BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
odjavljen
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Moram priznat da skank ili cheata ili je stvarno dobar - ježim se susresti s njim, uvijek me nekako stigne metak :D

Je, Skanče je dobar postao. Praksa je učinila svoje.

ah, oh raspekmezili ste me... hvala, pusice...

da, praksa i abakan...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Nekak nam je danas server praznjikav, kaj vam se neda danas igrat, nekaj nije u redu sa serverom ili jednostavno imate živote? :)

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
15 godina
DadoZG kaže...

Nekak nam je danas server praznjikav, kaj vam se neda danas igrat, nekaj nije u redu sa serverom ili jednostavno imate živote? :)

ovo zadnje nemamo Namigiva, ali vec je svima dosadno- PATCH, gdje si!?

BC2 nick: herro Ray
17 godina
neaktivan

Ja ubijam smoke launcherom :D Dosadno mi je sa 40mmgl igrat ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ja ubijam smoke launcherom :D Dosadno mi je sa 40mmgl igrat ;)

Brijem da sam neki dan uzeo tvoj kit (nisam imao municije vise) uletio u njih sav sretan jer sam zabrijo da imas gl i bacio dim.. ukratko, pušiona, umro sam od smijeha.

17 godina
neaktivan

Danas imamo nekih nenadanih problema sa rotacijom mapa, zapravo generalno sa serverom, nadam se da će problemi biti otklonjeni ubrzo kako bi mogli nastaviti sa normalnom igrom.

Javim se kad bude sve u redu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Problemi sa serverom su, nadam se otklonjeni kako spada.

Ako primijetite da nešto ne radi kako je radilo prije javite se u ovu temu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 3
15 godina

Opet nesto nevalja sa serverom...

BFBC2... Punim sačmom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
agent_00klc kaže...

Opet nesto nevalja sa serverom...

Evo sad pokušavam resetirati server,pa javim kad proradi.

EDIT: Radi server!

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 18:47 (pirat).
16 godina
neaktivan

Madafak!

Što je ovo? Dođem nakon 2 tjedna da bih malo zaigrao s ekipom, a server poluprazan!Plač

Ajde na server! Brže!  Belji se

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Madafak!

Što je ovo? Dođem nakon 2 tjedna da bih malo zaigrao s ekipom, a server poluprazan!Plač

Ajde na server! Brže! Belji se

meni se neda igrat jer me zivciraju ovi bugovi pa cekam taj vec omg patch pa igram cod2 ili nesto drugo.

17 godina
neaktivan

Ni RCon ne radi kako treba.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...

Ni RCon ne radi kako treba.

igra se raspada :S

16 godina
neaktivan

Kikalo me, mene admina Izlanuo se sa servera zbog timkilinga, a ne da nisam ubio nikog svog nego sam ih dignuo dvojicu i disarmo, ne tim redoslijedom..

Nisam bacao bombe..

Je*o ih patch!

U roku od 2 minute me kikalo, srušio se vent i sad nisam iz prve mogao na BUG.. nekaj je u zraku.

EDIT:  e da, ni procon mi ne radi!! w0000t

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:00 (DadoZG).

8 0 hvala 0
15 godina

evo par rezultata od danas ujutro Cool

16 godina

Da se server napuni dok kažem keks...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...

Da se server napuni dok kažem keks...

A kad ti cura kaze seks onda je obrnuto...

WTF
15 godina

doticni 'siaa' me tk-ao zbog helica,kad sam ga pitao zasto odgovor mu je bio: pa ja sam se htio voziti  Neodlučan

neznam koliko ima godina,ali nadasve djetinjasto ponasanje za nekog tko je 45 lvl u igri,sto nista nemora znacit ali govori da ima bar nekog iskustva sto se tice igre te da nije potpuni noob.

tu jednu partiju sam bio tk-an 3-4 puta,ne samo od siaa-e nego i od nekog [wolk]rus54 i to odma na pocetku igre,inace nebi se obazirao na to ali sta je previse je previseViče

15 godina

da je DICE stavio jedno- dva vozila vise, takve stavri se nebi dogadjale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

da je DICE stavio jedno- dva vozila vise, takve stavri se nebi dogadjale.

kako je dice kriv za nesto sto neki igrac napravi u igri?to sto me on tkao zbog helica nema nikakve veze s prozivodjacima igre

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

doticni 'siaa' me tk-ao zbog helica,kad sam ga pitao zasto odgovor mu je bio: pa ja sam se htio voziti   Neodlučan

neznam koliko ima godina,ali nadasve djetinjasto ponasanje za nekog tko je 45 lvl u igri,sto nista nemora znacit ali govori da ima bar nekog iskustva sto se tice igre te da nije potpuni noob.

tu jednu partiju sam bio tk-an 3-4 puta,ne samo od siaa-e nego i od nekog [wolk]rus54 i to odma na pocetku igre,inace nebi se obazirao na to ali sta je previse je previseViče

Možda i od mene... Krenuo sam quadom, i nikog ispred mene, a nekog TK-ao... Možda si bio ti, a možda nisi...

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
Šef kaže...
lollik91 kaže...

doticni 'siaa' me tk-ao zbog helica,kad sam ga pitao zasto odgovor mu je bio: pa ja sam se htio voziti  Neodlučan

Možda i od mene... Krenuo sam quadom, i nikog ispred mene, a nekog TK-ao... Možda si bio ti, a možda nisi...

neznam,samo znam da sam isao prema helicu i bio sam mislim ispred svih,kad ono road kill

16 godina
neaktivan

Može netko od admina doletit na server, imamo problema s cheaterom - SilentEyes

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Može netko od admina doletit na server, imamo problema s cheaterom - SilentEyes

Zašto misliš da je cheater? Imaš li dokaze? Bez dokaza, ništa. Tako mogu biti cheateri i TihiOS i Svix i i Skank666 i Teknokyo i ja na kraju (pogotovo sinoć)... Nema cheatera u BF2 i barem se ne banaju - to su sve skilled igrači.

16 godina
neaktivan
Pirat ga je sad bannao... Neznam kakve dokaze bih trebao imat, ali nisam ja bio jedini tamo u to vrijeme na serveru koji sam govorio da je cheater, bilo ih je još... Pa imaš valjda i chat log, pa pogledaj...
Ako je nevin - neka se unbanna...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Zašto misliš da je cheater? Imaš li dokaze? Bez dokaza, ništa. Tako mogu biti cheateri i TihiOS i Svix i i Skank666 i Teknokyo i ja na kraju (pogotovo sinoć)... Nema cheatera u BF2 i barem se ne banaju - to su sve skilled igrači.

Zato jer mu je na kraju bio scor  negdje oko 79-7,i zato jer je u sekundi ubio 10 ljudi,i zato jer se vrtio kao vrtuljak oko sebe,i zato jer se 31 igrač žalio na njega.

A što se tebe tiče(pogotovo sinoć) hmmmm....Namigiva

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
neaktivan

Neki novi igrač na našem serveru imena CRCGHOST je jučer krenuo s levela 1, sad je 12, ima score 1.5 p/m i apsolutni je kralj.

Kako sada igra u sekundi će zasjeniti Danny-a, Kerbera, Tihog, i sad da ne nabrajam dalje..

Cheet ili skill??

http://bfbc2.statsverse.com/stats-vehicles/pc/CRCGHOST

Obratite pažnju na INFANTRY-ASSAULT-XM8 PROTOTYPE kills/headshots, ma kad bolje razmislim pogledajte sva oružja i sve kills/headshots!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 2:16 (DadoZG).

4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

@sef -  Mozemo danas opet, i treba stvarno koristiti taj in game "ts".

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

Ima rank 1 zove se CRCGHOST i 20 killova više od drugih u rundi. I još 70 % headshota.

Da je moj server taj se više ne bi igrao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 8:27 (Bongiaro).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
naxeem kaže...

Zato jer mu je na kraju bio scor  negdje oko 79-7,i zato jer je u sekundi ubio 10 ljudi,i zato jer se vrtio kao vrtuljak oko sebe,i zato jer se 31 igrač žalio na njega.

A što se tebe tiče(pogotovo sinoć) hmmmm....Namigiva

Ne kužim zašto nisi banao Svixa i onog Tomixa14 koji snajperom skidaju muhu u letu iz okreta od 180°C?

Svixu se, kako je sam Danny rekao, ona puška trza na sve moguće strane jer ima aimbot. I to se vidi. Tip me ubije kroz zid dok se spawnam i to me cilja u glavu- tek spawnanog! i ne dobije ban? A sada ste banali lika zašto? Bezveze.

DadoZG kaže...

Neki novi igrač na našem serveru imena CRCGHOST je jučer krenuo s levela 1, sad je 12, ima score 1.5 p/m i apsolutni je kralj.

Kako sada igra u sekundi će zasjeniti Danny-a, Kerbera, Tihog, i sad da ne nabrajam dalje..

Cheet ili skill??

http://bfbc2.statsverse.com/stats-vehicles/pc/CRCGHOST

Obratite pažnju na INFANTRY-ASSAULT-XM8 PROTOTYPE kills/headshots, ma kad bolje razmislim pogledajte sva oružja i sve kills/headshots!

E, vidiš - taj CRCGHOST sam ja! I to je projekt. Dokaz da, kada ne znaš tko je iza nicka, nemaš iste kriterije. Da slučajno ja sada šetam po serveru s nickom Naxeem, onda ne bih bio cheater, ali kad sam napravio novog soldiera, onda sam cheater? Da (i kada) takav score ima Tihi, Svix, Butcher, onda je "normalno" imati 20 killova više, ali kada to ima njubara levela 7 onda je sumnjivo.

Da, pucam samo u glavu i igram isključivo šupčinarskim taktikama, tako da uopće ne idem po objective, već se infiltriram u neprijateljski spawn (base rapeam) i sipam rafale ekipi u čunke s leđa.

Doduše, malo sam pokvario score posljednji put, jer sam, osim naganjanja s piratom 1v1, čak i igrao igru kako se treba igrati, a ne u lovu na statistiku.

Inače, da je cheat, onda bih imao puno bolji score od "20% accuracy" s puškom i "37% accuracy" sa snajperom.

Postigao sam željeni efekt: dokazao sam da ekipa zna pîzdit i kad nema pojma o čemu priča. Iz istog razloga sam uvjeren da cheatera po serveru ima manje, nego smo mislili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 8:48 (naxeem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice