Moram se složiti s Damom. U početku sam kenjao protiv igre, ali sad sam odigrao pola partije i moram reći da sam oduševljen viđenim. Savršenstvo! Napokon pravi BF...

Moram se složiti s Damom. U početku sam kenjao protiv igre, ali sad sam odigrao pola partije i moram reći da sam oduševljen viđenim. Savršenstvo! Napokon pravi BF...
Eto, to je isto ko što kaže špelac "Svi su protiv pedera a nitko nije probao".
lvlcap jazavac ,a ceco expert.
Jesi kupio ti? ...
pa ja neznam šta bi mi se trebalo desit u glavi da opet preorder-am igru od ea/dice/(visceral u ovom slučaju,same shit btw) dok ne vidim finalan proizvod,
mada ga u ovom slučaju netrebam ni vidjet, ovaj bf definitivno preskačem.
to ti je više igra za cecu milicajca i njemu sličnima ,jer samo u hardlajnu može gumit pravog murjaka na zadatku i zapravo ulovit nekog kriminalca,a ne samo pisat kazne za krivo prelaženje ceste.
lvlcap jazavac ,a ceco expert.
Jesi kupio ti? ...
pa ja neznam šta bi mi se trebalo desit u glavi da opet preorder-am igru od ea/dice/(visceral u ovom slučaju,same shit btw) dok ne vidim finalan proizvod,
mada ga u ovom slučaju netrebam ni vidjet, ovaj bf definitivno preskačem.
to ti je više igra za cecu milicajca i njemu sličnima ,jer samo u hardlajnu može gumit pravog murjaka na zadatku i zapravo ulovit nekog kriminalca,a ne samo pisat kazne za krivo prelaženje ceste.
neznam tko je tebe uopće primio u CHC jer nemaš pojma i deset puta si gori igrač od mene
je,hardline nije noob friendly igra
Hahaha..
NOT :D
maxiću jel te još boli guza od trojke
lako je igrat sa darkride i chc na ts,tu je svatko dobar ali je činjenica da nemaš pojma i da sam bolji sigurno od tebe u bilo kojem BF...i normalno pogledaj si sate koliko si proveo u igri/ama, IMAŠ 33h U HARDLINE
beta još uvijek traje,sad sam se spojio
lako je igrat sa darkride i chc na ts,tu je svatko dobar ali je činjenica da nemaš pojma i da sam bolji sigurno od tebe u bilo kojem BF...i normalno pogledaj si sate koliko si proveo u igri/ama, IMAŠ 33h U HARDLINE
wtf jesi ti pijan, ja nisam u nikakvom chc nikad bio niti ću ikad bit,
mislim da si me zamjenio sam onim tiho-zenge.
đizus kakav njib
wtf jesi ti pijan, ja nisam u nikakvom chc nikad bio niti ću ikad bit,
mislim da si me zamjenio sam onim tiho-zenge.
đizus kakav njib
Jel ovo tzv. panj situacija?
Taj Zenge o kojem ti pričaš ti nije na ovom forumu.
Ne zamjerite mu, Max nije lijek uzeo jutros.
M4X je mašio ceo fudbal
Sada kada je beta gotova pravo je vrijeme da sudjelujete u anketi o Hardlineu: http://strawpoll.me/3554873
http://www.ign.com/articles/2015/02/11/how-battlefield-hardline-heats-up-its-cops-and-robbers-fantasy
Dama ajmo napravit preorder servera? Nazvat ćemo ga "Samo nemoj po glavi druže plavi - xXxpr0_milicijaxXx"
Dama ajmo napravit preorder servera? Nazvat ćemo ga "Samo nemoj po glavi druže plavi - xXxpr0_milicijaxXx"
Naravno.
A čim izađe igra mijenjam nickname u "milicajac_Dama"
Naravno.
Sad će ti netko ukrasti ime, pa će ti samo ostati "lopov_Dama"
Naravno.
Sad će ti netko ukrasti ime, pa će ti samo ostati "lopov_Dama"
U NFS-u ti bar ne stavljaju sabotage na aute, C4 (koji se ne može spotati) na cestu, M320/M79/RPG/SMAW i tracer dart-ove u igru.
Već u ovoj beta fazi, manje se u Hotwire-u vozilo aute, više se kempalo oko auta sa eksplozivima... Patetično, a mod mi se u osnovi sviđa.
EDIT:
Animatori očito imaju previše vremena (for animacije sa reload-om, npr.), a sad i ovo:
ilitiga, baš si me lijepo pogodio tamo dolje!
Taj Chris je legenda.
Ne znam jel vec netko stavio, ali sada sam naletio na preorder hardlinea na g2a za 34 franka ... (-45%)
https://www.g2a.com/weeklysale/
Ne znam jel vec netko stavio, ali sada sam naletio na preorder hardlinea na g2a za 34 franka ... (-45%)
Ma, nema veze. I tak smo svi napravili preorder preko europskog Origina.
Sa prebivalistem u Mexico City-u :).
Sa prebivalistem u Mexico City-u :).
Pa jel jeftinije?