Bug Natjecanje u igrama

poruka: 40
|
čitano: 5.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Bug Natjecanje u igrama
D3ViL kaže...

1.

LAN je ok, ali nije praktican jer nas ima iz svih krajeva te dosta nas nema vremena/financija da bi putovali recimo do Zg.

2.

Klanovi za BUG turnir mi nekako nesjedaju, mislim da je bolje da to ostane izmedju clanova BUG foruma tako da bi najprimjerenija kategorija sto se tice FPS-a opcenito bila Death Match, osobno bih se prijavio za Call of Duty 4 i nudim od svog klana dva servere za Call of Duty 4 na kojima se vrti PAM, i PRO mode. Te jedan na kojem se vrti Call of Duty 2 1.3.

3. S obzirom da danas svi mi imamo kvalitetan ADSL i relativno kvalitetne kante mislim da nije neki "velik" problem odrzati dvodnevni turnir, jer danas stvarno nije problem nabaviti servere. ., sredstva komunikacije su tu, xfire, team speak itd.

Potpuno se slazem skupimo se i odigramo medusobno mi forumasi, a nemora nuzno biti death match mozemo se podjeliti medusbno i odigramo sd.
nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
17 godina
Bug Natjecanje u igrama

definitivno Call of Juarez Multiplayer

AMD Athlon x2 4000+ (@2.7GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORG kaže...
D3ViL kaže...

1.

LAN je ok, ali nije praktican jer nas ima iz svih krajeva te dosta nas nema vremena/financija da bi putovali recimo do Zg.

2.

Klanovi za BUG turnir mi nekako nesjedaju, mislim da je bolje da to ostane izmedju clanova BUG foruma tako da bi najprimjerenija kategorija sto se tice FPS-a opcenito bila Death Match, osobno bih se prijavio za Call of Duty 4 i nudim od svog klana dva servere za Call of Duty 4 na kojima se vrti PAM, i PRO mode. Te jedan na kojem se vrti Call of Duty 2 1.3.

3. S obzirom da danas svi mi imamo kvalitetan ADSL i relativno kvalitetne kante mislim da nije neki "velik" problem odrzati dvodnevni turnir, jer danas stvarno nije problem nabaviti servere. ., sredstva komunikacije su tu, xfire, team speak itd.

Potpuno se slazem skupimo se i odigramo medusobno mi forumasi, a nemora nuzno biti death match mozemo se podjeliti medusbno i odigramo sd.
 Ma i ja bih najradije odigrao S&D ali kao sto sam znas to zahtjeva taktiku te kvalitetnu komunikaciju koju mozes postici samo sa Klanskim kolegama s kojima pilis iz dana u dan godinama. . ., a kad bi se ovako djelili to bi bilo kao na najobicnijem public serveru. . .

Mislim da je DM najbolja opcija za nas. . .

Isto tako nerealno je ocekivati da ce se igrati milijarda igara, jednostavno nas ima prevsie i svatko ima neku drugu ideju, tako da bi prvo bilo najbolje napraviti anketu da se odluci o tome sta ce se igrati. ., te da vidimo kakav je odziv ljudi jer ne isplati se ulagati u nesto na sto ce se odazvat 5 ljudi.
Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 16:18 (D3ViL).
17 godina
Bug Natjecanje u igrama

Koje igre predlazete, mislim da bi prvo trebali poceti sa cod2/4 jel to najvise ljudi igra. Kaj vi mislite?

nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Natjecanje u igrama

C&C3 TIBERIUM WARS ILI KANE'S WRATH OBAVEZNO!!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bug Natjecanje u igrama

Quake 3 obavezno!!!

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Natjecanje u igrama

Dobra ideja oko ovog online cupa samo mislim da to ne bude uspjelo... Bolja bi ideja bila organizirat nekakvo natjecanje između nas forumasa nabavit neki DM server i zaigrat.. Ili S&D 1vs1, turnir klanova mislim da je teze organizirat...

Jedan put sam zvao ove iz BUG COD4 klana da zaigramo neki war no niko nije odgovaro...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Natjecanje u igrama

Predlažem:

CoD2

DotA

CSS

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Slazem se i ja, to bi bilo dobro!

mogo bi pocet koristit gumb "Slazem se" xD
17 godina
neaktivan
Bug Natjecanje u igrama

Super Prijedlozi možete još samo ubacit Company of HeroesNamigiva