Da li se isplati nabaljati ovu igru,kakva je popunjenost na netu tj. da li je ljudi još uvijek igraju,koliko ima ljudi u "Hard Core" modu itd.... ?Pitam zato jer je COD 5 izašao,a meni je pun kufer WWII.Moram napomenuti da igru iz nekog razloga nisam kupio kad je izašla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto otvaraš novu temu kad već postoji ista s istim nazivom??
to si jednostavno mogao pitati u ovoj temi
Zato jer je tamo gužva,a meni treba jednostavan odgovor.Nešto tipa isplati se,i to je to.
ma kaka gužva?
kad ti napišeš neki post bit će ti skroz na kraju teme i ta tema se prabaci u aktivne teme (vidjet će se na desnoj strani) i svi će vidjet da je netko nešto postao. i tko želi vidjeti što je novo doći će na tu temu i pogledat tvoje pitanje i odgovorit ti ako hoće
Meni je igra predobra, al igram je offline, za online neznam.
Kupi si i peticu još je bolja.
ma kaka gužva?
kad ti napišeš neki post bit će ti skroz na kraju teme i ta tema se prabaci u aktivne teme (vidjet će se na desnoj strani) i svi će vidjet da je netko nešto postao. i tko želi vidjeti što je novo doći će na tu temu i pogledat tvoje pitanje i odgovorit ti ako hoće
Dakle,da li se isplati ili ne?Umjesto svega ovoga što si napisao, mogao si napisati nešto tipa:
"Isplati se" ili " ne isplati se jer su svi prešli na COD 5" i gotovo.
Poprilično sam jasno napisao u uvodu što me zanima,tako da ne vidim u čemu je problem.Pored toga ako ti tema smeta, ti je jednostavno ne moj gledati.
Ma ekipe ti ima puno, nema odljeva igrača, HC se igra ( po meni previše)
Uglavnom, isplati se...
Isplati se - definitivno! Mrak igra - najbolji FPS sa modern warfare-om.
Ma igrica je zakon,,oružja su fantastična,,samo šta mi je radnja igrice malo kratka bila, ali to nema veze,,MP COD4 je još uvijek popularan,,ja igram preko Xfire-a, ali večinom COD2,,jer mi je legendarna igrica, ali vidim po serverima da se COD4 igra naveliko,,definitivno uzimaj
Hvala na odgovorima.Budući da sam dobio odgovore koji me zanimaju, moderator ako želi može zaključati temu (budući da postoji još jedna).