Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

jel se skupljate cesto?? mogo bi i ja poceti s vama malo cod4, igram sada cod2...koliko bi mogo fps-a izvuci iz ovog laptopa??

intel core2duo @2.10GHz

3gb ddr3

ati 4350 512mb

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty 4
strbi kaže...

jel se skupljate cesto?? mogo bi i ja poceti s vama malo cod4, igram sada cod2...koliko bi mogo fps-a izvuci iz ovog laptopa??

intel core2duo @2.10GHz

3gb ddr3

ati 4350 512mb

nebi rekao iznad 125

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

a jel bi mogo lockati 125? ima neki dobar config, a da grafika nije ko iz prastoljeca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

a jel bi mogo lockati 125? ima neki dobar config, a da grafika nije ko iz prastoljeca?

mozda

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ajde ako imas neki posalji mi u PM....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

ajde ako imas neki posalji mi u PM....hvala

http://cfgfactory.com/skins/show/4ecd3c840096f

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

budem probao...ali sta je s grafikom....hahahha...to cu si ja postepeno povecavati grafiku {#}

di je download link? nevidim..lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

Jel mi moze netko reci jel mogu lockat 250 fps-a sa HD4850,athlon X2 2.8GHz i 6 gb ddr3 rama.

sada imam lock na 125 sa paradoxovim cfg-om.igram na 1280x1024.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 22:29 (DarkLink).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

Jel mi moze netko reci jel mogu lockat 250 fps-a sa HD4850,athlon X2 2.8GHz i 6 gb ddr3 rama.

sada imam lock na 125 sa paradoxovim cfg-om.igram na 1280x1024.

Trebao bi moći.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
14 godina
neaktivan
Koliko je fps uopce bitan u igri? Ja nevidim razliku iznad 30 fpsa...znam da je bitan ping zbog konekcije i brzine metka...
15 godina
strbi kaže...
Koliko je fps uopce bitan u igri? Ja nevidim razliku iznad 30 fpsa...znam da je bitan ping zbog konekcije i brzine metka...

kakvi 30fpsa? 125 je ok lock, 250 odlican....ping do 80 je ok

14 godina
neaktivan
Ping mi je 10-20...koliko ja znam ljudsko oko moze vidjeti najvise 24 slicice po sekundi sto je 24 fpsa....nerazumijem zasto sto vise to bolje, kada je razlika neprimjetna za ljudsko oko...igra ide fluidno sa 60 fpsa isto kao i sa 250
16 godina

U codu ti je FPS vazniji nego u bilo kojoj drugoj igri, a to je radi pogreske (koja namjerno nije ispravljana) iz Q3 enginea, gdje sa vecim FPS ostvarujes odredjene prednosti. 

1000 FPS je maximum u svim Q3 engine igrama i njegovim modifikacijama. Sto se sa manjim brojem dijeli, bolji su ucinci:

1000/1 = 1000 FPS ovo bi bilo idealno, no tesko izvedivo na vecini PCeva

1000/2 = 500 FPS isto kao i ovo gore

1000/3 = 333 FPS i pocinju se viditi najocitiji bugovi poput nosounda kod sprinta u codu, dalji strafe jumpovi, nerealno pucanje iz automatskih pusaka

1000/4 = 250 FPS i ovo je maximum dozvoljen u cod2/cod4 jer do ove granice nema gore navedenih bugova, iako si opet u prednosti nad onim sto igra sa 30/60/125 FPS

1000/5 = 200 FPS slicno kao i 250, ali osjeti se kod jumpanja

1000/6 i 1000/7 = od 150 do 200 FPS, nije neka razlika od 125, ali i dalje nije 250

1000/8 = 125 FPS i ovo je nekada bilo najoptimalnije dok se igralo na CRT monitorima i ako nije bilo potrebe za jumpanjem. Ako stavis 120 Hz refresh rate, 125 FPS i pakete na 100, skoro ti ispada 1/1/1 odnosno 1 picture 1 frame 1 packet i imas savrsen osjecaj da igra klizi. 

1000/9/10+ = jednostavno za Q3 engine nije dobro! 

Ljudi vecinom igraju na 250FPS lock, jer kod automatskih pusaka je dokazana visa efikasnost u odnosu na 125FPS, no i dojam "ne ljepljenja" metaka je veci na 250 FPS, jer 95% danasnjih LCDova se vrti na 60Hz, sto znaci da od 4 slicice koje graficka izradi, ti na monitoru vidis samo 1 i kod pokretnih meta katkada ti se cini da se meci ne ljepe, a ti u biti pucas u lika koji vise nije tu. 

Kad igram cod4 na 200 Hz ili 400 Hz TV-u ili prije na 120Hz CRTu je nevidjena razlika u odnosu na LCD sa 60Hz. 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Ne u cod serijalu :D
14 godina
neaktivan
Ako znas igrati i igra ti ne steka nikakv FPS ti nije bitan :))
16 godina
FiCoO kaže...
strbi kaže...

kakvi 30fpsa? 125 je ok lock, 250 odlican....ping do 80 je ok

Ping 80 je NEIGRIV! Pogotovo ako ti protivnik igra na 20/30/40 a g_antilag "0" ti na close range nemas velikih sansi bas =)

strbi kaže...
Ping mi je 10-20...koliko ja znam ljudsko oko moze vidjeti najvise 24 slicice po sekundi sto je 24 fpsa....nerazumijem zasto sto vise to bolje, kada je razlika neprimjetna za ljudsko oko...igra ide fluidno sa 60 fpsa isto kao i sa 250

Objasnio sam ti iznad. 24 slicice u sekundi je nesto drugo i registracija ljudskog oka je nesto trece. Ljudsko oko itekako vidi razliku izmedju 24/40/60/120 slicica u sekundi. To sto filmovi (stari) su isli u 24 slicice u sekundi nema veze i nemoze se s FPSom usporedjivat.

16 godina
strbi kaže...

Onda po toj logici mozes igrat i na kuglicnom misu iz 96' godine i biti ravnopravan sa igracem sa G500/RAT7/Mambom i slicno, a recimo da imate isti skill. 

Mozes i nogomet igrat u kucnim papucama, ali mislim da ces ga bolje igrat u kopackama? Sto ti mislis?

17 godina
neaktivan
strbi kaže...

fps nije bitan?

kolko sam puta bio u situaciji na starom kompu kad sam imao realno veću šansu za kill nego moj protivnik, ali je on ubio mene. kako? 250 vs +-45 fpsa, pogotovo je ovo osjetno ako idete na jump servere

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
protjeran
sardax kaže...

U codu ti je FPS vazniji nego u bilo kojoj drugoj igri, a to je radi pogreske (koja namjerno nije ispravljana) iz Q3 enginea, gdje sa vecim FPS ostvarujes odredjene prednosti. 

1000 FPS je maximum u svim Q3 engine igrama i njegovim modifikacijama. Sto se sa manjim brojem dijeli, bolji su ucinci:

1000/1 = 1000 FPS ovo bi bilo idealno, no tesko izvedivo na vecini PCeva

1000/2 = 500 FPS isto kao i ovo gore

1000/3 = 333 FPS i pocinju se viditi najocitiji bugovi poput nosounda kod sprinta u codu, dalji strafe jumpovi, nerealno pucanje iz automatskih pusaka

1000/4 = 250 FPS i ovo je maximum dozvoljen u cod2/cod4 jer do ove granice nema gore navedenih bugova, iako si opet u prednosti nad onim sto igra sa 30/60/125 FPS

1000/5 = 200 FPS slicno kao i 250, ali osjeti se kod jumpanja

1000/6 i 1000/7 = od 150 do 200 FPS, nije neka razlika od 125, ali i dalje nije 250

1000/8 = 125 FPS i ovo je nekada bilo najoptimalnije dok se igralo na CRT monitorima i ako nije bilo potrebe za jumpanjem. Ako stavis 120 Hz refresh rate, 125 FPS i pakete na 100, skoro ti ispada 1/1/1 odnosno 1 picture 1 frame 1 packet i imas savrsen osjecaj da igra klizi. 

1000/9/10+ = jednostavno za Q3 engine nije dobro! 

Ljudi vecinom igraju na 250FPS lock, jer kod automatskih pusaka je dokazana visa efikasnost u odnosu na 125FPS, no i dojam "ne ljepljenja" metaka je veci na 250 FPS, jer 95% danasnjih LCDova se vrti na 60Hz, sto znaci da od 4 slicice koje graficka izradi, ti na monitoru vidis samo 1 i kod pokretnih meta katkada ti se cini da se meci ne ljepe, a ti u biti pucas u lika koji vise nije tu. 

Kad igram cod4 na 200 Hz ili 400 Hz TV-u ili prije na 120Hz CRTu je nevidjena razlika u odnosu na LCD sa 60Hz. 

u pravu si u vecini al sa 333 vise skaces sa 250 dalje a 125 je nesto izmedju ja brijem 

isto tako sa 250 se osjetno vidi da brze pucas sa 250 nego sa 60-70 il tak nes a ovi ostali lockovi to nis ne vrijedi :))

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
16 godina

Nisam sada pri svom kompu, pa ti ne mogu linkat, ali to je to. Kada se greska uocila nakon sta je igra bila na trzistu, shvatili su da se ne isplati mijenjat i tada su nastali strafe jumpovi, bunny hopovi i sve slicno tome :)

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ima li ko od vas hack za level? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Promod
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Promod

ja sam prelos jos za prodmod {#}

i da napravio sam si svoj cgf i lockalo mi je 90fps-a...cist solidno za moj laptop, s time da je moja rezolucije i texture na high

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:42 (strbi).
15 godina
Nemas potrebe na high, igraj i sa low bar ces dobiti jos fpsa
Tvoj cfg? Koliko ti je trebalo da ga napravis?
Odi na promod, i ostali su losi pogotovo pub serveri...
Ja osobno nista osim promoda nisam ni igrao
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

a oko 20 minuta sam radio, tako da sam uso u igru i upisivo naredbe i sredivo graphich postavke da vidim kako pada i raste fps :D hmm na low igra izleda stara 10 godina :( sta ti igras na low?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Onda imas opasan cfg xD
Da, bar mislim da nisam nis dirao poslije
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

a oko 20 minuta sam radio, tako da sam uso u igru i upisivo naredbe i sredivo graphich postavke da vidim kako pada i raste fps :D hmm na low igra izleda stara 10 godina :( sta ti igras na low?

na promodu svi igraju na low jer je lakše uočit neprijatelja.

iz iskustva cfgovi neće donijet puno fpsa, tu ulogu ima hardver.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
Imsovcanin kaže...

moze mi netko reci kako da bindam / da kad stisnem da izadem iz igre??? ja napisem bind KP_SLASH "quit" ali to ne radi...

bind KP_SLASH "quit" ...naravno to upisat u configu. Mora radit...meni je tako i radi normalno.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:29 (DiRT).
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

locko sam si 125 fpsa, na svojoj rezoluciji i texture detaljima na normal...a imam laptop 3gb ddr3, ati 4350 512mb, intel core 2 duo 2,10 GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
strbi kaže...

locko sam si 125 fpsa, na svojoj rezoluciji i texture detaljima na normal...a imam laptop 3gb ddr3, ati 4350 512mb, intel core 2 duo 2,10 GHz

najbolje ti je stavit rezoluciju laptopa sto si i reko da si napravio i texture na extra a sve ostalo iskljucit(ja igram sa anti-aliasing al to je zato sta ja imam sickness komp) ako ni tad nemres imat lock smanjuj teksture ak treba i na low(kad su teksture na low trava izgleda ko papir pa mozes vidit nekog kak se kempa u travi, to se mom timu dogodilo na cbu xDD)

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice