Ajde ljudi uletite na server, već nas ima 20-ak
Ajde ljudi uletite na server, već nas ima 20-ak
Sad su se svi sjetili napunit server... :-/
Jel ima neko download link od onog liseda configurator?
decki ajmo skupit nesto para pa denny produzi server
ja prvi saljem paypal-om 10€
ajmo
p.s. u ovo vrijeme dok pisem server skoro pun
decki ajmo skupit nesto para pa denny produzi server
ja prvi saljem paypal-om 10€
ajmo
p.s. u ovo vrijeme dok pisem server skoro pun
Ma stari, nije problem u lovi. Ni prvi ni zadnji puta nebi bio da produljim. Al jednostavno ne smatram da je to kvalitetno trošenje love ako server 25 od 30 dana zjapi potpuno prazan.
Meni je igra trebala vec stic pa bi sad s vama roko, ali nije stize za iduci vikend :(((.... uglavnom vidimo se za tjedan dana
Ajmo pustiti jos koji tjedan, pa da se vidi...
Htio bi iskoristiti priliku i čestitati mojim dobrim prijateljima klanu XII na osvajanju 2. i 3. mjesta na Iskon ESL kupu, isto tako velike čestitke mojim prijateljima i suborcima sa BF2, klanu LN na osvajanju kupa.
Sve najbolje dečki i samo tako naprijed.
Riješeno
Igra mi šteka jako, stavio ja na najmanje ili na najviše. A prije sam ju igro ono na high bez jačeg beda. Rekao mi je netko na serveru da je zbog drivera. Mislim da je Co7
Jel mi možete dat link za pripadajuće drivere?
Igra mi šteka jako, stavio ja na najmanje ili na najviše. A prije sam ju igro ono na high bez jačeg beda. Rekao mi je netko na serveru da je zbog drivera. Mislim da je Co7
Jel mi možete dat link za pripadajuće drivere?
jesi li radija nekakvu promjenu sa OS od igranja prije i sad
Vrati stari driver
OS?
Inače;
Tu skini drivere za karticu.
Stavi 10.8 oni su dosta dobri za bc2.
onda stavi 10.3 ili 10.4 ,oni su isto odlicni ako ne i zadnji odlicni...ovo sve ostalo je d*ek osim 10.8,a 10.9 jos testiram
Ja isto imam 5770 i Phenom 2 x4 i sve mi ide na najjace bez stekanja sa driverima 10.9,tako da mislim da nebi trebalo biti problema sa 10.9 ali probaj raniju verziju ak ti bas neradi.