Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.199.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Da i mene to zanima.Zašto nekad tracer nestane sa tenka ili helija??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
buba_cro kaže...

ajd nek mi netko objasni zasto kad ja trejcam heli, krenem nisanit i nestane mi kockica, ko da je netko skinuo trejcer....wtf je to...3 puta zaredom tako... jel imaju vozaci helija neki special ability ili???  ja sam sretan sto uspijem trejcat a ono corak Mršti se

Zato sto od zadnjeg patcha rade countermeasures ili ti flare's koji  ponište lock tracera.

http://www.gamespot.com/pc/action/battlefieldbadcompany2/show_msgs.php?topic_id=m-1-55415731&pid=957944

xfire:rippercro
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 19:00 (RipperCro).
17 godina

prije 2 dana sam počeo igrat bbc2 solo kampanju

e sad ja nafrljio detalje swe na max kolko je moguče @ dx11

i vrti mi se 60-do 80 fpsa nikad ispod mozda na par sec mi je palo na 40 tak kad su jače scene

mene zanima jeli je to ok za moju konfu :) ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 20:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Upravo mi se dogodila čudna stvar na jednom serveru. Mi smo napadači na arici harbour.Druga linija obrane kada je a u onoj garaži a b u kući.I da bi došao do a moraš prvo raznijet jedna od onih vrata kako bi ušao u tu garažu i aktivirao ali mi smo uzeli a a ta vrata nisu bili razvaljena tj nitko nije ušao u garažu.nakon što je point uništen igrač iz neprijateljskog tima napiše" fucking bug users"...na koju smo mi to foru uzeli taj point?kakav je to bug? može li se nekako kroz teksture ući na taj point?

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kupio sam napokon jucer bc2 i odmah krenuo igrati i bilo je dobro samo sto sam imao dva teamkilla...

jednostavno nisam vidio da je moj igrac.. vidio sam neko kretanje nanisanio snajperom i to je bilo to i tek je onda iskocilo da je moj igrac...

ne znam kako se momak zvao vidio sam da je iz klana XII a posto bc2 nema one zvijezde da kazem sorry eto to govorim sad jer stvarno nije bilo namjerno...

drugi kill je bio jos gori...nosio sam rpg i vidio nekog kako se udaljava i isto tako nije pisalo ni ko je ni na kojoj je strani i eto jadan nije daleko odmakao...sorry jos jednom

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

ne znam kako se momak zvao vidio sam da je iz klana XII a posto bc2 nema one zvijezde da kazem sorry eto to govorim sad jer stvarno nije bilo namjerno...

Ma ako su dvanaestice, rokaj, nije bitno na čijoj su strani :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
17 godina
ovajonaj kaže...

kupio sam napokon jucer bc2 i odmah krenuo igrati i bilo je dobro samo sto sam imao dva teamkilla...

jednostavno nisam vidio da je moj igrac.. vidio sam neko kretanje nanisanio snajperom i to je bilo to i tek je onda iskocilo da je moj igrac...

drugi kill je bio jos gori...nosio sam rpg i vidio nekog kako se udaljava i isto tako nije pisalo ni ko je ni na kojoj je strani i eto jadan nije daleko odmakao...sorry jos jednom

Ma sta se brines, samo rokaj, ta nisam jednom nekog rokno, i mene su ubijali.

Samo molim vas jedno, nema mi nista mrze nego kad me lik koji je medic ubije i samo prode pored mene pa je8o ga ti ozivi me kad si me vec ubio, ja kad vidim dosta nasih kako leze okolo trazim medica da ih dignem, malo suradujte u igri.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
jel se oni map packovi plaćaju?
17 godina
neaktivan
Nema "pravih" map packova, a ovi kvazi se ne plaćaju, ne.
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina
neaktivan
to sam mislio. hvala
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Na ovom video je jako lipo objasnjeno kako radi tracer i kako ga ponistiti:

16 godina
zussuz kaže...
Kill Frenzy kaže...

Na ovom video je jako lipo objasnjeno kako radi tracer i kako ga ponistiti:

steta sto nema za helli jer sad ih je postalo gotovo nemoguce skidat kad imalu flareove. pitanje? koliko puta moze helli ispustit flareove?

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

steta sto nema za helli jer sad ih je postalo gotovo nemoguce skidat kad imalu flareove. pitanje? koliko puta moze helli ispustit flareove?

Jednom svakih 20 sekundi.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina

ma ne pomaze mu flare protiv tenka ili nekog ko dobro gadja rpg-om...

hmmm...

1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

je nist onda. treba sa helijem jebat a ne bit jebanCool

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

a zašto je server cijelo vrijeme prazan

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

a zašto je server cijelo vrijeme prazan

Čekaj do popodne da se radni narod vrati doma, da padnu temperature i da se odmorimo. Onda je šamaranje. :)

15 godina
neaktivan

ja nezaposlen pa imam vremena kolko god treba.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina

Pa sta cekas, odi trazi posao. Pusti igrice...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
agent_00klc kaže...

Pa sta cekas, odi trazi posao. Pusti igrice...

posao se krije u igricama Šutim

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

malo prejak je helic sad...nije kewl to niti malo... Viče

trejcam ga, krenem nisanit s cg,pucam, on mi ponisti trejcer, onda moram cekat reload trejcera i cg-a, sto otprilike bi bilo oko 10 sekundi i onda bi trebao iz prve ga trejcat i odmah nisanit i vrlo blizu smo 20 sekundi i onda da mi dok raketa leti ispusti flare, lijepo bi opusteno izasao iz igre, deinstalirao je,uzeo kutiju od bc2, isao po motiku i u zakopao igru u vrt bar 5 metara duboko...(a mrzim kopati!!!)

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
17 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

malo prejak je helic sad...nije kewl to niti malo... Viče

trejcam ga, krenem nisanit s cg,pucam, on mi ponisti trejcer, onda moram cekat reload trejcera i cg-a, sto otprilike bi bilo oko 10 sekundi i onda bi trebao iz prve ga trejcat i odmah nisanit i vrlo blizu smo 20 sekundi i onda da mi dok raketa leti ispusti flare, lijepo bi opusteno izasao iz igre, deinstalirao je,uzeo kutiju od bc2, isao po motiku i u zakopao igru u vrt bar 5 metara duboko...(a mrzim kopati!!!)

Helić se ne ruši trejserom nego AA gunovima.

Baš me zanima kako bi netko u RL srušio heli "trejserom". LOL

17 godina
Danny_HR kaže...

Baš me zanima kako bi ti vozio taj heli u RL ... kad već usporedbe pravimo  :)

17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Danny_HR kaže...

Baš me zanima kako bi ti vozio taj heli u RL ... kad već usporedbe pravimo  :)

FYI, pilot sam u HV-u. ;) Vjerojatno nebi imao problema s tim.

16 godina
neaktivan

Uvijek je (bar bi trebalo biti) tu vise igraca koji pokusavaju skinuti helic!

Ali sto je, prejako je!

Em je vrlo okretan, em su mu oruzja vrlo razorna... Jos kad ga vozi netko tko zna, npr. Danny i jos Butcher kao gunner!?!!? Ono wtf! 

Da je tracer ostao onakav kakav je bio, onda bi to bila postena borba! Ovako je pusi0na i to n N-tu!

Jako sam nezadovoljan kako su izbalansirali Helic sa pjesadijom! Prije sam rusio helice kao absinthe 90mg srednjoskolce... a sada uspijem skinuti samo Danny-a :) (sala, nadam se da se nitko ne ljuti na ovakve posalice?)

Respect

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan

P.S. Zajebavam se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Vakaka kaže...
Danny_HR kaže...

FYI, pilot sam u HV-u. ;) Vjerojatno nebi imao problema s tim.

Ser*s?

Edit: ubacio sam * :)

editedit: jbg, brz sam!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 15:41 (Co7).
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Uvijek je (bar bi trebalo biti) tu vise igraca koji pokusavaju skinuti helic!

Ali sto je, prejako je!

Em je vrlo okretan, em su mu oruzja vrlo razorna... Jos kad ga vozi netko tko zna, npr. Danny i jos Butcher kao gunner!?!!? Ono wtf! 

Da je tracer ostao onakav kakav je bio, onda bi to bila postena borba! Ovako je pusi0na i to n N-tu!

Jako sam nezadovoljan kako su izbalansirali Helic sa pjesadijom! Prije sam rusio helice kao absinthe 90mg srednjoskolce... a sada uspijem skinuti samo Danny-a :) (sala, nadam se da se nitko ne ljuti na ovakve posalice?)

Respect

Baš sada je balansirano, ovo što se desilo meni i Butcheru ne dešava se svaki dan. Kombo od dva dobra inžinjerca kontrolira pilote u heliju bez greške. Ono prije bilo je glupo jer sam skidao heli "at will", a pilotirati nije htio nitko.

Ovo je savršeni balans, nema opće govora o tome. I dalje rušim helije kad hoću, al se treba potruditi.

15 godina
neaktivan
zašt meni neće nać srv, upišem BUG Online Game Server, sve isključim tam i ništ, nakon 10 min upišem BUG i opet ništ prije nekih sat vremena. Eh da bio je uključen rush jel se igro tad rush???
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...

Baš sada je balansirano, ovo što se desilo meni i Butcheru ne dešava se svaki dan. Kombo od dva dobra inžinjerca kontrolira pilote u heliju bez greške. Ono prije bilo je glupo jer sam skidao heli "at will", a pilotirati nije htio nitko.

Ovo je savršeni balans, nema opće govora o tome. I dalje rušim helije kad hoću, al se treba potruditi.

Ma klinac, srusis mene(nas) koji znamo osnove voznje! I ako ga srusis srusisga sa svojim helicem, a kako srusis sa tracerom i CG

(ali ne nekog tko ne zna pilotirati, jer njega i da ostavis nece dugo letjeti... puno je drveca na mapi).

Ja sam srusio nekoliko helica, ali poginem 10x i tek onda srusim, jer je tracer prespor, i onda te anti mjere itd...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice