kako izbrisati save fajlove htio bi poceti sve ispocetka ali ne znam kako,izbrisao sam potpuno igru i reinstaliro ali nije pomoglo te u my documents nema burnout paradise save foldera
Molim vas pomozite mi sto prije!!
kako izbrisati save fajlove htio bi poceti sve ispocetka ali ne znam kako,izbrisao sam potpuno igru i reinstaliro ali nije pomoglo te u my documents nema burnout paradise save foldera
Molim vas pomozite mi sto prije!!
Probaj
C-DOCUMENTS AND SETTINGS-USER-APPLICATION DATA I tamo negdje bi trebali bit saveovi
Probaj s programom CCleaner očistiti smeče sa računala a zatim očisti registry pomoću tog programa,i kad to odradiš restartaj računalo i nanovo instaliraj Burnout...Uživaj
probo oba dvoje i nista
Evo gdje se nalazi save, provjerio sam kod sebe:
C:\Documents and Settings\ivica\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save
Evo gdje se nalazi save, provjerio sam kod sebe:
C:\Documents and Settings\ivica\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save
vako, ja uđem u igru i otvorim enter paradise city i onda pokrenem igru. Kada je pokrenem pritisnem esc i pokaže mi se vozaćka i ostali podaci iz igre. Kako da se vratim u glavni meni?
kako igrati offline svaki put kada upisem ime i lozinku on kaze da moram skinuti novi update da bi igrao online ionda steka na loadingu