Brothers in Arms:Hell's Highway

poruka: 44
|
čitano: 6.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

To je drugačija vrsta fps-a. Nije onako uobičajena. Više je nekako taktička. Meni se osobno sviđa više onako normalno. da se mogu totalno opustit i ne razmišlja puno o igri.Cool

Ali priča u igri je dosta dobra i grafika međusceni je odlična i gušt je gledati.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brothers in Arms:Hell's Highway
pa , dobro sad manje više, ali MGS traje tjedan dana dok BiA pređem za 3-4 dana
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
pa , dobro sad manje više, ali MGS traje tjedan dana dok BiA pređem za 3-4 dana
 Kakve veze ima MGS sa BiA? Totalno 2 razlicita svijeta.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Nisu totalno razlićti. MGS se isto radio kao i BiA i dulje je trajao.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Nisu totalno razlićti. MGS se isto radio kao i BiA i dulje je trajao.
 Znaci jos cemo pocet usporedivat RPG i FPS jer su isto vremenski radeni.
Pretpostavljam da si igro MGS(na moju srecu preso sva 4 djela) onda znas da igru igras 5 - 10h (zavisi na kojoj tezini) a ostalih 10h su animacije.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Ima jedan nivo koji mi doslovno crashira racunalo iako imam zadnje drivere(tamo kada idu u konvoju sa džipovima i naiđu na nekakav trg koji ima MG nest na sredini ,ono kao jako pada kiša).Morao sam vaditi bateriju iz Biosa kako bi uopce digao Windowse.Nevjerovatno smrzo sam se ,igrao sam dosta pristojno na HD3200 integriranoj grafici (sa 512 Mb dodjeljene memorije ,komp ima 3-512 Gb/Mb memorije) ali na  tom nivou padne mi na 4 sličice u sekundi nakon toga crash reboot ,i drz nedaj .Hm nesto tu nije kako treba ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 20:51 (petric1).
17 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Ima jedan nivo koji mi doslovno crashira racunalo iako imam zadnje drivere(tamo kada idu u konvoju sa džipovima i naiđu na nekakav trg koji ima MG nest na sredini ,ono kao jako pada kiša).Morao sam vaditi bateriju iz Biosa kako bi uopce digao Windowse.Nevjerovatno smrzo sam se ,igrao sam dosta pristojno na HD3200 integriranoj grafici (sa 512 Mb dodjeljene memorije ,komp ima 3-512 Gb/Mb memorije) ali na  tom nivou padne mi na 4 sličice u sekundi nakon toga crash reboot ,i drz nedaj .Hm nesto tu nije kako treba ..

meni se isto dogodilo rušenje igre ali bez restarta,u bolnici kad je onaj pokušao spasiti curu i poginuo i još jedanput prije toga...
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

U još nisam došao do tog djela, gdje se navodno nekima ruši igra, nadam se da neću imati problema. Šta reći o igri, najbolja igra koju sam uspio uhvatiti u zadnjih godinu dana ,ako ne i duže (crysis ne računam, pošto je to skoro pa reciklaža jedinice) . Gameplay odličan igriv, nema puno mudrovanja , animacije odlične, ima neku priču to više manje, grafika odlična, pročitao sam od nekih u prijašnjim postovima, da je grafika zastarjela, pa šta je onda stalker c.s. ko da su ga radili djeca u vrtiću, uglavnom kao i svaka druga igra jedni viču jedno drugi viču drugo. Jedno je sigurno jasno, ovo je jedini poseban ww2 shooter, ako po ničem drugom što ima razrađenu priču i mnoštvo animacija i ima taj strateški dio koji većina fps ww2 nema, samo po tome je igra posebna. Savjet svima koji volite ww2 sa starim pljucama i preljepim animacijama, probajte pa ćete vidjet, moja ocjena je petica.Namigiva E sad, svatko ima drgačiji ukus ili traži dlaku u jajetu....Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš gledam na gearboxovom forumu imaju ljudi problema sa ovom igrom izgleda da se ruši sve u 16!

17 godina

Meni se nije niti jednom srušila...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan

ova igra se meni sruši več na početku

17 godina
neaktivan

Problem je u nekompatibilnosti sa ATI-jevim karticama.Zadnji driveri bi trebali rešiti problem.

Javite kako je prošlo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 22:57 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veoma dobra igra, kudikamo bolja od coda 5, iako nisu istog žanra, ali ko ga fućka, igra je bolja i točka.

Privatne poruke nisu privatne, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

gore igre u zivotu nisam igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: