Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.204.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2

sami smo si krivi... dopustili smo da nas stjeraju u kut i to je to. ja sam lijepo exit game i laku noc

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Jer zna neko gdje mogu prijavit cheatera?

Igrao sam danas na ovom serveru i lik ([[NVA]] Beta_V2Soldier) je imo score 43/2 i to nije kampo nego je samo trčo sa medic klasom sa nekom strojarom i PAM!Headshot sa 200 m.

Tak sam se nazivciro i htio bi lika prijavit al neznam di.

Primjetio sam da sve vise ima takvih cheatera skoro di god dodem.I ne,ne optužujem jer me ownaju, nego ne moze mi lik 3 puta dat HS za 200m

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Jer zna neko gdje mogu prijavit cheatera?

Igrao sam danas na ovom serveru i lik ([[NVA]] Beta_V2Soldier) je imo score 43/2 i to nije kampo nego je samo trčo sa medic klasom sa nekom strojarom i PAM!Headshot sa 200 m.

Tak sam se nazivciro i htio bi lika prijavit al neznam di.

Primjetio sam da sve vise ima takvih cheatera skoro di god dodem.I ne,ne optužujem jer me ownaju, nego ne moze mi lik 3 puta dat HS za 200m

To je standardno,nadam se da bar u početku vijetnama to neče moči koristiti

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 9
16 godina
neaktivan

ne rade ti linkovi za fotke.

Harvest mi prehebeno izgleda!

15 godina

Ova Heavy metal mapa je ogromna, trebali su stavit i jedan school bus za ekipu{#}. A ni harvest day ne zaostaje po velicini. Jedva cekam da taj patch izađe. {#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
14 godina
neaktivan

Prave mape za 64 igrace...koji bi to pokolj samo bio....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

heavy metal.... napokon! woo hoo! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
raff34 kaže...
doxy kaže...

Preloše...prvi put ivdim mapu, i plantam na A i B stočarsko rusherski...i niko ne defa...daj lol...

A na nekoj mutavoj mapi, Danny je bio u timu, protivnici su nas stjerali na spawn, i spawn rape masovan bio...preloše

Baš je bilo njuberski block + spawn rape od cijelog tima.

Skillz...{#}

Najvise volim takve kao ti sto se zale na baserape,a isto to bi napravili da se nadju prilici.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina

Ne volim basrape i kad sam u prilici ne radim ga{#}

Prodajem N95 8gb- http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-8gb-oglas-1931860
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...
raff34 kaže...
doxy kaže...

Preloše...prvi put ivdim mapu, i plantam na A i B stočarsko rusherski...i niko ne defa...daj lol...

A na nekoj mutavoj mapi, Danny je bio u timu, protivnici su nas stjerali na spawn, i spawn rape masovan bio...preloše

Baš je bilo njuberski block + spawn rape od cijelog tima.

Skillz...{#}

Najvise volim takve kao ti sto se zale na baserape,a isto to bi napravili da se nadju prilici.

word. ona mapa laguna presa ili kako vec je dusu dala za bejs anal rejp.. u nekim jos i mozes pobjec ali tamo ne.

17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Naravno, al ako je to server koji pripada svima nama, šta vam nije žao na onakav ga način ubiti?

Kužiš valjda da ga je upravo to jučer ubilo?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

NAJAVA*** BAD COMPANY 2 VIETNAM!
(VIETNAM)

Ne mozemo vam otkriti datum izlaska,ali mozemo vam dati nesto vise informacija vezano za Vietnam dodatak.

Ono sto najvise zanima korisnike je cijena?
Cijena ce biti 14.99$ / 80HRK.
Serveri u Hrvatskoj biti ce dostupni od prvog dana!

Nekoliko natuknica o igri:
- (Americke snage protiv Sjeverno Vijetnamaca)
- (6 novih vozila iz Vijetnama)
- (15 novih oruzja iz Vietnamskog rata otkljucani odmah na pocetku igre)
- (4 potpuno nove mape bazirane na Vitenamskom ratu).

Edit: Poslano od strane Diabolic-a

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 14:38 (Co7).
16 godina
odjavljen

ja sam zbog toga i otisao, doduse i spavalo mi se ali.... treba odlucit ili je dopusten ili nije. ja sam da ga se zabrani ili bar u nekoj mjeri ogranici ako je ikako moguce. i ne, ne govorim to zbog onog sinoc jer sam ti i prije bio negdje napisao. ali da, volim tu i tamo uletit negdje u bazu i polijepit c4 po protivnickim vozilima, kaboom!

e danny sto kazes na to da se conqust mape vrte samo jednu rundu? jel se da to izvest?

16 godina
odjavljen
Co7 kaže...

NAJAVA*** BAD COMPANY 2 VIETNAM!
(VIETNAM)

Ne mozemo vam otkriti datum izlaska,ali mozemo vam dati nesto vise informacija vezano za Vietnam dodatak.

Ono sto najvise zanima korisnike je cijena?
Cijena ce biti 14.99$ / 80HRK.
Serveri u Hrvatskoj biti ce dostupni od prvog dana!

Nekoliko natuknica o igri:
- (Americke snage protiv Sjeverno Vijetnamaca)
- (6 novih vozila iz Vijetnama)
- (15 novih oruzja iz Vietnamskog rata otkljucani odmah na pocetku igre)
- (4 potpuno nove mape bazirane na Vitenamskom ratu).

bit ce problema.. i ovako ljudi ne kuze kad se amer pocme derat "ammo, give me some ammoooo".. a sad kad mali zuti pocme nesto nabrajat, ajoj

zanimalo me pa sam malo potrazio jer i ne kuzim bas sve sto se rusi deru

General phrases 

* Smotri kuda palish, matj tvoyu = Look where are you shooting, god damn it ("matj tvoyu" literally means "your mother" as in having her) 

* Nestrelyay, svoi - Don't shoot, your guys 

* Mat tvoyu, smotri kuda palish" - *effing a" watch your fire - friendlies 

* Menyayu oboimu, prikroy menya - I am changing my magazine, cover me 

* Vernul dolzhok" - paid back / pay back / returned the debt - when you kill someone that killed you recently 

* Ogon' na podavlenie!" - cover fire - not sure what triggers it 

* Ya popal pod seryeznoe dermo" - supposed to mean I got myself into some serios sh it, but no RUssian would really ever say something like that 

* U nas poteri" - we have casualties - man down - when someone gets killed near you 

* Granata" - grenade 

* Oskolochnaya" - frag 

* Vot dermo, ya ranen - *god damn it I am wounded - closest meaning

When spotting something 

* Vizhu pehotu, priyom - I see infantry, over ("priyom" is "reception") 

* Zamechen lyohkiy tank protivnyka, prijom - enemy light tank noticed, over 

* Zamechen vertolyot protivnika - enemy helicopter noticed 

* Plohiye rebyata" - Bad guys - generally when you spot infantry 

* Viju vrajeskuyu vertushku / ptichku" - Observing enemy heli / bird - when you spot a chopper

Objective related 

* Zarya dva, mi zahvotyli oby celi v ehtom sektoreh y gotovy dvygatsa k sleduschey cely. Konec svyazi - Sunrise 2, we captured both objectives in this sector and are ready to move to the next target. End of "connection" 

* Atakovat poziciyu - attack the position 

* Zaryad ustanovlen, othodim - arm set, retreat 

* Mi zahvatyli cel bravo, vperyod - we captured target bravo, forward 

* Eti ubludki razminirovali nash zaryad, nado vozvrashatsya" - Those * disarmed our charge, we have to go back - when opposing team disarms the bomb 

* Mi ustanovili zaryad" - charges are set 

* Tolko chto zahvatili alfu" - we just captured Alpha 

* Eto Zarya, obe celi zahvacheni, mi dvigayemsya k sleduyushei baze" - this is Dawn, both targets aquired, advancing to next position. 

* Zaryad aktivirovan, nazad! - the charge is active - get back! 

* Cel Alpha zahvachena, otlichnaya rabota - Target Alpha captured - great job

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 14:45 (skank666).
16 godina
neaktivan

I ja sam za to da se te mape vrte samo jednom.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Y2K2 kaže...

Naravno, al ako je to server koji pripada svima nama, šta vam nije žao na onakav ga način ubiti?

Kužiš valjda da ga je upravo to jučer ubilo?

Danny ja sam milion put dozivio baserape na ovoj mapi i mnogo puta ste vi bili koji su baserapeli,al ako je to toliki problem nije bug jedini server.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ja sam zbog toga i otisao, doduse i spavalo mi se ali.... treba odlucit ili je dopusten ili nije. ja sam da ga se zabrani ili bar u nekoj mjeri ogranici ako je ikako moguce. i ne, ne govorim to zbog onog sinoc jer sam ti i prije bio negdje napisao. ali da, volim tu i tamo uletit negdje u bazu i polijepit c4 po protivnickim vozilima, kaboom!

Ne, pazi, možda nisam bio dosta jasan. Ja nisam protiv toga, niti imam namjeru baserape zabraniti u smislu da kickam ekipu koja dolazi u bazu. Ali BUG Online server namijenjen je svima nama, da se zabavimo i uživamo u igri. Ono što smatram da je fer je to da XII ni bilo koji drugi klan ne stacka ekipu kada vidi da je jedna strana očito nadmoćna.

Ja također igram sa ekipom, skupa smo na Ventu, pa iako volim da igramo skupa i gazimo, češće nego ne igramo na suprotnim stranama. Zašto? Zato što je tako veći gušt igrati svima koji dođu na server. Ne volim "stackane" ekipe. Jučer se baš na toj mapi, ranije popodne, desila ista situacija, samo je ovaj puta moj tim osvojio sve zastave. Prvo sam se sa svojima dogovorio da ćemo pustiti jednu zastavu a onda sam prešao u drugi tim. Zato da timovi budu balansiraniji, zato da ekipi bude ugodno.

Mislim da je to najvažnije kada imamo svoj server. Učiniti ga ugodnim mjestom za igru. Ne slažete se?

Jučer je na početku te runde bilo 32 igrača na serveru, nakon nje ostalo je 16, 2 runde nakon toga svi su otišli. Mislim da to govori dovoljno.

Y2K2 kaže...

Danny ja sam milion put dozivio baserape na ovoj mapi i mnogo puta ste vi bili koji su baserapeli,al ako je to toliki problem nije bug jedini server.

Diskutiramo, ne?

Jesam li ikoga kickao zbog toga? Ili bilo što napravio?

Smatram li da ste šupci kad stackate timove? Da.

Hoću li vam to zabraniti? Ne.

I ne, nije jedini server, imaš pravo. Iskreno, ljude sa takvim stavom, tipa "boli me kita za druge, bitno da se ja zabavim i pokažem svoju klansku nadmoć na pub serveru" možda bi radije i gledao na nekom drugom serveru.

skank666 kaže...

e danny sto kazes na to da se conqust mape vrte samo jednu rundu? jel se da to izvest?

Može se napraviti, al nisam fan te ideje. Ako većina tako želi mogu, ako ne, radije nebi.

18 Želim 1 rundu CQ-a
16 Želim 2 runde CQ-a
9 Boli me jaje za broj rundi
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 14:50 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

bit ce problema.. i ovako ljudi ne kuze kad se amer pocme derat "ammo, give me some ammoooo".. a sad kad mali zuti pocme nesto nabrajat, ajoj

zanimalo me pa sam malo potrazio jer i ne kuzim bas sve sto se rusi deru

Imas opciju u settings-ima da stavis glas na "lokalni". Odnosno da govore na ENG s ruskim naglaskom. Tako da to ne bi trebalo biti problem.

16 godina
odjavljen

meni nije bed, nekako mi zapne za oko ona ikona iznad glave s metcima koji trepere... kazem za neke koji ne gledaju. jucer ili prekjucer mi jedan opet sasuo okvir u tikvu jer sam ga pitao ammo

15 godina
neaktivan

dali se zna kada izlaze 4 nove mape?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jučer smo se jako dobro držali, iako je suprotna ekipa bila puna XII i drugih klanovaca i po rangovima su mi djelovali dosta jači od nas.

Ali morao sam ići dosta rano zbog posla, pa očito nisam bio prisutan tijekom te baserape partije.

U svakom slučaju slažem se sa Danny-em, svatko voli gazit i kužim da je ekipi zabavno tako odigrat 1 il 2 partije, ali onda bi bilo ok balansirat ekipe, a ne cijelu večer gazit protivničku ekipu, pogotovo kada je očito da nemaju ama baš nikakve šanse.

Jedno je kada gubiš/pobjeđuješ na knap, ali kada conquest popušiš sa 150+ fragova razlike i tako n puta, onda ti stvarno ubije volju za igrom.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

dali se zna kada izlaze 4 nove mape?

Ne, kad bude on će objaviti.

Za sad je rekao samo ovo

15 godina
neaktivan
Danny_HR k
Y2K2 kaže...

Diskutiramo, ne?

Jesam li ikoga kickao zbog toga? Ili bilo što napravio?

Smatram li da ste šupci kad stackate timove? Da.

Hoću li vam to zabraniti? Ne.

I ne, nije jedini server, imaš pravo. Iskreno, ljude sa takvim stavom, tipa "boli me kita za druge, bitno da se ja zabavim i pokažem svoju klansku nadmoć na pub serveru" možda bi radije i gledao na nekom drugom serveru.

skank666 kaže...

Danny ako ne zelis da se takve stvari dogadjaju na serveru stavi neka pravila,a ne da se poslije svake partije zalite.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
Nema potrebe za pravilima. Ako vam to diže labuda radite vi to slobodno.

Al očekivao sam, bar od tebe koji si dio BUG zajednice da ćeš imati obzira prema ekipi i da ćeš shvatiti što želim reći.

Ja sam o ovome završio, radite što vas volja.
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Ak oću igrati,moram to skinuti?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
Glasanje za CQ pitanje sam postavio u temi o serveru, molim glasajte tamo, sutra ujutro broj glasova će odlučiti.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/1464523.aspx
16 godina

lol ka je to za patch? to su i nove mape ili? od kud ti to?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 15:19 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

cito malo na sluzbenom forumu

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1377581-new-patch-coming-maps-6.html

i zadnja strana govori o tome kak ekipa skida patch

link je isti ko i za R9 i sam se je trebalo staviti umjesto R9, R10 i promijeniti patch version od R9 sa patch version od R10 602574 i dobijes link na R10 patch :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 15:25 (zgmmax).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice