Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.198.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

hahahah sliko sam kad sandman nije gledo xD {#}

Would you kindly STFU?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
K1so kaže...
dreammaker kaže...

Problem vas HCovaca je što ne znate ciljati i onda tvrdite da je neznam koliko metaka potrebno za ubiti nekoga na normalu. Na normalu je sasvim dovoljno 3,4 metka ako znaš ciljati. To što vi pucate po stopalima je druga priča. A da se prebacite na CoD? Tamo vam je prilično jednostavno ubiti nekoga ;-)

ja ne znam jel mi igramo istu igru. o čemu vi pričate? hit detekcija radi odlično. ne može na softcore bit odlična detekcija, a na HC ne. tj. kako vi pričate da je na HC 3 metra krajem isto hit. (i daj ovo malo pojasni) ne znamo ciljati, čuj ti njega. vi očito ne znate igrat na HC i volite da imate 154316546 healtha i igrat se ramba i spotanja neprijatelja. to je tako kul, spotat jednog lika i onda cijeli tvoj team ide na njega, super je

Ajd samo sad reci gdje je dreammaker u svojem postu spomenuo hit detekciju?

I tko je išta govorio za 3D spotting. Ima i normal servera bez 3D spottinga. Govori se samo o činjenici da na HCu imaš samo 60% zdravlja pa svaki njub može ubiti koga hoće bez da pošteno nacilja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
14 godina

WTF???

Nemam nikakvih oruzja vise niti specijalizacije??? 

Nemogu uopce nista birat,kada ni nemam..

Mr.AstraOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To ti je problem do ea master servera,uglavnom ti se nakon par minuta pojave oružija i specijalizacije

14 godina
protjeran

ja i sandman na NORMAL modu -.- {#}

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači toliko si lošiji igrač od čovjeka za kojeg tvrdiš da ne zna bez hackova igrati. Drži se ti HCa. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 23:36 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Wolf88 kaže...

To ti je problem do ea master servera,uglavnom ti se nakon par minuta pojave oružija i specijalizacije

Je,istina. Vec sam htip bacit sve u zid. :) Reko,pa nije valjda da sam popusio sve... :)

Mr.AstraOwner
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Znači toliko si lošiji igrač od čovjeka za kojeg tvrdiš da ne zna bez hackova igrati. Drži se ti HCa. {#}

normal smo igrali kaj brijes ti? {#}

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan

Pa po tvojem je normal za p***e. Znači da bi HC igrač trebao ownati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Problem vas HCovaca je što ne znate ciljati i onda tvrdite da je neznam koliko metaka potrebno za ubiti nekoga na normalu. Na normalu je sasvim dovoljno 3,4 metka ako znaš ciljati. To što vi pucate po stopalima je druga priča. A da se prebacite na CoD? Tamo vam je prilično jednostavno ubiti nekoga ;-)

kaj ti cod odma flejmas ako mislis da je na codu jednostavno nekog ubit oces cod4 protiv bilo koga ko ima imalo pojma igrat pa ces vidit kako je jednostavno ubit....neces ni killa dobit -.-

Potpis
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Pa po tvojem je normal za p***e. Znači da bi HC igrač trebao ownati.

hmmm nemrem ownat kad igram ko recon a treba 2 shoot to kill =( uostalom na par mapa sam bio prvi ispred sandmana :D

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan

E nemoj da lažeš ovaj napaćeni narod. Kakva dva metka. Ako gađaš u glavu jedan metak je i više nego dosta.

I to je ono što ja govorim. Na stranu sad sva podje****nja. Naravno da i u HCu ima dobrih igrača i da nisu svi njubovi i kemperi. Ali činjenica je da u HCu nema potrebe ciljati tako dobro ko u normalu. Zbog toga je po meni HC puno pristupačniji početnicima i njubarama dok u normalu razlika između jako dobrih i relativno loših igrača dolazi do puno većeg izražaja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 8:30 (ZC_Someone).
14 godina

Da,ali u HC nemozes na Aricii harbor npr pretrcat tek toliko cestu jer ce te odmah skinut dok na normalu mozes krenut trcat,koji put skocis i sakrijes se u kucu npr.

ja mislim da je puno teze igrat na HCu iz razloga sta si ziva meta i i ako gadas snajperom imas samo jednu sansu da nekog skines inace ce skuzit od kud gadas i gotov si.

Da se razumijemo,pricam o snajperu koji na kampira stalno nego je stalno u pokretu- Kao Sandman,Domi,ja...

Mr.AstraOwner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

to što neki ovdje misle da je HC za p...e mene neće natjerati da igram normal mode zato jer ja znam da je normal mode glup i jadan.

a što se onog lika gore tiče što je reko da svaki njub može ubit svakog jer ima 60 healtha, hahaha. kladim se da ti ne možeš preživjet ni pola minute tamo. i dosta više, ja se neću više prepirat vamo jer znam da je za mene HC prava stvar.

http://bfbc2.statsverse.comhttp://ytclip.blogspot.com//getsigs/pc/4one7

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

HC je za curice.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

16 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

HC je za curice.

Primjereniji naziv je Softcore.

14 godina
Danny_HR kaže...

HC je za curice.

Riggght.....

Nego,daj mi definiraj naziv ˝HARDCORE˝. 

Mr.AstraOwner
16 godina
neaktivan
Curice s kečkama igraju HC i točka!
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Da,ali u HC nemozes na Aricii harbor npr pretrcat tek toliko cestu jer ce te odmah skinut dok na normalu mozes krenut trcat,koji put skocis i sakrijes se u kucu npr.

ja mislim da je puno teze igrat na HCu iz razloga sta si ziva meta i i ako gadas snajperom imas samo jednu sansu da nekog skines inace ce skuzit od kud gadas i gotov si.

Da se razumijemo,pricam o snajperu koji na kampira stalno nego je stalno u pokretu- Kao Sandman,Domi,ja...

Da sad, kao da te na normalu ne skinu. Mene su na BUGu ubijali ko balavca svaki put kad sam to probao napraviti. Samo ne može to svatko, moraš znati ciljati. U tome je i poanta.

A i u normalu snajper koji ne kempa ima samo jednu šansu, s tim da obično mora još k tome u glavu pogoditi a ne bilo kamo.

K1so kaže...

to što neki ovdje misle da je HC za p...e mene neće natjerati da igram normal mode zato jer ja znam da je normal mode glup i jadan.

a što se onog lika gore tiče što je reko da svaki njub može ubit svakog jer ima 60 healtha, hahaha. kladim se da ti ne možeš preživjet ni pola minute tamo. i dosta više, ja se neću više prepirat vamo jer znam da je za mene HC prava stvar.

Pa nitko te ne tjera. To mi i govorimo, ne može normal bilo tko igrati. Treba za to skilla i treninga.

I {#}, preživim ja i 10min ako treba. Samo radim što i svi vi ostali. Uzmem snajper u ruke i kempam. Aha da zabranili su snajpere. Sad se kempa s M14.

Mislim možemo mi ovako unedogled. Tako da je i bolje da odustanete jer ne će ovome nikad biti kraja. Bar ne tako dugo dok je meni zabavno čitati kako pokušavate obraniti neobranjivo. {#}

15 godina
odjavljen

želiš reći da za HC ne treba skilla ni treninga? pa da je HC lakši od normala, ne bi se sigurno zvao HardCore.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K1so kaže...

želiš reći da za HC ne treba skilla ni treninga? pa da je HC lakši od normala, ne bi se sigurno zvao HardCore.

Ma to su stavili jer da se zove softcore (kako bi i trebao) ne bi to nitko igrao od srama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 14:37 (ZC_Someone).
17 godina

Dajte dečki, baš ste više dosadni s tim HC je za pi*kice, HC je za prave igrače i sličnim debilanama. Onaj tko zna igrati nije mu bitno na kojem modu igra jer koordinacija i samo osjećaj za igru se ne mijenjaju, radi se samo o nekom postotku manje healtha. Ja osobno volim kombinirati, jedan dan sam na normalnom serveru, a drugi dan na HC-u.

Sve ovisi o igraču...

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E vidiš, ali neki to za razliku od tebe malo preozbiljno shvaćaju pa je zanimljivo čitati nove načine na koje se pokušavaju obraniti. A pametnijih tema za raspravu zbilja ni nema.

Sve pametno je već odgovoreno milijun puta. Još od zadnjeg patcha ova tema se svela na hvalisanje o dobrim rundama, odgovaranje na već 100 puta postavljena i odgovorena pitanja, pritužbe na lag, hitbox, master server i PB, flejm o HCu, spam i offtopic. Sve što bi nekom možda moglo zatrebati može garant naći pomoću tražilice tako da ni lock teme ne bi bila neka velika tragedija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 14:55 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Dajte dečki, baš ste više dosadni s tim HC je za pi*kice

HC je za pi*kice

17 godina
Danny_HR kaže...
Dodinho kaže...

HC je za pi*kice

Rekao sam dečki, ali ti možeš, ti si curica... LOL

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 15:20 (Dodinho).
15 godina

rijetko igram HC,jednostavno više volim "obično" zbog toga što najčešće igram sa Recon klasom,i više volim kad mi treba skill za napraviti kill,kad pogodim u glavu pa ga isprve ubijem,to je pravi užitak,dok na HC se dogodi da ga pogodim u noge i odmah ga ubije i to mi onda i nije neki gušt igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Dodinho kaže...

HC je za pi*kice

ti kao da imaš 2 godine. ne razumijem zašto toliko napadate HC. to vi mislite da za HC ne treba uopće imat znanja, nego samo letit i pucat bezveze. krivo mislite

15 godina
K1so kaže...
Danny_HR kaže...
Dodinho kaže...

HC je za pi*kice

ti kao da imaš 2 godine. ne razumijem zašto toliko napadate HC. to vi mislite da za HC ne treba uopće imat znanja, nego samo letit i pucat bezveze. krivo mislite

nitko ne kaže da ne treba imati znanja,ali jednosatvno,HC je za pi*kice {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

mislim da je opet vrijeme za jednu na brzaka!

49 Hc je za pi*kice
1 Hc je za curice
1 Hc je za tetkice
jokaCRO ingame
Moj PC  
6 3 hvala 1
17 godina
neaktivan

Normalno da treba imat znanja, nisam nikad rekao da ne treba. Treba imat i skilla, ne može svatko bit pi*kica.

8 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice