Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
TopGun kaže...
AMD boy kaže...

Evo ljudi imam problem pa pomagajte... problem se javlja u mp-u i nakon svakih 5/10/20minuta javlja problem {#} poludio sam neznam šta da radim, pa ako ima ko rješenje? (sad me i hebeni silverlight zajebava omg)

I meni se to dogodilo par puta nema pojma zasto. (btw imam orginal)

probaj ugasit sve programe ko fraps wegame itd...

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
15 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

igra je smeće,za mjesec ili dva past ce u zaborav ko i MW2..igrao sam kod frenda mp nije mi se svidila nikako mi nejdu u glavu te neizbalansirane puške,i 50 fps na ati radeon 5870 strasno pa to nema nigdje,ljudi mozda gresim ispravite me ipak sam fan cod 4 al ova igra mi nije nimalo sjela..ima previse nubovskih stvari pogotovo onaj autić {#}..ljudi ovo je moje misljenje o igri nemojte me uzet na zub.

hmm..MW2 nikad nece past u nezaborav o cemu ti pricas? {#}

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!
15 godina

dobar server

XFIRE; mypet
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo vam jedan server

[WNx] Warrior Nation Game Server

ip

[173.199.79.132:3074]

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
16 godina

Jeli tko igrao wager matcheve??  Ja sam danas odigrao 5 runda i bio je hebeni frenzy!!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Butcher kaže...

Jeli tko igrao wager matcheve??  Ja sam danas odigrao 5 runda i bio je hebeni frenzy!!

ja stalno(cesto) igram, 80 slucajeva dobim pare.

XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Slike iz igre. 

http://s1037.photobucket.com/albums/a454/ptspsardax/ 

U prilogu je slika postavki iz nVidia CP-a. Meni pomoglo. Kartica je prisiljena mislit koliko toliko i overrideat postavke iz igre. Moze to i bolje, ali za to treba patch. 

jesu li ti to svi settingsi?

kako drugi izgledaju dali ti je negative LOD bias pod clamp ili allow

EDIT:settingsi pomazu podignuti frame no sada je stutter lagg jos veci

tako je kod mene barem

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:48 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

...jaoo kak sam se sad ispuco...3h u komadu...sve na max...lagga mi sam na nekim serverima eo sad igro na jednom 3h i sve savrseno...SP isto sve radi savrseno...{#}

3 0 hvala 0
15 godina
doxy kaže...

Hvalimo se scorom iz BO?

Aj da i ja probam...eto s Piratom malo odigrao jednu partiju!

HAAHHAHAHAH

haris771 (eu) LOL account
15 godina
neaktivan

traze se 1 ili 2 igraca za igranje zombija online,imamo otkljucane sve tri mape,tko oce nek doda xf:meic1994 ili steam:meic1994

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako otkljucati trecu mapu?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hari85 kaže...
doxy kaže...

Hvalimo se scorom iz BO?

Aj da i ja probam...eto s Piratom malo odigrao jednu partiju!

HAAHHAHAHAH

Explain what's funny?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina

Piratov score :-)

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
odjavljen
doxy kaže...

Explain what's funny?

gg, fin score.

Ide ti COD očito, nisi baš u L4D2 bio tako nadmoćan :)

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
17 godina
protjeran
Weky kaže...
doxy kaže...

Explain what's funny?

gg, fin score.

?

O ma nemoj :D . Imam feeling za FPS igre, koju god primim takav je rezultat.

Od danas Medal of Honor je na tapeti, jučer kupljen...slika ista :D.

Primijetio sam da mi se lagg i zamrzavanje, connection interupted ne događa na njemačkim serverima, dok na ostalima da...u čem je fora?

17 godina
neaktivan
doxy kaže...
Weky kaže...
doxy kaže...

Explain what's funny?

gg, fin score.

?

O ma nemoj :D . Imam feeling za FPS igre, koju god primim takav je rezultat.

Od danas Medal of Honor je na tapeti, jučer kupljen...slika ista :D.

Primijetio sam da mi se lagg i zamrzavanje, connection interupted ne događa na njemačkim serverima, dok na ostalima da...u čem je fora?

švabo je švabo :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

Evo baš igram singleplayer malo za promjenu, i jeste primjetili da glavni lik kao da nema staminu. Skakućem već 5 minuta istom snagom. Baš me zanima jeli tako i u multiju.

hmda
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene malo u BO smeta što nema onih uzrečica kada krepaš.To mi je nekako bio jedan od zaštitnih znakova svakog CoD-a.

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...
Butcher kaže...

Meni se onaj Sticks and stones baš ne sviđa. Zapravo se sve svodi na to da pobjeđuje onaj koji pobere najmanje tomahawka posred čela.

Ali priznajem, dobar je feeling kad vodećeg 10 sekundi prije kraja okineš s tim i oduzmeš mu sve bodove. Frajer ti sigurno skida svece s neba rafalnom paljbom.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina

ljudi u options sam si stavio najveću rezoluciji i sad mi je ekran samo crn kad udem u igricu xD kako da to popravim

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CoKsA kaže...

ljudi u options sam si stavio najveću rezoluciji i sad mi je ekran samo crn kad udem u igricu xD kako da to popravim

Run in safe mode!

15 godina
doxy kaže...
CoKsA kaže...

Run in safe mode!

nije mi ponuđeno na početku xD

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
17 godina
protjeran

Uđi u igru...i kad ti sve bude crno odmah CTRL-ALT-DELETE, i iz task managera ubij igru. I pokreni je ponovo, onda će ti se otvorit prozor kao nekaj u stilu "prošli put igra je neočekivano zatvorena/srušena, želite li je ponovo pokrenuti u safe modu" ... klikni na YES i to je to. Ponovo namjesti postavke I NE STAVLJAJ NA MAX rezu. Monitor ti ne podržava najvjerojatnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...
null kaže...
Butcher kaže...

Meni se onaj Sticks and stones baš ne sviđa. Zapravo se sve svodi na to da pobjeđuje onaj koji pobere najmanje tomahawka posred čela.

Ali priznajem, dobar je feeling kad vodećeg 10 sekundi prije kraja okineš s tim i oduzmeš mu sve bodove. Frajer ti sigurno skida svece s neba rafalnom paljbom.

nego je bas jeb*nica taj mod, jer nikad neznas kad ces pasti iz prvog na zadnje mjesto, uvijek je neki strah prisutan, to je najveca čar tog moda. PREDOBAR JE. jos k tome ucis gađati s cross-om i ballisticima, a vidi se da nije lako.

XFIRE; mypet
17 godina

Budući da imam Nvidia GF 7600 GS (256mb), svi ostali CODovi su mi normalno radili, hoće li i ovaj budući da je ipak malo zahtjevniji?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
protjeran
gawro kaže...

ahahah owned? Sad skidam pa cemo vidjet dal radi ^^

Jel netko probao dal ovo radi ja brijem da je virus skinuo sam i traži password za extract.. neznam

15 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Budući da imam Nvidia GF 7600 GS (256mb), svi ostali CODovi su mi normalno radili, hoće li i ovaj budući da je ipak malo zahtjevniji?

Neće, a čudi me da su ti ostali radili sa tom grafom meni nije WAW radio sa tom grafom, a di tek MW2..

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 23:00 (ZDS).
16 godina
neaktivan

ima li mozda kakva opcija za grupno igranje (vise frendova zalockat u grupu) ili ću stalno morat igrat sam...?! i tražit pojednično svakoga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZDS kaže...
Ag008 kaže...

Neće, a čudi me da su ti ostali radili sa tom grafom meni nije WAW radio sa tom grafom, a di tek MW2..

MW2 je u potpunosti bez problema, jedino neke misije na slabijoj rezoluciji, probati ću i ovu, često iako piše da ne podržava na nižim rezolucijama radi bez problema :)

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan

Evo plačite originali TeknoGods verzija je doplovila u ZALJEV! pa eto sad i mi siromasi imamo šta igrat :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice