Jel probao tko igrat multiplayer od onih koji su kupili originale?
evo čim dobim sutra igru stavljam ss i govorim kakvi su pingovi itd.
Jel probao tko igrat multiplayer od onih koji su kupili originale?
evo čim dobim sutra igru stavljam ss i govorim kakvi su pingovi itd.
Jel kupio ko igru i jel valja ??? Hajde, recite, pa da znam dal da odem kupit il ne !!!
Sorry ak ste to već napisali, al stvarno vas nemogu pratiti.
kupio ja.. kad instal krene trazi te intern connection.. ukucas serial na steamu i instalira sve bez beda.. gotovo za manje od 10 min.. i cepas.. inace nisam ljubtelj cod-a al ovo je definitivno pre pre hebena igra bolja od cod4 bar za 2 puta.. mp jos nisam ni probao al sad bi mogo...
kako da provjerim konfig.RUN*****
Mislim da se tek 12.11.09. može igrat multiplayer, jer tek onda steam otvara servere.
Možda sam u krivu !!
Jel kupio ko igru i jel valja ??? Hajde, recite, pa da znam dal da odem kupit il ne !!!
kupio ja.. kad instal krene trazi te intern connection.. ukucas serial na steamu i instalira sve bez beda.. gotovo za manje od 10 min.. i cepas.. inace nisam ljubtelj cod-a al ovo je definitivno pre pre hebena igra bolja od cod4 bar za 2 puta.. mp jos nisam ni probao al sad bi mogo...
Kako to da ti je trebalo samo 10 min covjece meni se radi neki DL, a isto imam original igru???
Jer sam ja danas nabavio preko crovortexa original za 359 kn sve radi savrseno osim multiplayer pise da se spaja a nece se spojit!
ODMA NA MP I KAŽI PINGOVE!!!
jeli igro netko sp na gusarskoj igri
Kako ne kužite ljudi da se mp još nemože igrat. svaki drugi post to piše da do četvrtka 12.11.2009 nema igranja Multiplayera. tek tada će steam aktivirat online igranje.
Kaže mi frend da su pingovi dobri.
Mislim da se tek 12.11.09. može igrat multiplayer, jer tek onda steam otvara servere.
Možda sam u krivu !!
Nema servera. Igraci sami hostaju.
Kako ne kužite ljudi da se mp još nemože igrat. svaki drugi post to piše da do četvrtka 12.11.2009 nema igranja Multiplayera. tek tada će steam aktivirat online igranje.
http://store.steampowered.com/stats/
Steam kaže da multiplayer trenutno igra 25,000 ljudi.
Dečki više ne pišu pingovi u brojima, sad je ko na konzolama one crtice sastrane.
Trebam pomoc naime ovih dana kupujem cod mw 2 i neznam di da kupim kupujen u ducanu ne preko interneta btw iz Splita sam...
Dečki više ne pišu pingovi u brojima, sad je ko na konzolama one crtice sastrane.
da nije tragično strgao bih se od smjeha, otprilike ovako :
bwahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahah
Trebam pomoc naime ovih dana kupujem cod mw 2 i neznam di da kupim kupujen u ducanu ne preko interneta btw iz Splita sam...
Naruci iz algoritma. Donijet ce ti na vrata i platis is na ruke ili u posti i miran si.
Ja sam piratku za box nabavio još na Sesvete,a multi nemislim igrat,jedino možda s frendom u dvoje.
onda ti je valjda algoritam jedina opcija
Ja kontam da cu pocet kupovat original igre.
Na STEAM-u dosta jeftino...
Decki, namjeravam uzeti MW2 original, hoce li mi trebati steam za mp??
Ja kontam da cu pocet kupovat original igre.
Na STEAM-u dosta jeftino...
Jel to sarkazam ili nisi gledao cijene na steamu jako dugo?
napokon sam natjerao igru da radi ali nevidim nigdje podešavanje grafike tj options :S
daaaaa steam i nikako drugacije
Ja cu isto pocet. Nekako vise cijenis to sto si kupio i igras igru da se zabavis. A ipak, kutija je kutija, kad ti imas na polici igru i vidis lijpu, sjaji se, znas da si se nastedio da ju kupis :D.
Jel se Steam sta placa ili ima za download-at?
Jel se Steam sta placa ili ima za download-at?
ne sam program je besplatan
Algoritam 398kn.