Imam problem, kod 99% servera mi kaze key code in use.. kaj napraviti?
buš si kupil ključić ne?ili na crackirane servere...
buš si kupil ključić ne?ili na crackirane servere...
nisam kupio kljuc.. imam crack.. i jos me zanimaju dvije stvari kaj je crosshair. i kaj je CVAR bypass?
Probaj resetirati ruter ili komp da ti se promjeni IP adresa. To je meni pomoglo kada mi se to javilo.
Crosshair je nišan, za ovo drugo nisam siguran. Ako ti javi tako neku grešku u igri (ništa se ne vidi i samo piše nešto tipa cvar....) moraš u consoli taj cvar isključiti jer nije dozvoljen na serveru (kao recimo da se ne vidi trava, neki detalji oko tekstura...).
nisam kupio kljuc.. imam crack.. i jos me zanimaju dvije stvari kaj je crosshair. i kaj je CVAR bypass?
hackeru....igraj legit.
evo ja ti prodam orginal key za 120kn tak i onak ne igram vise
evo ja ti prodam orginal key za 120kn tak i onak ne igram vise
100 kn je novi pa na tvom mjestu ja bi bio sretan da 80 kn dobijem
kupi original igru....
ili promjeni cd-key
Mozete sad vec na netu naci original ključeve po 80kn tako da... ako nađem stranicu di sam to vidio budem postao.
Mozete sad vec na netu naci original ključeve po 80kn tako da... ako nađem stranicu di sam to vidio budem postao.
evo tu je 16 dolara ili ti 80 kn
http://www.gamekeydistrict.com/Call-of-Duty/c35p143/Call-of-Duty-4
a ja imam sad drugi problem............kada uđem u server(taj sam isti jučer igro bez problema)danas mi napiše "player kicked" ............. i probam opet preko xfire i ništa...otvori mi se izbornik za ono OPFOR i MARINES i odma me izbaci...............pomoć,jel sad kad sam vidio kako je zakon nemogu se strpiti!!!!!!!!!!!!!!
a ja imam sad drugi problem............kada uđem u server(taj sam isti jučer igro bez problema)danas mi napiše "player kicked" ............. i probam opet preko xfire i ništa...otvori mi se izbornik za ono OPFOR i MARINES i odma me izbaci...............pomoć,jel sad kad sam vidio kako je zakon nemogu se strpiti!!!!!!!!!!!!!!
To ti znači da te je jedan od administratora servera iz tebi nepoznatih razloga odlučio kickat, odnosno udaljit sa servera. Možda si koristio kakve haxove, kao npr. wallhack, aimboot (googlaj, skužit ćeš) ili si se jednostavno na neki način nekome zamjerio. Ima mnogo servera, ne moraš igrati na tom serveru.
e a sad mi se nekaj drugo pokazuje na drugom serveru...........napiše mi NarednikSime PUNKBUSTER was tempeleri jesuss you from i onda nekaj............i omnda nekaj world PUNKBUSTER comparations..ili tak nekaj....kaj ej to?????????????' i na nakim mi serverima napiše .ubiti na svim server disconekted.,kak riješiti ovo prvo,a kako drugo?????
e sad mi više ne piše to punkbuster.............nego server disconeted................kako da riješim........išo sam an punkbuster i instaliro dodatke.............i šta je ovo nešto što pričaju ovi kak se zove.............e da ping...tamo piše da je neki frik smanjio ping i da mu je normalno radilo............kaj je kvragu ping i kak da riješim ovo server disconeted
e sad wve to napravio i rad , ali sad mi se koči multy...........nešto i napiše mi u kutu kao ako ne poštujete pravila bunkbuster če vas izbaciti...jerr znaš možda neki rabljeni cdkay , jer s ovim mojim se valjda neko zajebavo pa su ga banali.........
e sad wve to napravio i rad , ali sad mi se koči multy...........nešto i napiše mi u kutu kao ako ne poštujete pravila bunkbuster če vas izbaciti...jerr znaš možda neki rabljeni cdkay , jer s ovim mojim se valjda neko zajebavo pa su ga banali.........
a neam pojma što bi bilo, daj ako može postaj screenshot ili napiši što ti to točno punkbuster kaže... btw. na forumu je zabranjeno pričati/dijeliti/reklamirati piratske sadržaje tako da ti nemogu dati cd-key, google je tvoj best frend za to... :D
Zna li tko kako SE MIJENJA key ...nabavio sam novi nekoristeni a nez kako ga promijenit....
HVALA
i ja imam problem kada udjem u cod4 .igro sam na serveru tom prije pol sata i komp mi se sam ugasio nznm zas nes sere..i ja ga ponovo upalio i probo uci u server i kada udjem pise mi server disconnected ili you are permently banned from this server by the server admin sta da radim wtf ? promjenio sam vec milijun cd keyeva reinstalo i sve probavo ali uvjek isti problem ???? zna li ko kako rjesiti ovaj problemm plsss help!!!!!!!!!!
Imam profil na 35 levelu i kada sam htio ući u server pisalo mi je 'Error reading stats data, your stats have been reset' i odjednom sam pao na 1 level.
Što se zapravo dogodilo i mogu li vratiti svoj profil nazad?
promjenjen ti je cd key, i onda vise nemas taj profil, jer u codu to funkcionira na bazi c keya, kad promjenis cd key kao da si izbriso i profil, mada u codu nije nikakav problem doci do 55 levela, sto vise ubijes to brze ide, tako da ja za tjedan dana budem na vrhu :D
Zna li tko kako SE MIJENJA key ...nabavio sam novi nekoristeni a nez kako ga promijenit....
HVALA
imas kad odes na options, mislim multiplayer options onda odes imas desno CD KEY...pobrises postojeci i upises taj novi
koji pecevi trebaju za cod 4 za mp...hvala
koji pecevi trebaju za cod 4 za mp...hvala
1.6 i 1.6-1.7
gumb hvala je dolje
oba treba instalirat jel bitno koji cu prije ili
oba treba instalirat jel bitno koji cu prije ili
po redu, prvo 1.6 pa 1.6-1.7
ok fala
ok fala
postoji gumb za to
JOS SAMO JEDNO PITANJE...dok igram multi prekine me i izbaci pise nes kao punkbaster da me izbacio na 2 minute i tako stalno kako da to rijesim