BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Ovu temu molim ostavite  za raspravu o serveru. Raspravu o igri preselite u odgovarajuću temu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
Ček, Danny i u onoj temi je rečeno (Miro) da smo u offtopicu.... Sad neznam kako da to 'podijelimo'... Što 'ide' u onu, a što u ovu temu?
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan

Ono je bio nesporazum.

Ova tema je isključivo za raspravu o Bug online BF:BC2 serveru.

O problemima, novostima i sličnim stvarima vezanima za isti.

Sve što nije vezano za navedene stvari preselite u onaj topic.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 17:13 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Da li ovdje možemo dogovarat kad ćemo se skupit i pokazivat naš score :D ? I slične stvari vezano za igranje na serveru?
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Mislim da je ona tema više za to.

Velim, najbolje bi bilo da ovu temu ostavimo za eventualne probleme sa serverom, pritužbe na igrače, novosti vezane uz server i slično.
15 godina
thesekiman kaže...
lollik91 kaže...

kad osvojim drugu platinastu sa cg-om,onda idem radit novog vojnika pa da vidimo sta ce bit :)

mislim da samo jednu platinastu mozes dobiti po oruzju, poslje 1000 killova ne dobivas vise medalje

nisi u pravu,istina da se nemoze s jednim oruzjem,nakon osvojene platinaste,vise osvajat medalja.ja sam mislio na carl gustava.to je onaj bacac raketa.kad s njim osvojim platinastu onda....i za sporedna oruzja ti treba 500 ubojstava za platinastu

@danny,sry na offu

15 godina
neaktivan

E da CRC najlakse nekog optuzit da je cheater, to sam ja isto pomislio za tebe kad sam te prije neki dan prvi put vidio na serveru, bio sam uvjeren da imas aimbot, jer sam skuzio da vecina pogodaka ti je headshot.

A onda opet si malo promislim ok, pa mozda je lik jednostavno dobar, bez obzira na lvl koji ima i igram dalje, ne idem istog trena kukati na forum i optuživati igrače da su cheateri.

Ali ako vec idemo u te vode onda ajmo ovako, snimit clip kada igramo pa ga uplodati na youtube i neka ljudi onda odlucuju tko vara a tko ne, a ne ovako mlatiti praznu slamu, jesi za?
naxeem kaže...
pirat kaže...
naxeem kaže...

Zašto misliš da je cheater? Imaš li dokaze? Bez dokaza, ništa. Tako mogu biti cheateri i TihiOS i Svix i i Skank666 i Teknokyo i ja na kraju (pogotovo sinoć)... Nema cheatera u BF2 i barem se ne banaju - to su sve skilled igrači.

Zato jer mu je na kraju bio scor  negdje oko 79-7,i zato jer je u sekundi ubio 10 ljudi,i zato jer se vrtio kao vrtuljak oko sebe,i zato jer se 31 igrač žalio na njega.

A što se tebe tiče(pogotovo sinoć) hmmmm....Namigiva

Ne kužim zašto nisi banao Svixa i onog Tomixa14 koji snajperom skidaju muhu u letu iz okreta od 180°C?

Svixu se, kako je sam Danny rekao, ona puška trza na sve moguće strane jer ima aimbot. I to se vidi. Tip me ubije kroz zid dok se spawnam i to me cilja u glavu- tek spawnanog! i ne dobije ban? A sada ste banali lika zašto? Bezveze.

DadoZG kaže...

Neki novi igrač na našem serveru imena CRCGHOST je jučer krenuo s levela 1, sad je 12, ima score 1.5 p/m i apsolutni je kralj.

Kako sada igra u sekundi će zasjeniti Danny-a, Kerbera, Tihog, i sad da ne nabrajam dalje..

Cheet ili skill??

http://bfbc2.statsverse.com/stats-vehicles/pc/CRCGHOST

Obratite pažnju na INFANTRY-ASSAULT-XM8 PROTOTYPE kills/headshots, ma kad bolje razmislim pogledajte sva oružja i sve kills/headshots!

E, vidiš - taj CRCGHOST sam ja! I to je projekt. Dokaz da, kada ne znaš tko je iza nicka, nemaš iste kriterije. Da slučajno ja sada šetam po serveru s nickom Naxeem, onda ne bih bio cheater, ali kad sam napravio novog soldiera, onda sam cheater? Da (i kada) takav score ima Tihi, Svix, Butcher, onda je "normalno" imati 20 killova više, ali kada to ima njubara levela 7 onda je sumnjivo.

Da, pucam samo u glavu i igram isključivo šupčinarskim taktikama, tako da uopće ne idem po objective, već se infiltriram u neprijateljski spawn (base rapeam) i sipam rafale ekipi u čunke s leđa.

Doduše, malo sam pokvario score posljednji put, jer sam, osim naganjanja s piratom 1v1, čak i igrao igru kako se treba igrati, a ne u lovu na statistiku.

Inače, da je cheat, onda bih imao puno bolji score od "20% accuracy" s puškom i "37% accuracy" sa snajperom.

Postigao sam željeni efekt: dokazao sam da ekipa zna pîzdit i kad nema pojma o čemu priča. Iz istog razloga sam uvjeren da cheatera po serveru ima manje, nego smo mislili.

17 godina
neaktivan

Jutros sam baš htio, imao sam 10:0 dok me nije lik TK-ao - za poludit. Ali, FRAPS mi sreže framerate koji mi je ovako jedva malo preko 60 (na pola), a bez dobrog frameratea, ne ide igranje. Ništa od mog snimanja BF2 za sada. Ali možešpogledati moje videe iz MW2 gdje igram nožem, a što pokušavam i u BF2, iako je malo teže, nego inače, svejedno sam jučer nakupio 20-tak dog tagova XII članova.:P

To su videi gdje snimam cheatera uglavnom.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
odjavljen

evo ga, svix himself!!! da sam ja na tvom mjestu ja bi na to gledao kao na komplimenet! "ono. igram tako dobro da svi misle da sam citer"!! za mene ste  svi vi citeri ako ja ne igram dobro...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osmijeh

Kako čovjek koji je u 149 sati igre jedva skupio 260 dogtagova, odjednom skupi 20 u jednu večer i to XII članova ?

Da nje taj GHOST nečiji tuđi duh ? Osmijeh Npr denny_hr ? Osmijeh

16 godina
skank666 kaže...

evo ga, svix himself!!! da sam ja na tvom mjestu ja bi na to gledao kao na komplimenet! "ono. igram tako dobro da svi misle da sam citer"!! za mene ste  svi vi citeri ako ja ne igram dobro...

Citas mi misli (moze i citas mi rjeci s usana), ja dok sam prije igrao Call of Duty 2 najdraze bi mi bilo kad su mi govorili da cheatam jer tamo je veoma mala razlika između pametnog cheatera i iskusnog skilanog igraca, cak na videu je veoma tesko primjetiti pogotovo ako je taj video pun hintova koji naglasavaju na određeni kill.

U BC2 za neke killove su zasluzni sitni bugovi (neki iritiraju) no do njih nemoze svatko, niti ih svatko moze izbjeci, npr. onaj tko nezna da je noz bugovit cesto ce ga zezati, ja sam cak Bubu_cro 3 puta nozem u glavu i njemu nista, poslje se ispostavilo da je imao tvrdu glavu..

Ah nisam vidio da je ovo tema za server:

Inace na raznim serverima zabranjeno ovo ono, nema napada na bazu ili nesto trece, jos strahujes da nebi prekrsio na neko pravilo koje nisi procitao, zato mi je BUG server najbolji i da naravno ekipa je tu, koji gust kad nekom sa foruma zabijes noz u leđa.(pa noz bude bugovit i pop**dis :P)
A svix-u bi onda pristup trebao biti dopusten ako nije cheater.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
neaktivan

yep tu sam, bratic mi poslao poruku da se pise na forum da chetam,  pa reko da vidim sta ima pametnog, jos se nadovezao da sam i njemu sumnjiv, hahahah

to stoji sta kazes skank, siguran sam da onaj tko igra bolje od mene je cheater, da budem precizniji ima bolji aimbot nego ja :)

16 godina
odjavljen

ma to je sve za ljude.... sad pred koji dan kad smo igrali.. ja i ti se naganjamo oko jednog kontenjera i oba odlucimo promijenit smjer, i taman zasli oba iza ugla i susreli se i pljus, metak i ja gotov... reko deckima na ventu : ne moze, svix je citer!!! i da bi mi kasnije palo na pamet da taj m24 ubija iz prve na blizinu gdje god da pogodis.. tako da sam se osjecao posramljeno..

zivio ode ja malo na CBC server.... jedino tamo mogu ownat s snajperom

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Osmijeh

Kako čovjek koji je u 149 sati igre jedva skupio 260 dogtagova, odjednom skupi 20 u jednu večer i to XII članova ?

Da nje taj GHOST nečiji tuđi duh ? Osmijeh Npr denny_hr ? Osmijeh

LOL, ne, već je rečeno da sam to ja, a

vidiš kako volim svugdje igrati nožem. Smijeh

15 godina
neaktivan

Krasan video. Bravo Namigiva

Međutim brojke te hebu.

Ja sam uvjeren da ja nikakvim metodama i metodologijom nebi mogao poboljšati svoju statistiku za toliko %, pa taman se sakrio Kerberu u naprtnjaču. Smijeh

Zato stavi ovdje potpis -- CRCGHOST=danny_HR...... pa idemo na miru dalje Smijeh

17 godina
neaktivan
Osim kaj CRCGHOST nema veze samnom.

Ja sam za klasu iznad bejbe.

Al dosta o COD-ovima, cheaterima i inim glupostima. Dosadni ste i bogu i vragu s tim.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Osim kaj CRCGHOST nema veze samnom.

Ja sam za klasu iznad bejbe.

Al dosta o COD-ovima, cheaterima i inim glupostima. Dosadni ste i bogu i vragu s tim.

OK, danas u PODNE. 1v1 na serveru!

15 godina
neaktivan

Svaka čast na trudu za dokazati suprotno hehehe. Smijeh

Sorry na Off topicu, neću više ...

17 godina
neaktivan
Ajmo na server ekipa. Čekamo tamo. Havoc je!
17 godina
neaktivan

Danny_HR je uspješno prešao u vodstvo: sada imam njegovih 6 dog tagova, a drugi je Kerber_CRO s 5 komada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lol

Neka, dok god ja imam više tvojih dobro je. :)
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
lol

Neka, dok god ja imam više tvojih dobro je. :)

Ako si za, možemo i to popravit danas.

15 godina
neaktivan

može li mi tko pomoći

danas sam dobio original igre

ušao sam lsitu servera ali nikako ne mogu da pronađem servera

jednostavno traži unedogled i ništa ne nalazi

probao sam stisnuti cancel u nadi da će mi prikazati barem dio servera-ništa

probao sam upisati "bug" u search i opet ništa ne nalazi

da skratim priču,probavao sam sve ali mi igra neće naći niti jedan server

kako riješiti problem ??

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...

može li mi tko pomoći

kako riješiti problem ??

hvala unaprijed

Jesi pustio da se igra updejta?

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

nije me ni tražila nikakav update 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 20:48 (patch123).
15 godina
patch123 kaže...
Dodinho kaže...

nije me ni tražila nikakav update 

odi tamo di si instalirao i pokreni igru preko updejtera

16 godina
patch123 kaže...

može li mi tko pomoći

kako riješiti problem ??

hvala unaprijed

Ako nece ovo sto je Lolik rekao, igru pokreni kao Administrator i provjeri dali igru blokira firewall mora biti dopusten.
Zatim provjeri mozes li traziti server i naravno BUG server.

Btw, u hrv. jeziku nepise se  nikako ne mogu da pronađem servera   nego   nikako nemogu pronaći server.
Ahh morao sam to reći.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan

Evo, zadnji puta, ostavimo ovu temu za obavijesti i probleme vezane isključivo za BUG server, novosti i raspravu o postavkama servera.

Za svaki chat o BF-u o dobrim rundama i sličnim stvarima iskoristite postojeću Battlefield: Bad Company 2 temu.

Svaki off topic post biti će obrisan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 9:03 (Danny_HR).

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel nekom jos puca veza danas,nemos igrat stalno izbacuje.

....SandMan_CRO....
16 godina

Nesto mi pokaziva BUG server kao offline i nemogu ga naci preko Searcha u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice