Svatko ima svoje. Ali ukratko meni je normal mode Zabavniji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako može jedno pitanje, znači imam grafu ati radeon hd 4770 (512 Gddr5) , amd athlon 64 (2,8 ghz , clockan na 3.0), i sad kad pokrenem igru šteka mi ( kad se brzo krečem) igra je na mediumu, znači prvo kad sam instaliro onda je svee štekalo, al sam nabavio nešto i sad samo šteka kad se brzo krečem.dal je to do grafe ili?
Girl: Can we go see a movie?
Boy: Nah.. I wanna go play Black Ops.
Girl: If you go play im breaking up with you.
Boy: Pass my controller on the way out.
ahaahha :)
Može netko uploadat save game,nestalo mi sve?
cucki su totalna sprdnja.. nozinom ih param ko odojke..
cucki su totalna sprdnja.. nozinom ih param ko odojke..
Malo su slabi naspram waw. Ali mozda to nerfaju kasnije. Dosta ih je lako ubiti. Trebaju im malo vecu energiju stavit da se mene pita.
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313644&sid=nur2q819iurmegatrpt94bhc77&start=0
Evo bacite oko mozda se ko i nasmije od muke
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313644&sid=nur2q819iurmegatrpt94bhc77&start=0
Evo bacite oko mozda se ko i nasmije od muke
jel to zbog ove poruke ?
You can not access this website. You will be redirected to the Activision website
jel to zbog ove poruke ?
You can not access this website. You will be redirected to the Activision website
Meni otvara normalno kad kliknem na link u svom postu. . .
Minimum System Requirements
Intel Core2Duo@2,4Ghz/AMD Athlon 64X2 4800+
Memory:2Gb
Hard Drive:12Gb free
Video Memory:256 Mb
Video Card:nVidia GeForce 8600/ATI Radeon HD2600
Nadam se da će pomoći onima koju nisu sigurni da li mogu igrati!
Pa jebote,jel vam toliki problem uploadat par kb,za par sekundi gotovo.....
Minimum System Requirements
Intel Core2Duo@2,4Ghz/AMD Athlon 64X2 4800+
Memory:2Gb
Hard Drive:12Gb free
Video Memory:256 Mb
Video Card:nVidia GeForce 8600/ATI Radeon HD2600
Nadam se da će pomoći onima koju nisu sigurni da li mogu igrati!
da je tako, igra bi mi imala min. 5 FPSa vise nego sad :S
Da li baš moram imati šugavi Steam instaliran za MP?
DA
Šta se Valve ima upletati u distribuciju igara, zar ne mogu imati igru kao CoD4, upališ MP, staviš key i deri?
Steam je super za popuste itd, ali mi je beskoristan jer nemaju svi ljudi flat i ADSL. Povremeno volim odigrati partiju CoD4, tako bih htio i ovo, samo bez Steama jer mi jede promet.
Da li baš moram imati šugavi Steam instaliran za MP?
DA
Šta se Valve ima upletati u distribuciju igara, zar ne mogu imati igru kao CoD4, upališ MP, staviš key i deri?
Steam je super za popuste itd, ali mi je beskoristan jer nemaju svi ljudi flat i ADSL. Povremeno volim odigrati partiju CoD4, tako bih htio i ovo, samo bez Steama jer mi jede promet.
steam, ne volim ga baš ali dobar je kao držač igara. upišeš key i igra je zauvijek tvoja. a ne da dođe jozo, uzme ti key i na svoj komp igra igru koji si platio 400kn.
Sta ti to Steam "jede"? Nes ti prometa koji steam jede dok je upaljen. Upalis ga kad zelis odigrat i gg. Sta je problem? Nije ti neki argument.
ja imam slicnu konfu ko i ti i kupio sam si org i igram, da se igrat ne steka bas puno
sorry za offtopic ali kako izgleda key za black ops? xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ili xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx?
Ovo drugo
Ovo drugo
Sada će oko 3 tjedna pokušavati unijeti nasumične brojke i slova u nadi da pogodi kombinaciju
Sretno
P.S.: Šala
Sta ti to Steam "jede"? Nes ti prometa koji steam jede dok je upaljen. Upalis ga kad zelis odigrat i gg. Sta je problem? Nije ti neki argument.
Igru ne možeš odigrati bez da si povezan na internet i bez da ti Steam skine "pokoji updateić". Stvarno nerviraju ti konstantni updateovi.
taman gledao zombije s 4 igrača. dosta zanimljivo...baš bi htio probat. kad dolazi ono čudo što će popravit igru da i mi seljaci možemo igrat? oće li to uopće?
Ocito dovoljan broj ljudi ima ADSL i flat kad Valve tako dobro posluje.
To sto nije to slucaj u vukohebinama poput Hrvatske im nista ne znaci, premalo nas je. Vani ljudi imaju opticku vezu za kikiriki a neki idu tako daleko da visokobrzi internet stavljaju kao ustavno pravno....
Ocito dovoljan broj ljudi ima ADSL i flat kad Valve tako dobro posluje.
To sto nije to slucaj u vukohebinama poput Hrvatske im nista ne znaci, premalo nas je. Vani ljudi imaju opticku vezu za kikiriki a neki idu tako daleko da visokobrzi internet stavljaju kao ustavno pravno....
U razvijenim zemljama ljudi na solcijalnoj pomoći imaju veće brzine od naših. To je žalosno za nas, jednu europsku zemlju
Ajde netko!
Ajde netko!
Evo mission unlocker,10 sec googlanja
Ja do jučer nisam mogao igrati MP od laga. Jutros upalim komp, udjem na server i sve 5 ??? Nisam skužio nikakav patch nisam ništa mijenjao osim zgasi sinoć pali jutros , ali nije da se bunim, sve leti mi sada.
Dvije stvari mi jaako idu na živce. Jump+spray (znači weapon sa što većim clipom + rapid fire nije bitno mrtav si) i prone. Na prone se do smrti neću navići kada mi netko skoči isprazni pol clipa pa se zaljepi za zemlju . Ali to je moje subjektivno.
Opet obratna stvar, tj . genijalno su oni mali autići genijalna stvar za riješiti se kampera koje nemreš očistiti bez pretrčavanja pune mape.
Niš odo igrat :) (napokon)
Ajde netko!
Evo mission unlocker,10 sec googlanja
To sam probao i neradi....
koji kc je sad sa black ops(igra za k*ura*c)sad udem na bilo koji server fps drop to 15 ??? a imam obicno 80-90 sta je sad opet?
Pa j*bo pas mater.
Išao sam po nekim forumima da razgovaram s ljudima o Black Ops i kakav je SP i MP.
Odmah PRVI post je bio spoiler za kraj.
I sad sam prošao igru i nevjerovatno sam bijesan.Nije moguće koliko mi je taj spoiler upropastio singleplayer.
Dođe mi da zakoljem sve moguće.
Jaoo....al inače je veoma dobra igra.Igrao sam MP malkice na Steamu i nevjerovatno je bolji nego MW2.
Najdraže mi BareBone.Nema killstreakova,attachmenta i slično.
I još jedna stvar koju sam primjetio na Steamu je nevjerovatan broj nacrtanih penisa.
Kad sam igrao kod frenda na Xboxu nije bilo toliko.
E sad zašto to?