ja sam imo igru koja je izasla prije fremena i naso sam neki file koi ima 1gb i samo sam extracto jerusalem one file-ove i radilo je dalje nakon block-a 3.nevjerujem da ce igra bit upropastena jer cinjenica da ima 2 Hiden blade-a upucuje da ce igra bit i teza.mene jedino brine optimizacija igrice.opet cu morat gladovat 3 mjeseca da bi kupio jaci procc za igrat.
AHAAA, meni je jaako spor net, nemam vremena za skidat 6 gb. Jednostavno cu cekat dvicu.
Ajmee, nemora znacit da ce imat 2 noza. To je samo tako, da bude ljepse.
pa o tom ti ja pricam.nemora imat a i ako bude imo neznaci da ce bit sranje i pre lagano za prelazit.
ma ko zna šta će bit
Glupo je sad nagađat
Nakon kraja prvog nema mi logike da se radnja nadovezje na to
Ne znam zasto nece, pa cu zakljucati temu. :(((

ima 9 altair
ondašnji assasini su rezali samo JEDAN prst (srednjak) radi izvlačenja bodeža
ak ezio će imat 2 bodeđa odmah je igra na pola upropaštena
nema vjerodostojnosti ni ničeg radi čeg bi igro tu igru
prvi dio ak nikaj barem je bio vjerodostojan
ovo je klasično amerikanizirano*ranje postalo čini mi se
u trećem dijelu će držat i minigun jbt
Ali ovako su se oblacili oni plemici. U unutrasnjosti gradova su svi skoro bogati, valjda ti treba takva odjeca da izgledas kao plemic, pa da te negdje puste. U neku palacu valjda gdje moras nekoga assassinetat.
Ma dobro lik igre, ali tamo desno se vidi 4 slike gameplaya. Izgleda da mozes plivati.
Ma dobro lik igre, ali tamo desno se vidi 4 slike gameplaya. Izgleda da mozes plivati.
Možda se jesu tako prije oblačili al meni je lik totalno prekićast.
Kao da igraš devil may cry.