@Tsar ... pitaj isusa
Dvojici frendova poslije updatea igra NIKAKO ne radi...čak ni poslije fresh reinstalla...jednostavno Steam connect failed...uđe u menu, al nemogu igrati...
@Tsar ... pitaj isusa
Dvojici frendova poslije updatea igra NIKAKO ne radi...čak ni poslije fresh reinstalla...jednostavno Steam connect failed...uđe u menu, al nemogu igrati...
Meni je Array odlična, zajedno s Jungle...Crack mi je najodvratnija mapa u povijesti FPS-a...
Nisi jedini. Ko je to radio, bio je na opasnom dopu.
Pa nisu baš ni prastare sjene ni prastari lightning. Ima prilično novih shadera i grafika je iznimno moderna. To sve govori da nemaš pojma o čemu govoriš.
E ljudi koliko ima sati igre u black opsu ja preso u 3 ????
Vau moze se nac i za jeftinije.I ja nemogu vjerovati kako je ta stranica loše napravljena i WOT baca upozorenje da nije sigurna.
Meni upravo suprotno
hmm.. nemogu shvatit tvoj post..
pitaš koliko ima sati igre, pa kažeš da si je prešao u 3 sata igre što je nemoguće??
hmm.. nemogu shvatit tvoj post..
pitaš koliko ima sati igre, pa kažeš da si je prešao u 3 sata igre što je nemoguće??
Mozda na Recruit difficult level i na Skip scene?
I prelazenje igre bez "uzivanja".
mislis ???? igro sam za redom :D
Meni je Array odlična, zajedno s Jungle...Crack mi je najodvratnija mapa u povijesti FPS-a...
Nisi jedini. Ko je to radio, bio je na opasnom dopu.
cracked je uzasna mapa
jest velika i to sve ali fakat dizajn je za qrac jednostavno uvijek mi ne ide na toj mapi
jungle mi je najbolja mapa u igri
Doće mi da ubijem nekoga ko radi u Treyarchu!
Kako mogu sje*bat igru sa patchem, pa to samo retardi ko oni mogu napravit.
Prije patcha je radila ko bog, a sad se nakon 5-10 min zblokira totalno.
Ako to uskoro ne pocnu sređivat, ubrzo cete vidjet moju igru na Oglasniku.
Vau moze se nac i za jeftinije.I ja nemogu vjerovati kako je ta stranica loše napravljena i WOT baca upozorenje da nije sigurna.
Meni upravo suprotno
drugi link sam stavio tu je jos jeftinije
THIS PRODUCT CAN ONLY BE ACTIVATED OFFICIALLY IN ESTONIA, LITHUANIA, LATVIA & RUSSIA. THE LANGUAGE IS IN RUSSIAN* ONLY.
It is possible for us to activate it for you in Russia and you can play in your own country - this will require you to submit your Steam login/password in the "comments" section when making your order and may take a few hours to be activated, or if you have a friend in one of those countries or access to a VPN you can do this yourself. WARNING : By doing this there is a small chance your game can be revoked/removed or Steam account banned, Buy at your OWN RISK! We will not issue refunds if this happens as you have been made aware of the risk.
THIS PRODUCT CAN ONLY BE ACTIVATED OFFICIALLY IN ESTONIA, LITHUANIA, LATVIA & RUSSIA. THE LANGUAGE IS IN RUSSIAN* ONLY.
It is possible for us to activate it for you in Russia and you can play in your own country - this will require you to submit your Steam login/password in the "comments" section when making your order and may take a few hours to be activated, or if you have a friend in one of those countries or access to a VPN you can do this yourself. WARNING : By doing this there is a small chance your game can be revoked/removed or Steam account banned, Buy at your OWN RISK! We will not issue refunds if this happens as you have been made aware of the risk.
ali nekuzim pa i eplati je prodavao ruske kljuceve i svima je radilo ko po loju
Ali su bili region free, a ovaj izgleda nije.
Hm imam jedan mali bizarni problem. Nece mi snimit promjenu klase. Otkljucao sam AK-74u u prestizu, i kaj god da napravim ne snima promjenu klase. Jel do servera? Koji k?
Steam je nakon izdavanja igirice lockao ruske verzije da mogu biti aktivirane samo u gore navedenim zemljama.
BTW ako oces kupiti ruski kupi ovdje.Lik ti ga aktivira preko VPN-a http://cdkeyshere.com/call-of-duty-black-ops-cd-key.html
Steam je nakon izdavanja igirice lockao ruske verzije da mogu biti aktivirane samo u gore navedenim zemljama.
a zast to?
Zato?
a zast to?
Puno ljudi kupovalo ruske verzije i nakone relesa su lockali.Ali kupi odovuda http://cdkeyshere.com/call-of-duty-black-ops-cd-key.html Lik ti aktivira i ti samo skines a imas i eng fajlove.
Prosao sam Black Ops i mogu reci da je prezakon.Nazalost imam piratsku verziju ali sutra kupujem od onog lika.
Neznam zasto ljudi serua pogotovo onaj doxy ili kako se vec zove koji je tesko srao po igrici.Meni je prezakon i jedna od najboljih ikad.Nisam nikako imo frame drop sve na high na rezi 1280x1024.
Jedva cekam mp ali imam par pitanaj u vezi oruzja u mp.
1. Da li se crosbow moze korisiti normalno kao oruzje u TDM,S&D i slicno osim u stick&stonesu?
2. Jel ima flamethrower atachment i jeli dobar?
3.Jel ima onaj bacajuci noz ili je umjesto toga balistic knife?
Znal ko gdje ima za skinut patch 1.1,
Na PM mi javite!
Pi*at mi je ,ono nema mi zvuka kad igram,i laga,cuo sam da kad skineš daj patch 1.1,sve ti radi savrseno,pa znal ko gdje ima skinut
'Unaprijed hvala :)
Na PM mi javite!
Pi*at mi je ,ono nema mi zvuka kad igram,i laga,cuo sam da kad skineš daj patch 1.1,sve ti radi savrseno,pa znal ko gdje ima skinut
Ne postoji patch 1.1 ili bilo kakav broj,postoji update imas ga na steamu.
Igra je otužna. Jadna grafika... definitivno korak natrag. Problemi su bili od samog početka - odbijala se instalirati s originalnog diska i inzistirala na downloadu s neta... To sam riješio, djelomočno i uz pomoć forumaša, ali zapinje još uvijek i to big-time. Moj zaključak je da se radi o prejadnom portu s konzole - kojemu ne bi pomoglo niti da je izašao pola godine kasnije...
Djeca se još uvijek poigraju tu i tamo... ali meni ne pada na pamet.
Na PM mi javite!
Ne postoji patch 1.1 ili bilo kakav broj,postoji update imas ga na steamu.
Ima,al za Pi*atsku igricu,da nejurim odmah sa kupnjom orginala uzeo ovu,pa hocu da vidim kakva je pa da uzmem orginal ako mi se svidi!
Igra je otužna. Jadna grafika... definitivno korak natrag. Problemi su bili od samog početka - odbijala se instalirati s originalnog diska i inzistirala na downloadu s neta... To sam riješio, djelomočno i uz pomoć forumaša, ali zapinje još uvijek i to big-time. Moj zaključak je da se radi o prejadnom portu s konzole - kojemu ne bi pomoglo niti da je izašao pola godine kasnije...
Djeca se još uvijek poigraju tu i tamo... ali meni ne pada na pamet.
Ma sta je tebi.Kako mrzim kad neko sere po igrici a ja je igro i sve radi.Ako ti se ne svidja odi igrat neke igre za djecu jer je stvarno predobro.
Moja preporuka uzmi Nintendo Wii
Prosao sam Black Ops i mogu reci da je prezakon.Nazalost imam piratsku verziju ali sutra kupujem od onog lika.
Neznam zasto ljudi serua pogotovo onaj doxy ili kako se vec zove koji je tesko srao po igrici.Meni je prezakon i jedna od najboljih ikad.Nisam nikako imo frame drop sve na high na rezi 1280x1024.
1. Da li se crosbow moze korisiti normalno kao oruzje u TDM,S&D i slicno osim u stick&stonesu?
1. svugdje mores koristiti crossbow, dobis ga na 33. level-u. i samo imas eplozivni, i nemres metati nikakav att na njega
2. Ima flame, meni nije nesto, treba dugo da ovaj izgori, i nema ono da ga malo bljucnes i da on gori i gubi hp, nego sve je trenutacno. i nema da pod gori neko vrijeme ili slicno pa da dodje na to da gubi hp.
3. umjesto bacanja noza imas tomahawk(sjekira), koji zamjenjuje frag granate, jako je popularan na sticks & stones :)
1. svugdje mores koristiti crossbow, dobis ga na 33. level-u. i samo imas eplozivni, i nemres metati nikakav att na njega
2. Ima flame, meni nije nesto, treba dugo da ovaj izgori, i nema ono da ga malo bljucnes i da on gori i gubi hp, nego sve je trenutacno. i nema da pod gori neko vrijeme ili slicno pa da dodje na to da gubi hp.
3. umjesto bacanja noza imas tomahawk(sjekira), koji zamjenjuje frag granate, jako je popularan na sticks & stones :)
Za ovo 3. vjerujem jedva cekam da dobije cod pa da ownam prvog zadnju min prije kraja.
Jel ima dosta servera za stick&stones?
Za koji mod ima najvise servera?
Pa nisu baš ni prastare sjene ni prastari lightning. Ima prilično novih shadera i grafika je iznimno moderna. To sve govori da nemaš pojma o čemu govoriš.
Uz duzno postovanje, ovo je sve vidjeno u WaWu, samo ima malo vise textura. Lightning? Jesi li ti u zadnjih 2-3 godine igrao kakvu igru sa pravim lightningom? Sjene? Tebi su ovo sjene? Dovoljno je rec da lik nema vlastitu sjenu xD Toliko o tome.