Ubačene su u rotaciju jednom, kao i sve druge mape.
Bit će prilika da ih isprobaš. :)
Kakve nove mape?
Juče popodne su izašle "nove" mape, White Pass RUSH i Nelson Bay CONQUEST
Kakve nove mape?
Juče popodne su izašle "nove" mape, White Pass RUSH i Nelson Bay CONQUEST
vidio sam jednu popodne i to je sve...e kume možel' to ćešće ?
Koliko sad na kraju ima "mapa"?
8 RUSH - 8 CONQUEST - 5 SQTDM - 5 SQRUSH
Koliko sad na kraju ima "mapa"?
Panama Canal Conquest/
Valparaiso Rush/
Isla Inocentes Rush/
Atacama Desert Conquest/Rush
Arica Harbor Rush/Conquest
White Pass Rush/Conquest
Laguna Presa Rush/Conquest
Port Valdez Rush/Conquest
Laguna Alta Conquest/Squad Rush
Nelson Bay Conquest/Rush
Još za par mapa ima Squad Rush i Deathmatch.
Mislim da su to sve!
Squad rush: Panama kanal, valparoisa, Atacama , Port, Alta, ja mislim da su sve
Ubiti rush najpopularniji i jedino ga nema na dvije mape,meni jako dobre mape :d
Mislim da ako budu radili Laguna Alta rush da ce i to biti promašaj. Ovaj White Pass je u banani, prve dvije baze skoro pa nemoguće osvojiti, dok ostale dvije može praktički jedan recon sam osvojiti bacanjem mortara po kućama, ili njih par sa tubama / cg-om
Mapa Panama Canal bi se lako prebacila na Rush mod, ali za Laguna Alta - neznam baš...
Neka kao i za lagunu presu naprave još koji dio mape i eto alte u rushu
Dok god mogu dodavati modove za mape neće biti ništa od novih mapa, a i ako bude išta od novih mapa prije Vietnama.
Dok god mogu dodavati modove za mape neće biti ništa od novih mapa, a i ako bude išta od novih mapa prije Vietnama.
kolko se sjećam rekli su da će bit samo ovi modovi
a nove mape dolaze tek sa vietnamom
Mislim da ako budu radili Laguna Alta rush da ce i to biti promašaj. Ovaj White Pass je u banani, prve dvije baze skoro pa nemoguće osvojiti, dok ostale dvije može praktički jedan recon sam osvojiti bacanjem mortara po kućama, ili njih par sa tubama / cg-om
Ja sam stekao suprotan dojam , cini mi se da su prvi put na White Pass-u attackeri u prednosti i vrlo je lako unistiti sve M-COM-e.
Kod Rusha generalno problem je u tome sto kad su dva tima podjednaka ni jedan ne stigne daleko , cak i kad su attackeri jaci cesto ne mogu do kraja , jednostavno previse prednosti je dato defenderima u startu.
Zato je meni puno drazi Conquest gdje su partije prave kad su dva tima podjednake snage i vodi se bitka do posljednje zastavice , odnosno ticketa.
Po meni je Rush dobro napravljen u White Pass-u ( mozda ipak previse prednosti attackerima - ostaje da se vidi ) , s tim da je sve nekako stisnuto pa nekad poprimi odlike masovne krkacine ( barem tamo gdje sam ja igrao ).
sa jučerašnjeg dvoboja DICE-a i community-a
pogledajte demize-a, nije ni čudo da se "kuži" u balans oružja
kolko se sjećam rekli su da će bit samo ovi modovi
a nove mape dolaze tek sa vietnamom
Ček malo,oćeš reć da ću morat plaćat nove mape ko u MW2
Plaćati ćeš ekspanziju.
A to je praksa od kad BF-a postoji.
Počeo sam malo igrati taj BC2, pa me zanima kakva korist od server browsera u igri? Pokazuje mi ping prema svim serverima 999. Također, koliki vam je ping u igri, ja nikako da dobijem ispod 130 (recimo prema Bug BC2)?
Plaćati ćeš ekspanziju.
A to je praksa od kad BF-a postoji.
mda
ali dok ne dozvole gamerima da sami prave modove i mape, neće baš BFBC 2 zaživjeti kao BF2, zato s nestrpljenjem čekam 07/2011...navodno BF3 izlazi, a onda jetovi velike mape i trpam Pirata u heliu sa J10(može i SU35)...mljac :)
U zadnja dva dana sam se uvjerio da su igrači i sam BUG server elita prema većini drugih. Igrao sam na nekoliko drugih public servera i ja koji se inače mučim na BUGovom serveru sam konstantno bio među najbolima po fragratu i po bodovima. Ako ništa drugo ljepo je znati da od kad sam prije mjesec dana počeo igrati BC2 redovito rejpanje i šamaranje koje sam trpio od Vas me bar učinilo malo boljim igračem. Zahvalio bi vam ali ne želim vam dati dodatnog motiva .
Tu si upravu. Jedino mogu nešto napraviti ako se neki igrači iz klana =XII= slučajno nađu s menom u timu (većinom zaključaju svoj tim). Ovi naši su predobri. Od njih sam naučio da triba ciljat ravno u glavu. Nema ti druge.
da se objasnimo zašto je =XII= squad većinom zaključan, da ne mislite kako se foliramo ili nešto, razlog je super jednostavan, kad igramo malo ozbiljnije koristimo uvijek jednog igrača za spawn čiji je zadatak NE otkriti svoju poziciju, ali što se znalo događati dosta često da se ljudi spawnaju na čoeka i odma počne pucati i otkrije mu lokaciju, pa na kraju oboica mirišu ljubičice odozdo :) a ostali dio squada izgubi dobar spawn point...eto jednostavno, iako ja ne volim zaključati squad jer mi to beze, nekada je to stvarno neophodno....
Koji je najlakši način za kilanje s C4 i u kojem modu?
Ili na Arica Harbour CQ uzmeš Recona, postaviš C4 po kući, baciš tilu-lilu (Spotting Mine), kad netko uleti u kuću - ti je razneseš
JEl ima Panama Canal server, al baš da vrti samo tu mapu, kao šta imaju neki Atacama serveri.
JEl ima Panama Canal server, al baš da vrti samo tu mapu, kao šta imaju neki Atacama serveri.
Utipkaj Panama Canal 24/7 i vjerojato ćeš naći neki server.
Pogledaj ovdje, mislim da je Conquest.
Jel ima server s ovim "novim" mapa da se vrte 24/7, jer na ovom gdje ja igram nema
Bas igram te ONLY Panama Chanal servere i super su mi. Samo trčim i lijepim C4!
Danas sam poljepio već 41 C4.
pih lijepo pitam a ti bi se odma šamaro...tz...tz..tz...gdje ide današnja mladež ( osim na more ) ?
Evo dosao sa braca, malo pocrnio, vidimo se u serveru!