Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.184.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

evo ovdje  mozete pre oreder  cd key za 350 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 19:27 (cuspajz).

0 5 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
cuspajz kaže...

LOL.Pa ja budem za tu lovu dobil i kutiju.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...

pa kaj nije bolje cjelu igru za 300 kutija i sve

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Canassob kaže...
da ne spamam previse s teksto,

Znam, igrao sam i igram i 2 i 4. Dvojka je dobra jer nema previse taktika i slicno. Vec uzems one bullet rifle i ides okolo i deres. Cista preciznost i to je to. A u 4 su uveli mnogo novih elemenata. Perkove, attachmente, skrivanje, vratili su trćanje i mnogo tog. Po meni je cetvorka zabavnija i vise taktićka igra. I nije istina da dobijes lako killove jer stalno frcaju granate, airovi i helikopteri odnekud, naravno ako igras protiv dobrih igraca a ne protiv noobova nekih kojima napravis 2o killova bez problema. Glupo mi je sto neki navijaju za pro mod. Ak zelite pro mod idite igrajte cod2. A cod4 treba znat igrat sa svime što ima, i ls i marty i gl i sve ostalo. Takva je irga i uzivaj, navikni se na nju i igraj kako se treba igrat a ne s raznim glupim pravilima. Nema kampiranja, nema ovog nema onog. Bas mi je drago sto su to poboljsali u novom mw2 jer ce i kamperi(snajperisti i oni koji skidaju kojote koji pretrcavaju mapu) i takticari i rusheri i svi ostali koji dobivaju vise ili manje credita za ono sto cine u matchu biti nagradeni. Gle to je samo moje misljenje tak da, nemoj se uzrujavat.

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan

znam da je bolje al ak neko oce samo cd key moze vec napravit pre order

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e ljudi

daj pomagajte s www.dvd.co.uk

ipoints .. na njih se nemogu registrirati...poludil bum

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Canassob kaže...
Canassob kaže...
da ne spamam previse s teksto,

Znam, igrao sam i igram i 2 i 4. Dvojka je dobra jer nema previse taktika i slicno. Vec uzems one bullet rifle i ides okolo i deres. Cista preciznost i to je to. A u 4 su uveli mnogo novih elemenata. Perkove, attachmente, skrivanje, vratili su trćanje i mnogo tog. Po meni je cetvorka zabavnija i vise taktićka igra. I nije istina da dobijes lako killove jer stalno frcaju granate, airovi i helikopteri odnekud, naravno ako igras protiv dobrih igraca a ne protiv noobova nekih kojima napravis 2o killova bez problema. Glupo mi je sto neki navijaju za pro mod. Ak zelite pro mod idite igrajte cod2. A cod4 treba znat igrat sa svime što ima, i ls i marty i gl i sve ostalo. Takva je irga i uzivaj, navikni se na nju i igraj kako se treba igrat a ne s raznim glupim pravilima. Nema kampiranja, nema ovog nema onog. Bas mi je drago sto su to poboljsali u novom mw2 jer ce i kamperi(snajperisti i oni koji skidaju kojote koji pretrcavaju mapu) i takticari i rusheri i svi ostali koji dobivaju vise ili manje credita za ono sto cine u matchu biti nagradeni. Gle to je samo moje misljenje tak da, nemoj se uzrujavat.

np,samo nakon promoda kad me ubije heli ni kriv ni duzan odma sam zivcan tak da vise i ne igram nista durugo osim promoda 

17 godina
neaktivan

Najprije no dedicated servers, sada pogled iz trećeg lica.

Alo IW, pa ima nas i sa PC-a koji igramo CoD Osmijeh

Hoće biti kakva vijest koja će obradovat PC gamere?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Najprije no dedicated servers, sada pogled iz trećeg lica.

Alo IW, pa ima nas i sa PC-a koji igramo CoD Osmijeh

Hoće biti kakva vijest koja će obradovat PC gamere?

Samo cekam kad ce procurit vijes da je CoD za PC gamepad only igra, i da ne podrzava tastaturu i mis! Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Iz IW curi na sve strane.

LOL, kad stisnem na link piše mi "This video is no longer available due to a copyright claim by Activision Games Inc." lol

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
protjeran
Gamer71 kaže...
pirat kaže...

LOL, kad stisnem na link piše mi "This video is no longer available due to a copyright claim by Activision Games Inc." lol

ja sam stigo pogledat mozes igrat ko terorist i ubijat civile

15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
pirat kaže...

kaj stvarno?

Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Gamer71 kaže...
pirat kaže...

kaj stvarno?

da tam si na nekakvom aerodromu ili trgovackom centru i vidis kak ovaj lik koji igra ubija civile i obucen je u crno odjelo

(sad mi zao sto nisam pogledo sve)

16 godina
neaktivan

Da šećeš se zraćnom lukom i ubijaš. Ma bit ce ludnica igra. Samo ne kuzim kako im je iscurilo ovoliko informacija. Ako ste cul ida ovi u studiju svi igraju igru vec dugo pa posudili nekome svojem malo da isprobaju i slicno. Vjerovatno tako...

Gle pc je poseban po necem heh. Ima igru iz treceg lica a konzole nemaju. Il se varam?

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

covjece koja brutala Belji se

lijepo sto prikazuju i drugu stranu priče

al ak se malo moralno zamislite ovo je jedan od najkrvavijih i najbrutalnijih scena u videoigrama(i da čuo sam za manhunt no samo što je on nerealističan a ovo u mw2 se može dogoditi i u stvarnosti od strane pravih terorista zbog toga je ta scena tolko brutalna i zastrašujuća)

samo se čudim kak je ERSB to odobrio

Svejedno čekam da isprobam i po već ovome vidim kako su se jako potrudili oko sp i pružili odličnu sp kampanju

16 godina
neaktivan

Žao mi je što ću ovo reć, no po meni je ovo sve ušlo kvragu, hebo COD, počinjem tražiti alternative, sad se čeka Bad Company 2.

Klik.

Znam da će me neki od vas napasti kako ne mogu razlučivati dok ne izađe, no brate mili ovo više nije COD i mislim da se tu svi slažu.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

covjece koja brutala Belji se

lijepo sto prikazuju i drugu stranu priče

al ak se malo moralno zamislite ovo je jedan od najkrvavijih i najbrutalnijih scena u videoigrama(i da čuo sam za manhunt no samo što je on nerealističan a ovo u mw2 se može dogoditi i u stvarnosti od strane pravih terorista zbog toga je ta scena tolko brutalna i zastrašujuća)

samo se čudim kak je ERSB to odobrio

Svejedno čekam da isprobam i po već ovome vidim kako su se jako potrudili oko sp i pružili odličnu sp kampanju

ček jel to na kraju makarov ovoga propuca i ovaj crkne?

Čekamo...10.11.09.
16 godina
moderator

Još jedna misija

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Cod se samo razvio. Lijepo je IW reko da su htjeli napraviti novu igru što su i ucinili. E pa ja se slazem da su ipak dobro napravil isve dosad, iako sam u pocetku bio protiv. Ali nakon  nekih rijeci od samih kreatora u raznim videaima i slicno sam shvatio o cem govore.

EDIT: GLedo to s Overwatchom. Svida mi se split screen. Al ne kuzim kak ce to na racunalo funkcionirat. Valjda pomocu...đojstika. Kak se vec zove xD, nemogu razmisljat.

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:11 (Canassob).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Još jedna misija

reciklirana cod4 mapa iz misije hunted

svejedno amazing frend puca iz ac130 i radi cover za ovog drugog koji ima laser daga ovaj lakše raspozna

jedan mora biti precizan drugi mora birati svje šuteve pametno da ne popije bezvezni metak

ovo će biti zabavno

budemo se skupili mi bugovci koji ćemo kupiti igru i nabacili koju takvu Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:15 (TopForumaš).
17 godina
doxy kaže...

hahahaha koje njubare proklete gadne

djelomično su nas riješili wallhackera...al su uveli govno kojim ce se moci legalno viriti iza kuteva

lolololol

Ne, ne i ne, to je samo mod, trebao si procitat gore, sta pise, to je samo jedna vrsta i more se ukljuciti svima je tada ukljucen 3D i traje dok nezavrsi runda, evo ja cu uskoro mozda imat neki server za Cod2, i bit ce funkcija na nekoj tipki za 3D, pogled tjekom igranja, to nije tesko dodat...

Ali lako je za to 3D pogled, nego evo zasto je to lose,  oni namjerno ostavljaju rupe u igri preko kojih će napraviti haxeve za Igru kao i dosadasnjih naslova a to je ja mislim trenutno taj 3D, jer sigurno ce imat jedan dobar dio funkcije koji ce sluzit hackovima, nadam se da sam ukrivu.(vezi zadnjeg)

I don't care...
16 godina

Meni je jako zao sto je IW od ovoga napravio.

Throwing knives,sticky granates,TPS pogled WTF?

Sad cekam Bad Company 2 koji po jednom filmicu sta sam ga pogledao izgleda uvjerljivo i vec vidim da je ultra zabavan.

Da ne zaboravim reci igrat cu COD:MW2 sta god s njime bilo.

Luckyluke!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Throwing knives,sticky granates,TPS pogled WTF?

Ja imam problem samo s nedostatkom dedi servera, međutim i tu se nadam da će implementacija biti dobra, te ljudi neće previše osjetiti. Što se tiče ovih drugi stvari, ne kužim što bi ti? CoD4 sa boljom grafikom? Close distance throwing knife, sticky perk (ili u kakvom se god obliku pojavi) su samo dodatak igri, a 3rd person pogled me ne zamara previše jer ga ionako neću koristiti (frakking zaboravi da postoji ako ti smeta) :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

Evo još dosta novih videa, pa tko voli nek izvoli:

http://modernwarfare247.com/news/new-special-ops-mission-overwatch

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Evo još dosta novih videa, pa tko voli nek izvoli:

http://modernwarfare247.com/news/new-special-ops-mission-overwatch

zadnji video pri kraju videa host migration

host otiđe i za  4 sekunde se prebaci na drugog 

to nije lose

17 godina
neaktivan

Wow, čekaj, kako su to izveli? Prebacili sve na novi host?

Ali zar neće ići sve na NJIHOVE servere? Nije valjda da su igrači HOSTERI? WTF?! To je još gore nego bilo kakvo izbacivanje dedicateda.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Wow, čekaj, kako su to izveli? Prebacili sve na novi host?

Ali zar neće ići sve na NJIHOVE servere? Nije valjda da su igrači HOSTERI? WTF?! To je još gore nego bilo kakvo izbacivanje dedicateda.

pa mislim da su tako nesto rekli da sami hostamo al nisam siguran

16 godina
neaktivan

Haha 99% forumaša ode uopće nema dovoljnu brzinu za hostat. Hostaju se igre kao dota slabije ne mw2. omgViče možda se i može hostat s 2-5 igrača ali 20+ Neodlučan

CerIna:)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Cerina15 kaže...

Haha 99% forumaša ode uopće nema dovoljnu brzinu za hostat. Hostaju se igre kao dota slabije ne mw2. omgViče možda se i može hostat s 2-5 igrača ali 20+ Neodlučan

Ja sam držao 10 igrača na cod-u 4(t-com 4mb.256 upload)bez lagga

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice