Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.018.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

iskreno zaboli me i to zesce hoce li biti spas 12 u vietnamu ili ne

glavno da se puca da je atmosfera prica,gameplay na razini ko ce sad mislit na povijesnu tocnost oko sitnica molim lijepo

koga zato briga?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
TopForumaš kaže...

glavno da se puca da je atmosfera prica,gameplay na razini ko ce sad mislit na povijesnu tocnost oko sitnica molim lijepo

koga zato briga?

Samo da se vidi kakav tim radi novi Call of Duty.

Šta si se tu raspištoljio?

PSN: filip99
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
TopForumaš kaže...

koga zato briga?

Samo da se vidi kakav tim radi novi Call of Duty.

Šta si se tu raspištoljio?

sta se ima vidjeti?

novi cod radi treyarch koji je vec napravio CoD 3 i CoD WaW ak se ne varam napravio je i expanziju united offense i CoD 2 Big Red One i cak mozda i CoD Finest Hour

15 godina
odjavljen

Izgleda čisto solidno. Lošije od novog MOH-A.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Koliko god MoH bio bolji,on  će se ukupno prodati koliko CoD u prvom danu,zar ne?

15 godina
odjavljen
Timon kaže...
Weky kaže...

Koliko god MoH bio bolji,on   će se ukupno prodati koliko CoD u prvom danu,zar ne?

Nisi shvatio rekao sam da po screenovima izgleda bolje MOH. A i svježij je od ovog dosadnog COD-a. Za 5 godina imat cemo COD 50.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 21:38 (Weky).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Nisi shvatio rekao sam da po screenovima izgleda bolje MOH. A i svježij je od ovog dosadnog COD-a. Za 5 godina imat cemo COD 50.

ne nego CoD 12 xD

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...
Weky kaže...

ne nego CoD 12 xD

Ma u svakom slučaju klincima zanimljivo ali meni je stvarno dosta COD-a. Novi Half Life nismo vidjeli preko 3 godine, a do tada su izašli 3, sada uskoro i 4 nastavka COD-a. Zelim nesto drugacije a ne uvjek na istu caku igra.

17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Koliko god MoH bio bolji,on  će se ukupno prodati koliko CoD u prvom danu,zar ne?

Ako to uspije mislim da će se novi MoH smatrati mega uspješnom igrom.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Timon kaže...

Ako to uspije mislim da će se novi MoH smatrati mega uspješnom igrom.

mene samo zanima kad ce MoH pokazat nesto iz MP

na E3 ce kazat samo SP najvjerojatnije a to igru nece prodat

16 godina
@Weky,što je u novom CODu nedovoljno 'svježe'?
Da se igra vraća u ww2 složio bih se s tobom,ali igra kreće u nove vode.
Postoji tek par igri na tematiku vijetnamskog rata i/ili hladnog rata a iste su nekvalitetne prema kritičarima a i igrači se slažu.

Što se tiče spasa-12,netko je rekao da je nerealno što se pojavljuje u igri zato jer u to vrijeme nije ni postojao...
Možda je to istina ali mislim da takva sitnica ti ne može toliko uništiti dojam igre.
S druge strane shotguni se neće pojavljivati u mp-u pa nećeš morati trpjeti tu 'nepravdu' :)
Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa naravno da nema puno igri na tematiku hladnog rata kad se u njemu uopče nije ratovalo, odnosno ne sječam se niti jedne igre na tematiku hladnog rata.

A što se tiče igara u vietnamu, ima ih dosta: shellshock nam67,vietcong 1 i 2, man of valor, battlefield vietnam, line of sight: vietnam,conflict: vietnam. To su samo one koje sam ja igrao, a mislim da ih ima još više.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve si mislim da će sljedeće godine FPS-ovi krenuti u budućnost.. Ghost Recon: Future Soldier, Blacklight: Tango Down, Crysis 2 i sigurno će biti još dosta toga.. WWII je ispričan milijun puta, Modern Warfare će dosaditi, izaći će još tih par naslova koji trebaju izaći, MoH, CoD:BO, eventualno još nešto i to je to. Što se tiče povijesti, mogu napraviti još koju igru u Vietnamu, neki remake Vietconga ili slično, mada i iz tog razdoblja ima dosta igara..

www.crobadcompany.com
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
luckyluke kaže...
@Weky,što je u novom CODu nedovoljno 'svježe'?

Dosadile su mi igre gdje ides u pobijaš sve sa svojom vojskom i to je to. Meni je ovo čista monotonija.   Kad izade novi HL, Quake, e to ce onda bit zabava.

Oću ti rec svake godine dobijem novi COD a jednom u 5 godina pravi nastavak jedne od najboljih igara. COD4 jeste bio dobar al MW2 je samo pretjeravanje u dodavanje pretjerane atmosfere i onih gluposti u MP (Perkovi i Killstreakovi).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 7:12 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
I Am Alive kaže...
Weky kaže...

ne nego CoD 12 xD

Ma u svakom slučaju klincima zanimljivo ali meni je stvarno dosta COD-a. Novi Half Life nismo vidjeli preko 3 godine, a do tada su izašli 3, sada uskoro i 4 nastavka COD-a. Zelim nesto drugacije a ne uvjek na istu caku igra.

lol pa u svakom nastavku je drugčiji cod samo šta ostaje isto ˇimeˇ COD,velika stvar.

Respect!!
15 godina
odjavljen

Nije.

Jednostavno je sve na istu foru. Uđi u područje, ubijaj protivnike koji jurišaju kao muhe bez glave na tebe, ogroman broj neprijatelja koji se spawnaju, MP uvjek na istu foru sa srušenim zgradama i objektima oko tebe....

Inovacija u CODu će biti kada uvedu nešto novo, primjerice veće prostore (onako kao recimo u Bad Company 2 bi bilo taman), kada uvedi dinamičnij AI (da se nezaljeću kao muhe bez glave, vec da flankiraju, mjenjaju pozicije, i razmišljaju donekle), kada borbe budu originalnije, MP može biti još bolji (opet veće i originalnije mape)...

Ako me razumiješ, COD4 je u smislu napucavanja i akcije bio identičan COD2, a COD2 isti COD1. COD4 je inovativan bio po uvođenju stealth misije u černobilu, dok su u MW2 samo nabacali drugačije dizanjnirane mape   - a područja kretanja, umjetna inteligencija, i općenito zbog svega toga mi to djeluje kao da sam vec igrao negdje. Kada bi uveli veće raspostranenije mape u SP-u, sa protivnicima koji se kreću i napadaju dinamičnije onda bi to bilo to. Ovako dobivamo igru na istu foru kao i prethodnik. To ej dobro i zabavno, ali meni stvara osjećaj kao da sam to već igrao. Zbog toga kazem klincima je samo zanimljiv novi COD jer njima da preštampaš MW2 u COD8 oni bi govorili da je to COD8. :)

Naravno ovdje neželim stvorit dojam da pljujem po COD-u (daleko od toga), ali kazem da je svaki novi COD mi stvara osjećaj kao da sam to negdje igrao. Pogotovo početak SP kampanje u uvjek trening u nekoj bazi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 17:09 (Weky).
15 godina
neaktivan

Moraš naučit pojam šta znači Ne slašem se a šta znači Slažem se!!!
Sorry na Officu.

Respect!!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
DoDSrcolomac kaže...

Sorry na Officu.

Jao... Što znaci ne slašem se?? Nikad čuo za tu riječ.

16 godina
protjeran

Ovo mi bolje izgleda nego od CoD-a...

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.

5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
DoDSrcolomac kaže...

Sorry na Officu.

Jao... Što znaci ne slašem se?? Nikad čuo za tu riječ.

Ovo upravo šta sam ti dao,čitaj.

Respect!!
17 godina
neaktivan
epic kaže...

Ovo mi bolje izgleda nego od CoD-a...

Ovo izgleda kao neki Armed Assault+MoH..

Baš me zanima balistika i ponašanje oružja pa da ne bude arkada kao u CoD.

15 godina
odjavljen

Ma MOH je prebrz da bi nalikovao Armed Assaultu. Slicno kao CODu ali sa boljom grafikom + vozila (avioni, helici, tenkovi...). Meni to bolje izgleda nego novi COD.

17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ma MOH je prebrz da bi nalikovao Armed Assaultu. Slicno kao CODu ali sa boljom grafikom + vozila (avioni, helici, tenkovi...). Meni to bolje izgleda nego novi COD.

Da da, znam, mislio sam po ponašanju oružja koliko sam vidio, i izgleda fenomenalno.

15 godina
neaktivan

Dečki ovo je tema o Cod-u zar ne?!?

Respect!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 19:34 (DoDSrcolomac).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...

Bravo, sjedi 5

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
DoDSrcolomac kaže...

Bravo, sjedi 5

?? lol mislim otvori novu temu ako češ o MOH.

Respect!!
17 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...
AlienWare1 kaže...
DoDSrcolomac kaže...

Bravo, sjedi 5

Evo, već sa ovim si započeo poveći offtopic.

Da otvorim novu temu za 2 komentara na igru i usporedbu sa drugim igrama? I don't think so Tim...

16 godina

Ne kužim tu se svađate kako je svaki cod isti, a to je zato jer koristi jako stari engine kojeg su dotjerali do samog vrhunca. Sad ako promjene engine onda to više nije cod, mogli bi ga lako nazvati drugačije.

A enigne u cod-u nikad neče mjenjati jer je call of duty po tome poznat, po svojoj brzoj igri na juriš.

Zato su prepiranja suvišna jer če svaki buduči call of duty biti sličan svima onima prije, a zato ga ljudi i vole jer su se naučili na njegov stil igre. Naučili su se točnije na male mape i brzi gameplay, sad ako bi to promjenili 100% bi se većina fanova coda počela buniti jer to više nije ona stara dobra igra.

I ako se nekome ne sviđa zato jer je svaki nastavak skoro isti onda može lako početi igrati neku drugu igru sa drugim enginom(bad company2 npr.) jer stvarno je glupo žaliti se kako je skoro sve isto, a ima miljun drugih mp fps-ova.

EDIT: gore weky govori da su u sp naprijatelji glupi, isto je u svakim sp-u i u bc2 nisu baš pametni, puno puta samo stoje na jednim mjestu, jedino što rade je da se ponekad čučnu pa da ih nemožeš gađati. A ono da se u codu stalno napucavaš po ruševinama, pa jbg rat je nemože sve biti fino na mjestu uređeno.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 19:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
DoDSrcolomac kaže...
AlienWare1 kaže...
DoDSrcolomac kaže...

Bravo, sjedi 5

Evo, već sa ovim si započeo poveći offtopic.

Da otvorim novu temu za 2 komentara na igru i usporedbu sa drugim igrama? I don't think so Tim...

Da,Bravo,sjedni 5

@Jack Sparrow respect!!!

Respect!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 19:50 (DoDSrcolomac).
15 godina
odjavljen

A jbg, ja bih da malo uvedu protivnike koji se vise krecu i imaju nekakvu taktiku, a ne samo svi juris, i svi skacu ko zecevi na kokainu, to mi kvari malo dojam igre. Inače za cod je sve OK, al eto meni je SP čista reciklaža jednog te istog. Što se tiče enginea, evo ti par informacija o tome.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice