bilo bolje ovim postupkom zaobilaženja instalacije s Steama, nego s DVD-a, ali evo baš pokušao, ali mi baš ne radi,

nakon nekog vremena napiše da je steam busy, te prekine instalaciju na svega 90-ak mb instaliranih fajlova..

ja sam uspio instalirat ( samo sam promijenio lokaciju , ne kuzim sto je bilo uopce problem ) NOD 32 nije detektirao virus , pa sad odluci , i ja imam sedmicu x32bit. ultimate . jel imas org. dvd ili piratski ?

imam piratsku kopiju 'naravno', mene baš ne privlači online igranje, kao i da želim original, kad nisam kod love, evo trenutno bez posla več preko dva mj..., no otom potom

16 godina

Evo ja je ubrzo pokrecem Smijeh

Sto mislite kako ce raditi igra na mojoj konfi na rezi 1280x1024 bez detalja?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Zanimljivo, toxic  malo mi je cudno to sto ti nekasne metci ni malo, :D ja osjetim kad mi je ping za 10 veci/razlicit od drugih.

Vidjet cete i sami i ja sam se iznenadio inace na dedicated serverima stalno igram cod4 clanbase i te sheme znaci igram jako dugo mp preko neta..

i vjeruj mi osjetim svako kasnjenje metaka.. ali ovdje mi nis ne kasni jednostavno je tako.. mozda zato sta im serveri nisu preopterecin stvarno neznam .. ili mozda sta svi imaju isti ping ko i ja ali ja kada puknem isti tren taj metak pogodi drugog a lagova nema uopce..

eto uglavno vidjet cete kada cete igrat..

17 godina
neaktivan

Na što ljudi troše novac....

Moj PC  
1 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ja skinuo i poceo da igrammmmmstavit cu vam sad malo slika....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ej oni koji žele original igru (recimo hoće igrati u klanu i sl.) cijena u Algoritmu je 398 kn a u Technomaxu je 375 kn. Mi smo jučer nabavili 10 komada za klan.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob", TS2:eurots1.clanservers.com:8820
17 godina
protjeran
dado_mt kaže...

Ej oni koji žele original igru (recimo hoće igrati u klanu i sl.) cijena u Algoritmu je 398 kn a u Technomaxu je 375 kn. Mi smo jučer nabavili 10 komada za klan.

klan

super

kad kupujete server

xD :P

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

jel mi možeš dat link, ja nemogu nać na technomaxovim stranicamaNeodlučan

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
15 godina
neaktivan

uz ovo crysis stvarno izgleda lose a i cod se vrti 2x bolje...Smijeh btw prva slika je iz mp..

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
protjeran
dokly1982 kaže...

uz ovo crysis stvarno izgleda lose a i cod se vrti 2x bolje...Smijeh btw prva slika je iz mp..

gledajući ove slike sve me strah kako će se vrtit na mojoj hd4850 i athlonu 7750...

na 1680x1050 i medium postavkama s 2x AA tesko da cu imat 50fps average...nadam se da sam u krivu...

jer cod4 SP sam igrao na 1920x1080 sve maxed out aa4x sa 40-90 fps-a

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Iskreno se nadam da se neće moći igrati MP bez originala. Znam da je puno ali nemojte svaki dan ići na piće, koju subotu preskočite izlazak van i eto love za novi COD... I da će novi sustav zaštite bolje funkcionirati i da neće biti likova sa aimbotom i wh-om...

Ima ljudi koji me mogu izbaciti iz takta ono horor,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nikadddddddddd ali nikaddddddd se nece moci 100% zastiti od citera nije bitno jel org ili crack igra,kad cete shvatiti za svaku zastitu postoji protulijek,i od tih programera koi rade na igri ima puno pametnijih crackera tak da show go onCool

Mene vise naljuti kad vidim haxora s org igrom i to na nekim ligama,a tripuje se da zna igratCool

CHE
17 godina
protjeran
carcharodon kaže...
Pero Dinamit kaže...

Iskreno se nadam da se neće moći igrati MP bez originala. Znam da je puno ali nemojte svaki dan ići na piće, koju subotu preskočite izlazak van i eto love za novi COD... I da će novi sustav zaštite bolje funkcionirati i da neće biti likova sa aimbotom i wh-om...

Ima ljudi koji me mogu izbaciti iz takta ono horor,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nikadddddddddd ali nikaddddddd se nece moci 100% zastiti od citera nije bitno jel org ili crack igra,kad cete shvatiti za svaku zastitu postoji protulijek,i od tih programera koi rade na igri ima puno pametnijih crackera tak da show go onCool

Mene vise naljuti kad vidim haxora s org igrom i to na nekim ligama,a tripuje se da zna igratCool

točno to

lol

masa "pro gejmera" je banana s clanbase-a jos od doba CoD1...upravo zbog korištenja wh-a i aimbota...neki su po godinu dana koristili a da ih se nije skužilo...

a tek VAC ... lol ... css, tf2...masa cheatera ima...isto ko i pb....probojno

15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Je li istina da u mp vecina modova ide 6vs6, a samo jedan podrzava 9vs9?

btw. sve vise stjecem dojam da cak i oni kojima je MP dobar nece zadugo imati takvo misljenje - gledam po netu, puno se ljudi zali na lag spikeove, relativno dosadne mp modove i mape itd

razuvjerite me Cool

Sumnjam da ce biti potrebe za razuvjeravanjem,to je sve samo dobro reklamirana igra nista vise od togaCool

CHE
17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
dado_mt kaže...

Ma kakve stranice, za preorder se trči do dućana i "kampira" sa chain gunom (naravno). Do petka bi trebao cijeli klan biti opskrbljen.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob", TS2:eurots1.clanservers.com:8820
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 9:15 (dado_mt).
15 godina
neaktivan
dado_mt kaže...
crazy_luđak kaže...
dado_mt kaže...

Ma kakve stranice za preorder se trči do dućana i "kapira" sa chain gunom (naravno). Do petak bi trebao cijeli klan biti opskrbljen.

Iz kojeg razloga letite kupiti igru cim izade drasticno ce cijene pasti za mjesec dana,a do tada se mozete snaci vecCool

CHE
17 godina
neaktivan
Logic3 kaže...

Meni nece usrani mp pise connecting i tako u beskonacnost,da li netko zna u cemu je problem?

Da li se ja to varam, ili je ovaj fićo iz CoD4 copy/paste metodom prebačen i ovdje?

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
dado_mt kaže...
crazy_luđak kaže...
dado_mt kaže...

Ma kakve stranice za preorder se trči do dućana i "kapira" sa chain gunom (naravno). Do petak bi trebao cijeli klan biti opskrbljen.

Iz kojeg razloga letite kupiti igru cim izade drasticno ce cijene pasti za mjesec dana,a do tada se mozete snaci vecCool

Kakvo je to pitanje za klanske igrače? a za ove druge, "reloded" dućan je nabavio njihove kopije jer i onako ovi drugi (njubare) samo smetaju po serverima Smijeh 

17 godina

ja osobno imam svaki serijal coda orginal pa nisam niti ovaj propustio tako da.. mogu reci da sam fun cod serijala.

a ovaj cod mw2 je odlican po svemu sta sam vidio do sada... tolko sam ocekviao da ce me razocarata da me na kraju odusevio..

svi samo pricaju negativno ovo ono a uopce nije iskreno isplatilo mi ga se uzet jer uzivam igrajuci ga...

17 godina
protjeran

ima jedna fora

kad ti se nekaj ne sviđa (meni se ogadilo kad su ispričali kaj nema u multiplayeru)...kad ti se nekaj stvarno zgadi...

kad ništa ne očekuješ od nečega...onda te svaka sitnica u tome razveseli...

tak da...ne očekujem u MP nikaj posebno...samo dobar ping (pošto sve dobro je izbačeno)...tak da ću biti sretan sa svakom pametnom stvari ak postoji uopce

SP je minoran pošto replay value je na nuli, i pređe se za 5 sati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

ima jedna fora

kad ti se nekaj ne sviđa (meni se ogadilo kad su ispričali kaj nema u multiplayeru)...kad ti se nekaj stvarno zgadi...

tak da...ne očekujem u MP nikaj posebno...samo dobar ping (pošto sve dobro je izbačeno)...tak da ću biti sretan sa svakom pametnom stvari ak postoji uopce

hm gledaj ping je 100 i toga morate svi biti svjesni ali ne kasni sta me iskreno cudi ja osobno nemama lagove apsolutno nikakve....

za sada nema dedicated servera.. sta znaci da udes u mp odaberes nacin igre i stisnes find i on za tebe nade di ima slobnog mjesta i ubaci te unutra..

znaci nema klasicnog igranja preko xfirea itd...

i mislim da se sa crack igrom nikako nece moci igrat mp... znaci prilikom poretanja igre potreban je steam biti aktiviran koji povlaci podatke od tebe... e sada naci ce se nacina uskoro kako da se to zaobide ali opet kako ce craced igraci moci igrat mp??? nema console nema cracked servera :D:D:D

sta mi je iskreno jako drago..

16 godina
protjeran

tak je bilo i s cod 4.... pa su napravili crac i servere... bez brige.... bude se se vratilo na staro...

Killer
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
doxy kaže...

ima jedna fora

hm gledaj ping je 100 i toga morate svi biti svjesni ali ne kasni sta me iskreno cudi ja osobno nemama lagove apsolutno nikakve....

za sada nema dedicated servera.. sta znaci da udes u mp odaberes nacin igre i stisnes find i on za tebe nade di ima slobnog mjesta i ubaci te unutra..

znaci nema klasicnog igranja preko xfirea itd...

i mislim da se sa crack igrom nikako nece moci igrat mp... znaci prilikom poretanja igre potreban je steam biti aktiviran koji povlaci podatke od tebe... e sada naci ce se nacina uskoro kako da se to zaobide ali opet kako ce craced igraci moci igrat mp??? nema console nema cracked servera :D:D:D

sta mi je iskreno jako drago..

Biti ce ne brini..........

CHE
17 godina
protjeran

crack me ne zanima...

izostanak konzole me frustrira užasno...a bit će još gore kad zaigram bez konzole (hehe, jos sam dan bliže svom mw2 primjerku) ...

/com_maxfps 125 ... cg_drawfps 1, cl_maxpackets 100 ...

užas

3 osnovne stvari nemožeš uvaliti...sranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DaBog da nijedan pirat nemoga igrat multiplayer. Ja kad uzmem novi komp kupujem i original mw2

CerIna:)
Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
neaktivan

mp je jednostavno peheben.. najbolji fps mp na svijetu.. definitivno.. sustav napredovanja mi se jako svidja.. jedino kaj te svi ownaju napocetku dok malo ne napredujes..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

crack me ne zanima...

izostanak konzole me frustrira užasno...a bit će još gore kad zaigram bez konzole (hehe, jos sam dan bliže svom mw2 primjerku) ...

/com_maxfps 125 ... cg_drawfps 1, cl_maxpackets 100 ...

užas

3 osnovne stvari nemožeš uvaliti...sranje

E bas me zanima kako ce ovo napraviti da bude natjecateljski,jer bez konzole ce biti osteceni mnogi gameri mislim na one koi zaraduju igrajuci,njima detalji nisu potrebni bas me zanima na koi nacin ce ce cfgovi ubacivatiCool

CHE
16 godina
neaktivan

Za multiplayer neznam no single player me u nijednom segmentu još nije razočarao, sinoć sam završio "utrku" saonicama sa kolegom soapom, znači tri misije i mogu reći da je Sp savršen.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Decki, napravio acc na Steamu i sve ok, samo čekam još igru original? Ocu li ja nesto trebati placati za Steam za mp??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice