Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

TF2 je i UT su sasvim drugacije vrste igara od CoDa. I nemozes ih usporedivat. Sve ovo je uvedeno da se i slabijima da mogucnost da igraju i dobiju pokoji bod, da se smanji piratstvo, da i oni koji brane i koji snipaju i koji napadaju dobiju jedan omjer bodova i zasluga.

Radili su igru dugo i igrali su je i sumnjam da ce sjebat. Igra izgleda jos relanije (mape su prostrane odlicno napravljene). Meni je drago stu cu naprimjer moc uzet stit i sacmu i ic po hodnicima i opet dobit neku zaslugu. Isto tako i oni F.A.G.S.. SNiperisti koji su skinuli pol ljudi koji su vas trebali koknut. Rusheri koji probjaju put jer se mnogi ne zele probit vec se ukempaju u kantu i vire. Ne mislim nista lose nego.

Takav studio. I NOVA IGRA, naglasavam, ovo vise nije COD vec je potpuno nova igra, lijepo su i sami rekli da su sve radili od nule. Ostavili su ono što valja a poboljsali ono što nevalja. Jos 7 dana pa cemo vidit. Uzivajte.

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 9:22 (Canassob).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran

I ja isto sumnjam da mogu zahebat igru nakon tako dugo rada na njoj.Ipak me malo brine cinjenica da nema dedicated servera.Samo da ne bude prek steama jer ce to onda biti shit.

Ma vjerujem da ce ispast odlicno.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Perkan777 kaže...

I ja isto sumnjam da mogu zahebat igru nakon tako dugo rada na njoj.Ipak me malo brine cinjenica da nema dedicated servera.Samo da ne bude prek steama jer ce to onda biti shit.

Ma vjerujem da ce ispast odlicno.

Samo ti vjeruj, :p. Tak sam ja vjerovao i citao razne recenzije i ovdje poruke majstora za Operation Flashpoint, pa je na kraju igra ispala jedno od vecih smeca. A tak bi se moglo desit i s vasim uberhypanim codom, koji ono nastavak.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Samo ti vjeruj, :p. Tak sam ja vjerovao i citao razne recenzije i ovdje poruke majstora za Operation Flashpoint, pa je na kraju igra ispala jedno od vecih smeca. A tak bi se moglo desit i s vasim uberhypanim codom, koji ono nastavak.

Ako ovo vidi naxeem neće biti dobro Smijeh

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...
Tallahasee kaže...

Ako ovo vidi naxeem neće biti dobro Smijeh

Jooooj, kak se bojim. Belji se

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

LOL. Pa multiplayer je ispao užas, nažalost. Zeznuli su stvar bez dedicated servera i to je ubilo igru. Sama po sebi, (mehanika i singleplayer) igra je odlična.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Slazem se.Bar nemaju nacina da s*ebu singleplayer ili ipak imaju?

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

LOL. Pa multiplayer je ispao užas, nažalost. Zeznuli su stvar bez dedicated servera i to je ubilo igru. Sama po sebi, (mehanika i singleplayer) igra je odlična.

"Igra je MENI odlicna." Odnosno, TEBI je odlicna. Ali dobro s obzirom da si moderator, mozda tvoje subjektivno misljenje postaje po defaultu objektivno.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

Ne vidim odakle ti ideja da moderator ne smije reći svoje mišljenje, uostalom, moderator sam samo kada pišem plavom bojom, a kada se to dogodi, a upućeno je tebi, uglavnom nije dobar znak. :)

Dakle, ja kao i većina, smatram da je igra odlična, ali da MP sucksa. To je već i argumentirano uostalom. Osoba koja je bila u stvarnom ratu, (specijalac) slaže se da je igra vrlo realno prikazala kako funkcionira stvarno ratovanje, kako zvuče oružja i eksplozije i kako sve to zaista izgleda, za razliku od filmski preuveličanih i apsolutno nerealnih FPS-ova koje ovdje nećemo spominjati. :)

Jedina dva minusa koje imam za OF2 su:

- prekratka i loše iskorištena kampanja: moglo je biti više misija i moglo se dinamičnije izvesti mnogo stvari

- katastrofalna odluka da se nema dedicated servere (još) koja je praktički ubila multiplayer

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 12:44 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne vidim odakle ti ideja da moderator ne smije reći svoje mišljenje, uostalom, moderator sam samo kada pišem plavom bojom, a kada se to dogodi, a upućeno je tebi, uglavnom nije dobar znak. :)

Dakle, ja kao i većina, smatram da je igra odlična, ali da MP sucksa. To je već i argumentirano uostalom. Osoba koja je bila u stvarnom ratu, (specijalac) slaže se da je igra vrlo realno prikazala kako funkcionira stvarno ratovanje, kako zvuče oružja i eksplozije i kako sve to zaista izgleda, za razliku od filmski preuveličanih i apsolutno nerealnih FPS-ova koje ovdje nećemo spominjati. :)

- prekratka i loše iskorištena kampanja: moglo je biti više misija i moglo se dinamičnije izvesti mnogo stvari

- katastrofalna odluka da se nema dedicated servere (još) koja je praktički ubila multiplayer

Koje ovdje nećemo spominjati a ovo tema o MW2, LOL, bez ljutnje no nisam mogao odoliti. Nevinašce

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan

Zato sam to i rekao. :))))) Jer je rasprava krenula u obrnuto... Cool

Šalu na stranu: OF2 je odlična relacija za opisati kako zapravo nedostatak dedicated servera može biti opasan za MW2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:41 (naxeem).
15 godina
neaktivan

ja sam svoju kupio preko hcl-a i za dalje me boli moja velika masna kurtasta ribica Smijeh

laga vjerojatno neće biti,klanski serveri neće imati neke noobovske stvari te vjerujem da ću se jako dobro zabaviti uz jednu fenomenalnu igru s fenomenalnim 3 igračim modovima

i svi zaboravljate na spec ops ne kužite uopće koliko će to biti zakon(jedan frend dolje na zemlji označava mete drugi je u AC130 i sl.) te da nije sve u multiju

o sp da i ne pričam

zbog spoilera mogu samo reći da je jednostavno amazing i napokon sam dočekao FPS koji podsjeća malo na world in conflict tj. moju najomiljeniju strategiju

invazija amerke je jednostavno fenomenalna

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:45 (TopForumaš).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Svaka cast specijalcu, i pozdravi. Jednostavno se ne slazem s tobom, sorry. Ma koliko god ti to zelio ova igra nije realna i ne moze biti niti jedna koja ce se u blizoj ili daljoj buducnosti pojaviti. U svakoj od tih igara fali toliko elemenata realnosti da bi to bilo besmisleno nabrajati. A to da su realni zvukovi explozija i oruzja je najlakse prenjeti u igru, a mislim da je to i jedini element koji se moze u takvo nesto prenjeti. Jedno je biti virtualni fighter a drugo pravi. I podcrtavam IGRA. To su sve samo igre, namjenjene zabavi. A mene strasno ljuti sto su svi bugovi i glupavi propusti od strane developera ucinili ovu igru najobicnijim smecem. Moje misljenje, ak smijem :p Tako da od zabave za mene NISTA, bila ova IGRA po nekima realna a po drugima ne.

P.S. Osoba koja je bila u stvarnom ratu il ima traume il puno vise drugih poblema da bi se s tobom bavila procjenom koliko je IGRA realna. A spike preko neta, specijalac iz npr. Delti je rekao ovo ili ono ne pusim, sve su to reklame i navlakuse. Od sad prije kupnje Demo. Ak nema, ima i drugih metoda za probat igru prije kupnje. Pozdrav

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:50 (Tallahasee).
15 godina
neaktivan
PreOrder MW2 on xFire.com for 60$

Download Call of Duty: Modern Warfare 2!
Be the first to play at 00:01 on 12/11/2009 when you’ll get your activation key by email*

Download the full game
Super-fast download
No need to be online to play
Re-download the game if you need to
Burn a back-up copy to DVD for storage
Free customer support 7 days a week

The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse.

Call of Duty: Modern Warfare 2 features for the first time in video games, the musical soundtrack of legendary Academy Award, Golden Globe Award, Grammy Award and Tony winning composer Hans Zimmer. The title picks up immediately following the historic events of Call of Duty 4: Modern Warfare, the blockbuster title that earned worldwide critical acclaim, including:

Challenging Multiplayer Modes - Modern Warfare 2 will contain a wealth of multiplayer modes including: the every man for himself action of "Free-for All," the classic team-based fun of "Capture the Flag and the tactical, team-oriented action of "Search and Destroy."

Improved AI Enemies - Improved artificial intelligence now allows enemies to attack from virtually any direction as players respawn into the game adding additional challenges.

An All-new Call of Duty Adventure - Modern Warfare 2 features an all new Call of Duty storyline revolving around the continuing struggles against the Russian rebel group the Ultranationalists, who have found a new and more dangerous leader.

The 'Special Ops' Optional Co-op Mode - "Special Ops" Mode allows two players, either alone or with a friend, to engage in unique mission play and features split-screen functionality.

Diverse In-game Environments - Battlegrounds traversed in the game range from the lonely, snow-clad mountains of Kazakhstan, to dark tunnels in the Afghanistan and the crowded slums of Rio.

Nonstop Action - Modern Warfare 2 contains no cutscenes, so players are always engaged in the action, no matter where they are in the game.

New Breach Gameplay Mechanic - Players can now blaze their own paths through the game by "Breaching" formerly impregnable obstacles like walls and doors with explosives.

New Gadgets, Weapons and Weapons System - Modern Warfare 2 contains many new and updated weapons, new weapons attachments, as well as a variant of the multiplayer weapons customization system from Call of Duty 4, now available in the single player campaign.

New Perks and Increased Customization - Multiplayer modes feature new perks for leveling up, and for killstreaks and deathstreaks. Those awarded for streaks can customized in advance according to when they become available.

System requirements:
CPU: Dual Core 2.4 GHz
RAM: 1 Gb
Video card memory: Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon X1800
Disk space required : 8 Gb
DirectX®: 9.0c

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

klanski serveri neće imati neke noobovske stvari te vjerujem da ću se jako dobro zabaviti uz jednu fenomenalnu igru s fenomenalnim 3 igračim modovima

Uhm... koji sad klanski serveri i koji modovi, kad neće bit ni jednog ni drugog?

17 godina
neaktivan

ovu sam igru iščekivao dugo, al sada iw ide prema dolje. pazite ovo: ako oćete clayicu il c4 npr. morat ćete žrtvovat granatu!!!

ajde iw šta je ovo? možda mojih kolko para koje bi trebo potrošit odu u nešto drugo? cod4 sve dok ne bude mw2 bolji, il dok se ne uvjerimo da ima nešto za igrače koji ne vole martynoobe i ostale gluposti. ne brine me ono za clay i c4 jer ih ne koristim otkako sam na promodu ali je stvarno glupo.

-1

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
TopForumaš kaže...

klanski serveri neće imati neke noobovske stvari te vjerujem da ću se jako dobro zabaviti uz jednu fenomenalnu igru s fenomenalnim 3 igračim modovima

Uhm... koji sad klanski serveri i koji modovi, kad neće bit ni jednog ni drugog?

3 igrača moda

SP,MP i SPEC OPS

ako klanovac bude host servera onda ima klanskih servera

17 godina
neaktivan

Tallahasee, o tome ću ti odgovoriti na temi koja je tome namijenjena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 15:14 (naxeem).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ako klanovac bude host servera onda ima klanskih servera

LOL, to i klanski server veze s vezom nemaju.

17 godina
neaktivan

Bez dedicated servera nema klanskih servera niti bilo kakvih modifikacija.

16 godina
naxeem kaže...

Bez dedicated servera nema klanskih servera niti bilo kakvih modifikacija.

a sto ako ce iw IZNALMJIVATI kao neke "sobe" samo za klanove? po meni nesto slicno bude postojalo

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 15:36 (red_bull).
17 godina

Moguće... Ali opet ako ne bude modifikacija bojim se da će velika većina postojećih klanova ostati na promodu i COD4...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prošo sam ispočetka cod4 da se totalno zagrijem za mw2

life takers and heart breakers semper fi

tu i tamo cijele godine zaigram mp tolko da ne zahrđam totalno za mw2 pa evo čekamo čekamo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da pitam ono nam najdraze pitanje:

Koliko jos?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Da pitam ono nam najdraze pitanje:

Koliko jos?

evo nema puno Cool

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
16 godina

6d7h1min15sec112ms

Ili uživo, ako imaš volje zuri u odbrojavanje do izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:59 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran

jedva cekam utorak i posjet algoritmu...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanje je dali ce se rasprodati dok ti dodes do algoritma xD

15 godina
protjeran

nadam se da nece u pola 9 sam tamo...

15 godina
neaktivan

PreOrder MW2 on xFire.com for 60$ 

Download Call of Duty: Modern Warfare 2! 
Be the first to play at 00:01 on 12/11/2009 when you’ll get your activation key by email* 

Download the full game 
Super-fast download 
No need to be online to play 
Re-download the game if you need to 
Burn a back-up copy to DVD for storage 
Free customer support 7 days a week 

The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse. 

Call of Duty: Modern Warfare 2 features for the first time in video games, the musical soundtrack of legendary Academy Award, Golden Globe Award, Grammy Award and Tony winning composer Hans Zimmer. The title picks up immediately following the historic events of Call of Duty 4: Modern Warfare, the blockbuster title that earned worldwide critical acclaim, including: 

Challenging Multiplayer Modes - Modern Warfare 2 will contain a wealth of multiplayer modes including: the every man for himself action of "Free-for All," the classic team-based fun of "Capture the Flag and the tactical, team-oriented action of "Search and Destroy." 

Improved AI Enemies - Improved artificial intelligence now allows enemies to attack from virtually any direction as players respawn into the game adding additional challenges. 

An All-new Call of Duty Adventure - Modern Warfare 2 features an all new Call of Duty storyline revolving around the continuing struggles against the Russian rebel group the Ultranationalists, who have found a new and more dangerous leader. 

The 'Special Ops' Optional Co-op Mode - "Special Ops" Mode allows two players, either alone or with a friend, to engage in unique mission play and features split-screen functionality. 

Diverse In-game Environments - Battlegrounds traversed in the game range from the lonely, snow-clad mountains of Kazakhstan, to dark tunnels in the Afghanistan and the crowded slums of Rio. 

Nonstop Action - Modern Warfare 2 contains no cutscenes, so players are always engaged in the action, no matter where they are in the game. 

New Breach Gameplay Mechanic - Players can now blaze their own paths through the game by "Breaching" formerly impregnable obstacles like walls and doors with explosives. 

New Gadgets, Weapons and Weapons System - Modern Warfare 2 contains many new and updated weapons, new weapons attachments, as well as a variant of the multiplayer weapons customization system from Call of Duty 4, now available in the single player campaign. 

New Perks and Increased Customization - Multiplayer modes feature new perks for leveling up, and for killstreaks and deathstreaks. Those awarded for streaks can customized in advance according to when they become available. 

System requirements: 
CPU: Dual Core 2.4 GHz 
RAM: 1 Gb 
Video card memory: Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon X1800 
Disk space required : 8 Gb 
DirectX®: 9.0c

0 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice