Call Of Duty 4

poruka: 10
|
čitano: 1.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Da li se isplati nabaljati ovu igru,kakva je popunjenost na netu tj. da li je ljudi još uvijek igraju,koliko ima ljudi u "Hard Core" modu itd.... ?Pitam zato jer je COD 5 izašao,a meni je pun kufer WWII.Moram napomenuti da igru iz nekog razloga nisam kupio kad je izašla.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

zašto otvaraš novu temu kad već postoji ista s istim nazivom??

to si jednostavno mogao pitati u ovoj temi

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty 4
jurluk kaže...

zašto otvaraš novu temu kad već postoji ista s istim nazivom??

to si jednostavno mogao pitati u ovoj temi

Zato jer je tamo gužva,a meni treba jednostavan odgovor.Nešto tipa isplati se,i to je to.

16 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

ma kaka gužva?

kad ti napišeš neki post bit će ti skroz na kraju teme i ta tema se prabaci u aktivne teme (vidjet će se na desnoj strani) i svi će vidjet da je netko nešto postao. i tko želi vidjeti što je novo doći će na tu temu i pogledat tvoje pitanje i odgovorit ti ako hoće

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Meni je igra predobra, al igram je offline, za online neznam.

Kupi si i peticu još je bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty 4
jurluk kaže...

ma kaka gužva?

kad ti napišeš neki post bit će ti skroz na kraju teme i ta tema se prabaci u aktivne teme (vidjet će se na desnoj strani) i svi će vidjet da je netko nešto postao. i tko želi vidjeti što je novo doći će na tu temu i pogledat tvoje pitanje i odgovorit ti ako hoće

Dakle,da li se isplati ili ne?Umjesto svega ovoga što si napisao, mogao si napisati nešto tipa:

"Isplati se" ili " ne isplati se  jer su svi prešli na COD 5" i gotovo.

Poprilično sam jasno napisao u uvodu što me zanima,tako da ne vidim u čemu je problem.Pored toga ako ti tema smeta, ti je jednostavno ne moj gledati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 22:41 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Ma ekipe ti ima puno, nema odljeva igrača, HC se igra ( po meni previše)

Uglavnom, isplati se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Isplati se - definitivno! Namigiva   Mrak igra - najbolji FPS sa modern warfare-om.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Ma igrica je zakon,,oružja su fantastična,,samo šta mi je radnja igrice malo kratka bila, ali to nema veze,,MP COD4 je još uvijek popularan,,ja igram preko Xfire-a, ali večinom COD2,,jer mi je legendarna igrica, ali vidim po serverima da se COD4 igra naveliko,,definitivno uzimaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call Of Duty 4

Hvala na odgovorima.Budući da sam dobio odgovore koji me zanimaju, moderator ako želi može zaključati temu (budući da postoji još jedna).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice