Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.206.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
MegaMass 2000 kaže...
ZC_Someone kaže...

Što je bilo s onim BIG_CAHOONEZ koji je bio optužen za hack? Daj je koristio aimboot ili ne?

Pazi, lik ima 10/7 i najedanput počne rokati kao lud. Score mu ode na 21/7, ja mu kažem da isključi to sranje, on se počnne praviti blesav ali nakon toga score mu ode na 21/17 i tako dvije-tri minute. Inače Co7 ga je prvi zapazio.

nie to taj...ovaj o kojem ti pricas je Mac-nesto

a ovaj big cahoonez,mislim da ga je danny banao

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan

Nije to taj lik. Ono je bio Machs_2006 ili tako nekako.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

Vidim da se spominje PiS, pa moram odgovoriti.

-=PiS=- klan _NE VARA_

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:58 (Bongiaro).

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Nije to taj lik. Ono je bio Machs_2006 ili tako nekako.

Inače lik je ovdje počeo hackati. Do tog trenutka score mu je bio negdje 10/7. Inače na video (1.9 GB, pa mi se ne da editirati i uploadati) lik šiša ko lud sa strojnicom. Lik točna zna kad se je trebalo malo sakriti, a kad izviriti. Kokao je sa hs-ovima kao lud.

http://i54.tinypic.com/2mmwkxx.jpg 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:56 (MegaMass 2000).
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Danny majstore morao bi stvarno razmisliti o uvođenju restrikcija za medic klasu po squadu. Jedan medic po squad i to je to.

Pogledaj screenshot. Ubijem dvojicu iza ugla, pojavi treći, njega ubije netko drugi (dakle ne ja) i sekundu kasnije se točno tamo spawna njegov squad memeber isto medic (valjda je bio u procesu spawnanja kad je njegov squad memeber bio ubijen). Da ne govorim koji je to pain in the ass (medic klasa) kada imaš klan (PSI ili PIS) koji vara.

http://i53.tinypic.com/nm182x.jpg

http://i53.tinypic.com/2akd4s5.jpg

koliko dugo igras bad company 2 i jesi li ikad prije igrao neku battlefield igru iz serijala?

-=PiS=- CROZOKI
14 godina
neaktivan

@ MegaMass 2000

stari moj, ti imaš gadan sindrom noobizma...

kao prvo, garantiram da nitko od nas ne vara jer igram u ovom klanu već 4 godine (najprije BF2 a sad i BFBC2) i nikad nitko nije upalio nikakav cheat! da je, bio bi izbačen iz klana istog trena!

kao drugo, squad pun medica??? to je problem?!?! pa daj se urazumi, zamisli kako je bilo u BF2 kad je squad bio 6 ljudi, a svi imaju medice...

kao treće, screenshotovi ti apsolutno ništa ne pokazuju...

a to da je nekome skočio skor za 10ak killova, pa da je onda nanizao 7-8 ili koliko već deadova, nije ništa čudno... ja znam imati kill streak po 15 pa onda nanizati 6-7 deadova u nizu...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Danny majstore morao bi stvarno razmisliti o uvođenju restrikcija za medic klasu po squadu. Jedan medic po squad i to je to.

Pogledaj screenshot. Ubijem dvojicu iza ugla, pojavi treći, njega ubije netko drugi (dakle ne ja) i sekundu kasnije se točno tamo spawna njegov squad memeber isto medic (valjda je bio u procesu spawnanja kad je njegov squad memeber bio ubijen). Da ne govorim koji je to pain in the ass (medic klasa) kada imaš klan (PSI ili PIS) koji vara.

http://i53.tinypic.com/nm182x.jpg

http://i53.tinypic.com/2akd4s5.jpg

koliko dugo igras bad company 2 i jesi li ikad prije igrao neku battlefield igru iz serijala?

Igrao Battlefield 1942, nisam igrao Battlefield 2 ali ne vidim kakve veze ima moj staž sa činjenicom da klanovi rolaju uokolo po pub serverima uglavnom sa medic klasom. Ako te baš toliko zanima moj staž puno sam više vremena proveo u AA serijalu i to prvenstveno u dvojci.

17 godina
neaktivan

Ja sam govorio o onom frajeru koji je napravio 41/1.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo cisto da skomentiram cheatanje ovog Mac-a.

moram rec da osobno nisam vidio, ali zasto nebi bilo moguce da covjek vara...konkretno rezultat nema nikakve veze s cinjenicom da li netko vara ili ne.ako jedan covjek kaze da netko vara,u ovom slucaju je to mega mass, nemoramo mu vjerovat,ali kad imas vise njih koji sumnjaju na istog varalicu e tu onda vec stoji problem.jer cuo sam razgovor i co-a i kukija koji igraju 3 put dulje od mega masa kako sumnjaju na tog lika,najvjerovatnije je da on igra na sistem pali/gasi hack.istina je to sto kazes da moze imat 6-7 streak,na kraju krajeva danny je imao 25 kill streak ali to je samo zato kaj je kempao.al kad netko stalno roka headshotove onda je sumnjiv.

17 godina
neaktivan
PiS=Castor= kaže...

@ MegaMass 2000

stari moj, ti imaš gadan sindrom noobizma...

kao prvo, garantiram da nitko od nas ne vara jer igram u ovom klanu već 4 godine (najprije BF2 a sad i BFBC2) i nikad nitko nije upalio nikakav cheat! da je, bio bi izbačen iz klana istog trena!

kao drugo, squad pun medica??? to je problem?!?! pa daj se urazumi, zamisli kako je bilo u BF2 kad je squad bio 6 ljudi, a svi imaju medice...

kao treće, screenshotovi ti apsolutno ništa ne pokazuju...

a to da je nekome skočio skor za 10ak killova, pa da je onda nanizao 7-8 ili koliko već deadova, nije ništa čudno... ja znam imati kill streak po 15 pa onda nanizati 6-7 deadova u nizu...

Majstore nisam samo ja sumnjao da vi varate nego je u to sumnjao i Danny, a on je vlasnik servera. Koliko sam ga čuo ubijali ste ga iz nemogućih položaja i da ga defakto niste mogli vidjeti. Tvoj me staž u bilo kojo igri ne zanima.

Klan koji rolla uokola sa squadom punih medica nešto govori. Ovo se ne odnosi samo na vas, jer kad god igram na nekom serveru gdje se pojave igrači sa klan tagom vidim da uglavnom uvijek rollaju medic klasu. Mislim, pitam se zašto? To je zato jer svi koji igraju kompetativno igraju da pobjede, au ovoj je igri to najlakše uraditi sa klasom koja ima kišu Isusovih metaka.

Jesi li se ikada zapitao zašto se profesionalnim sportaši dopingiraju? Dopingiraju se jer im to omogućeje ekstra edge nad konkurencijom, a igrači igara koji igraju kompetativno uvijek igraju sa klasom koja je najjača. Ne može ovdje nitko zanjekati da medic nije OP klasa koju DICE sustavno nerfa ali je klanovi i dalje rollaju.

"pa daj se urazumi, zamisli kako je bilo u BF2 kad je squad bio 6 ljudi, a svi imaju medice.."

Znači bilo je još gore. To majstore nije nikakvo opravdanja ako je uopće bio pokušaj opravdanja.

Što se tiče skakanja killova to njemu nije prvi put jer ima ovdje igrača koji duže igraju na Bugovom serveru i viđali su ga. Prije svega Co7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 0:44 (MegaMass 2000).
16 godina

Za onog Mack 2006(ili tako nešto) ja čisto sumnjam da ima hack. Milim meni je on  jučer bio sumnjiv kad me ownao jako kao i pola ekipe, te napravio dobar streak. Ali opet druge dvije runde je bio toliko loš da mi je sumnja odmah pala, danas opet na pola partije počeo rasturati i napravi streak od 10, ali onda opet dalje loš. Jedino bi mogao hackati na foru pali/gasi hack, ali i to čisto sumnjam. Neko je rekao da ga je gađao kad se sakrio u grm, a to može biti da te vidio u grmu jer si bio spotan. U početku sam i ja mislio da su svi oko mene čiteri ali sam uskoro shvatio da me vide jer sam spotan.

A što se PiS-ovaca tiče, tu isto mislim da nisu cheateri. Dobri su i znaju gdje ste jer igraju kao klan i dogovaraju se međusobno, a i još ih puno ima. Ali opet to je samo moje mišljenje.

EDIT:jedino ono da su skoro svi medici se opet ponavlja kao neki dan kad sam se ja žalio na to, zato sam se ja sa medica danas prebacio u drugu klasu da nebudemo baš svi medici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 0:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovati da se to misli {#} Danny? {#}

Šta bi ste tek rekli da vam je na server došao LN hrvatski klan sa medicima koji su od nas bolji X puta?

15 godina
neaktivan

Jooj velka stvar puno medica, pa onda svi vi odaberite recon pa ih s nekog grma na brdu skidajte ko ja buke sa stabla. Ograničavat broj medica, svašta. Samo još fali da bug server postane jedan od onih koji zabranjuju neku klasu. A ak se tebi ne sviđa kaj ima puno medica nemoj igrat.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Ne mogu vjerovati da se to misli  {#}  Danny?  {#}

Šta bi ste tek rekli da vam je na server došao LN hrvatski klan sa medicima koji su od nas bolji X puta?

Eto ako ne varate da vam se odmah ispričam.

14 godina
neaktivan

to sa usporedbom sa BF2 nije ni bio pokušaj pravdanja već sam opaska...

ako me išta naživcira u ovakvim igrama, to su cheateri a prilično sam siguran da je tako sa cijelim mojim klanom...

to što mi dođemo na server i poharamo ga je taj da igramo dugo zajedno, dogovaramo se i tako to... o cheatovima nema ni govora...

zar i Danny? ma nije valjda...

mislim da dosta rijetko mi na public serverima budemo svi medici, ja osobno najviše u zadnje vrijeme igram assaulta ali, kao i svi drugi u klanu, mijenjam po potrebi...

mene recimo više iritira kad igram protiv cijele ekipe snajpera koji se stanu na 4km i pucaju iz daljine i bacaju mortare, tu dosta gubim živaca...

nisam htio biti onako agresivan u našoj obrani, ali me to strašno iritira kad nas ljudi proglašavaju varalicama...

no hard feelings...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znaci, nisam jedini koji misli da je onaj Mack2006 cheater... jer se cudno ponasao, okretao se ko lud, roka na sve strane i ubija bez problema...  Sandman je isto na TSu vikao...

{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upao je i meni taj Mack_2006MJ u oko, al opet si kontam, dobivao sam deset puta veće batine na ESL gatherima nego od njega (a vjerujem i Sandman), pa nisam mislio da su čiteri.

Valjda će PB odraditi posao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 8:20 (Bongiaro).
16 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Upao je i meni taj Mack_2006MJ u oko, al opet si kontam, dobivao sam deset puta veće batine na ESL gatherima nego od njega (a vjerujem i Sandman), pa nisam mislio da su čiteri.

Ma nekako se prebrzo rotirao, ubijao,...{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Hoce za koji mjesec, kad se evenbalance mange udostoje updatat :)

17 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Ne mogu vjerovati da se to misli {#} Danny? {#}

PiS=Castor= kaže...
zar i Danny? ma nije valjda...

Ne, ne... pazi.

Ak se netko vrati na moje jučerašnje rezultate neće vidjeti nešto lijepu brojku. Bolila me glava, bio sam nervozan ko pič*a i naravno da su mi svi cheateri.

Svatko sa mog venta, odnosno općenito od moje ekipe može potvrditi da ja jako, jako rijetko za nekoga ozbiljno tvrdim da je cheater. Bilo je slučajeva da sam tvrdio da ekipa ne cheata i pokazalo se da sam u krivu, toliko o mojim optužbama. {#} Jučer je doduše bio dan da su SVI bili cheateri, ponajviše Pirat kojem sam se i mamice sjetio izravno u njegove žute uši.

Istina je da me ekipa iz vašeg klana par put maznula da me nije mogao nitko živ vidjeti osim supermena i Čak Norisa, al pripišem to tome da sam bio spotan i to je to, a možda za vas igra i Čak Noris.

Ne ja ne mislim da cheatate, poznat ste mi klan i nemam razloga ne-vjerovati vam. To šta ja serem kad me netko ubije to je druga stvar.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Svatko sa mog venta, odnosno općenito od moje ekipe može potvrditi da ja jako, jako rijetko za nekoga ozbiljno tvrdim da je cheater. Bilo je slučajeva da sam tvrdio da ekipa ne cheata i pokazalo se da sam u krivu, toliko o mojim optužbama. {#} Jučer je doduše bio dan da su SVI bili cheateri, ponajviše Pirat kojem sam se i mamice sjetio izravno u njegove žute uši.

O mater ti jeeeem,pa gdje mene nađeš za citera{#}

Od svih citera na serveru ti mene je8eš{#}

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

O mater ti jeeeem,pa gdje mene nađeš za citera{#}

Od svih citera na serveru ti mene je8eš{#}

Tebi sam reko da ću te sje*at.  A i Paša će dobit svoje kad se nađem u Bihaću opet.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Tebi sam reko da ću te sje*at.  A i Paša će dobit svoje kad se nađem u Bihaću opet.

Ok onda{#}{#}

سمندری ڈاکو
17 godina

e a kako niko ne spomije onog lika stardust sto ga je pirat banao sa servera...

Pocinje runda na nelson bay mapi conquest i mi amerikanci samo se spawnali i krenuli trcati i boom headshot sa m16 a nisam ni prve one rampe preskocio na spawn mjestu... lik me ubio sa 3 kilometra spustajuci se padobranom... i imao je 32 killstreak uglavnom headshoti.. i moram reci da ga cijelu partiju nisam apsolutno ni jednom vidio ni gdje je ni odakle puca dok se ex co7 nije prebacio u njegov squad i pratio ga gdje je i sta radi i onda ga je ubio dva puta tako da je taj lik imao 32/2 cini mi se i onda je banovan... a znao je lik imati u jednoj sekundi 3 killa sa m16.. steta sto pb ne obavlja posao kako treba..kad se neko ovakav zadesi na serveru ubije ti zelju za igranjem...

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E taj je onda čiter ziher....

16 godina
Danny_HR kaže...
Bongiaro kaže...

PiS=Castor= kaže...

Ne, ne... pazi.

Ak se netko vrati na moje jučerašnje rezultate neće vidjeti nešto lijepu brojku. Bolila me glava, bio sam nervozan ko pič*a i naravno da su mi svi cheateri.

Istina je da me ekipa iz vašeg klana par put maznula da me nije mogao nitko živ vidjeti osim supermena i Čak Norisa, al pripišem to tome da sam bio spotan i to je to, a možda za vas igra i Čak Noris.

Ne ja ne mislim da cheatate, poznat ste mi klan i nemam razloga ne-vjerovati vam. To šta ja serem kad me netko ubije to je druga stvar.

Jos sam si i mislio kako si jucer bio u ku*cu! Zašto tako ne igraš kad sam ja na suprotnoj strani? :P

16 godina
neaktivan

Onaj Machs_2006 je citer 100%!  Za pirata nisam siguran, ali Machs je!

I to sigurno ima on\off cheat, Lik je pusiona da nemoze biti veca, roknio sam ga 10 puta za redom, i to najcesce pistoljem a on medik na tri metra od mene. I onda ukljuci chit i sam vidis kako na desno strani se pojavljuje ljestvica ubijenih od njega.

Nije moguce da netko u jednom trenutku lomi a u drugom igra ko lollik (xD)!

Lika treba banat, i onda testirati paletu durexsovih proizvoda na njegovoj najmladjoj sestri!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Arabarran kaže...
Danny_HR kaže...
Bongiaro kaže...

PiS=Castor= kaže...

Ne, ne... pazi.

Jos sam si i mislio kako si jucer bio u ku*cu! Zašto tako ne igraš kad sam ja na suprotnoj strani? :P

zato kaj je ko tetkica(CO7)...ima one dane u mjesecu kad ga poknu migrene i sta ja znam sve ne i onda cmizdri {#}

16 godina
odjavljen

All of this has happened before and it will happen again!

al opet moram biti dosadan!? sve je to hrvoje govorio i prije. medic squadovi su za curice koje ne znaju igrati :).. ili zele vidjeti svoje ime na vrhu ljestvice! LAME! to ima i ogroman psiholoski ucinak na igraca - ja osobno popi7dim na to pa onda ili rasturam ili pusim (vise pusim)

ima neki njemacki server gdje je to ograniceno, HC al sam zaboravio kako se zove... mislim da mi je jos u history-u..

sad mi je zao sto nisam napravio screenshot al pred neki dan sam napravio svoj osobni rekord  CBC serveru, ja snajper VSS i c4 i pomalo zivcan, rezultat = oko 60-tak killova i 20-tak dethova.... dobio platinum i sad sam miran. sad pomalo pumpan inzenjera i assaulta pa cu kasnije recona, medica mrzim igrat pa ga ni ne igram..

e i da vas pitam nesto:

iskljuciti spotanje

kako napravit ovu anketu da bude odvojena?

ma kujac

2 da
15 ne
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 10:36 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

All of this has happened before and it will happen again!

al opet moram biti dosadan!? sve je to hrvoje govorio i prije. medic squadovi su za curice koje ne znaju igrati :).. ili zele vidjeti svoje ime na vrhu ljestvice! LAME! to ima i ogroman psiholoski ucinak na igraca - ja osobno popi7dim na to pa onda ili rasturam ili pusim (vise pusim)

ima neki njemacki server gdje je to ograniceno, HC al sam zaboravio kako se zove... mislim da mi je jos u history-u..

sad mi je zao sto nisam napravio screenshot al pred neki dan sam napravio svoj osobni rekord  CBC serveru, ja snajper VSS i c4 i pomalo zivcan, rezultat = oko 60-tak killova i 20-tak dethova.... dobio platinum i sad sam miran. sad pomalo pumpan inzenjera i assaulta pa cu kasnije recona, medica mrzim igrat pa ga ni ne igram..

e i da vas pitam nesto:

iskljuciti spotanje

conqust mape da se vrte samo jednom

neznam kaj ces dobit s tim pitanjem.sumnjam da ce danny ista iskljucivati jer server nema killcam a jos da se iskljuci spotanje,to bi bio raj za kapere,osim eventualno mijenjat ove mape sto je zapravo i dobar prijedlog

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice