Brink

poruka: 255
|
čitano: 58.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Brink
marino708 kaže...

ljudi ja bih probo tu igru ako je netko ima mozel mi posudit steam da probam kakva je.jer stvarno zelim vidit kako izgleda svojim ocima.

Strpi se jos koji dan pa skini crackiranu s neta, ionako si rekao da se nema para za igru.

A ovi sa foruma sto su je kupili ionako ne mogu igrati dok se ne otkljuca 13.05.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 19:51 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
Brink

IGN i G4TV su doslovno zgazili igru, ipak mislim da ima potencijala pa ću je zaigrati, al' ipak prvo idem sa falštinkom, od nabave orginala odustajem, mada sam je planirao prije čitanja reviewa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja kupio original i iskreno me strah :| nadam se da ce brzo izaci nekakve zakrpe koje ce stabilizirati igru da igra bude ono sto se od nje ocekivalo :O

17 godina
neaktivan
Brink

Jel ima neko slicnih problema kak i ja...Evo jucer sam skino igru, instaliro i sve 5 radi, dok nisam uso u igru...Onak 44-50 FPS max, al to sve izgleda ko 25-30FPS . Onak WTF ?? Gledam okolo po netu filmice od ekipe, imaju duplo slabije konfe i vrti im igru do 80 FPS Maxed Out... Mislim boli me brige sad kaj nemam 200000 FPS-ova, nije to ono kaj ocu rec...Nego velim da je cudno nekak igrat...Onak jedno mi Fraps govori, a drugo vidim svojim ocima...Jel se isto nekom tak cini ili sam ja vec bio pospan, pa mi je sve bilo laggy :) ?

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, Tagan BZ800, Noctua NH-U12F,NM-I3 SecuFirm2, 4X2GB Corsair CMX4@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina

Provjeri u postavkama da ti nije blur ukljućen

14 godina
neaktivan
Brink - PC gameplay

Evo jednog friškog Full HD PC gameplaya pošto je igra je već dostupna preko steama za određene dijelove svijeta:

Brink - Facebook ...koliko vidim, dobri su i prvi reviewi
http://www.facebook.com/brinkthegame

Brink - Wiki
http://brink.wikia.com/wiki/Main_Page

Ja sam igru preordao na steamu (13.5. se otključava za naše područje).

Veliki sam fan, kao i moja ekipa, sličnih igara kao što su Team Fortress 2 i Monday Night Combat, pa se ovo nikako ne smije propustiti iako je cijena paprena...

Ako se pokaže da je OK, uzimamo još dvije licence. :))

̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 2:03 (njezic).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Pa u tome i je stos, ukljuceno je sve...Sve je na max postavljeno...I po onome sto pise u preporucenoj konfiguracije, to je bi trebalo bit to...Ne znam, budem jos malo vidio, a mozda ce novi driveri popravit kaj...Mislim kad izadu, jer vidim da su prije par dana izasli za AMD Catalyst 11.5 . Budemo vidli

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, Tagan BZ800, Noctua NH-U12F,NM-I3 SecuFirm2, 4X2GB Corsair CMX4@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead
16 godina
Brink

na mojoj konfi radi losije od bfbc2 iako mi se grafika cini losija od iste.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Brink

Taman sam mislio neka okej igra a ono šipak...meni se ni malo ne svidja drljav je gameplay a i nije optimizirana igra kad ja na full detaljima imam osječaj da zastajkuje onak nije to to

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozda piratska dodatno je*e zbog cracka.. ?

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

nije, igrica je loše optimizirana, jedan od razloga zašto dobiva tako niske ocijene

16 godina

PC Update

On the PC side, we’re pleased to report that we’ve put together our first game update, bringing two immediate improvements to Brink:

It greatly enhances the crash reports we’re getting through Steam, with more detailed information coming our way from now on. While this doesn’t sound very exciting for you as a player, it’s really useful for the Brink team as it’ll allow us to track down the underlying issues much more quickly and work on fixes for them – particularly stability issues relating to compatibility.

This update also fixes an issue where closing the game before getting to the character selection screen can corrupt your character data and make it unusable. Until the game update comes out, we strongly recommend not shutting Brink down during start-up to avoid this issue altogether.

Better yet, this update has just hit Steam and you can download it by simply signing into your Steam client.

In other PC news, we’ve also been working closely with the guys over at Bethesda Softworks to identify and solve any hardware compatibility issues that people have been reporting. For the AMD graphics card owners out there, make sure you’ve installed the latest AMD video drivers as that will solve a fair few of the visual and performance issues out there. Similarly, if you have an NVIDIA card and are experiencing issues with the game, make sure you’ve got thelatest NVIDIA video drivers installed.

The next game update for the PC version is already in the works, and includes a fix for the FOV issue some of you have been reporting on the forums, among several other things. We’ll have more information to share on that soon.

LINK

:D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 23:29 (dreammaker).
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nebi reko da je to do crackane verzije, ja sam probo 3 vrste cr*cka i 2 vrste igre...Skidrow i onda prva kaj je bila...A mislim gle, ak nam covjek sa i7 ,12GB RAM-a i 2X6970 veli da igrica cudno zgleda onda o cemu opce pricamo...Igrica je ovak full zabavna dok se zadubis u nju, al ima par stvari kaj uzasno ziviciraju...Npr.  po meni je AI glup ko stup...Nisam naso nigdi u igri da u SP-u mogu naredit AI-u da me prati ili da me pokriva ili neke slicno...To ima u puno losijim igricama,  da mozes davat naredbe, a u ovakvoj kaj je bas namjenjena za to da nema...Ovo trcanje, skakanje, slide-anje je isto cudno...Frajer trci ko da ima grceve, onak cudno i sporo u biti....Ne znam, nadam se da budu to uspjeli popravit

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 9:01 (dainese46).
15 godina
Brink

Duboko razočaran igrom, igram piratsku i sva sreća da nisam kojim slučajem kupio igru jer bi se propucao sa nekom puškom iz igre na mjestu, a zašto, e pa zato što je igra neoptimizirana, AI je krajnje retardiran {#}, grafički je igra očajna sad ne znam jel je to radi drivera AMD Catalyst 11.4 koje imam instalirane ili ne, ali po meni Borderlands je dva milenija ispred, a k tome je igra crtana. Ocjena 4/10 i to velikodušno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 21:23 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

sutra dolazi key pa ćemo vidjeti.. nadam se da ce patch ispraviti sve što se ispraviti može! :)

17 godina
neaktivan
dainese46 kaže...
dreammaker kaže...

Nebi reko da je to do crackane verzije, ja sam probo 3 vrste cr*cka i 2 vrste igre...Skidrow i onda prva kaj je bila...A mislim gle, ak nam covjek sa i7 ,12GB RAM-a i 2X6970 veli da igrica cudno zgleda onda o cemu opce pricamo...Igrica je ovak full zabavna dok se zadubis u nju, al ima par stvari kaj uzasno ziviciraju...Npr.  po meni je AI glup ko stup...Nisam naso nigdi u igri da u SP-u mogu naredit AI-u da me prati ili da me pokriva ili neke slicno...To ima u puno losijim igricama,  da mozes davat naredbe, a u ovakvoj kaj je bas namjenjena za to da nema...Ovo trcanje, skakanje, slide-anje je isto cudno...Frajer trci ko da ima grceve, onak cudno i sporo u biti....Ne znam, nadam se da budu to uspjeli popravit

U grafickoj prezentaciji nekome mozda i izgleda cudno, ali istina jest da nije optimizirana i da drop-frejma zesce uz zadrzavanje niskog FPSa na dvije otkljucane 6950 {#} 

Imamo Hrvatsku...u Banani...
16 godina
14 godina
neaktivan
Brink - još malo pa raspoloživa igra... :))

Evo još nešto manje od 3 sata pa se igra otključava na steamu za naše područje, računam da je to negdje oko 2h nočaš.

Jedva čekam da isprobam kako radi... :))

Ne kužim kako se ljudi opeterećuju sa stvarima koje se rješavaju pachevima u hodu, nakon izlaska igre i testiranja kod velikog broja korisnika.

Danas se više igre gotovo i ne kupuju u retail verzijama u finaliziranom obliku.

Ovo je doba flat rate interneta i velikih brzina te gaming servisa kao što je steam.

Svaki dan se automatski spuštaju neke zakrpe, dodaci (mape, oružja, kustomizacije) i fina podešenja, pogotovo optimiziranje multiplayera.

Team Fortress 2 i Counter Strike Source ima tjedno barem 2 zakrpe koje unose neke novine ili optimizaciju.

Team koji razvija igru definira kad ona izlazi u prodaju, nakon toga se igra postepeno optimizira i fino podešava.

Programeri Brinka točno o tome govore na svojim forumima i njihovoj Facebook stranici.

Kažu da su tu primjenjene neke novine koje se dosad nisu još koristile u igrama, osobito što se tiće kretanja igrača, te da treba vremena da se sve to optimizira i fino podesi. To uspoređuju s COD-om i BF koji već godinama optimiziraju svoje rutine, a ovdje tek predstoji "peglanje" nekih stvari.

Koliko vidim ovdje je izdavač je Bethesda (poznata po Oblivionu, Fallout 3 i itd..)  

Posebno su mi zanimljvi recenzenti koji sude igru drugi dan nakon izlaska po tome koliko ima laga u multiplayeru i kako je igra neoptimizirana! :)))

Gledao sam ovih dana po izlasku igre u Americi par live prezentacija igre na multiplayer serverima, ni traga nikakvog laga ili neoptimiziranosti.

Možda će igra za koji mjesec "letjeti" u multiplayeru nakon finih podešenja i spuštenih pacheva, šta će onda će recenzenti dignuti ocjenu... :))

Osobito su mi interesantne ove crackane verzije, po tome bi nakon svakog tjednog pacha trebalo tražiti novi crack, a multiplayer možeš zaboraviti s crackom... :)))

A posebno što se prilikom čišćenja crack verzije od siguronosnih rutina teško može od prve sve dobro odraditi i obično ima dosta problema tj. neke stvari ne rade kako baš kako treba. Zato već duže vrijeme uopče ne pokušavam s crackanim verzijama igara, a posebno danas kad se sve seli na multiplayer platformu...

Ja imam doma trenutno 3 nabrijana gamerska računala (dolazi i četvrto uskoro) pa javim kako će se igra ponašati... :)))  

Još malo zagrijavanja...

̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 1:15 (njezic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Brink

Meni igra odlično izgleda i sam osjećaj kretanja i pucnjave je savršen.

Ne kažem da je najbolje od najboljeg, ali mi je pravo osvježenje nakon "realističnih" shootera koji su aktualni u zadnje vrijeme.

A što se tiče određenih reviewa, podsjetite se samo kolike igre su imale prosječne recenzije,a kasnije postale legendarne : Diablo 2, Quake 3, Deus Ex...

Sumnjam da će Brink biti u rangu navedenih igara, ali daleko od toga da je loša igra...samo je malo drukčija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink

neko je nakad spomenuo, pametan Ai u igri... hahahahahah veze s mozgom nemaa... Ne mogu zamisliti ko bi mogao ovo igrati offline, ja sam je zbrisao poslije 2h igre kajuci se za to izgubljeno vrijeme....Shooter naatt.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brink

Mdipl, šta misliš tko je sretniji apsolutno nekritičan igrač ili apsolutno kritičan igrač?

Ja mislim da je mnogo sretniji i zadovoljniji onaj koji se ne opterećuje greškama koje se mogu ispraviti. Ja znam da sam u potpunosti uživao u DA2, unatoč njegovim manama, isto mogu reći za mnoge druge igre, dok je ekipa po DA2 temi gubila živce i vrijeme raspravljajući kako je igra đubre.

Što se ocjena tiče, Brink je ionako pobrao relativno niske ocjene za današnje standarde.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Naravno, sretniji je onaj koji sam sebe uvjeri da mu je dobro. Sretnija je baba s rakom debelog crijeva kojoj je gatara rekla da će preživjeti ako pije čaj od koprive od nekoga tko se sa svojim rakom bori. Ali je_eš takvu sreću!

Obzirom da se radi o igrama, mislim da je sasvim logično zaključiti da je bolje biti što manje kritičan, odnosno ne kritičan već se manje opterećivati time, ako ćeš tako više uživati.

A i usporedba ti je pogrešna.

Dakle ako je ta baba s rakom debelog crijeva svjesna da ga ima. Može plakat nad svojom sudbinom ili jednostavno uživati u onome što joj je ostalo. Ja na to tako gledam. ;-)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 11:11 (Danny_HR).

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brink

Evo moj dojam, ovo je moj c/p sa drugog foruma, neda mi se sve isto pisati. Iskreno, gameplay je onakav kakav sam i očekivao, ali neke stvari su frustrirajuće i jednostavno zbog toga ne mogu u potpunosti doživiti igru kako bi trebao.

Grafički lijepo izgleda, ali jako loše radi, barem kod mene, imam Ati HD6870, igra vrti 40-tak sve na low s tim da to izgleda kao da radi na 20 fpsa, čudno nešto skroz. Inače od svake igre tražim 60 frejmova, pa makar morao smanjiti detalje više mi je bitno da radi fluidno, ali u ovoj igri sigurno leži neki problem, možda je zbog OpenGL-a i ATI kartice. Probao sam zadnji hotfix 11.5a koji je kao trebao poboljšati stanje za Brink, ali ništa od toga.

Inače igra je ok, nisam imao prilike igrati online jer sam skinuo krekiranu verziju da probam, ali koliko sam igrao sviđaju mi se mape, puške imaju recoila i customizacija istih je dobra, zvukovi su odlični. Customizacija lika je prva liga, iako na početku nije sve otključano nego samo par preseta, ostale stvari se otključavaju levelanjem koje ide poprilično brzo. SMART sistem odličan, trčanje i skakanje okolo po mapama, stalno pronalaženje novih puteva kako doći do objectiva, dosta raznoliko što mi se sviđa.

Friendly AI se često zna izgubiti, briju neku svoju šprehu npr. engineer treba repairat onaj autobot i vrti se oko njega ali ništa, medic nekad zuji oko mene dok ležim i ne daje špricu i tako to. Ručne bombe su katastrofa, kao da bacam petarde, radijus eksplozije im je 1m, znam da nisu namjenjene ubijanju nego za knockdown, ali često ni to ne radi osim ako granata ne padne direkt ispod nogu. Melee udarac je isto čudan, nema nikakvog osjećaja kad nekog odvališ, a često sam zamahivao na tipa i njemu ništa.

To je početni dojam, dosta je pao zbog lošeg frejmrejta, stalno nešto trzucka i šteka, a ni AI nije mjerilo online igranja, jedno je igrati tako a drugo protiv "žive" ekipe sa neta. U svakom slučaju, moraju popraviti par stvari, a inače je zabavna igra, volio bih ju isprobati online ali trenutno ju stavljam "on hold" dok ne riješe probleme sa grafikom.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Brink

Evo jedan moj gameplay video...

Nešto je jako čudno s igrom framedropovi su nenormalni gira mi varira između 25 i 80fps kad ide na 50fps čini se kao da ide na 30 :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 12:49 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Brink

Danas igrao nekih 10-15 minuta i mogu reci da mi je "onako na prvu" igra sjela.

Nemam problema sa framerate-om (imam nVidia-u), sve ide glatko, a sam gameplay mi odgovara.

Digao sam FOV, pa samim time igra dosta dobije na dinamicnosti i brzini kretanja.

Danas navecer cu se malo vise igrati, pa cu imati i vise dojmova.

Evo i link za programcic kojim se moze podesiti dodatne opcije koje nisu dostupne u GUI-u: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1882626

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 12:52 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mauro kaže...

Danas igrao nekih 10-15 minuta i mogu reci da mi je "onako na prvu" igra sjela.

Nemam problema sa framerate-om (imam nVidia-u), sve ide glatko, a sam gameplay mi odgovara.

Digao sam FOV, pa samim time igra dosta dobije na dinamicnosti i brzini kretanja.

Danas navecer cu se malo vise igrati, pa cu imati i vise dojmova.

Evo i link za programcic kojim se moze podesiti dodatne opcije koje nisu dostupne u GUI-u: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1882626

Poz, nadam se da pricas o originalu. Ako nije bad malo detalja o gameplayu u MP-u.... sve prijasnje recenzije nisam ni pokusao citat jer su se bazirale na single-palyeru a igra je prvenstveno MP. THX

"It’s not the sum of its promises, no. But also most of the criticisms that surfaced in the initial barrage of 360 reviews are tosh. One was even criticising it for rewarding teamplay, which made little sense. This game cannot be judged on its single-player, because it’s a demanding multiplayer game, and utterly focused on that." - www.rocketpapershotgun.com

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
Brink

naravno da je org, imam covjeka na steamu

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brink - update

Brink: Updates Now Live & Free DLC

We have been working on updates for Brink to address the lag issue that some people have reported they were experiencing.

In the meantime, we have made a configuration change for 360 users (which will be available to the PS3, once PSN is up) that alters the number of human players when matchmaking for “Campaign” and most ‘Freeplay’ modes to eight total human players. This new configuration will allow those connecting to and hosting matches (particularly those with lower upstream bandwidth) to more reliably find and connect to quality hosts via the match-making process – resulting in less lag and more fun.

This change is being rolled out today and will be available worldwide.

For players who haven’t been experienced lag, we’ll still support 8v8 on all maps via a new ‘Big Teams’ configuration in Freeplay, and through custom settings in Private matches. There is no download required for this update and it will be available automatically the next time you log in to play Brink and launch either campaign or standard Freeplay matches. This should allow players new to the Ark as well as veterans to find quality matches suitable to their preferred play style.

We are also releasing an incremental update for PC players via Steam that addresses AI, GPU, and server issues. See the full release notes on Steam. Many of these fixes are being included in the full update for the 360 and PS3 versions.

We would like to thank you for supporting Brink and for your continued feedback. To show our appreciation for your support of Brink, we will be making the first DLC for Brink available for free when it is released. This DLC is planned for June and will offer additional maps and new content for players. We’ll continue to provide announcements about the next title update, as well as the first DLC release as that information becomes available.

- Splash Damage & Bethesda

Link=> http://bethblog.com/index.php/2011/05/13/brink-updates-now-live-free-dlc/

Steam update info - Brink update

Product Update - Valve

Time: 13.5.2011.  13:14h

General:
Fixed issues with custom ui_fov settings when playing as a client
Added support for 2560x1440
Slightly improved start up times
Fixed crash when clicking in blank area on Training Videos menu
Fixed memory leaks on shutdown
Fixed Be More Objective leaderboards being incorrectly named

Graphics:
Fixed “texture gridding” issues on certain graphics cards
Fixed settings being incorrectly applied on the advanced video options screen
Improved performance when using Ambient Occlusion
Fixed halos not rendering correctly

AI Bots:
Removed bot intelligence inhibitors for Freeplay games
Adjusted bot behaviour in Campaign games to make teams more evenly matched
Changed bots’ objective priorities across all game modes
Fixed issue with bot difficulty continually dropping

User Interface:
Fixed poor server browser performance for users with a large number of items in their history
Made server browser refreshes much more responsive
Changed server browser to no longer group player counts by max players
Added new pop-up text for server browser filters
Fixed not being able to sort by favourites column
Server browser now retrieves favourites correctly from Steam
Fixed arrow keys not working when exiting out of a chat submenu
Made it easier to select a default secondary weapon
Disabled chat options in solo mode

Dedicated Servers:
Can now use net_ip command to assign IPs to server instances
Dedicated server binary can now be run as a service, which won't have a CSIDL_PERSONAL virtual folder

Link=> http://store.steampowered.com/news/5464/

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 1:37 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Evo igra se skinula na Steamu i odigrao sam nabrzinu jedan test match. Laggalo je uzasno i to ce sigurno popraviti, nisam cuo zvuk u igri uopce. Tocnije cuo sam neku muziku i tu i tamo zvuk svoje puske. To i lagg da poprave i sve pet. Kad ne lagga, igra leti bez fps dropova :D Bit ce ovo i vise nego super! :D

14 godina
dreammaker kaže...

Evo igra se skinula na Steamu i odigrao sam nabrzinu jedan test match. Laggalo je uzasno i to ce sigurno popraviti, nisam cuo zvuk u igri uopce. Tocnije cuo sam neku muziku i tu i tamo zvuk svoje puske. To i lagg da poprave i sve pet. Kad ne lagga, igra leti bez fps dropova :D Bit ce ovo i vise nego super! :D

navodno su izdali dva patcha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice