BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 123.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
12 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
fila2208 kaže...

Pozdrav dečkima iz 2oth century boysa. Odlična fer borba i hvala što ste me čekali. Sve je prošlo bez ikakvih problema kod nas, nadam se i kod Vas. Odlične 4 runde. Lijep pozdrav i hvala.

Bili ste odlični - mi smo se raspali nakon prvog neuspjelog defenda, dalje je sve išlo nizbrdo.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

I evo ga,došlo je do zadnjeg meča
Blue Magnum Team vs XXX > 3:1

Uzbudljivo do jaja,video stiže uskoro

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 23:55 (Dr_Furyo).

10 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

Svaka cast teamu Blue Magnum na dobroj partiji war-a..

Zasluzena pobjeda..GG{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Cyber_Freak kaže...

Zasluzena pobjeda..GG{#}

Također, bilo je jako napeto, i mi vama čestitamo na napetoj borbi.

14 godina
Cyber_Freak kaže...

Zasluzena pobjeda..GG{#}

Dobri mečevi, svaka čast.

[M|C] 7emper_fi
12 godina
fila2208 kaže...

Pozdrav dečkima iz 2oth century boysa. Odlična fer borba i hvala što ste me čekali. Sve je prošlo bez ikakvih problema kod nas, nadam se i kod Vas. Odlične 4 runde. Lijep pozdrav i hvala.

Svaka čast na pobjedi... dobro ste nas naprašili.

Ferplej s vaše strane na nivou tako da nemamo nikakivh pritužbi.

Radujemo se revanšu na BCHR-u :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
ElektričnaOvca kaže...
fila2208 kaže...

Bili ste odlični - mi smo se raspali nakon prvog neuspjelog defenda, dalje je sve išlo nizbrdo.

Srećom nisi čuo naš ts pri našem prvom napadu :)
Ali dobre partije :) 

Skilledžija kaže...

Ajoj guzda mene struh prodigiya :// :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 1:17 (fila2208).
14 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...
fila2208 kaže...

Signature ti je quote iz Equilibriuma OVCO.... sigurno si gej, ne igram vishe s tobom al nastavljam masturbirati na Christian Bale-a

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...
fila2208 kaže...

Srećom nisi čuo naš ts pri našem prvom napadu :)
Ali dobre partije :) 

Skilledžija kaže...

Ja sam bio siguran da smo vas wipe-ali prije nego cete plentat na prvom vashem napadu. Kako je neki od vas proshao, nemam jebbenog pojma... svaka chast. (samo znam da s moje strane nije i da je to krivica nekog drugog :D )

12 godina
fila2208 kaže...

On je njubara žešća i njega te ne treba biti strah :P

BTW

Ono u prvoj rundi... dal se taj vaš probio desnom cestom, odnosno iza ograde pored ceste?

Jer ako se probio lijevom stranom pored mene i maggota onda će maggot za kaznu dobiti zadatak da mi očisti tarzaniće zubima i jezikom.

[19xx] 4ntraks
12 godina
maggotmaster kaže...

Ja sam bio siguran da smo vas wipe-ali prije nego cete plentat na prvom vashem napadu. Kako je neki od vas proshao, nemam jebbenog pojma... svaka chast. (samo znam da s moje strane nije i da je to krivica nekog drugog :D )

Nema smisla upirati prstom iako je svima jasno da si krivac ti!

12 godina
ElektričnaOvca kaže...

Nema smisla upirati prstom iako je svima jasno da si krivac ti!

Tko god bio zna se koja je kazna... hint: tarzanići

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

Signature ti je quote iz Equilibriuma OVCO.... sigurno si gej, ne igram vishe s tobom al nastavljam masturbirati na Christian Bale-a

samo je procitana u tom filmu, inace tvorac je William Butler Yeats....

But good catch nonetheless

[M|C] ex_Co7
12 godina
Co7 kaže...
maggotmaster kaže...

Ma pusti ga, sav je neuk, sljedeći put kad ga bude trebalo oživit natjerati ću ga da prvo izrecitira cijelu pjesmu - na engleskom!

14 godina
protjeran
Co7 kaže...
maggotmaster kaže...

znam, znam, al isto tako znam da je ovaj papak isforsirao film a ne knjigu

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

ha ha ha..... A jeste ludi  {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Gdje se jedu ćevapi? {#}

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo prvi dio s Magnumima, Damavand Peak mapa. Večeras budu Canali uploadani.

14 godina
neaktivan
dvojica su ispod tebe... Sta dvojica-petorica XD
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir
Sto se mene tice,ovaj turnir je zavrsen za mene.. Pobjednik se zna,to je tim Blue Magnum.. Cestiam decki na prvom mjestu,zasluzeno ste osvojili... BCHR liga je pocela,tamo tek borba pocinje... Nauljeni pongvini ce preostala 2 meca odigrati bez mene,a za dogovor kontaktirajte MrAstruOwnera... Jos jednom zahvaljujem dadi/zeru na ideji,osnivanju turnira,trudu ulozenom,potrosenim zivcima,i svim timovima koji su ucestvovali.. GG,vidimo se na BCHR ligi.... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Sto se mene tice,ovaj turnir je zavrsen za mene.. Pobjednik se zna,to je tim Blue Magnum.. Cestiam decki na prvom mjestu,zasluzeno ste osvojili... BCHR liga je pocela,tamo tek borba pocinje... Nauljeni pongvini ce preostala 2 meca odigrati bez mene,a za dogovor kontaktirajte MrAstruOwnera... Jos jednom zahvaljujem dadi/zeru na ideji,osnivanju turnira,trudu ulozenom,potrosenim zivcima,i svim timovima koji su ucestvovali.. GG,vidimo se na BCHR ligi.... ;)

S obzirom da je počela liga i da je pobjednik turnira poznat nameće se pitanje jel postoji potreba da se turnir odigra do kraja?

Pitam iz razloga jer je liga počela i dosta timova će htjeti prebaciti resurse u tom smjeru dok dosta timova ima problem sa okupljanjem ekipa.

Turnir se isto tako može nastaviti i trajati  do kad želite ili do kad ne istekne najam servera (izajmljen je još mjesec dana)

Napraviti ću update tabela sad pa molim kapetane timova kojima su još ostali mečevi da se izjasne.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 11:07 (Zero2).
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Mi imamo samo još protiv tebe i tvojih čučeka pa bi to bilo fora odigrati, al ne mora bit u sklopu lige. Može i random. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Virus isto zahvaljuje svima na pruženom otporu i čestita iksičima na pobjedi nad Magnumima. Žao mu je što nije imao priliku igrat protiv iksiča i nadam se nekog neslužbenom war-u.

Turnir je bio zabavan (FUN) i Virus jedva čeka da se svi prebace na ligu!

A glede Blue Magnuma kao prvih, Virus misli da još nije gotovo za Magnum tim, još se mora vidjeti dali je Magnum bolji (naravno da je!) od Blue Magnuma!!

Nadalje, Virus zahvaljuje ekipici na organizaciji i Danny-u na svim crvenim kartonima :)

12 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Nama su ostala još tri meča, ali s obzirom na katastrofalne partije koje smo pružili na turniru, volja da ih odigramo je minimalna ;)

Stoga, što se nas tiče, turnir se može zaključiti.

Osim, ako te tri ekipe inzistiraju na odigravanju mečeva onda ćemo im pružiti to zadovoljstvo.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

ma tko preda š*pak :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ja bi htio odigrati turnir do kraja, imamo samo 2 partije do kraja. Mislim da svim timovima moze dobro doci da se uigraju, isprobaju neke nove mape, taktike. Zelio bi pohvaliti semperfi-ja i madtoma, po meni su oni jucer jako dobro odigrali; razocaralo me sto virus nije igrao, a s druge strane furyo je (po mojim ocekivanjima) malo podbacio - ali nije ni igrao svoju klasu. Najvise od svega me razocaralo sto smo mi sami sebe pobjedili u 2 runde defendanja, pogotovo na Kanalima. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ok onda nek bude ovako. Turnir je otvoren i igra se do kad se odigraju svi mečevi. Ukoliko netko nema volju igrati nek se dogovore kapetani da je meč predani i nek posta tako rezultat na battlelog da popunimo tabelu do kraja.

CYA

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zero2 kaže...

Ok onda nek bude ovako. Turnir je otvoren i igra se do kad se odigraju svi mečevi. Ukoliko netko nema volju igrati nek se dogovore kapetani da je meč predani i nek posta tako rezultat na battlelog da popunimo tabelu do kraja.

CYA

Čemo mi odigrat ili čete vi predati?

Mi nemamo baš volju...budemo se u bchr naguzili?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 12:17 (pirat).
16 godina
Ja bi da bacimo večeras s Đijevcima i da to riješimo.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
Danny_HR kaže...
Ja bi da bacimo večeras s Đijevcima i da to riješimo.

I ja bi mozda veceras s njima, ako imaju volje...

a vas danny, cekamo na bchr-u, hihihihihi :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice