Vozila mi nisu tak bitna da imam platinastu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
;-)
Već sam bio rekao, tko skupi platinu s brodovima taj je glavna faca.
Na vietnamu lako, ima minigune tak i tak sve zbraja . Ili na Isli deri po m-comu.
Sta kazete na to da se svi jednom nademo u isto vrijeme na nekom praznom serveru i zaigramo koju rundu?
Mislim da je u BC2:Vietnamu previše lako srušiti helić tenkom.Ja sam u jednoj partiji (OP Hastings) srušio preko 5 komada,a svaki put kad poletim budem pogođen tenkom u roku od 20-30 sec.
Bio neki PB update i naravno već 5. puta zaredom sam večeras kickan zbog toga sa servera... -.- ...odustajem.
Evo zašto više volim VAC, nikad mi se to s njim nije dogodilo.
Sta kazete na to da se svi jednom nademo u isto vrijeme na nekom praznom serveru i zaigramo koju rundu?
Sta kazete na sutra oko 20:00?
Sta kazete na sutra oko 20:00?
ja kazem da,ostali?
jucer odigro najbolju rundu u zivotu,kako je zakon dok imas pilota koji zna voziti kako spada.nas 3 u heliju nije nam nit cetvrti trebal za popravljat sami se snasli :D
kako sam sad poludio!
igram rush na harvest day i dobim tri zlatne za scar ump45 i za xm8 i runda zavrsi krene druga igram malo i izadem van i pocne update i tako stoji i 5 min kad tamo nema tih 15000 bonusa niti zvjezdica pa za koji sam ja k*rac nabijo killove i mucil se kad nestane!
kako sam sad poludio!
igram rush na harvest day i dobim tri zlatne za scar ump45 i za xm8 i runda zavrsi krene druga igram malo i izadem van i pocne update i tako stoji i 5 min kad tamo nema tih 15000 bonusa niti zvjezdica pa za koji sam ja k*rac nabijo killove i mucil se kad nestane!
inace taj ingame ne pokazuje dobro statistiku meni svako malo pokazuje nula.statistika ti se u real time sprema tak da ti nemoze nestat.samo odi ovdje i refreshaj si statse:http://bfbcs.com/
Se može negdje prijaviti ranked server sa gay pravilima no cg on inf i slično?
Maloprije sam igrao na jednom serveru sa CG i n00bam ja svoja posla...kad li raznesem admina...kaže on meni: "no cg on inf..." Na što sam mu razborito i argumentirano uzvratio: "Blow me!" A on meni kick
Općenito, kako vi postupate u takvim situacijama? Nađete drugi server? Počnete igrati "sportski"? Ili šiljite?
Maloprije sam igrao na jednom serveru sa CG i n00bam ja svoja posla...kad li raznesem admina...kaže on meni: "no cg on inf..." Na što sam mu razborito i argumentirano uzvratio: "Blow me!" A on meni kick
Općenito, kako vi postupate u takvim situacijama? Nađete drugi server? Počnete igrati "sportski"? Ili šiljite?
Drugi server i onda njima odrzis lekciju jer su te na ovom serveru banali pa nemoze :)
Salute the General ,bitches!!
jbt pa kaj si ti to iz podmornice slikao
jbt ovo nevjerujem,skupim 3 zlatne zvjezde i preko 3000 bodova i igra mi se crasha -.-
jbt ovo nevjerujem,skupim 3 zlatne zvjezde i preko 3000 bodova i igra mi se crasha -.-
znam kako ti je
ja sam 99 posto siguran da ti statistika ostane iako ti se crasha.
ja sam 99 posto siguran da ti statistika ostane iako ti se crasha.
ostrali su bodovi od zvijezdica al za combat score baš nisam siguran
Salute the General ,bitches!!
Bit ces ti meni malo meksi!!!
Eo malo se bacilo SQDM
Mislim da su makli pravila jer sam ih upozorio na BF ROE... Danas sam igrao i mogli smo koristit svo oružje, potpuno su prebrisali pravila i više ne krepaš ako uzmeš krivu stvar.
Nismo igrali na endless, kad sam usao u igru 5 zahtjeva za friendship 3 od tebe :P i jos 2 jedan od njih je bio herdjuro i jedini je on igro pa sam preko njega uso na server...400 ticketa ja se prihvatio GL-a i naravno pobjedili smo
HAHAHAHAHHAHAHAHAH... Nemam pojma kako se to dogodilo, ima bit da postoje tri mene koji šalju okolo zahtjeve...
Prijaviš server i admina EA Supportu zato jer ne poštuju Battlefield ROE
Izgleda da je r11 patch izašao iz bete i budu ga uskoro dali svima kao official patch.
Client R11 Beta Patch (795745) - end of public beta, and summary
Čudno mi je da to rade upravo sada, jako blizu izlaska što bete, što samog BF3-a a mjesecima do sad (sigurno preko pola godine) nisu ništa napravili osim
EADM-Origin-sitni game version update koji mora da je mali jer je trajao oko 3 sekunde.
e ljudi jel znate možda zakaj mi Xfire ne prepoznaje Bad Company 2
e ljudi jel znate možda zakaj mi Xfire ne prepoznaje Bad Company 2
moras detektirat igru sa njim i moras prebacit koji direct x koristis u igri..