oce li mi radit igra koju sam skinuo PRIJE 10.11.09, ili da skinem verziju od stričeka razora? ima li razlike???? molim odgovorite, hvala!
i kolko sam shvatio, NITKO nemože instalirat igru do 12.11 jeli tako?????
oce li mi radit igra koju sam skinuo PRIJE 10.11.09, ili da skinem verziju od stričeka razora? ima li razlike???? molim odgovorite, hvala!
Razor
Sada će ispasti da je razor bolje složio insalaciju MW 2 nego ekpia koja ga proizvodi
muahahahaha. a box je 400 kn.pa bolje onda uzet za 400 .ipak kutija je kutija. a ne ovo pa još moram skiad s neta neku verziju da bih igrao
Prema statsima na steamu oko 40.00 ljudi trenunto igra što SP što MP, tako da očito neki mogu instalirat igrat. Valjda vlasnici retail verzija.
Razor
Sada će ispasti da je razor bolje složio insalaciju MW 2 nego ekpia koja ga proizvodi
pa nebi bilo prvi put
Možda se za našu regiju još nemože aktivirati.omg.čitajte postove
mi smo balkan i zadnji smo na redu
Nesto citam na netu da se svi bune oko ovog novog COD-a?? cak sam vidio i neku peticiju sa kakvih 150k potpisa...
Kako me MP apsolutno ne zanima, a ne da mi se citat stranice i stranice, moze mi netko ukratko objasnit ako ovo ima kakav utjecaj na SP??
Inace, osobno ne planiram davat niti lipe za single player iskustvo od 3-4 sata (kao MW1)
e ak mi nece radit sutra dok ju dobim bacam bombe na IW ko lud
platim igru i onda ce me steam zahebavat vidjet cemo samo cekam da poludim
IW će malo izgubiti popularnost ovim potezom jer je to drugi veliki proizvođač nakon Rockstara koji je usrao instalaciju
Koji valja
jooooj piči 300 kbps Razor release :P
ako bog da možda i danas ću već igrat MW2 haha
Nije mi jasno,stavio sam CD1 i nije mi se nigdje pokazala ocija SWP nego samo STEAM...???
jooooj piči 300 kbps Razor release :P
ako bog da možda i danas ću već igrat MW2 haha
čekaaaaaaj.ne zaljeći se. polako.pusti da drugi provjere umjesto tebe
ako skidaš preko rapida trošiš bezveze điđabajte na svojoj u usporedbi s drugima jadnoj brzini.netko će tih 11 gb skinut za sat vremena i dat report :D
"someone saying virus...someone saying real"
Nije mi jasno,stavio sam CD1 i nije mi se nigdje pokazala ocija SWP nego samo STEAM...???
Pa ja mislim da moraš igru instalirati preko steama.
Evo dečki i modern warfare 3 lol
evo uspio sam i ikonice instalirat i sad kad stisnem na desktopu na zelenu ikonu pise ovo :
http://www4.slikomat.com/09/1110/xrc-New-Bi.jpg
KAJ SAD MORAM CEKAT?
Evo dečki i modern warfare 3 lol
Hahahaha, svaka cast ovima sto su osmislili video.
Misije su mi najjace "waiting for order" xD
I onaj kontorler za Wii, haha. xD
aj ak mores daj i link di si to nasao pa da i ja provam ja sam skinio igru ali nemogu dalje od steam-a, nisam je ni instalira..
evo uspio sam i ikonice instalirat i sad kad stisnem na desktopu na zelenu ikonu pise ovo :
KAJ SAD MORAM CEKAT?
daj covjece ubi se!!!!!Pa jel ti piseda se skida :D
JBT ljudi se prave pametni i spamaju tu a neznaju osnove engleskog :D
daj oce mi iko dat link gdje mogu naci to da instaliram igru???
KAJ SAD MORAM CEKAT?
daj covjece ubi se!!!!!Pa jel ti piseda se skida :D
JBT ljudi se prave pametni i spamaju tu a neznaju osnove engleskog :D
Ma sta se ima skidat???
Kupio sam igru i sad jos da mi nabe 1000kn interneta??(imam flat)
NEXT za nastavak instalacije. ma ti to nas malo zekiš da neznaš šta treba :D
Koliko vidim, IW je zakomplicirao instalaciju ubacivanjem ovog steama. Uzas. Zar nisu mogli staviti normalnu instalaciju kao i za 90% ostalih igara? Cemu sad ta zezancija sa steamom? Eh, naprave tako dobru igru (nisam igrao, ali pretpostavljam da je dobra) i onda je, da oprostite, u*eru sa instalacijom, ili bolje receno, u*ero sa tim steamom. Nije dovoljno sto smo zakinuti za dedicated servere, sad jos kompliciraju zivot na sve moguce nacine na koje stignu. Zasto IW, zasto?
EDIT: Ma dobro, znamo zasto -
ko treba rs neka se javi
Hahaha ovaj jazavac koj mi je rekao da se skida je jos glupnji i to duplo nego ja!
Prvu puta nisam moga stisnuti NEXT ali sada se nesto mice...
Koliko vidim, IW je zakomplicirao instalaciju ubacivanjem ovog steama. Uzas. Zar nisu mogli staviti normalnu instalaciju kao i za 90% ostalih igara? Cemu sad ta zezancija sa steamom? Eh, naprave tako dobru igru (nisam igrao, ali pretpostavljam da je dobra) i onda je, da oprostite, u*eru sa instalacijom, ili bolje receno, u*ero sa tim steamom. Nije dovoljno sto smo zakinuti za dedicated servere, sad jos kompliciraju zivot na sve moguce nacine na koje stignu. Zasto IW, zasto?
EDIT: Ma dobro, znamo zasto -
Stvarno su zakomplicirali
meni je isto tako ali kad stisnem next pise da se pripremaju filovi za instalaciju dodje do kraja i onda pise steam servers are too busys to instal game tako nesto kaze sta bih trebao napraviti ?
evo ja smoj origigi upravo instal..