A još imam kvačicu na remember pass...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A još imam kvačicu na remember pass...
Iz dosade otišao odigrat kampanju.
Zgazilo me u onoj pilani,odusta
Prvo,stalno ih tagam makinalno,mape su različite u djelovima i sve mi je nekako neobično.
Ali da,nakon pustih sati multija di se igralo protiv gadnih igrača i to 'toe-to-toe',zgaze me botovi na hard
Glupi EA me malo zahebavao,a javili mi nekoliko sati kasnije
"Your password was recently reset to ensure account security. Changing your password regularly is always helpful to protect your account."
Nakon duže stanke od bc2 danas sam opet pokrenuo i malo kampiro :)
ne racuna se jer nije HC
Živi dokaz da svaki igrač ima oruzje koje mu paše.
Ja sa UMP-om i SCAR-om nemogu pogoditi protivnika koji pliva prema kopnu nakon pada iz helia na Valparaisu.
Ali zato recimo UZI...
Koliki bi bio pad performanci pri prijelazu sa 1680x1050 na 1920x1080?
3 fps-a
Koliko znam to ovisi o dosta faktora.. Ne vjerujem da će ti itko moći reći točno.. Btw ispuni si Moj PC dio profila..
Živi dokaz da svaki igrač ima oruzje koje mu paše.
Ja sa UMP-om i SCAR-om nemogu pogoditi protivnika koji pliva prema kopnu nakon pada iz helia na Valparaisu.
Ali zato recimo UZI...
Speglalo je SS,riječ je o AT minama..... omiljena je ipak NS 2000 na koju prelazim čim se dočepam 50 lvl.
Koliko znam to ovisi o dosta faktora.. Ne vjerujem da će ti itko moći reći točno.. Btw ispuni si Moj PC dio profila..
Dosta ovisi koju grafičku imaš jer kod novijh (serija 6xxx) pad je jako mali, isporbao sam na 1690x1050 i 1920x1080 na konfiguraciji iz Mog PC-a i pad je bio 5 fps-a.
najviše ovisi o sabirnici (128bit,192bit,256bit) i o količini memorije na grafičkoj kartici.
da sad ne citam svih 600 i više stranica pa da pitam.za online je potrban orginal jel? :)
da sad ne citam svih 600 i više stranica pa da pitam.za online je potrban orginal jel? :)
Naravno...
zasto nema vise igri kao call of duty 4 ....
ako baš želiš zaigrati,stvarno ti se isplati uzeti key,dođe tek nešto više od 100 kn,vjeruj mi,nećeš požaliti.
Ima i za manje po forumima...
Evo da nešto pitam u vezi vietnam-a prije kupnje da li se kada prijeđem na vietnam prenose moji level iz običnog BC2? Da li vrije ti te novce i da li ga ljud igraju (da ne kupjuem igruu a prazni serveri).
Evo da nešto pitam u vezi vietnam-a prije kupnje da li se kada prijeđem na vietnam prenose moji level iz običnog BC2? Da li vrije ti te novce i da li ga ljud igraju (da ne kupjuem igruu a prazni serveri).
naravno level ti ostaje koji jesi ostaju ti i oni pinovi i medalje....a ljudi ga igraju,samo ja ga neigram jer je dost teži od običnog bc2 (msl mape mi nejdu na ruku)
Jos manjeee.. hihi.. Nakon toga je Uzi na redu za platinu.
OMG na normal si!
Skužio si da smo u pravu?
OMG na normal si!
Skužio si da smo u pravu?
Ajde ajde, nek igra na bilo kojim serverima, za razliku od nekih koji uopće više ne igraju mislim na tebe
Još dvije...da znam na HC-u su al ko ga hebe
si napokon uocio da je normal za picke eee dugo ti je trebalo :D e da ova ekipa jadna kaj stisce td zbog moje sugestije kaj sam reko da ce izgubit 5 fps-a sa prelaska sa 1650 na 1920 mozete onda vi rec pošto ste pamenti kolko ce fps izgubiti bas me zanima ?