Zašto komplicirana samo želim biti informiran prije nego što nešto kupim ili napravim
onda ne razumijem zašto radit platinu kad se ništa ne dobiva s time nego samo medalja.
e tu si u krivu....dobijes i 10k bodova sto ti pomaze da se lakse leveluješ
Zašto komplicirana samo želim biti informiran prije nego što nešto kupim ili napravim
onda ne razumijem zašto radit platinu kad se ništa ne dobiva s time nego samo medalja.
Kolko bodova više dobivam? Jer hvala Gamer15 do nedavno mislio sam da kao imam platinu da se onda dobiva i ta posebna kamuflaža.
Kolko bodova više dobivam? Jer hvala Gamer15 do nedavno mislio sam da kao imam platinu da se onda dobiva i ta posebna kamuflaža.
dobijes 10000 bodova...a to za kamuvlažu moras kupit posebno taj spactate kit il kak se več zove....msl da je sad na steamu popust za njega
Na kojem serveru igra "domaca" ekipa,na kojem se vi okupljate?
Imam BF: BC2 na EADM-u. Danas sam kupio preko Steama misleći prodati onda EADM acc. Mogu li se ja sa svojim podacima s kojim ulazim u EADM igru ulogirati u Steam verziju igre? Ili mogu slobodno zaboraviti na sve poene dosad skupljene i krenuti sve ispočetka?
...još jedna 
Šta si se prokurvao?!! Zaigraj malo sa starom ekipom...
Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
...još jedna 
Pa nema vas nikad na mumbleu!? Dodaj me u igri da vidim di ste pa se vidimo 
...još jedna 
Pa nema vas nikad na mumbleu!? Dodaj me u igri da vidim di ste pa se vidimo 
Ja u zadnje vrijeme ne visim na mumblu jer od onog zadnjeg PB updejta mi stvara velike lagove. Naravno, dođem kad je ekipica na okupu 
Ali tih 10k na platini se dobiva tek kada postigneš paltinu a poslije je kao obična puška ili što?
Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Ali tih 10k na platini se dobiva tek kada postigneš paltinu a poslije je kao obična puška ili što?
Ali nije samo 10k za platinu. Imaš i brončanu, srebrenu i 9 zlatnih po 5000 bodova. Znači da po oružju dobiš 56500 bodova samo na nagrade.
Ja u zadnje vrijeme ne visim na mumblu jer od onog zadnjeg PB updejta mi stvara velike lagove. Naravno, dođem kad je ekipica na okupu 
Da, da. Odi već jednom provuci žicu dok ti mi nismo došli to napraviti. A onda ćeš morati častiti s roštiljem 
Da, da. Odi već jednom provuci žicu dok ti mi nismo došli to napraviti. A onda ćeš morati častiti s roštiljem 
Ej,več sam krenul. Inaravno žica je propala u zemlju tako da opet ništa. Sads treba kupiti drugu,znači moram do dučana,ma patnja,kaj da ti pričam... 
A,kaj se tiče roštilja,rešetka je uvijek spremna 
HC pi*kica.
opala 
I kaj bi se mi trebali diviti tome ?

Ja sam to napravio na normalu na BUG serveru.
opala 
se mi trebamo smijat tome?
da divite se recite domi ti si bog u bc2 ....
da divite se recite domi ti si bog u bc2 ....
Ti si bog u bc2, Domac.
Sad svi opalite TD da se ne slažete da je Domi bog
Neko mjenja BfBc2 za cod bo :DDD Da ne kupujem bezveze (što mi je u planu)
Evo jedno parkiranje sa helićem
Šta nije eksplodirao?
Evo jedno parkiranje sa helićem
A ljepo parkiranje u koju letačku školu si išao
sutra ili za 2 tjedna ću ja stavit svoje sa tenkom i helijem.
hahahahh a gle moj los score u dnu liste :D
hahahahh a gle moj los score u dnu liste :D
a inače si puno bolji?
Pa kad ja parkiram, ne eksplodira 
Pozdrav, danas sam na steam kupio i skinuo BC2 i DLC i Vietnam, taj DLC, je to negdje se posebno ulazi jer kolko sam skuzio to je nesto za puske i to pa kak se to koristi ?