jeli postoji neki teamspeak ili mumble server za ovaj server?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogle iznad tvoga posta u sivoj boji:
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3,BUG Online mumble voice server
Evo i da ja napišem koji redak,s obzirom da sam tek nedavno (prekjučer) počeo igrati MP i to samo na BUG-u...
Osobno mi se svidja da je FF uključen,jer je to korak k nazovimo to realnosti i sprečava se da ljudi samo šaraju s rafalima okolo kako got stignu..
Jedino se mora biti malo oprezniji,ja sam sinoč čak i 10 tak puta popio metak jer me iskreno malo zbunjuju nove uniforme(preslične su mi ovak na brzinu),
padok skužim jel moj ili nije ode glava..heheh,a još ni ne poznam mape,pa se tu malo gubim..pa nek mi oproste moji iz ekipe,ak ih ponekad ne pratim(malo uživam u okolišu..)
Al sve u svemu zadovoljan sam i igrom i ekipom,mogu čak reci da sam se brzo ufurao u igru i to brže nego u BC2..
Jedino sam primjetio da je malo protuoklopni lanseri rade manju štetu na vozilima(možda se to poveca na višim levelima)
Al nema veze uskoro otključavam protutenkovske mine,volim ih iz BC2(to mi je bila prva platina..heheh),pa me zanima
koliko ih se maksimalno može nositi(u BC2 je bilo 6) i jel stradavaju i svoja vozila kad predju preko njih( u BC2 nisu reagirale
na vozila od tvoje ekipe),a a i sto me zanima za claymorice..???
Ja mislim da bi trebali smanjiti broj ticketa na 450,jer ovako ako je neka bezveze mapa poput grand bazzar predugo traje.jel se neko slaze?
11 | 450ticketa |
---|---|
25 | 600ticketa |
Ja mislim da bi trebali smanjiti broj ticketa na 450,jer ovako ako je neka bezveze mapa poput grand bazzar predugo traje.jel se neko slaze?
Da meni se isto neke mape s 600ticketa čine dugačke dok su ove s 300 prekratke meni je najbolje s 450.
Meni je FF odličan. Navikao sam prvo gledat, a onda pucat (Arma veteran )... Gužva problem? Šta radite u gužvi? Meni je izuzetno interesantno da od sve te silne kvadrature uvijek se nađu 5-orica sa linije za pametne koji se naprče na 2m2... Meni se fakat rijetko dogodi TK, pa kako to? Kako to da ima nas dosta koji obraćamo pozornost?!
Uostalom, ak vam ne paše, ima na tone drugih servera... Ja bi igrao i sa FF off da je tako podešeno jer je dobra ekipa na serveru - prilagodiš se ili zaobiđeš. Sretno!
Što se tiče servera općenito - mislim da su postavke odlične! Mi smo recimo na našem podesili dosta slično ali smo ugasili i regen (i vozila i ljudi), tak nam je još bolje.
(...)
FF on je jedino dobar na serverima di u najboljem slučaju bar polovica igrača igraju timski sa voice komunikacijom i poznaju jedan drugog kako diše, tj klanski su suigrači.Sad će netko reći"pa odi na mumble i dogovaraj se sa ekipom"
Kojom ekipom? zadnji put sam bio na mumblu i neki balavac me upito "kaj ti si neki srbić? Ja onak HA???? veli on, kao joka amsterdam pa ono kužiš ne?? Sa takvima da komuniciram?
Surađivati uspješno mogu pirat i njegovi frendovi na ventrilu koji se poznaju i to je to.
(...)
Surađivati možeš i bez voicea, pa pirat i ja smo igrali s helićem jednu rundu prije par dana i nakupili se pun k**** bodova. Nije to suradnja kao s voice chatom, ali suradnja jest.
Ali bitno je da imaš volju.
Nego koji je to s mumblea, da ga pozdravimo?
Vi više sami neznate šta želite.
Malo bi povečali tickete,pa bi onda opet smanjili..e jbg.
Ostaje kako jest do daljnjega.
Broj ticketa je povećan na 150%.
Dakle, ako je do sad bilo 300 ticketa, od sad na dalje ih je 450. Ovo je maksimalno koliko ćemo povećavati. Ako će biti dobro ostaje, ako ne, vraćamo na defaultne postavke.
Još uvijek nije moguće podešavati broj ticketa za svaku mapu posebno, tako da odabrani broj ticketa vrijedi za sve mape.
Broj ticketa je povećan na 150%.
Dakle, ako je do sad bilo 300 ticketa, od sad na dalje ih je 450. Ovo je maksimalno koliko ćemo povećavati. Ako će biti dobro ostaje, ako ne, vraćamo na defaultne postavke.
Još uvijek nije moguće podešavati broj ticketa za svaku mapu posebno, tako da odabrani broj ticketa vrijedi za sve mape.
Pročitaj opet. Pa opet. Pa još jednom. Pa se naspavaj, pa ćeš možda skužit što piše tu.
Samo da vas obavijestim, danas ćemo probno odraditi 32 slotni mix, čisto da vidimo na što to liči.
Mape ostaju iste ili?
To će onda mislim predugo trajati, 16vs16, dosta ticketa, još kada moraš svaku mapu odigrati 2 puta...
Samo da vas obavijestim, danas ćemo probno odraditi 32 slotni mix, čisto da vidimo na što to liči.
Mislim da bi bilo dobro da opet isključiš opciju "kick idle player after...", naime nas par smo ti danas pokušali napuniti server (u početk smo malo trčkarali) i nakon što sam se malo odmaknuo od kompa da nešto pojedem - dobijem kick. Nakon toga sam otišao negdje drugdje da igram.
Jel se to upravo srušio server? Ne sjećam se kad je to zadnji put bilo...
Jel se to upravo srušio server? Ne sjećam se kad je to zadnji put bilo...
I sad opet!
Malo malo pa se sruši da...izgleda da rush baš ne podnosi najbolje. :)
Ima li mozda jos koje slobodno mjesto u BUG Online platoon-u ?
Koji su daljnji planovi za server?
32 mix? 64 Conquest?
I odma pitanje: na Battlelogu Platoon, Party, clan tag.... da li imaju bilo kakve veze sa igrom kad se jednom udje u nju i vec se sloze Squadovi?
Da li te server pokusava baciti u isti Squad, ili mjenja voice chat ovisno o Squadu.... ili.. ili...
djeluje prazno i kad je pun :/
djeluje prazno i kad je pun :/
40 igrača bi bilo baš taman!
?
1 | 32 |
---|---|
30 | 40 |
Meni bi najbolja opcija bila:
600 ticketa
64 slota
I mix rush i conquest
600 ticketa
64 slota
I mix rush i conquest
cek, zasto ne ide tu i rush na 64? zaboravio sam
Za sad se stvari ne mijenjaju. Sorry dečkovi.
600 ticketa
64 slota
I mix rush i conquest
cek, zasto ne ide tu i rush na 64? zaboravio sam
Ne ide jer EA ne preporuča tako...
ko ih je8e... danas sam odigrao koju partiju na rush modu u 64 igraca i nikakvih problema nisam iskusio a gust je samo takav
ko ih je8e... danas sam odigrao koju partiju na rush modu u 64 igraca i nikakvih problema nisam iskusio a gust je samo takav
Isti k*rac, i 32 i 64.