Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 271.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Po kojoj je samo logici 6950 pregazilo vrijeme, mislim da si malo ''pretežak'' izraz upotrijebio. Durat će još jednu seriju minimalno...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Rocinante2112 kaže...

ovo za optimizaciju jednostavno moram komentirati.

optimizacija znači da igra što bolje koristi sve raspolozive resurse (ili koliko ih ja dam na raspolaganje) dok igram.

ako igra to ne radi,optimizacija je loša.

primjer: lik ima nvidiu titan i igra mu nekad trza,padaju fpsovi (bez razloga nekog). a kad ono igra nekoristi 100% grafe,ili jos gore ako imas SLI a igra radi losije nego sa 1x grafom.

nevidim zašto bi ja morao imati current gen graficku kad mi ni ovu od prije 3 godine nekoristi (a engine nije tolko napredan da bi stvarno morao imati nešto bijesno)

igre se prije nisu ovak radile. definitivno. a hardvera je uvijek bilo...

Ne, optimizacija ne znači to - da koristi sve resurse koje imaš, već da radi maksimalno dobro uz što manju potrošnju resursa (da ne trza tamo gdje ne bi smjela itd.).

To što nekome trza na Titanu ili R9, samo je dokaz da je igra loše optimizirana.

Činjenica je da PC hardver (današnji) može puno više i bolje no zbog konzola usporen je razvoj igara za PC (primarno se rade za konzole stare 7 godina)... Iako na PS3 ima krasnih naslova (npr. Heavy Rain ili Last of Us), ne namjeravam ga kupiti. PC je pc, a konzole su samo usputna zabava.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
Danyel kaže...
Rocinante2112 kaže...

ovo za optimizaciju jednostavno moram komentirati.

optimizacija znači da igra što bolje koristi sve raspolozive resurse (ili koliko ih ja dam na raspolaganje) dok igram.

ako igra to ne radi,optimizacija je loša.

primjer: lik ima nvidiu titan i igra mu nekad trza,padaju fpsovi (bez razloga nekog). a kad ono igra nekoristi 100% grafe,ili jos gore ako imas SLI a igra radi losije nego sa 1x grafom.

nevidim zašto bi ja morao imati current gen graficku kad mi ni ovu od prije 3 godine nekoristi (a engine nije tolko napredan da bi stvarno morao imati nešto bijesno)

igre se prije nisu ovak radile. definitivno. a hardvera je uvijek bilo

Ne, optimizacija ne znači to - da koristi sve resurse koje imaš, već da radi maksimalno dobro uz što manju potrošnju resursa (da ne trza tamo gdje ne bi smjela itd.).

To što nekome trza na Titanu ili R9, samo je dokaz da je igra loše optimizirana.

Činjenica je da PC hardver (današnji) može puno više i bolje no zbog konzola usporen je razvoj igara za PC (primarno se rade za konzole stare 7 godina)... Iako na PS3 ima krasnih naslova (npr. Heavy Rain ili Last of Us), ne namjeravam ga kupiti. PC je pc, a konzole su samo usputna zabava.

ajd malo da se nadovezem na temu.ovako lik koji ima titan,i da su mu svi resulsi ukljuceni na grafi,igra ce trzat i pravit sranja,iz razloga jer igra nije org,nego je pir.

a vrlo dobro znamo da su igre skupe recimo ghostos dode org 499kn,moyes rec 500kn,kupis takvu igru i miransi,nema zapinjanja,stekanja i os sranja,sto svi vrolo dobro znamo,a pravimo se pametni u

svim stvarima,a isto tko bih zahvalio liku koji je rekao da ju igra ns 4gb ramske memorije,a sam orig zahtijeva 6gb min,znaci ovdije neko baca mast u oci sto se tice zahtjeva igre i os.

15 godina
Chosenone1 kaže...
maxy0 kaže...

Evo prošao i Ghosts.. imam 4GB rama i skorz mi je dobro igrica radila, bez ikakvog lagganja i force closeanja, tu i tamo je zatrzalo ponekad al i to negdje oko pocetka igre, kasnije nista. postavke su meduim/high bile
inače nije mi loš ovaj cod... definitvno bolji od npr mw3 gdje samo ides naprijed do neke određene točke, ovdje su misije dosta zanimljive, stealth posebno, njih mi je najdraže igrat, grafiku je ne baš najbolja al to mi i ne smeta previse

Da ali frend mi ima takodjer 4gb rama i nemoze uci u igru,stalno dobiva error da ima premalo rama 

imam i ja isto 4gb rama pa isto nece.tako da ne znam u cemu je problem ili nam bacas sol u oci,a i gledao sam danas u trgovini igru gdije zahtijeva 6gb ram ,po kojo si ti onda fantayiji igrao

na 4,nekaj ovdije nestima.

14 godina
fight kaže...

ajd malo da se nadovezem na temu.ovako lik koji ima titan,i da su mu svi resulsi ukljuceni na grafi,igra ce trzat i pravit sranja,iz razloga jer igra nije org,nego je pir.

a vrlo dobro znamo da su igre skupe recimo ghostos dode org 499kn,moyes rec 500kn,kupis takvu igru i miransi,nema zapinjanja,stekanja i os sranja,sto svi vrolo dobro znamo,a pravimo se pametni u

svim stvarima,a isto tko bih zahvalio liku koji je rekao da ju igra ns 4gb ramske memorije,a sam orig zahtijeva 6gb min,znaci ovdije neko baca mast u oci sto se tice zahtjeva igre i os.

Najgluplji argument otkako je ove teme.

Igra šteka jer je pirat? Stvarno???{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
fight kaže...
Chosenone1 kaže...
maxy0 kaže...

Evo prošao i Ghosts.. imam 4GB rama i skorz mi je dobro igrica radila, bez ikakvog lagganja i force closeanja, tu i tamo je zatrzalo ponekad al i to negdje oko pocetka igre, kasnije nista. postavke su meduim/high bile
inače nije mi loš ovaj cod... definitvno bolji od npr mw3 gdje samo ides naprijed do neke određene točke, ovdje su misije dosta zanimljive, stealth posebno, njih mi je najdraže igrat, grafiku je ne baš najbolja al to mi i ne smeta previse

Da ali frend mi ima takodjer 4gb rama i nemoze uci u igru,stalno dobiva error da ima premalo rama 

imam i ja isto 4gb rama pa isto nece.tako da ne znam u cemu je problem ili nam bacas sol u oci,a i gledao sam danas u trgovini igru gdije zahtijeva 6gb ram ,po kojo si ti onda fantayiji igrao

na 4,nekaj ovdije nestima.

Po 5 000 000 puta, ugooglajte "Call of Duty Ghosts Ram Fix" and enjoy, prešao sam igru na svojoj konfi sa 4GB RAM-a, radi bez problema (ako budeš slučajno imao problem sa smrzavanjem igre stavi u video settings pod SCREEN SPACE AMBIENT OCCLUSION - HBAO+ i TERRAIN DETAIL na off i više se neće freezati)...

16 godina
neaktivan

Igre ne trzaju sigurno zbog "piratluka" (osim ako koji fajl igre ili .exe nije zaražen), to su priče za malu djecu. Igrao sam mnoge igre u jednoj i drugoj varijanti i to apsolutno nema veze. Čak mnogi proizvođači priznaju da im ne smeta toliko piraterija jer mnogi kroz piratski SP shvate da im se igra sviđa i da bi voljeli igrati i MP pa ju kupe...

Na konzolama je čak moguće da više korisnika (više konzola) legalno igra istu igru, na PC-u kažu da će isti zakon doći dogodine. Definitvno, neke igre su preskupe, 500kn za igru nije malo ni ljudima vani a kamoli nama.

Inače, CoD ima problema sa optimizacijom a ne piraterijom, dapače, "pirati" su i omogućili FIX za 4 GB rama. Da, ovaj CoD se savim lijepo i normalno vrti i na 4GB... IW se malo zaletio - zbog konkurencije, znaju da ih je Frostbite (BF) pregazio, pa su morali malo dić hype da ne bi ispalo da za 500kn prodaju staru igru sa starim engineom...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
fila2208 kaže...
fight kaže...

Najgluplji argument otkako je ove teme.

Igra šteka jer je pirat? Stvarno???{#}

ne ovo nije najgluplji argument nego jedan od najbolji iz razloga sto je orginal,orginal,a kopija kopija,u kopiji imas sranja, crva koje kakvih malih bugova i os,

i zato prave sranja po igr,dok u orginalu toga nema ,isto kao i windowse oni koji su orginal nema problema ,a cim je nest s crackom odmah ima i sranja i  os,sto istinito,pa tako i kod ostalih programa.{#}

16 godina
neaktivan

fight@

Tko te uvjerio u te gluposti? Ok, sigurno ima zloćudne piraterije, međutim u većini slučajeva se radi o 99,99% identičnom proizvodu sa malom izmjenom koda u exe datoteci, ili čak samo u steam.api konfiguraciji.

Ako ne ubace virus, sve radi identično originalu - jer to zapravo i jest original.

Ista stvar je i sa OS-om - nema tu nikakvih virusa (ako netko nije namjerno zarazio) već se radi samo o postavljanju probnog ključa koji otključava aktivaciju na "probni period", ali je faktički i dalje riječ o originalu (otključanom, dakle).

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 16:36 (Danyel).
15 godina
ibme74 kaže...
fight kaže...
ibme74 kaže...
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

problem je u tome sto imam windowse  ultimate 7,64 bit,a to mi se pod njima i desava.....

Desni klik na Computer i daj SS.

Da li ti piše 8GB?

Odi na Start i upiši msconifg, klikni na karicu Boot i onda na Advanced options, i daj SS!

u startu kad upisem msconifg ispise pretrazivanje nije dalo rezultate,pa ti saljem sliku iz sustava pa pogledaj.

Kao što i sam vidiš piše ti da je iskoristivo samo 4GB ram-a...

Probaj s ovim, stisni start i dolje upiši msconfig i stini enter, zatim odi na boot pa advance options i makni kvačice (ako su stavljene) na "number of processors" i "maximum memory" zatim stisni ok pa provjeri dali ti odna piše tamo da je svih 8GB iskoristivo, pozz !

prijatelju sve sam uradio kako si mi objasnio,no medutim jos uvjek mi pise 3,99 gb,koliko bih mi trebalo onda za tu igru,znaci jos jedna plocica od 4gb,a kaj mi toliko uzima ramsku memoriju nije mi jasno,kako to.....

Ne vrijedi ti kupovati jos ram-a, jednostavno ti sustav ne očitava svih 8 GB ram-a, jedino što mi još pada na pamet je da probaš ugasiti komp, iskopcati ga iz struje, otvoriti i pogledati dali jedna od tih dviju pločica ram-a nije dobro sjela... Probaj malo pritisnuti rukom da vidis dali je ram dobro sjeo u utor... Pozz!

poz prijatelju! stvari ovako stoje sve sam istestirao rusio windowse,dizao nove,biose radio po defoltu,vadio bateriju,ali promjena nema.

problem je vjerovatno u slotvima,zadnja dva slota do procesora niopce nerade, jer mi neprijavljuje memorije,u prva dva slota sam ispitao sva 4 kesa, od 2 gb,  sljakaju. sto znaci da je memorija uredu.

no ono sto me zbunjuje je to.kad u prva dva slota instaliram kekse uredno mi ucita 4gb,kad u zdanji slot do procesora instaliram kes trebalo bih bit 6gb,no on ju uopce neocita kao da je nema .ali kad kes iz 4 slota, premjestim u 3 slot

ocita mi 6gb,i 2,99 iskoristivo,i kad u taj zadnji slot instaliram 4 kes, ucitami instalirano je 8 gb iskoristivo 3,99.sto znaci da je vjerovatno ploca u pitanju,kesi su svi isti i isti je proizvod,do memorije nije vjerovatno ploca i zadnja

dva slota vijerovatno sluze za nesto drugo,a ja bih vjerovatno morao kupit ram od 8gb, koji dode 800kn,ili druge komponente,racunala,jer za ovaj moj maticnih vise nema evo ti i slike memorija pa pogledaj.lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:21 (fight).
14 godina
fight kaže...

ne ovo nije najgluplji argument nego jedan od najbolji iz razloga sto je orginal,orginal,a kopija kopija,u kopiji imas sranja, crva koje kakvih malih bugova i os,

i zato prave sranja po igr,dok u orginalu toga nema ,isto kao i windowse oni koji su orginal nema problema ,a cim je nest s crackom odmah ima i sranja i  os,sto istinito,pa tako i kod ostalih programa.{#}

Sinek odrasti.

Pirati i originali su slični što je danyel već objasnio.

ja imam original bf4 pa se svejedno ruši freeza meni i nekolicini drugih, a da ne pričamo o drugim današanjim poluproizvodima koji rade kao shrot bili original ilio pirat, tako datko god te uvjerio u tu glupost učinio je dobar posao jer te tako lako uvjerio u glupost nevjerovatnu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
fila2208 kaže...
fight kaže...

Sinek odrasti.

ja imam original bf4 pa se svejedno ruši freeza meni i nekolicini drugih, a da ne pričamo o drugim današanjim poluproizvodima koji rade kao shrot bili original ilio pirat, tako datko god te uvjerio u tu glupost učinio je dobar posao jer te tako lako uvjerio u glupost nevjerovatnu.

prijatelju! nitko mene ovdije nema u sto uvjeravat, isprobao sam i or, i svakave, pa znam o cemu pricam,i evo ti jedan primje recimo crysis , istim racunalom kojim sam imao prije 6 godina,

dok sam imao pirat bila je banana,kad sam kupio orginal nebum problema sve glatko i to s ful postavkama,tako da to morete dijeci u vrticu pricat meni ne,isto tako i 2,i ostale stvri aplikacije,antivirusi koji su crackirani

sve je banaa,i onda kad ti se racunalo napuni koje kavih hrpa semca,pa uspori,pa fino kupis jedan pravi antivirus kao nod eset 32,pa bum da vidis onda sranja,kavih bude nakon skeniranja katasrofa,pa kad si ti vidjeo

recimo u nekoj orginar igrici da mozes recimo proc kroz zid, ili upucas tipa on padne na auto,i propadne kroy auto i pliva  mase rukam i nogama, i tak neke gluposti, tako sto meze bit samu u pir,sranju ili u online igricama gdije skidas za varanje koje kakva sranja ali u org to nisam nikad vidjeo nit prmijetio dosad nisam imao probleam s org,dok s pir ajmo jesam,tako da o tim stvarima necu nist vise ovdje komentirat jer se nebum isplati,to su vasa misljenja ja imam svoju takktiku i nje se drzim.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:14 (fight).
14 godina
neaktivan
WTF je solt?
13 godina

fight. boze dragi

BOZE DRAGI

13 godina
fight kaže...
fila2208 kaže...
fight kaže...

Sinek odrasti.

prijatelju nitko mene ovdije nema u sto uvjeravat, isprobao sam i or i svakave, pa znam o cemu pricam,i evo ti jedan primje recimo crysis ,s  istim racunalom kojim sam imao prije 6 godina,

dok sam imao pirat bila je banana,kad sam kupio orginal nebum problema sve glatko i to s ful postavkama,tako da to morete dijeci u vrticu pricat meni ne,isto tako i 2,i ostale stvri aplikacije,antivirusi koji su crackirani

sve je banaa,i onda kad ti se racunalo napuni koje kavih hrpa semca,pa uspori,pa fino kupis jedan pravi antivirus kao nod eset 32,pa bum da vidis onda sranja,kavih bude nakon skeniranja katasrofa,pa kad si ti vidjeo

recimo u nekoj orginar igrici da mozes recimo proc kroz zid, ili upucas tipa on padne na auto,i propadne kroy auto i pliva  mase rukam i nogama, i tak neke gluposti, tako sto meze bit samu u pir,sranju ili u online igricama gdije skidas za varanje koje kakva sranja ali u org to nisam nikad vidjeo nit prmijetio dosad nisam imao probleam s org,dok s pir ajmo jesam,tako da o tim stvarima necu nist vise ovdje komentirat jer se nebum isplati,to su vasa misljenja ja imam svoju takktiku i nje se drzim.{#}

Ajme meni nije mi dobro,ajme meni ovo je san...

A solt je valjda slot. :D

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
14 godina

Trudim se pročitati njeogv post ali to je tako pisano lijevom nogom da nema smisla.

Da fight potpuno si u pravu, ajde, svaka čast.

No vratim se natrag...prepuna tema problema sa igrom...ima li tko da igra mutli da zalijepi neki dobar gejm da malo vidimo dal se isplati uzet?

Kolega inače veliki cod fan je kupio i veli da mu se gadi igra....reko do toga došlo...veli planira ić na bf4...reko da je tako loša ne vjerujem, jer cod kakav god bio može pružiti puno zabave.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Toma Kruz kaže...
fight kaže...
fila2208 kaže...
fight kaže...

ne ovo nije najgluplji argument nego jedan od najboljih iz razloga sto je orginal,orginal,a kopija kopija,u kopiji imas sranja, crva koje kakvih malih bugova i os,

i zato prave sranja po igr,dok u orginalu toga nema ,isto kao i windowse oni koji su original nema problema ,a cim je nest s crackom odmah ima i sranja i  os,sto istinito,pa tako i kod ostalih programa.

Sinek odrasti.

prijatelju nitko mene ovdije nema u sto u vjeravati, is probao sam i or i svakakve, pa znam o cemu pricam,i evo ti jedan primje recimo crysis ,sistim racunalom koji sam imao prije 6 godina,

dok sam imao pirat bila je banana,kad sam kupio original nebum problema sve glatko i to s full postavkama,tako da to morete dijeci u vrticu pricat meni ne,isto tako i 2,i ostale stvri aplikacije,antivirusi koji su crackirani

sve je banana,i onda kad ti se racunalo napuni koje kavih hrpa semca,pa uspori,pa fino kupis jedan pravi antivirus kao nod eset 32,pa bum da vidis onda sranja,kavih bude nakon skeniranja katastrofa,pa kad si ti vidio

recimo u nekoj original igrici da mozes recimo proc kroz zid, ili upucas tipa on padne na auto,i propadne kroy auto i pliva  mase rukam i nogama, i take neke gluposti, tako sto meze bit samu u pir,sranju ili u online igricama gdje skidas za varanje koje kakva sranja ali u org to nisam nikad vidio nit primijetio dosad nisam imao problems org,dok s pir ajmo jesam,tako da o tim stvarima necu nist vise ovdje komentirati jer se nebum isplati,to su vasa misljenja ja imam svoju taktiku i nje se drzim.{#}

Ajme meni nije mi dobro,ajme meni ovo je san...

A solt je valjda slot. :D

ako ti nije dobro odi si veterinaru,normalno da je slot ...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 2:00 (fight).
14 godina
neaktivan
Sad sam tek shvatio o čemu priča kada je editirao post.. Na trenutak sam pomislio da je posolio matičnu ili nešto...

3 0 hvala 0
15 godina

nebum nikoga da uvredim ali ovdje ima tak pametne dijece,da se mora ,sto sad nisam nikoga ubio,ako bude grska

izleti desi se i sto pa nepisem knjigu da mora svaka rijec bit 100, posto ispravna, ili tocka,zares upitnik

umjesto da ljudima pomognete u nevolji i prihvatite neke savjete ,nego se rugate i mislite da ste samo vi u pravu s izuzetcima...........{#}

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stvarno ne znam kako da ti pomognem kada si napisao kodiranu poruku, ali koliko sam shvatio ti imaš neispravnu matičnu ploču ako ti ne rade utori (ili soltovi kao što ti kažeš), odnesi ju na servis ili ju zamjeni..
16 godina
neaktivan

Fight, jel ti piješ il tvoj kompjuter?

Netko od vas dvojice očito voli povirit u čašicu.

15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Stvarno ne znam kako da ti pomognem kada si napisao kodiranu poruku, ali koliko sam shvatio ti imaš neispravnu matičnu ploču ako ti ne rade utori (ili soltovi kao što ti kažeš), odnesi ju na servis ili ju zamjeni..

iskreno nebum ovdje nista kodirano,ali problem je kod pojedinaca jer ocito neznaju citat bez zareza,tocki i ako samo vecino stavljao zareze,sve 5....

14 godina
fight kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

iskreno nebum ovdje nista kodirano,ali problem je kod pojedinaca jer ocito neznaju citat bez zareza,tocki i ako samo vecino stavljao zareze,sve 5....

Nisu problem zarezi, nego gutaš slova.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan

A i gramatika i pravopis nisu baš jača strana...

14 godina

Ma dajte, pa ja u pirat igri prođem kroz zid a u originalu to ne mogu...yebeš originale oni su dosadni.

{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Danyel kaže...

Fight, jel ti piješ il tvoj kompjuter?

Netko od vas dvojice očito voli povirit u čašicu.

{#} 

15 godina
Krunoo7 kaže...
fight kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Nisu problem zarezi, nego gutaš slova.

vijerovatno problemi brzina pa tak ispadne.

al se zbog toga neruga,nego ako tko zeli pomoc onda nek bude covjek

i pomogne a ne neka pi...

12 godina
fight kaže...
Krunoo7 kaže...
fight kaže...

vijerovatno problemi brzina pa tak ispadne.

al se zbog toga neruga,nego ako tko zeli pomoc onda nek bude covjek

i pomogne a ne neka pi...

Pa kako da ti pomognemo kad ti tvrdiš da znaš šta je problem, tj. da je problem u tome što je igra piratska pa ima stotine bugova, eto ti onda iskeširaj 500kn kupi org i da vidimo jel onda nećeš imati bugova, progooglaj malo, imaš koliko hoćeš tema po raznim stranim forumima gdje ljudi sa orginal igrom na konfama sa npr. i7 procesorom, gtx 760/hd 7950 i 8-16GB RAM-a imaju iste probleme kao i ovdje ljudi sa duplo slabijim konfama i jogurt verzijom igara... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 12:24 (ibme74).
13 godina

mislim da je danas 8 Gb rama standard, jednostavno ljestvica se podigla i igre postaju sve zahtjevnije. druga je stvar šta bi cod na starom enginu trebao dobro raditi i sa 4 Gb rama...

0 0 hvala 0
14 godina
Zločko kaže...

mislim da je danas 8 Gb rama standard, jednostavno ljestvica se podigla i igre postaju sve zahtjevnije. druga je stvar šta bi cod na starom enginu trebao dobro raditi i sa 4 Gb rama...

Baš i nije...nabroji mi igre koje mogu pojesti više od 2.75~3gb memorije pri radu...

8gb je danas ono, nothing to worry about, ako ih imaš, ali imam kolegu sa 4gb, ali dobrim računalom i ne kani uložit u memoriju, jer mu ne treba.

Na drugu stranu opet imam kolegu koji trpa 16gb a neznam kad će mu toliko trebati.

4gb je danas must have i tu nema priče, 8 je za sigurnost i polako će doći kad standard čim opale konzole kako treba i loši portovi.

Ontopic:

Mišljenja o multiplayeru zasad? Koliko je zabavan i igriv? Ako je na nivou Mw2, možda i uzmem malo da se odmorim od drugih napornijih igara.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice