The date is: May 17
A 20.5 u europi
A 20.5 u europi
Igrica stvarno izgleda odlicno. Siguran sam da ce bit odlicna.... Ko ce docekat 5 mjesec...
Ma hocemo, hocemo... pa onda taman kad dosadi online multiplayer, presaltati se na Arkham City :-D
Ma brzo ce to
sad igras dead space 2, pa za mjesec dana bulletstorm, pa mjesec nakon crysis 2, pa mjesec nakon tog deus ex, i taman nakon tog brink
Ista reakcija ovdje, ali pogledaj malo vise videa...
Ono sto je mene razocaralo je parkour... cinilo mi se, na nekoliko gledanja, da zapravo nema toliko koristi od njega.
Usporedio sam to sa Global Agendom - GA ima jetpackove, dakle vertikala ti je dostupna gdje god, kad god. Sto znaci da prakticno receno, nema choke-pointova nigdje na mapi. Ono sto su u GA zeznuli je cinjenica da su sve mape vrlo spartanske... nema iznenadjenja nigdje jer mozes vidjet svakoga kako dolazi kilometrima ispred.
Brink mi je zapeo za oko zbog iste ideologije - nema chokepointova. Interesiralo me na koji nacin ce parkour balansirati obicno trcanje kroz 'tunele' sa prikradanjem ili flankanjem sa totalno iznenadnih pozicija. Pomislih, nece to bas tako ici.. ili ce parkour biti vrlo ogranicen ili mape spartanske.
Pogledao sam jos videa, i u krivu sam - stvarno se mozes pentrati svagdje i svugdje, a penalty je uvjetna 'sporost'.
Meni se cini da ce biti odlicno, i da ce parkour stvarno biti ubojito 'oruzje' u rukama dobrog traceura.
Evo GT preview, o igri rečeno više manje sve što bi se trebalo reći prije izlaska.
Gamereport donosi zahtjeve:
Minimalna konfiguracija;
Intel Core 2 Duo 2.4GHz
2GB RAM
NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro
Windows XP (SP3)/Vista/Windows 7
8GB free HDD space
Preporučena konfiguracija;
Intel Quad Core i5
3GB RAM
Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
8GB free HDD space
Intel Quad Core i5
3GB RAM
8GB free HDD space
Psmtr, jedino CPU nije "na nivou", ali ziher sam da ce to moja konfa vrtiti bez ikakvih problema bez obzira sta oni pisu.
Intel Quad Core i5
3GB RAM
8GB free HDD space
Psmtr, jedino CPU nije "na nivou", ali ziher sam da ce to moja konfa vrtiti bez ikakvih problema bez obzira sta oni pisu.
hehe, bas sam sad vidio na steamu da si kupio igru, i ja cu valjda, ali mi je komp na granici s minimum, pa bum prvo vidio kak pe na pirat verziji.
Naručen Brink Special Edition

cek, ovo izlazi uskoro? dan, dva a mozda 5? biti ce ovo cool igra... jos da multi bude ok i onda kupujem... onaj crysis2 je blah
quratz, jos koji tjedan
cek, ovo izlazi uskoro? dan, dva a mozda 5? biti ce ovo cool igra... jos da multi bude ok i onda kupujem... onaj crysis2 je blah
quratz, jos koji tjedan
Afaik, Brink i je iskljucivo mplayer PvP shooter.

ima
ima
Ima???
Mislio sam da ce Brink biti isti klinac kao npr. QW:ET?
ima
Ima???
Mislio sam da ce Brink biti isti klinac kao npr. QW:ET?
ides na steam, search, brink, Singleplayer, Multyplayer, Co-op
uhuh igra ce bit takava ubojica huhuhu ko ce jos cekat 2 tjedna :/ haha nego jel ima mozda neko u planu radit kakva steam klana ili tak nesto ^^ ak ima neke mi poslje p.m. rado cu pomoc u osnivanju ^^...