Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.204.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
zna li itko kako ide bbc 2 na integrirki h3200/4200?
15 godina
neaktivan

Zna li možda ko oče li Algoritam prodavati bc2?

xRALEx-BFBC2
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

da li je igra dobro optimizirana ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DJECHACHIC kaže...

Zna li možda ko oče li Algoritam prodavati bc2?

Pa normalno da če prodavati.

15 godina
neaktivan

A jel znas oce odma doc u petak jer planiram u subotu se zaletit po igru.

xRALEx-BFBC2
16 godina
moderator
DJECHACHIC kaže...

A jel znas oce odma doc u petak jer planiram u subotu se zaletit po igru.

Pa u Zagrebu če biti isti dan(četvtak),Ja sam iz Varaždina pa ču morat čekat do ponedeljka.

Nazovi algoritam koji ti je u blizini pa pitaj.

15 godina
neaktivan

Ooo super ma meni je najbliži u Gajevoj a taj je i največi pa mislim da bi prvi trebo dobit.Znaci u subotu počinjem mp.Hvala ti puno.

xRALEx-BFBC2
17 godina
protjeran

game.co mi je poslao igru, sad treba samo docekati petak ili ponedjeljakSmijeh

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Evo ja igram upravo mp i mogu reći da sam prezadovoljan.kupljeno preko ea stora aktivaciski kod  možete dobiti pod customor servic-View recent order history and purchase details

samo za one koji su kupili preko ea storaCool

a kako igra radi na tvojoj konfi?jel radi na high i na kojoj rezi sa koliko fpsa?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
16 godina
moderator

Znam da ocjena ne znači ništa,al morao sam primjetit(vidi slike)

Neželim opet neku svađu,to su samo usra** slikice.

Modern Warfare 2 Modern Warfare 2
Battlefield:BC2 Battlefield:BC2
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
protjeran
pirat kaže...

ok "you've made your point"

bas me zanima kaj ce Lauš rec na igru

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
moderator
M_dipl. kaže...
pirat kaže...

BFBC2 je bolji sto tisuća puta i to svaki pravi gejmer zna a ti majmune bježi i sakrij se u neku rupu jer nisi pravi gejmer jer pravi gejmer zna da je BFBC2 sto puta bolji od svih CoD-ova koji su na njubare i djecu koja ne znaju što je to pravi gejming i takvi nam ne trebaju jer nisu true fuckin' gamers!!! SmijehCoolBelji se

naravno, sarkastičan sam

Neznam jesam li povrijeđen,iznenađen....ili neznam...Sve u svemu strašno si sarkastičan

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Ti stvarno imas potrebu da ukazes sebi i svima drugima kako je MW2 bolja igra, ali ti diagrami i sve te slikice mozes da ih isprintas i da obrises s njima svoju cjenjenu pozadinu, jer ako je nama nesto bolje, da se ti na glavu postavis mi opet ostajemo pri svome misljenju. A ono sto bi vecinu zanimalo je MP duel da tako kazem, usporedba dva MP-a jer je SP isuvise beznacajan a na njega se prilicno obaziru u review.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 19:48 (D3ViL).
16 godina
moderator
D3ViL kaže...
pirat kaže...

Ti stvarno imas potrebu da ukazes sebi i svima drugima kako je MW2 bolja igra, ali ti diagrami i sve te slikice mozes da ih isprintas i da obrises s njima svoju cjenjenu pozadinu, jer ako je nama nesto bolje, da se ti na glavu postavis mi opet ostajemo pri svome misljenju. A ono sto bi vecinu zanimalo je MP duel da tako kazem, usporedba dva MP-a jer je SP isuvise beznacajan a na njega se prilicno obaziru u review.

Pa naravno,pa da netko da igri ocjenu 1,onom tko voli tu igru njemu to ništa ne znači.

17 godina
pirat kaže....

Pa naravno,pa da netko da igri ocjenu 1,onom tko voli tu igru njemu to ništa ne znači.

Da ali igra nije dobila niti jedan, niti dva, niti tri nego 9.5 a tvoja igra koju sanjas nocu 9.8 tako da. . .

A to dvolicna recenica "Neželim opet neku svađu,to su samo usra** slikice." ti je jadna jer ti je cilj bio dick measure i brag kako je tvoja mila igra bolja Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

u mw2 nema nikakvih ''true fuckin gamera'' ... ima ih u cs, cod2 i pomalo u cod4 ... ostalo nista

mozete dati milion td - jer istina boli ;)

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 20:00 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
rebelsy kaže...

u mw2 nema nikakvih ''true fucker gamera'' ... ima ih u cs, SIMSIMA,cod2 i pomalo u cod4 ... ostalo nista 

Namigiva

17 godina
moderator

Pa obje igre su iznad 9, znači odlične. Story dio ocjene sam zanemario, Bf se kupuje zbog multiplayera. Ko kaže drugačije, taj je heretik i treba ga na lomaču :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
D3ViL kaže...
pirat kaže...

Sta ti sereš, općepoznato je da je MW2 tisuću puta bolji od BFBC2 i to svaki pravi gejmer zna, šta glumiš majmuna a nisi pravi hardcore gejmer jer da jesi onda nebi pušio ove BFBC2 njubovske pi_darije nego bi išao tamo gdje su true fuckin' gameri a to je MW2.Smijeh

lolwut al mislim da znam sta ti radis

rugas se nama oko prepiranja sta je bolje jer to uopce nije bitno i ja sam to naglasio

a ako bas nekoga zanimaju statistike dijagrami i ostalo nek pogleda na metacritic usporedbu kad bude za bc2 ocjena

evo meni su i mw2 i bc2 odlicne igre

bc2 mi je bolji iz nekoliko razloga koje necu nabrajati jer bi opet neko to opovrgnuo da to nije tako i opet bi usli u zacarani krug sta je bolje

igrajte i uzivajte moja preporukaako mozete  kupite i mw2 i bc2 isplati vam se vise manje a ak nemate novaca onda kupite sta vam je bolje end of story

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
rebelsy kaže...

u mw2 nema nikakvih ''true fuckin gamera'' ... ima ih u cs, cod2 i pomalo u cod4 ... ostalo nista

Sta ti sereš i glumiš majmuna kad nisi pravi gejmer, da si pravi ozbiljan gejmer znao bi da su sve te igre za njubovske pič.ke i da to nije ni do koljena pravom gejmerskom waru kakvi se igraju u MW2, prestani srat i odi sakrij se u mišju rupu jer tu među nama pravim gejmerima koji svoj gejming shvaćamo ozbiljno nemaš šta tražiti njubaro jedna, MW2BFBC2 RULSUCKS!!!Cool

Marš s ove teme! Odi si dr*at na IWNet i DLC-e, ipak smo mi PRO!! Belji se

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne prijavljujte šale i sarkazam ako ih ne prepoznajete, jer ću podijeliti kartone zbog bezveznih prijava.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

M_dipl. malo se ulizujemo s tim ''hvala'' ;)

ontopic: ako se igra naruci preko game.co.uk ... kad salju oni ? isti dan ili ?

1 1 hvala 0
16 godina

Za one koji su kupili BC2 na Steamu akitviran je pre-load tako da se može downloadati.

Također, ako ste duže vrijeme, tj. danas od jutra ili tako negdje, imali aktivirani Steam, u potpunosti ga ugasite i ponovno pokrenete jer se zna dogoditi da se ne pokaže mogućnost pre-loada.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lol DICE napada mw2 ingame

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Geralt-The Witcher kaže...

hehe vec si 3. koji ovo posta

(ja sam bio drugi)

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Geralt-The Witcher kaže...

hehe vec si 3. koji ovo posta

(ja sam bio drugi)

ah jbga,tih 107 stranica mi se neda citatIzlanuo se

***Dont mess with the best or die like the rest***
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ontopic: ako se igra naruci preko game.co.uk ... kad salju oni ? isti dan ili ?

Ja sam narucio jucer i ako onaj njihov tracker radi danas mi ju jos nisu poslali ( kao na cekanju je za pakiranje Smijeh ).

17 godina
M_dipl. kaže...
rebelsy kaže...

Ma mene su prijavili, zato i zahvaljujem :), je, ulizujem se jer sam toliko jadan indisponiran na ovom velikom forumu da se moram ulizati modu da mi da oduška tu i tamo, lol.

(a sad za ozbiljno)

KOJI SI TI BOGOHULNIK!!! Odakle ti ideja da se ja pravi gejmer ikome idem ulizivati, pa ja izazivam strahopoštovanje na serverima, da se ja idem nekom tamo modu ulizivati, SINKO MOJ JESI TI NORMALAN?!?! Ja sam l33t 5k1llz0r, šta se ja imam ikome ulizivati!?!?!

Eh "PRO" Gameru, MW2 i warovi, to jos nisam vidio, znam puno "pro" gamera, kao i puno umišljene djece, pravi warovi su bili i jos su na CS, CoD 2/4, kada je objavljeno da MW2 nema dedicated sve je bilo jasno, ja i jedan moj clan smo se bili dogovorili da svi uzimamo MW2, ali sve je propalo.
Ovo je tema BF BC2, igra jos nije niti izasla, sto se tiče warova oni u toj igri će biti WAAAY Better nego u bilo kojem codu, jer takva suradnja s prijateljima je odlicna, u codu si imao samo ja cu snip, ti ces ovo, nas dvojica na A vi na B i sl., a ovdje je potpuno drugacije, svaki Team ima squadove, u svakom squadu do 4 igrača, u svakom squadu vjerojatno 1 glavni koji naređuje, igranje toga i pričanje preko TeamSpeaka/Ventrilo i sl. je nezamislivo dobro ako si igrao CoD prije i volio timski rad.

Btw. onaj tko ima neki veliki ugled nikada nebi trebao izvlačiti na to Ja sam ti ovaj i onaj.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice