Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Htio bih se samo osvrnuti na one gluparije o umjetnoj inteligenciji. Weky pričaš gluposti, ne znam dali si se ikada malo upustio u programiranje bilo čega ali mislim da nisi jer bi onda uvidio kakve mogu biti naredbe samo za jedan pokret recimo robostke ruke,a ti pričaš o taktikama koje bi trebali raditi lokovi s AI. Toga nema niti u američkoj vojsci, oni koriste samo 15-20 % takve tehnologije jer su algoritimi za izračun takvih stvari kilometarski i nemoj očekivati da će ti to neka igra pružiti jer bi te to koštalo pravo bogatstvo. U svakoj igri je svakom liku unaprijed određen položaj i radnje iako može biti u više varijanti pa ti se čini kao dinamično ali u stvari uopče nije. Zato programerima ostavi njihov posao a ti uživaj u onome što oni naprave. I svaki cod je bolji od prethodnog u tom pogledu.

POZZ svima!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Mene samo zanima cijena!? Bude li ovako besramno skupa ko MW2 sumnjam da ću je igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Arabarran kaže...

Mene samo zanima cijena!? Bude li ovako besramno skupa ko MW2 sumnjam da ću je igrati...

Vjerojatno hoće, kada vide koliko je ljudi kupilo MW2 unatoč visokoj cijeni, sumnjam da će im pasti na pamet sniziti cijenu.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
protjeran
thuglife kaže...
Arabarran kaže...

Vjerojatno hoće, kada vide koliko je ljudi kupilo MW2 unatoč visokoj cijeni, sumnjam da će im pasti na pamet sniziti cijenu.

hoce to je vec potvrdeno 

vec sam to napiso negdje u ovoj temi

znaci ista cijena ko u mw2

colonel claypool's bucket of bernie brains
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
thuglife kaže...
Arabarran kaže...

hoce to je vec potvrdeno 

vec sam to napiso negdje u ovoj temi

znaci ista cijena ko u mw2

Cigani!

15 godina
odjavljen
Death_Shade kaže...

Htio bih se samo osvrnuti na one gluparije o umjetnoj inteligenciji. Weky pričaš gluposti, ne znam dali si se ikada malo upustio u programiranje bilo čega ali mislim da nisi jer bi onda uvidio kakve mogu biti naredbe samo za jedan pokret recimo robostke ruke,a ti pričaš o taktikama koje bi trebali raditi lokovi s AI. Toga nema niti u američkoj vojsci, oni koriste samo 15-20 % takve tehnologije jer su algoritimi za izračun takvih stvari kilometarski i nemoj očekivati da će ti to neka igra pružiti jer bi te to koštalo pravo bogatstvo. U svakoj igri je svakom liku unaprijed određen položaj i radnje iako može biti u više varijanti pa ti se čini kao dinamično ali u stvari uopče nije. Zato programerima ostavi njihov posao a ti uživaj u onome što oni naprave. I svaki cod je bolji od prethodnog u tom pogledu.

POZZ svima!

COD nema AI. U codu je prilikom dizajniranja jednog levela sve preodređeno kako će i gdje će se protivnici krećat. A pogledaj Armu II, prvi F.E.A.R, pa čak i neke druge igre poput RTS-a imaju AI koji reagira na promjenu okoliša i promjenu okoline i reakciju na uvjete. Zapravo, ti pričaš gluposti. Da, moguće je itekako napraviti AI koji će raditi po promjeni uvjeta i prilagođavat se svemu onome što se događa u trenutnoj misij.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina
neaktivan

weky ja nemam pojma o AI, ali i to da se botovi prilagodjavaju razlicitim novonastalim situacijama u okruzenju bi se svodilo na odredjeni broj mogucih UNAPRIJED isprogramiranih reakcija... AI bi bilo da on stvarno ima moc razmisljanja i beskrajne i mozemo rec slobodne prilagodbe situaciji koja bi mogla bit svaki put drugacija...

16 godina
Weky kaže...

COD nema AI. U codu je prilikom dizajniranja jednog levela sve preodređeno kako će i gdje će se protivnici krećat. A pogledaj Armu II, prvi F.E.A.R, pa čak i neke druge igre poput RTS-a imaju AI koji reagira na promjenu okoliša i promjenu okoline i reakciju na uvjete. Zapravo, ti pričaš gluposti. Da, moguće je itekako napraviti AI koji će raditi po promjeni uvjeta i prilagođavat se svemu onome što se događa u trenutnoj misij.

Ali opet arma ima ai, pa se događa taj bug da ti se neprijatelji nekud rastrče, a da ne govorim o tvojem squadu.

Jednom sam neprijatelja tražio po nekoj šumi, 10 minuta i nakraju odustao jer je otišao pre daleko ili mi se squad rastrčao.

EDIT:ali da je cod skriptan to je istina.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 17:53 (Jack Sparrow).
15 godina
odjavljen

Evo par videa kakvu bi umjetnu inteligenciju volio vidjeti u novome COD-u.

16 godina
Weky kaže...

Ja mislim da cod nema AI nego ti je to sve u milimetar skriptano.Valjda znas u mw2 na faveli kraj misije bas kad prodes kroz prolaz i onaj frajer bas uvijek skoci kroz prozor na vrijeme,a da je AI pitanje bi bilo dali bi skocio ili tako nesto.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
Weky kaže...

Ja mislim da cod nema AI nego ti je to sve u milimetar skriptano.Valjda znas u mw2 na faveli kraj misije bas kad prodes kroz prolaz i onaj frajer bas uvijek skoci kroz prozor na vrijeme,a da je AI pitanje bi bilo dali bi skocio ili tako nesto.

Pa to ti govorim. Da je uvest dinamičnij AI borbe bi bile puno originalnije. No, preduvjet za takav AI su širi prostori sa manje okolnih kuća i objekata. Onda bi bilo fantastično kad bi se to sve sredilo. CoD Black Ops neće imati radikalnu promjenu umjetne inteligencije niti vece prostore, stoga ostaje nam ista igra u drugom vremenu.

16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Postoje torrenti i crackovi za multy, ima hackera budala na svijetu koi ce probiti black ops kao i mw2 odmah na pocetku...

Addicted to Gaming
16 godina
protjeran

evo prije 10 min na live streamu od e3-a prikazan je gameplay video black opsa 

nesto combata i voznja helikopterom 

sigurno ce bit na nekim stranicama video 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 20:04 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
moderator

evo prije 10 min na live stramu od e3-a prikazan je gameplay video black opsa 

nesto combata i voznja helikopterom 

sigurno ce bit na nekim stranicama video 

Ovdje ima live E3...

Ovdje je bolja kvaliteta... :)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 20:02 (pirat).
15 godina
neaktivan

Trailer sa E3 showa

www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Ovdje ima live E3...

lol sta je to?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
I Am Alive kaže...
pirat kaže...

Ovdje ima live E3...

lol sta je to?

Drito,meni je onaj sugavi xbox natal,a na pocetku halo trailer novi...

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
16 godina
I Am Alive kaže...
pirat kaže...

Ovdje ima live E3...

lol sta je to?

Prijenos E3-a.

Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Prijenos E3-a.

ma je 100 posto lik mi tu maše rukama Iznenađen

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
protjeran

prosla vam baba sa kolacima 

cod gameplay je bio napocetku showa morate cekat da netko stavi posebno video

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...
I Am Alive kaže...
pirat kaže...

Ovdje ima live E3...

lol sta je to?

Prijenos E3-a.

Vidim

16 godina

Da,ali pirat je stavio video prije 12 min,nije moguce da ekipa broadcasta samo 12 minuta..

15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Da,ali pirat je stavio video prije 12 min,nije moguce da ekipa broadcasta samo 12 minuta..

Damn, pa ja sam uso u to odma u 20:00 kad je posto

sad se tu dopisuju preko messengera.. LOL

16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

pa bio je video sam 2 min ako i tolko u sklopu tog microsoft-ovog showa

15 godina
odjavljen

Par screenshotova iz trailera:

Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Weky kaže...

to je grafika?

ja mislio recommend 5970 and better

15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...
Weky kaže...

to je grafika?

XBox 360.

16 godina
protjeran
I Am Alive kaže...
Weky kaže...

to je grafika?

dok je god na istom engine-u neces trebat vise od prosjecnog dualca i 4670

15 godina
protjeran

Nekontam šta TD?

Možda je loša kvaliteta slike.. Brate ono, nemoraš odma lupat po prstu dolje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Možda" je loša kvaliteta slike? Hah, pa rekao je Weky da je uzeo screenove iz trailera..

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice