Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.199.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Joj ja isto znam poluditi, nekad i toliko da dođem do Rage quit-aBelji se Ali to je bilo obično u početku dok sam dizao klase, pa bi onda forsirao određenu klasu, bez obzira koliko je ona pametna bila u datom trenutku, tako da je moja greška bila na krajuŠutim Ali sam isto izludio kad nekog sa nožem ne bi ubio i to 3 puta mahnem a on živ, i onda on mene sa nožemIzlanuo se Al zato igra ima i puno neopisivih trenutaka sreće, kao recimo skinuti tipa sa drugog kraja mape sa m416 sa red dotom, a on na mene sa snajperom pucaoCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da bi ja njegov kit trebao vidit i uzet bez obzira sto nije otkljucao elektrosok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
ZigaX kaže...

molio bih vas ako itko može reći dal se battlefield bad company 2 može igrati piratski online,a ako ne dal će se ikada moći? ili ću morati kupovati org cd key??

org brate, nema druge

BC2 nick: herro Ray
15 godina
neaktivan

dans uav iznad nas... svi gadjaju...ja izvadio pistolj i nisam ni nisanio .. nego onako paf paf od oka :) kad ono +100 ... hehe

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^

2 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

dans uav iznad nas... svi gadjaju...ja izvadio pistolj i nisam ni nisanio .. nego onako paf paf od oka :) kad ono +100 ... hehe

a kad svi rokaju po njemu, a ja ga one shot sniperom roknem i opala 100 bodova

16 godina
neaktivan

Nema ljepšeg killa nego nožem ili kundakom.

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napokon sam otključao sva oružja i gadgete :D

sad krećem u lov na pinove, trebam ubit 7 ljudi s tenkom, 4 s autom i 4 sa morskim vozilima :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Da li je moguce s medicom u isto vrijeme imati otkljucan elektrosoker i onu kutiju koju bacam uoklo na ljude?
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Da li je moguce s medicom u isto vrijeme imati otkljucan elektrosoker i onu kutiju koju bacam uoklo na ljude?

da

17 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

a danas ispred mene crkne medic a ja bio inzinjer, i sad bas ga htio ozivit, al njegov kit nigdje, i vrtim se ja vrtim oko njega,al kita nigdje Osmijeh

i dok covjek nije nestao ja sam davao sve od sebe da nadjem njegov kit al neuspjesna mi potraga bila...

To i mene muči, dođe mi na trenutak ikona od kita ali opet nestane, mičem se amo tamo ali nikako da potrefim. A ako spustim pogled dobit ću metak u glavu.

Meni je nekada kao medik problem naći pale suborce, da ih oživim, pratim ikonu na mapi i onda kad sam blizu vrtim se u krug ali nigdje tijela. Naravno, uvijek pokupim metak. Teren je tako detaljan da je teško bilo što naći u svoj gužvi.

Kad smo već kod snajpera, danas sam igrao na HC serveru. E tu je tek pravi sniperfest. Pošto ne možeš biti označen možeš snajpati koliko ti drago. Mene je živciralo jer su dvojica iz mog tima bili reconi, a treći je uvijek bio mrtav. I što je najbolje, jedan recon je držao poziciju daleko iza naše baze (mi u napadu) pa sam greškom često spawnao na njega i poslije morao pješačiti do m-comova. Neprijatelj je isto imao puno recona pa je napredovanje bilo pravo testiranje živaca, taman dođeš blizu cilja i popiješ metak.

15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa !

Evo nabavio sam si BF bc2 i imam problem sa kamerom u igri,jednostavno ode u jedan kut i nemozes nikud vise mrdat..ako je netko imao slican problem neka se javi ili neka mi posalje neki link o tome ! hvala unaprijed ! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zelja666 kaže...

Pozdrav ekipa !

Evo nabavio sam si BF bc2 i imam problem sa kamerom u igri,jednostavno ode u jedan kut i nemozes nikud vise mrdat..ako je netko imao slican problem neka se javi ili neka mi posalje neki link o tome ! hvala unaprijed ! :)

pogle ovaj crack mora radit

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan

Mislis da je to do cracka .... a covjece igra mi se igra a to mi nikak ne radi . . . Mršti se

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

mislim da bi ja njegov kit trebao vidit i uzet bez obzira sto nije otkljucao elektrosok...

Kit je tamo gdje je oružje... dakle kad vidiš strojnicu (u 99% slučajeva igraju sa strojnicom) tu je kit. Ako ne vidiš oružje onda se neš zbagiralo ili je odletjelo :P

15 godina
neaktivan

Jebasu123 hvala usjesno sam sredio igru,sad konacno mogu igrat ..jos jednom thx Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Obavještavam drage kolege forumaše da mi je došao key, downloadam igru. :D Kupio sam na ebayju non-asian key, iz UK, od autoriziranog sellera.

Ako ne bude nekih nepredviđenih komplikacija i problema, vidimo se sutra preko nišana.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Obavještavam drage kolege forumaše da mi je došao key, downloadam igru. :D Kupio sam na ebayju non-asian key, iz UK, od autoriziranog sellera.

Ako ne bude nekih nepredviđenih komplikacija i problema, vidimo se sutra preko nišana.

Novi si znači, valjalo bi se nakupiti dog tagova dok se ne ušemiš pa da te poslije možemo zezati. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 1:38 (thuglife).
17 godina
moderator
thuglife kaže...

Novi si znači, valjalo bi se nakupiti dog tagova dok se ne ušemiš pa da te poslije možemo zezati. Smijeh

Mape ne poznajem, to vam je prednost, ali mozda bi se moglo nesto srediti s adminima servera, da vrte samo onu beta mapu :D (cijenu nek mi jave na pp :D)

A kad se mape nauce, ajoj... :D

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jel se smije znat koliko te koštao key?

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
17 godina
moderator

Naravno da se smije, koštao me je 17.99 funti, plus 0.50 funti za dostavu (oni su authorised seller, a ebay zahtjeva da se sve salje postom, pa se drze toga, mada su mi i na mail dostavili). Kupio sam u petak, tad je bila kao neka akcijska cijena, inace je 19.99 funti. Znaci, mene je izasao 21€, po kursu koji mi je banka obracunala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 1:54 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Naravno da se smije, koštao me je 17.99 funti, plus 0.50 funti za dostavu (oni su authorised seller, a ebay zahtjeva da se sve salje postom, pa se drze toga, mada su mi i na mail dostavili). Kupio sam u petak, tad je bila kao neka akcijska cijena, inace je 19.99 funti. Znaci, mene je izasao 21€, po kursu koji mi je banka obracunala.

Znači oko 150 kn. Ok je cijena. Mogao bih i ja ubost pa malo onlajn da pokažem kakva sam truba sa mp igre:)

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
17 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Znači oko 150 kn. Ok je cijena. Mogao bih i ja ubost pa malo onlajn da pokažem kakva sam truba sa mp igre:)

Cijena je super, s obzirom da je key za EU i US, koji su inace skuplji od azijskih, ali ovi garantiraju da nece ici na black listu i ban.

15 godina

Igram sad rush na arici harbour i na početku partije izgubimo odma oba pointa.kad za minut opet odma izgubimo pointove.kad ja pogledam malo bolje a njih četvorica sabotiraju naše pointove!!!!VičeVičeViče

kakvih debila imaa pa to je za ne povjerovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Igram sad rush na arici harbour i na početku partije izgubimo odma oba pointa.kad za minut opet odma izgubimo pointove.kad ja pogledam malo bolje a njih četvorica sabotiraju naše pointove!!!!VičeVičeViče

kakvih debila imaa pa to je za ne povjerovat

A danas je uletio i neki Razzar, samo je team killao, kada je adimin došao na malo se primirio, neznam jeli poslije opet jer sam otišao sa servera.

OT: Medic i Assault su ispunjeni do kraja, sa assaultom sam dobio i onaj 500 kilova award, za medica mi fali 24 killa, onda se bacam na recon ili engineera ako mi se svide, ako ne, vraćam se medicu, tek sam 19 lvl, ima još mnogo mjesta za napredak.

Uglavnom, što više igram jasnije mi je što ljude toliko privlači kod Battlefielda.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 2:29 (thuglife).
16 godina
protjeran
buba_cro kaže...
Perkan777 kaže...

da

Aj mi objasni kako?!?!

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
buba_cro kaže...
Perkan777 kaže...

da

Aj mi objasni kako?!?!

Pa pogledaj si tipke za mjenjanje oružja/ raznih dodataka. Ako se ne varam, iz bete je elektrošoker bio pod 3, a med packovi pod 4.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
buba_cro kaže...
Perkan777 kaže...

da

Aj mi objasni kako?!?!

Te stvari moraš osvojiti pomoću bodova koje dobivaš dok igraš. U početku imaš samo mitraljez i pištolj (malo debilno, medic si a ne možeš pomoći ranjenicima), zatim ti se otključa medpack. Preporučam ti da ga bacaš na mjesta gdje se suborci skupljaju jer njihovim healanjem dobivaš bodove. Slijedeći unlock je još jedan mitraljez, i tek nakon njega dobiješ i elektrošokere. I onda ih možeš koristiti istovremeno. Kasnije otključavaš i posebna poboljšanja medpackova koji su ti opcija. Npr. imaš opciju koristiti jači body armor ili medpack sa većim poljem djelovanja.

15 godina
Perkan777 kaže...
buba_cro kaže...
Perkan777 kaže...

da

Aj mi objasni kako?!?!

za medic pack treba negdje 1500 bodova, a za el.šok oko 5000 bodova i kad ih okljucaš, kad god igras medic UVIJEK ih imas jer ih nemozeš zamijeniti, jedino nisam siguran s shotgunom ili g3 jer ima onaj "bug" da mozeš onda imati c4

16 godina
protjeran
jastreb kaže...
Perkan777 kaže...
buba_cro kaže...
Perkan777 kaže...

da

Aj mi objasni kako?!?!

Te stvari moraš osvojiti pomoću bodova koje dobivaš dok igraš. U početku imaš samo mitraljez i pištolj (malo debilno, medic si a ne možeš pomoći ranjenicima), zatim ti se otključa medpack. Preporučam ti da ga bacaš na mjesta gdje se suborci skupljaju jer njihovim healanjem dobivaš bodove. Slijedeći unlock je još jedan mitraljez, i tek nakon njega dobiješ i elektrošokere. I onda ih možeš koristiti istovremeno. Kasnije otključavaš i posebna poboljšanja medpackova koji su ti opcija. Npr. imaš opciju koristiti jači body armor ili medpack sa većim poljem djelovanja.

Ma imama ja vec otkljucan med pack i elektrosoker nego sam mislio da mogu mati samo jedno od toga.Znaci automatski kad samga otkljucao on mi je vec stavljen u klasu i med pack i elektro soker.

BTW jel vama treba puno da ucita servere.Meni to traje jako dugo.Zapravo jednom sam pustio 3-4 min da trazi servere ali nikako da nadje.Onda sams kuzio kad stisnem cancel da mi se pojave serveri ali pored njih nema pinga.U cemu je problem i je li normalno da toliko dugo trazi server?

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

BTW jel vama treba puno da ucita servere.Meni to traje jako dugo.Zapravo jednom sam pustio 3-4 min da trazi servere ali nikako da nadje.Onda sams kuzio kad stisnem cancel da mi se pojave serveri ali pored njih nema pinga.U cemu je problem i je li normalno da toliko dugo trazi server?

Server browser je i inače tako spor, no ako nakon 5-10 sekundi stisneš cancle dobit ćeš dovoljan broj servera.

Da bi vidio ping igru moraš pokrenuti sa "run as administrator".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice