kaj mislis da me briga kaj mi dva nolifera ne vjeruju da sam imo taj skor.. sve 5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iz znatiželje kliknem na njegovo ime da vidim post i odmah me sjeti zašto mi je klinac na ignore listi
One question, Na Vietnam i Bc2 vrijede isti leveli ili je za Vietnam moram posebno prelazit
Vrijede ti isti leveli ja sam t pito pa su mi rekli da se prenose što je istina.
znaci ja se preko vietnam mogu lvl takoder i zvjezdice i platine skupljat?
znaci ja se preko vietnam mogu lvl takoder i zvjezdice i platine skupljat?
Da. Igraš drugačije mape s drugačijim oružjima i vozilima, ali ništa drugo se ne mjenja.
hvala :)
imam pitanje kako aktivirat dlc specact kit? je to neki key? ili ga odmah moram povezat s accountom ili pomocu neke sifre ga ubacim?
EDIT: kada kupujem npr. preko g2play, eNabava, basehost, je to dolazi u obliku cd-key?
imam pitanje kako aktivirat dlc specact kit? je to neki key? ili ga odmah moram povezat s accountom ili pomocu neke sifre ga ubacim?
EDIT: kada kupujem npr. preko g2play, eNabava, basehost, je to dolazi u obliku cd-key?
Uđeš u igru i odeš na Reedem key code i uneseš key od spectat kit-a.
Uđeš u igru i odeš na Reedem key code i uneseš key od spectat kit-a.
tnx dodo :))
Na svim serverima ili samo na jednom?
Meni na jednom serveru igra stalno staje po par sekudni na svim mapama, dok je na svim ostalima ok.
Na svim serverima ili samo na jednom?
Meni na jednom serveru igra stalno staje po par sekudni na svim mapama, dok je na svim ostalima ok.
dogadja se (za sada) na 2 servera
Ako je samo na 2 onda nije strašno.
Volio bih da ti mogu pomoć ali fakat ne znam gdje je problem.
Jesi probao sa različitim verzijama drivera?
dpbrp si me sjetio, novi driver, hvala

lete na magicnom tepihu....
lol
lete na magicnom tepihu....
hebes to.. ja sam ih sniperom skidao ^^
http://www.xfire.com/profile/rebelsy/screenshots/bfbc2/?view#94868557
Da zbilja trebaš biti pro da protiv njubova na serveru s preko 1000 ticketa koji je bio poluprazan večinu runde napraviš 100 killova. I to na HCu. Užasno teško.
to neki novi rank? pro pi*ckica?
to neki novi rank? pro pi*ckica?
A mod je pussycore!
Decki moze pomoc? Frend mi ima problema sa pb. Vidim da ovdje odredeni broj igraca ima problema sa pb. Vidio sam neka rijesenja i probao je instalirat onaj bes ali mu ne dozvoljava smanjenje aktivnosti za pb. Koristi win xp sp3. Ima li neko rijesenje za taj problem jer vise ne moze igrat uopce? I da instalirao je zadnji pb update.