Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.014.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
sardax kaže...
Doxy, reci prijatelju da je retardiran i neka zatrazi pomoc, ali ne zaboravi to reci i njegovim roditeljima, jer ocito ni oni nemaju bas veliki IQ, kao ni on. A ako ga branis, vjerovatno i ti spadas u kategoriju ljudi koja pati od mentalne retardacije i iskompleksiranosti.

??

17 godina
protjeran

Da igra nije toliko izmaltretirala ga...da nije imala toliko propusta, da community nije toliko jadan, nebi kupovao Wh i no recoil...tak da uopće ga ne krivim. Meni iskreno nebi bilo zanimljivo tak igrati...ali eto, ko voli nek izvoli. TO JE SAMO POKAZATELJ koliko je devovima i anticheat programima stalo do igara.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}{#} ALI MORAM OVO STAVIT!

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina
Doxy, da tvoj frend ima IQ veci od 80, onda nebi wh imao. Nema drugog objasnjenja. Nezna igrat, glup je i loristi wh.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

nemogu vjerovat zar su vec poceli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sad igram na serveru Domination i lik ima aimbot (zar vec) mi krenemo u 15 sec lik ima score 12-0 a na kraju imo 61-3( it o samo se redaju HS)  i to jos sa hakerskim zastitnim znakom STROJNICOM!!!!(tj  stoner)pa zar nema neke zastite protiv tih idiota{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:53 (made).

0 0 hvala 0
16 godina
TopGun kaže...

{#}{#} ALI MORAM OVO STAVIT!

hahah... a nemog se prestat smijat, nezz zast..xDD{#}

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
17 godina
neaktivan
Na žalost ne. Možeš pričekati novi val banani ili igrati na dobro administriranom serveru.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Danny_HR kaže...
Na žalost ne. Možeš pričekati novi val banani ili igrati na dobro administriranom serveru.

Naprimjer na izrazito dobro administriranom serveru; Bug Online bo serveru{#} TopGun je zbananio jednog cheatera!! Sneaky bastards{#}

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 15:24 (red_bull).
17 godina
Danny_HR kaže...

Ma kakav novi val banova daj nemojte pricat o stvarima o kojima bas i neznate puno, ban ce popit samo oni noobovi koji neznaju kak i gdje se nabavlja hax, VAC kao i svi drugi anticheat toolovi se daju zaobic u sirokom luku, nema anticheat toola koji se ne moze izbjec tolko o tome. (tak da jbga morat cete to trpit kao i ja nazalost uvijek je toga bilo i bit ce) vjerojatno na konzolama je to teze zaobic ali na pcu je nazalost sve moguce - to je jos jedan razlog zasto gaming na pcu izumire

onaj ko zna kak koristit hax nemozes ga banat niti da hoces, eventualo da ga banas sa tih servera i to je to inace nema sanse.

16 godina
toxic kaže...
Danny_HR kaže...

Ma kakav novi val banova daj nemojte pricat o stvarima o kojima bas i neznate puno, ban ce popit samo oni noobovi koji neznaju kak i gdje se nabavlja hax, VAC kao i svi drugi anticheat toolovi se daju zaobic u sirokom luku, nema anticheat toola koji se ne moze izbjec tolko o tome. (tak da jbga morat cete to trpit kao i ja nazalost uvijek je toga bilo i bit ce) vjerojatno na konzolama je to teze zaobic ali na pcu je nazalost sve moguce - to je jos jedan razlog zasto gaming na pcu izumire

onaj ko zna kak koristit hax nemozes ga banat niti da hoces, eventualo da ga banas sa tih servera i to je to inace nema sanse.

ma nece meni ni jedan čiter na bug serveru dugo obitavat!! zato kad sve zakaze, uvijek postoji administrator!!!!{#}

jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...
toxic kaže...
Danny_HR kaže...

ma nece meni ni jedan čiter na bug serveru dugo obitavat!! zato kad sve zakaze, uvijek postoji administrator!!!!{#}

dosta ti je 2 min da igra dok nema servera da ti unisti taj dan sta se tice igranja cod-a, i opet frajer promjeni ip i nick i eto ga..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Danny_HR kaže...

Ali ja cu ti reci jos nesto zasto je po meni PC opet bolji od konzola a to je DS. Da je mw2 imao DS i da sam ja bio admin na nekom serveru pa ja mislim da bi barem 100 banova zalijepio, sto na klnzoli nemozes zbog matchmakinga. A ovako fino decko doso malo da se ku{#}ci, netko sa server mene pozvao i OPA BAN pa ti sad idi dalje traziti neki drugi server.

17 godina
neaktivan

Ne.

VAC/PB dobro rade, ali uvijek su hackeri korak naprijed, jer je takav način funkcioniranja softvera. Svaki hack ima razdoblje rada i detekcije kada dobije ban. To je tako i tako je uvijek igra u krug. Nitko tu ništa ne može.

Admini nisu baš dobra stvar uvijek. Previše je (a vidi se i u ovoj temi) pretjerano uživljenih, koji su spremni nekome dati ban samo ako im se ne sviđa njihov score (opet vidljivo u ovoj temi).

Jedini pravi način za baniranje su automatski sustavi i objektivno baniranje pronalaskom hacka u memoriji. Baniranje na osnovu rezultata u tablici, nikako ne može biti dobro, a na BUG HC serveru se sigurno neće dogoditi za ništa, osim za očite hackove gdje aimbot automatski leti s glave na glavu, dakle iznimno očitog hacka i naravno, snimke ili ako to administrator vidi.

Pretjerana revnost i baniranje zato što netko ima 62:2 samo je još jedan podsjetnik zašto je davanje admin ovlasti na serverima stvar koju uvijek treba dobro razmotriti.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 16:03 (naxeem).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

dosta ti je 2 min da igra dok nema servera da ti unisti taj dan sta se tice igranja cod-a, i opet frajer promjeni ip i nick i eto ga..

nemoze samo promijenit ip i nick.. banas ga po njegovom jedinstvenom broju tj GUID.. on jedino moze kupit drugu igru i doc ponovo sa drugim id-em..

jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Ne.

VAC/PB dobro rade, ali uvijek su hackeri korak naprijed, jer je takav način funkcioniranja softvera. Svaki hack ima razdoblje rada i detekcije kada dobije ban. To je tako i tako je uvijek igra u krug. Nitko tu ništa ne može.

Admini nisu baš dobra stvar uvijek. Previše je (a vidi se i u ovoj temi) pretjerano uživljenih, koji su spremni nekome dati ban samo ako im se ne sviđa njihov score (opet vidljivo u ovoj temi).

Jedini pravi način za baniranje su automatski sustavi i objektivno baniranje pronalaskom hacka u memoriji. Baniranje na osnovu rezultata u tablici, nikako ne može biti dobro, a na BUG HC serveru se sigurno neće dogoditi za ništa, osim za očite hackove gdje aimbot automatski leti s glave na glavu, dakle iznimno očitog hacka i naravno, snimke ili ako to administrator vidi.

Pretjerana revnost i baniranje zato što netko ima 62:2 samo je još jedan podsjetnik zašto je davanje admin ovlasti na serverima stvar koju uvijek treba dobro razmotriti.

znači može se dogodit da kupiš igru,nemaš pojma o hacku niti ne želiš igrat nepošteno i admin te može izbacit samo tako jer mu se ne sviđa score ili nešto drugo? da li onda gubiš skroz pristup multiplayeru?

15 godina

Ne ako te bana izgbis pristup samo tom serveru gdje si dobio ban! Ako te VAC bana onda cijeli multy ode!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Oni koji rade hackove imaju i mogućnost resetiranja GUID-a, došli se prije par mjeseci mom kolegi na server cod4, i nakon bana guida, pojavili se opet nakon par sati sa novim guidom i još se hvalisali kako im je prodavač hacka resetirao GUID. Znači oni pravi hackovi su uvijek ispred anticheat programa, pošto svako malo dolazi updejtani hack{#}.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
neaktivan

naravno da ne, daj razmisli malo prije nego tak nekaj napises..

btw.

menjal sam i ja neke stvari u cfg, ono osnovno za povecanje fps, glow, specular map, brass, ali nema promjene u framerate.

Vratio sam nazad, posto ne znam sto VAC misli o diranju po cfg-u.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 16:17 (C.J.B.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@jebasu

pitao sam vidovitog milana i rekao je da nece biti patcha danas

također sam ga pitao da dali ima zivota poslije smrti te je rekao da ima i PRIJE i poslije smrti

eto milan nikad ne grijesi a patcha jos uvijek nema {#}

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
M4X kaže...
naxeem kaže...

Ne.

znači može se dogodit da kupiš igru,nemaš pojma o hacku niti ne želiš igrat nepošteno i admin te može izbacit samo tako jer mu se ne sviđa score ili nešto drugo? da li onda gubiš skroz pristup multiplayeru?

ne, pošto sse radi o ds serverima i ako te recimo netko bana na bug serveru ti bez problema mozes igrat na bilo kojem drugom..

Ali u koliko te vac bana tebe i tvoj gudi onda prekrizi igranje sa tim keyom.

14 godina
neaktivan

Ej ekipa!!!

Jel postoji ikakva mogucnost da neko procesor opteretim??

Kada igrma online, mal mi laga, a ping mi je oko 120!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Ej ekipa!!!

Jel postoji ikakva mogucnost da neko procesor opteretim??

Kada igrma online, mal mi laga, a ping mi je oko 120!!!

A da ti nije mozda procesor preopterecen pa ti zato laga? (Neznam koji proc imas)

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Samo serveru na kojem si baniran.

kostolomac kaže...

Oni koji rade hackove imaju i mogućnost resetiranja GUID-a, došli se prije par mjeseci mom kolegi na server cod4, i nakon bana guida, pojavili se opet nakon par sati sa novim guidom i još se hvalisali kako im je prodavač hacka resetirao GUID. Znači oni pravi hackovi su uvijek ispred anticheat programa, pošto svako malo dolazi updejtani hack{#}.

Nemoguće. Kupili su novi ključ. Ne postoji stvar poput "resetiranja GUID-a", jer je GUID generiran ključem.

C.J.B. kaže...

naravno da ne, daj razmisli malo prije nego tak nekaj napises..

btw.

menjal sam i ja neke stvari u cfg, ono osnovno za povecanje fps, glow, specular map, brass, ali nema promjene u framerate.

Vratio sam nazad, posto ne znam sto VAC misli o diranju po cfg-u.

Ne, ne misli ništa.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Bojim se da se ne pretvorim u ovog lika.. malo je previše igrao Black Opse {#}

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Figo kaže...

Bojim se da se ne pretvorim u ovog lika.. malo je previše igrao Black Opse {#}

Malo mi vuče na Soapa..  :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
15 godina

nemojte mi komsije hahahhahaahhhaa.......

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

Da igra nije toliko izmaltretirala ga...da nije imala toliko propusta, da community nije toliko jadan, nebi kupovao Wh i no recoil...tak da uopće ga ne krivim. Meni iskreno nebi bilo zanimljivo tak igrati...ali eto, ko voli nek izvoli. TO JE SAMO POKAZATELJ koliko je devovima i anticheat programima stalo do igara.

Da ga drustvo nije toliko maltretiralo, da nije bio tako los u skoli, da mu zajednica nije bila tako jadna nebi on izbo Semsu tupim sarafcigerom i ukro mu one pare. . ., tak da uopce ga necemo krivit.

To ako je igra "fail" tebi i tom seljaku od majmuna tvog drugara bi trebalo bit razlog da ju se obrise ili eventualno proda a ne da se kupuje hax kako bi se pokazao "skill" ili mozda ces ga pravdat kako na taj nacin pokazuje bunt i revolt prema devovima. . ., neznam ko je jadnij majmun ti ili taj tvoj babun. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 18:37 (D3ViL).
17 godina
doxy kaže...

Da ga mozda i ti ne koristis pa ga zato branis??

btw.. kupi bolji proc i igra nece srat, ja sam cisti dokaz da je ogromna razlika izmedu athlona II x3 i x4, prije fps dropo sada ne dropa..

bmk, igra je okey nije sigurno losa kako si ti to opisao..

doci ce patch bit ce jos bolje i tako sa svakim novim patchom ,igra ima potencijal kao i cod 4 samo je pitanje vremena kada ce to i postat..

16 godina
neaktivan

Sve to stoji, ali kada ja upalim MW2 nakon BO i pogledam razliku u fps-u, glava me zaboli. Mislim, što su oni to tako drastično poboljšali u grafici da mi se fps prepolovio? Teksture su malo izoštrenije(i to samo neke), ali grafika je postala nekako cartoony. Zvuk je isto katastrofa u nekim segmentima i bolje im je da to poprave. Evo jedini razlog zbog kojeg sam je kupio je MP. Jer SP me se najmanje dojmio od svih cod-ova dosad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 19:19 (dedaa).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Sve to stoji, ali kada ja upalim MW2 nakon BO i pogledam razliku u fps-u, glava me zaboli. Mislim, što su oni to tako drastično poboljšali u grafici da mi se fps prepolovio? Teksture su malo izoštrenije, ali grafika je postala nekako cartoony. Zvuk je isto katastrofa u nekim segmentima i bolje im je da to poprave. Evo jedini razlog zbog kojeg sam je kupio je MP. Jer SP me se najmanje dojmio od svih cod-ova dosad.

jel se netko od vas sjeca coda 4 iz pocetka? bio je slican tj zivi uzas.. cekaj patch ovaj veci pa cemo vidjet...

meni je prvi patch dosta toga poboljso. kupnja procesora jos vise i zamjena grafe jos vise.. ja sam sretan sa avg 70 fpsom min 55 max 125 koliko sam stavio lock.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 19:15 (toxic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice