Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

OMG pomoc.Brzo!!!

For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve theis issue.

Sto da radim????

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Perkan777 kaže...

OMG pomoc.Brzo!!!

For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve theis issue.

Sto da radim????

Ako si kupio preko nekog key storea traži novi ključ ili povrat para.

17 godina
moderator

Jel ima neko da ga j*be key kupljen preko g2play? Hoću večeras ili sutra da naručim, pa da znam da li ću to ili boxed na ebayju. Hoću dannyja da čakijam, a ne čeka mi se 2-3 sedmice za to :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Perkan777 kaže...

OMG pomoc.Brzo!!!

Sto da radim????

Ako si kupio preko nekog key storea traži novi ključ ili povrat para.

Sta to znaci nema sanse da ovo proradi?Zasto su deaktivirali kljuc?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina
neaktivan

Trenutno se BC2 može dobiti u američkom EA storeu sasvim legalno za 20$.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1207087

Pa ako znate nekoga u USA(ili znate konfigurirati proxyNamigiva) možete nabaviti sasvim legalnu kopiju za bijednih 110 kn bez za*bancije sa sumnjivim key storeovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 13:26 (dekstroza).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ali ja sam svoje platio i zelim da proradi!!!!!!Viče

Sad ce mu dobro cut onaj lik koji mi je prodao nevaljan key na E-bayu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma nemaš se šta nervirat.
Lijepo mu objasni, traži novi key i to je to.

U svakom slučaju imaš pravo i na refund tak da je sve ok.

Nema potrebe za panikom.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ma nemaš se šta nervirat.
Lijepo mu objasni, traži novi key i to je to.

U svakom slučaju imaš pravo i na refund tak da je sve ok.

Nema potrebe za panikom.

Sto mislis koji je razlog za deaktivaciju key-a?Nisam jos ni igrao tek sam ju skinuo?Kako to da su mi dopustili da skinem i instaliram igru a sad je ne mogu igrat?

Je li legalno kupovati preko E-baya keyeve?

17 godina
neaktivan

Generalno je legalno kupiti key. Radi se o tome da je key koji si ti kupio namijenjen Indijskom tržištu, možda Kineskom ili nekom koje dobija povoljnije keyeve zbog puno nižeg standarda, pa je samim time tvoj key deaktiviran jer ti nisi od tamo.

Kontaktiraj službu za korisnike EA, neće ti ništa biti i nakon njihovog objašnjenja javi se ebayu za povrat love ako ne uspiješ riješiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 14:00 (Danny_HR).
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Radi se o tome da je key koji si ti kupio namijenjen Indijskom tržištu, možda Kineskom ili nekom koje dobija povoljnije keyeve zbog puno nižeg standarda, pa je samim time tvoj key deaktiviran jer ti nisi od tamo.

Znači mogu očekivati da meni doniraju key, jer sam iz BiH Smijeh Al evo kažu da se Chuck Norris uspio zaposliti u BiH, pa možda krene na bolje :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Generalno je legalno kupiti key. Radi se o tome da je key koji si ti kupio namijenjen Indijskom tržištu, možda Kineskom ili nekom koje dobija povoljnije keyeve zbog puno nižeg standarda, pa je samim time tvoj key deaktiviran jer ti nisi od tamo.

To sam i ja mislio, ali izgleda da možda i nije tako.

Otvorio sam novi topic da ne idemo u off topic ovdje.

17 godina

Ajme, čitam kako guštate u igri, a ovi likovi u Sophosu još nisu dobili igru (barem u Rijeci).

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

imas u tehnomaxu

i solve my problems with the gun
17 godina
skank666 kaže...

imas u tehnomaxu

Za rođendan sam dobio poklon bon od 200kn u Sophosu pa mi je glupo ići kupiti u technomax.

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Kontaktiraj službu za korisnike EA, neće ti ništa biti i nakon njihovog objašnjenja javi se ebayu za povrat love ako ne uspiješ riješiti.

Sad sam gledao tipu feedback i vidim svi su pozitivni i to diljem svijeta.Znaci svima njima rade kljucevi.Evo vidite od koga sam kupio.

16 godina
odjavljen

pa mozes u sophosu nesto drugo uzet.. osim ako nisi bas pri parama (sto je nazalost normalno danas)

i solve my problems with the gun
17 godina
skank666 kaže...

pa mozes u sophosu nesto drugo uzet.. osim ako nisi bas pri parama (sto je nazalost normalno danas)

Uzeo si mi riječ iz ustaIzlanuo se

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Danny_HR kaže...

Sad sam gledao tipu feedback i vidim svi su pozitivni i to diljem svijeta.Znaci svima njima rade kljucevi.Evo vidite od koga sam kupio.

cuichuming

zbog toga ti ne radi key ;)

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...
Perkan777 kaže...
Danny_HR kaže...

cuichuming

Ali jesi vidio kolko mu je ljudi ostavilo pozitivan feedback iz cijeloga svijeta a najvise iz Europe.Tako da bi i meni trebao raditi.Jos mi nije odgovorio na moju poruku.

15 godina
neaktivan

gle kontaktiraj ga ... reci mu da je key koji ti je dao nevaljan .. zamoli ga da ti posalje drugi ... ili neka ti vrati pare ...

i to je to ;)

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

2 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...
  cuichuming

Alo, alo....aaaaalo sine :D

Ne diraj mi Kineze, kupovao sam hrpu stvari preko e-baya...od diskova do fakin led žarulja i NIKAD, ali baš NIKAD me Kinezi nisu sj3*ali, što ne mogu reći za određene debile iz Engleske i Njemačke.

Softver i keyeve ne kupujem na e-bayu, niti planiram, pa nemam iskustva sa time.

Što se igara i keyeva tiče, imam pozitivna iskustva sa Steamom (ako zanemarimo dolar/euro šemu, nabijem ih na krastavac) i sa gamekeydistrict-om

17 godina
neaktivan

Večeras je BUG non-stop krcat pa sam igrao na nekoliko drugih servera i po prvi put vidio da ljudi izljeću zbog aimbota, na jednom serveru ih je u jednoj partiji njih pet-šest PB promptno kickao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A eto vidiš, naši valjda ne cheataju. :)
17 godina
neaktivan

ili cheataju predobro :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ah kvragu moram nabavit ovu igru
16 godina
neaktivan

Danas jako dobre partije, skužio sam da me najbolje ide medic, sa njim sam uglavnom prvi ili među prva tri, a ta mi je klasa bila nekako najodbojnija na početku, sve u svemu BUG server je zakon, većina suboraca pomaže i služi svrsi ( stranci koji su prvi put tamo uglavnom ništa ne rade za tim ), no stvarno guštam ko malo dijete, prvi put da niti malo nisam požalio što sam kupio igru ( isto tako prvi put da sam uopće kupio igru Smijeh )

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 0:21 (thuglife).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Danas jako dobre partije, skužio sam da me najbolje ide medic, sa njim sam uglavnom prvi ili među prva tri, a ta mi je klasa bila nekako najodbojnija na početku, sve u svemu BUG server je zakon, većina suboraca pomaže i služi svrsi ( stranci koji su prvi put tamo uglavnom ništa ne rade za tim ), no stvarno guštam ko malo dijete, prvi put da niti malo nisam požalio što sam kupio igru ( isto tako prvi put da sam uopće kupio igru Smijeh )

Ma meni je igra prezarazna i cista uzivancija, uopce se ne nerviram kad poginem,jednostavno uzivam dok je igram (ne znam kad mi se nes takvo zadnje desilo u MP igri)... I isto tako kako napreduju moji rankovi tako se popravlja moj skill ;) Ma nemogu opisati koji je gust...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 1:11 (Dermentor).
15 godina

Uf koliko je ovo sati ,ma nema veze nega samo da kažem da mi je drago da je Danny spomenut u novom broju Bug-a, da nije njega ne bi bilo ovako zabavno.

Svaka čast na poduzetnosti i trudu i želji da pruži ljudima ovakvu zabavu.

Ipak je hrvatski server (prvi) drukčiji neko neki tamo strani.

Hvala Danny

pozz

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dobio sam od kineza drugi key.Cim sam ga upisao odmah je bio instaliran i spreman za koristenje.Ali nisam ga mogao pokrenuti tj. u download manageru pritisnem play ali se nista ne dogadja.Kad sam pokusao pokrenuti staru verziju onda mi je dosla ona poruka o deaktiviranom kljucu.
Sad sam stavio da se ponovno skida (obrisao sam ga) pa cemo vidjeti sto ce biti.
Sta mislite je li moguce da i ovaj key ne radi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Uf koliko je ovo sati ,ma nema veze nega samo da kažem da mi je drago da je Danny spomenut u novom broju Bug-a, da nije njega ne bi bilo ovako zabavno.

Svaka čast na poduzetnosti i trudu i želji da pruži ljudima ovakvu zabavu.

Ipak je hrvatski server (prvi) drukčiji neko neki tamo strani.

Hvala Danny

Di? Kako? Kada? Zašto?

Jučer kupio Bug al nisam još čitao, samo ovlaš prelistao.

Što se samog servera tiče, kako su otvorene donacije, od sad će biti još ljudi kojima trebamo biti zahvalni. :) Da ne uzmem ja sav 'kredit'.

On topic - kako sam se  jučer napatio sa onim 'insignia' za 100 killova sa AT minama. Pas mater, imam filing da to nikad neću dobit. Još se veselim kak sam puno kilova napravio a ono samo 59. :( Još puno podmetanja do nagrade.

Inače pinove imam sve, Insignia mi fali 8, ali sve su pred kraj. Tako da ću do kraja tjedna imat sve pinove, insignie a unlockove već imam.

P.S. M1 je zbugan pa ne možete dobit brončanu, a samim time ni 2 insignie (all weapons bronze i all bronze) to dobim čim poprave.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice