Call Of Duty 2.Problem

poruka: 24
|
čitano: 5.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call Of Duty 2.Problem
pitanje

BOK.

IMAM JEDAN PROBLEM,

KAD HOČU DA DEINSTALIRAM CALL OF DUTY 2,JAVLJA MI SE TA PORUKA

A NETWORK ERROR 1316.A OCCURED,WHILE ATTEMPTING TO READ FROM THE C:/WINDOWS/INSTALER/COD2.MSI

I NAKON TOGA JEDNOSTAVNO NEČE DA SE DEINSTALIRA.

ČEKAM JEDAN VAŠ ODGOVOR

HITNOOOOOOO

POZDRAV

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Call Of Duty 2.Problem

evo ti na engleskom ..To fix this problem, copy the cod2.msi file from the installation CD to the installer directory..

16 godina
neaktivan
autorov komentar

NAPIŠI MI NA HRVATSKI,GDJE SE TO NALAZI OTPRILIKE

16 godina

sa call of duty 2 cd kopiras mapu cod2.msi u mapu cod2 na disku tamo odes u program files ili di god to kod tebe bilo i nades tu cod2.msi i zamjenis ga s ovim s cd-ea

16 godina
neaktivan
autorov komentar

DOBRO SVE OK,AL JA NEMAM U PROGRAM FILESU,VIŠE TAJ FOLDER ACTIVISION OD CALL OF DUTY 2.SAD KAKO

16 godina
neaktivan

pa kopiraj cod2.msi u C:/WINDOWS/INSTALER/COD2.MSI

edit: cod2.msi nije mapa nego jedna datoteka

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 21:19 (jurluk).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

AHA,AL JA NEMOGU NAČI TAJ FOLDER U WINDOWSIMA,ŠTO SAD

16 godina
neaktivan
iskluči sakrivanje sistemskih mapa
17 godina

A napravi onda folder,desni klik,New Folder... I ne pisi poruke velikim slovima,smatra se da vices ako pises sve velikim slovima.

16 godina
neaktivan
Call Of Duty 2.Problem

kako ukjučit da se vide nevidljive mape:

kontrolna ploča - odrednice mape - kartica prikaz - scrollaj do dna i označi prikaži skrivene datoteke i mape - u redu

0 0 hvala 0
16 godina
Call Of Duty 2.Problem

e ja imam jedan problem pa cu  pitanje postavit tu da ne otvaram novu temu. Dakle cd za cod2 nemam pa sam cijelu mapu cod2 skopiro na usb i onda to zaljepio na novi komp. znaci mogu igrat sp i mp, al za mp mi trazi keycode a nemam ga pa nemogu igrat te mi ostaje jedina opcija xfire, ali on mi ne ocitava cod2 kao instaliranu igru valjda zato sto ju nisam regularno instaliro jel se moze to kak popravit il moram cd nabavit.

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
Call Of Duty 2.Problem

itko??

0 0 hvala 0
16 godina
lucky_look kaže...

e ja imam jedan problem pa cu  pitanje postavit tu da ne otvaram novu temu. Dakle cd za cod2 nemam pa sam cijelu mapu cod2 skopiro na usb i onda to zaljepio na novi komp. znaci mogu igrat sp i mp, al za mp mi trazi keycode a nemam ga pa nemogu igrat te mi ostaje jedina opcija xfire, ali on mi ne ocitava cod2 kao instaliranu igru valjda zato sto ju nisam regularno instaliro jel se moze to kak popravit il moram cd nabavit.

... koliko se sicam key jednostavno mos upisat kad udes u mp pa tamo u multiplayer opcije i "enter key" ...  
17 godina
Call Of Duty 2.Problem

Xfire ti nece prepoznati takvu igru jer nije instalirana na regularan nacin.

Imao sam Dark Messiah - Might and Magic na taj nacin na kompjuteru i xfire je ne prepoznaje.

Najbolje ti je je nabavi sebi igru, instaliraj je, nabavi sebi na netu serial i igraj normalno, a i xfire ce ti je prepoznati.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

Neće ti ni xfire pomoći, trebas samo napisati kad uđeš u Cod 2 MP, pa Multiplayer Options i na dnu opres nesto kao CD/KEY (nesto tako) i uneseš.

Zatim upali xfire, Tools>Launch>Detect Game, zatim upreš da ti prikaže Not Installed, nađeš Call of Duty 2 Multyplayer i sa desne strane upres Manual Detect i u Game Path upres Browse i nađeš di je igra instalirana i upres Apply pa Ok i to je to.

16 godina
Call Of Duty 2.Problem

pa stvar je u tom da ja nemam cd key al ajd probat cu ovo drugo ta si napiso pa cu vidit jel bu radilo

0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

pa stvar je u tom da ja nemam cd key al ajd probat cu ovo drugo ta si napiso pa cu vidit jel bu radilo

Nece radit, jer xfire ti samo trazi servere nije on dio igre, on ti je kao prečac za servere, sad mores kupit cd/key, pitat nekoga ko ne igra ili...nać na netu piratski, zato ces morat igrat samo na Cracked serverima!

16 godina
Call Of Duty 2.Problem

a jbg onda

0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

a jbg onda

Neznam zasto uopce pravis problem oko nicega.

Nadji sebi cd key na netu, a ima ih koliko hoces piratskih.
Zatim, nadji patch kojim ces moci na bilo koji server i gotova stvar.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
boxer kaže...
lucky_look kaže...

a jbg onda

Neznam zasto uopce pravis problem oko nicega.

Nadji sebi cd key na netu, a ima ih koliko hoces piratskih.
Zatim, nadji patch kojim ces moci na bilo koji server i gotova stvar.
 sry al fkt se nekuzim u to pa jbg jel mi mos na pm poslat link di da skinem taj patch il tak nes. opet sry ak sam glup xD
17 godina
Call Of Duty 2.Problem

Posto nemores nadograditi u 1.3 verziju imam ti ja datoteke (zapravo svi imaju koji su na 1.3) s pomocu kojih ce ti biti 1.3, taman san uploada na RS, poslat cu ti na PM jer more samo 10 ljudi to skinit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call Of Duty 2.Problem

evo sve je funkcioniralo do sad , a sad kad idem promjenit rezoluciju izbaci me iz igre i kaze nest direct x ovo ono i pokaze mi neke upute ja sijedim upute i opet nece i  ista stvar mi se dogadja. jel zna neko u cem je problem i zas sa ovom konfom u potpisu nemrem prek 200 fpsa a stavio sam maxfps 800

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 19:43 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

evo sve je funkcioniralo do sad , a sad kad idem promjenit rezoluciju izbaci me iz igre i kaze nest direct x ovo ono i pokaze mi neke upute ja sijedim upute i opet nece i  ista stvar mi se dogadja. jel zna neko u cem je problem i zas sa ovom konfom u potpisu nemrem prek 200 fpsa a stavio sam maxfps 800

Stavi, maxfps 333, i sad neznam koliki monitor imas ni s kojom rezom igras, ja sa HD4670 mogu 333 fps-a osale ali na dx7.
Nemoj stavljat veci fps od 333, jer bit ces usporen, i malo ce skakat, sa 1000 fpsa, neznam nemogu uhvatit da mi stalno stoji 1000.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 19:52 (markoal).
16 godina
markoal kaže...
lucky_look kaže...

Stavi, maxfps 333, i sad neznam koliki monitor imas ni s kojom rezom igras, ja sa HD4670 mogu 333 fps-a osale ali na dx7.
Nemoj stavljat veci fps od 333, jer bit ces usporen, i malo ce skakat, sa 1000 fpsa, neznam nemogu uhvatit da mi stalno stoji 1000.
 pa stavio sam max fps 333 al nece ide jedva do 200 a monitor je 17" i fkt ne kuzim zas a driveri su 9.2
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 20:10 (lucky_look).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice