Call of Duty 4 multiplayer profil problem

poruka: 70
|
čitano: 20.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam profil na 35 levelu i kada sam htio ući u server pisalo mi je 'Error reading stats data, your stats have been reset' i odjednom sam pao na 1 level.

Što se zapravo dogodilo i mogu li vratiti svoj profil nazad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4 multiplayer profil problem

imaš privatnu poruku...

16 godina
neaktivan

najvjerojatnije si promonio cd key ,,onda se ne podudara sa guidom iz save filea.Onda se resetira sve naravno.

kad promjenis cd key nemoj izlazit iz cod-a,nego priko konzole(connect "server ip") udjes na jedan server da ti se promjeni guid u save fileu,onda normalno ulazi priko xf.

Paty
16 godina
neaktivan

potpuno tocna informacija u proslom postu to bih trebalo raditi slobodno probaj mislim opet nisi bas dosao do nekog levela btw. ja sam uvijek lvl 1 hah igram samo promod xD

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad ocu igrati cod 4 stalno mi ovo izbacuje pa neznam više šta da radim

Imam satelicku karticu za komp jel kome treba?
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 21:04 (matej2204).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matej2204 kaže...

Ja sam to uspio riješit mijenjanjem cd kod, a nekon toga napravi ono što je Vice napisao gore. To ti je jedini način.

16 godina
neaktivan
matej2204 kaže...

ja san isti problem ima sa cod4razor1911, niti jedan key mi nije tilo primiti sa net.

Uglavnom pronasa san razor geygen pa je sve rihtalo kako triba, malo potrazi po netu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 21:23 (labrovic).
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Imam profil na 35 levelu i kada sam htio ući u server pisalo mi je 'Error reading stats data, your stats have been reset' i odjednom sam pao na 1 level.

Imam i ja ovaj problem, nisam mijenjao CD-key, a kad odem u "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare>players>ficocod" sve je ostalo netaknuto, sejvovi su tu i sve, ali kad uđem u igru sve resetirano, opet sam lvl 1, tako mi se dogodilo i s CoD MW2 Single Player sve isto... Ljudofi pomozite ako Boga znate... Mršti se

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 20:06 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan

Radit će ti ako nađeš stari CDkey, piše ti iznad, a to je gotovo nemoguće, jer bi morao probat sve moguće, osim ako imaš oriđiđi

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Nisam mijenjao CD-key...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
308gtsfan kaže...

Imam i ja ovaj problem, nisam mijenjao CD-key, a kad odem u "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare>players>ficocod" sve je ostalo netaknuto, sejvovi su tu i sve, ali kad uđem u igru sve resetirano, opet sam lvl 1, tako mi se dogodilo i s CoD MW2 Single Player sve isto... Ljudofi pomozite ako Boga znate... Mršti se

Mislim da si igrao neki mod i kada si prešao na multiplayer bez moda resetirao ti je postavke. Spasa ti nema. Drugi puta radi svaki put backup saveova kad dođeš na viši level.

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Mislim da si igrao neki mod i kada si prešao na multiplayer bez moda resetirao ti je postavke. Spasa ti nema. Drugi puta radi svaki put backup saveova kad dođeš na viši level.

ok hvala, znaci samo kopiram folder gdje se nalazi save? Evo sad sam skinuo save od 55 lvl eto tako bzvz i kad ga kopiram u mapu opet mi bude greska: 'Error reading stats data, your stats have been reset'

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 21:35 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan

Zato jer se CDkey neslaže, ni meni nije lvl 55 ''hack'' radio

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina

Players profile vam se veže uz trenutni CD-Key, te vam se zato dešavaju ti problemi i resetiranje rankova.

Znači, prilikom formata Windowsa ili reinstaliranja igre, kada vraćate svoj Players profile UVIJEK morate staviti CDKey koji je bio zadnji na tom profilu.

Jedino uspješno mjenjenje CDKey-a (zbog problema sa "permanentd banovima") je unutar igre, tako da će novi CD Key biti prihvaćen i zapisan u Players proifle.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Ne znam zašto koristite te "level hackove" jer je do 55 lvl veoma lako doći.

16 godina
neaktivan

Dobro znači sad se tu ne može ništa, mogu jedino krenut ispočetka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Šef kaže...

Ne znam zašto koristite te "level hackove" jer je do 55 lvl veoma lako doći.

Znam da je lako doci do lvl 55 ali neda mi se to ponavljati svako malo, a nakraju sam ipak morao sam doci do 55lvl

15 godina
neaktivan

koce obj. kako da skinem lvl 55 i da ga ubacim da igram sa njim!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
micuns kaže...

koce obj. kako da skinem lvl 55 i da ga ubacim da igram sa njim!!!

Evo.

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina

ljudi ja imam isti problem....ali frend i ja imamo isti cdkey pa ako ponovno upisem stari sve ce se vratit???Plač

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
rocker55555 kaže...

ljudi ja imam isti problem....ali frend i ja imamo isti cdkey pa ako ponovno upisem stari sve ce se vratit???Plač

Vratit će se pod uslovom da si negdje sa strane sačuvao taj "profil", inače je resetovan.

16 godina
boxer kaže...
rocker55555 kaže...

Vratit će se pod uslovom da si negdje sa strane sačuvao taj "profil", inače je resetovan.

da imam ga sacuvanog.....

17 godina
rocker55555 kaže...
boxer kaže...
rocker55555 kaže...

da imam ga sacuvanog.....

Ako imas stari profil i nije resetovan, reinstaliraj igru. Prilikom instalacije unesi stari ključ na kojem si imo lvl i kad instaliraš igru, onda u players profil ubaci stari profil i imat ćeš sve što si dosada imao - levele, perkove, broj bodova itd.

15 godina
neaktivan

Imam ja program od EA s kojim se odmah otključa 55lv. I ja sam dugo pu  netu tražio program koji radi, al jedino je ovaj radio.

Samo se ne sjećam di sam ga skinuo, sad sam tražio nemogu to više nać. Pa ak netko oče nek mi pošalje svoju  mail adresu  na pp, pa mu ja mailom to pošaljem

Mrog
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 12:12 (mrog 33).
16 godina
boxer kaže...

Ako imas stari profil i nije resetovan, reinstaliraj igru. Prilikom instalacije unesi stari ključ na kojem si imo lvl i kad instaliraš igru, onda u players profil ubaci stari profil i imat ćeš sve što si dosada imao - levele, perkove, broj bodova itd.

imam stari ali je resetan.....

15 godina
neaktivan

Ja na bilo koji server da se ocu spojit mi kaze disconected from server, i nemogu uc u nijedan. Sta napraviti?

Stisni HVALA, nije tako tesko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam jedan glup problem s CoD 4. Imam original igru, ali nisam ju igrao par mjeseci. I sad ju instaliram i lupim patcheve. Update-ao PunkBuster. Spojim se na bilo koji server, nebitno jel ima PB ili ne i nakon minutu-dvije igre mi izbaci: Warning: this server IP is BANNED by PunkBuster i igra počne zatrzavat. Na svim serverima mi je tako. Nisam koristio nikakve hackove ni crackove. Key znam samo ja i nemoguće je da je netko igrao s mojim key-em. Jel ima rješenja za to?

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dark_wizz kaže...

Ja imam jedan glup problem s CoD 4. Imam original igru, ali nisam ju igrao par mjeseci. I sad ju instaliram i lupim patcheve. Update-ao PunkBuster. Spojim se na bilo koji server, nebitno jel ima PB ili ne i nakon minutu-dvije igre mi izbaci: Warning: this server IP is BANNED by PunkBuster i igra počne zatrzavat. Na svim serverima mi je tako. Nisam koristio nikakve hackove ni crackove. Key znam samo ja i nemoguće je da je netko igrao s mojim key-em. Jel ima rješenja za to?

Na serverima na kojima ti se to dešava moraš u opcijama igre isključiti PB i moći ćeš igrati.

As of the 06th of March 2008 Even Balance has started to ban Cracked CoD4 servers.

• The 1st thing which will happen is a warning message will show saying " *WARNING* This server is BANNED by PunkBuster "
  • After a short time the players playing in the server will start to get a lot of lag

http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=50001

LINK NA TEMU

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 12:57 (boxer).
17 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Sad bar znam da mi je key-em sve ockej, samo mi ja malo krivo što ne mogu igrat s frendovima koji nemaju original pa igraju na cracked

There's no SAVE GAME in real life!!!
15 godina
neaktivan

Imam problem, kod 99% servera mi kaze key code in use.. kaj napraviti?

Stisni HVALA, nije tako tesko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice